svettdagen

Hej!

Linnea och Lovisa här igen då.
Idag har det varit ca 30 grader varmt, men det vet nog dom flesta som läser den här bloggen.
Så imorse, klockan tio så fikade vi frukost på Lovisas altan. Sen efter det tog vi på oss sommarkläder, eftersom Lovisa F skulle ta kort på oss. Bilderna blev aningen hemska... Så tror inte att de blir någe av med en header-bild...
Men vi ska lägga in bilderna sen, när vi får dom av lovisa. Men sen efter bilderna, som vi tog nere vid älven, så blev vi jättesugna på att bada. Så alla sprang hem och satte på sig sina bikini(sar?) Och sedan bar det av till älven. Förutom en liten omväg förbi kiosken, där vi köpte mumsmums.




Nere vid älven solade vi ett långt tag. Men vi blev så varma så vi tänkte "NU BADAR VI" Och det gjorde vi också. Det var lite trögt att få sig i. Men det gick. Och det var som sagt bara elva grader i vattnet.  Därefter solade vi lite mer. Och knöt loss bryggen och tog oss över till en brygga lite längre bort. Där Matilda Emma och Olivia "badade".




Sedan så for vi hem ett tag, men möttes igen på kiosken efter kanske en timme. Fast sedan var vi ifrån varandra ett tag, eftersom jag(linnea) köpte glass med min mamma och syrra, och dom andra bara var där tvärt. Men sen träffades vi igen hos lovisa.

Där solade vi på hennes altan, tills lovisa skulle hem.

Innan jag (Lovisa) åt middag så låg jag och Linnea ute på bron och det hettade så att man knappt kunde vara stilla. Som tur var det lite moln på himlen som gjorde att solen gick i moln lite då och då. Vi låg och prata, vi smsade lite med. Det var väl det ändå, sen låg vi bara där. Efter ett tag så sa mamma att det var middag, det var varmkorv som igår, men det gick snabbt. För vi (Linnea och jag) hade bestämt att det skulle sitta bra med ett litet dopp i älven igen.


Direkt efter jag (Lovisa) hade ätit så packade jag mina saker och vi for iväg till Linnea så att hon kunde hämta badkläder och en handduk, sedan cyklade vi ner till bryggan. Eftersom det är gratis mms idag för halebop så skulle jag och Linnea spela in en liten film när vi hoppade ner i vattnet och skicka den till Markus. Det krävdes 3 försök innan det blev bra och det menas då att vi hoppade ner 3 gånger och hade vatten över huvudet flera gånger. Vi tog några simtag sedan krälade vi snabbt upp på bryggan. Vi ringde även Linus och då byggde vi en liten koja av våra handdukar. Det såg nog ganska kul ut för dom som körde förbi.


Efter det så cyklade vi hem till Linnea och åt makaroner och korv. Vi kämpade med att äta ute och laga den. När vi hade ätit upp maten så åkte jag hem och hämtade lite varmare kläder som jag kunde vara ute med. För vi skulle ut på picknick, och vi hade bakat en jättegod kladdkaka som vi tog med oss. Vi var som på samma ställe som vi har varit på hela dagen, alltså bryggan.

Det kanske ser lite konstigt ut, men Linnea skrev första delen och Lovisa skrev andra delen.





KRAM LOVISA&LINNEA


Bara så ni vet

Alltså bloggen ska INTE se ut såhär framöver, men igårkväll var vi tvungna att stänga ner, eftersom klockan var över 2 på natten... så då lämnade vi allt som det var. Och idag har vi inte hunnit. För först har vi tagit kort med Lovisa (vi får se om nån bild blir header sen) Efter det har vi legat och solat vid älven. och jag och lovisa BADADE! Det var 11 grader i vattnet. Men det var skönt med några dopp. :)

Förra året.

Nu ska jag inte skriva mer. KRAM linnea

URSÄKTA RÖRAN

vi FÖRSÖKER fixa våran design...

-> form

Från kvart i åtta ikväll, har vi, alltså lovisa och linnea, gjort dom här sakerna:

 →  gått till kiosken och köpt varsin bergsbyspecial, bägare med både kulglass och mjukglass.
 →  spelat "fotboll" med Linneas 3-åriga kusin.
 → spelat krocket mot Linneas släkt. Vi var på samma lag, och kom tvåa!!!
 → hoppat studsmatta med Lovisa (Forsa) på Olivias studsmatta, i smyg. 
 → gått till Lovisa och bytt kläder
 → fiskat upp några kompisar som vi kunde vara med. Johan och Jacob från konfan.
 → spelat kubb
 → spelat fotboll
 → spelat kort



♥linnea&lovisa


sommardag

Nu sitter jag ute på altanen och sitter vid datorn, det är så varmt. Det är tur att det fläckter lite, men det är varma vindar.
Efter matchen har jag bara varit ute och seeekt, det har varit jätteskönt, och jag hoppas att jag har fått lite färg. Nu sitter jag bara i linne och korta shorts, jag kommer typ aldrig kunna sluta säga att det är så skönt. TYP 30 GRADER!!!

Så snart som Linnea har ätit klart så ska vi och köpa glass på kiosken, sen ska vi hitta på nått denna varma kväll. Det var för att i vann vårt eget vad. Det var att om vi vann matchen så skulle vi köpa glass, och det gjorde vi ju också.





kramlovisa


sitt inte inne och kolla på bloggar nu;)

Nu har jag kommit hem från matchen.
Vi spelade mot Kaif somsagt. Och dom hade med nån 95a och nån 94a, annars var det mest 93or och 92or tror jag.
Och resultatet blev 7-0 till oss.
Det var riktigt skönt att spela på gräs. Faktiskt första gräsmatchen hittills iår. Och extra kul att vinna, förstås.

Nu skulle det passa utmärkt med en kamera, MEN DEN HAR JU MIN SYRRA. För just nu är det...(springer upp och kollar på temometern)...25,5 grader i skuggan. Så förstår inte riktigt vad jag gör inne. Utan nu ska jag ta av mig svettkläderna och lägga mig på altanen, medan solen fortfarande steker. Sen ska jag duscha och fara bort och äta. Hos min moster. Men jag ska bara äta, för sen ska jag vara med Lovisa. Och vi ska köpa mjukglass på kiosken!


fina flickor.

/linnea

sol, sol, stråååålande sol


Nu ska jag ut och sätta mig på altanen och njuta lite av vädret.
Men inte nå länge, för har ju match snart. Samling 12.40

/linnea 

läs den tjocka texten först

HAHA föressten. Jag har publicerat dom där två inläggen inom en halvtimme mellan varandra. Hmm... varför?
Och varför skriver jag ett till? Har ju inget att skriva om... Okej, det här var ett ONÖDIGT INLÄGG, LÄS INTE.

småblommor.

Imorgon ska det bli varmt.
Har jag hört.

/linnea, igen...

spegel spegel på väggen där...

... säg mig vem den som har ätit nyttigast är?

Inte är det då jag.
Har proppat i mig godis och massa cola.
Som jag hittade i kylen.
Så nu skulle jag mest av allt vilja ha... Sparris.

(ärligt talat tror jag inte att jag har smakat sparris, men tyckte det passade in där.)
 

olala, GREAT skärpa.

♥linnea, som har skrivit två inlägg nu efter klockan ett. Och imorgon har jag ju match, mot kåge - i kåge. Så det är dags att jag sover. Kram.

En match, en film, en godispåse och... en anka?

Moa kom och hämtade mig på moppen, sedan for vi till Norrvalla. Och jag är avundsjuka på dom där pojkarna som får spela på GRÄSPLANEN på norrvalla. Aja, iallfall.. Matchen slutade 3-1 till Morön. Alla tre målen gjordes av Ludwig Sandström. Ett mål var ett jättesnyggt nickmål, sedan var dom andra två rätt så snygga med.

Efter matchen duschade killarna och jag och Moa väntade utanför. haha. Sedan tog vi moppen till Kalle. Där gjorde vi inte så mycket förutom att se The green mile. Det är faktiskt en riktigt bra film. Och jag tror att de flesta har sett den. Men har du inte gjort det, så kan jag rekom(m?)endera den.

När jag kom hem för ungefär en timme sedan så sätter jag mig vid datorn... Efter ett tag blir jag sugen på nåt gott och går upp till köket. Och gissa vad jag hittar där? jo, en STOOOR godispåse. När jag är uppe upptäcker jag också att jag är ensam hemma. Haha vilken surprise. 
 
Så nu sitter jag här och smaskar på godis, och för er som undrar, så är jag inte ensam hemma längre, utan P-A kom hem. :)



/linnea


tips och idéer

ååååååh jag som ville gå ut och ta kort. Men då har självklart min syrra kameran någonstans i burträsk....!!!!
Jag har ätit mat från MAX. Så jag är mätt.

Om nån timme ska jag och moa (kanske matilda) fara och kolla på DM-match. Morön95 - Stämningsgården.

Alltså gud vad korta inlägg jag skriver nu för tiden. Men det är som drygt att berätta om dagen... Samma sak hela tiden, skola blablabla, träning, sen typ händer inget mer intressant. Så vad vill ni ha mer av här på bloggen? För intressantare läsning. Eller kanske fler bilder? Kom gärna med tips!

mitt DNA

/linnea


vad ska jag säga?

Godmorgon. Eller eftersom ingen kommer läsa det här på morgonen, så säger jag väl goddag, eller godkväll?
aja, nu ska jag ssnart till skolan. En chillig dag ju. Matte, NO, teknik, lunch, fotboll.


sweetheart

/linnea

Even heaven is hell without you

Idag fick jag tillbaka mitt svenskaprov - satsdelar.
MVG- !!!!!!!

en halv poäng från gränsen mellan vg och mvg, men ändå. WIHO!
gick bättre än än förväntat!

ikväll, eller snart så ska jag på klippan avslutningen. Där blir det att grilla och så. Lovisa och Lovisa ska sjunga. Lyssnade på det igår. Det lät fint.


vackert vackert vackert.
OCH SÄG INTE EMOT

/linnea

chillat


Nu har jag varit och tränat
Och det jag ska göra här näst är:

ω duscha
ω klä mig
ω gå till klippan på avslutning

Och där ska vi äta marängswish ♥

Hemma hos mig verkar det bara vara jag och katten. Annars så har sanna gått och gömt sig i ett hörn. Dom andra är på Lovas förskoleavslutning typ.


Till hösten börjar hon ju ettan. STORtjejen.

♥linnea

puss på groda

Nu har jag och Lovisa just tagit oss upp för backen, som är det jobbigaste med hemfärden. Men hon hade tur, just när jag skulle svänga av till mig så kom hennes pappa Anders och plockade upp henne, han var också på väg hem.

Detta är det som var tänkt att göra , men den listan har kortats ner.

•  Träna
•  Öva till överraskningen på klippan, men du verkar det som att inte alla är på :/
•  Avslutning med tjejsnack
•  Plugga till so (men som jag nu har lärt mig)
•  Hämta mitt Bricanyl, men det gjorde pappa (A)

Imorgon :

•  Ha 2000 m , men det blev flyttat till nästa vecka
•  Avslutning klippan
•  Skulle egentlien ha träning imorgon, men den blev inställd
•  Sång

Men nu har det blivit mindre saker, så det känns jätteskönt.





linneas 15 års dag <3 14 FEB, sötkväll


KRAM LOVISA


munkviken, 16 dagar kvar.

HEJHEJHEJ!!
Nu är jag tillbaka!! Och har... ingenting att skriva om...

Men ska försöka klämma ur mig ett par rader.

Den tolfte juni drar jag och Loivsa till munkviken i en vecka. Med våran konfa. Och jag är faktiskt riktigt pepp. Tänk er soliga dagar, bada, chilla, och sitta vid lägerelden. Sedan finns det ju nackdelar med allt. T.ex gudstjänster. Och att vara borta från civilisationen (okej, det där hade jag problem med att stava). Men det kan ju bara vara en fördel. Känna på lantlivet litegrann.
Jag och Lovisa har redan bestämt vilket rum vi ska ha. Det är inget random rum, utan ett noga utvalt ställe. Så Ronge, Nils och Jakob, ni kan ju försöka ta "vårat rum" Men ni kommer inte lyckas!


söt lovisa...

16:45

Just nu är klockan 16:45 och vi ska strax äta och jag tror inte ens att jag kommer hinna skriva klart. Vi ska äta köttfärsbiffar och potatis, det var länge sen. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, jag ska nog städa lite i mitt rum och bara ta det lugnt framför tv.

Jag har franskaprov imorgon.....

Sedan idag så har vi haft individuell träning på skolan, jag stod och kämpade jättelänge med tillslag, jag hoppas det kommer gå bättre nu.

Linnea hittar på så många roliga saker





















Efter en gångs andvändning :O

HJÄRTALOVISA

linnea på skolan

Nån som vet någonting om EU?
jag sitter här på skolan och ska leta efter svar på frågor.
T.ex:
Hur många kvinnor finns det i EU?
Vad menas med en minimiregel?


nu ska jag inte busa mer.

/linnea

Nyss var jag ute och tog kort på mina småsystrar...

...och dom ville att jag skulle lägga in dom här.

Så Lova och Milla, här kommer bilderna på er.





HUR SÖTA?!

kram linnea♥

sommarens sommrigaste dag, hittills

Idag så slutade vi 12.40. Hade tagit med mig fotbollsgrejer till träningen efterskolan, men hade glömt att vi hade tidigdag, så det var bara onödigt. Men istället för att fara hem for jag och nina till henne. Vi hann med att göra massa saker på gaanska kort tid.
♥Dricka saft
♥Ta kort, eller nina tog på mig.
♥Äta rabarber med socker
♥bollat med en fotboll, och pratat massa medans
♥gå barfota till ica och köpa glass. BEN&JERRYS
♥sitta i en backe och kleta maskrosor på varandra
♥gå hem till nina igen och ta kort med maskrosorna


Efter det bytte vi om och cyklade utan skor till träningen.

Här är tre bilder från dagen.
SNODDE FRÅN NINAS OCH FANNYS BLOGG



(ninas ankaarm)

okej, det här inlägget blev väldigt likt ninas... men vad ska jag säga, det var ju samma saker vi gjorde...:)


KRAM linnea

jovisst!

...och jag måste bara tillägga en sak till mitt inlägg igår.Om någon säger sådär, blir man bara mer taggad.

mink

/linnea

Jo jag håller med

Jag håller med dig, en viss person kan LUGNA NER SIG. Jag vet att vi pratar om samma person, men jag ska inte lägga min energi på henne. Jag känner att jag måste gå och lägga mig, jag känner mig så trött och det är nog en bra idé.

I morgon ska jag på astmakoll och även pricktest, det börjar kl halv 10 och vi börjar skolan kl 09.05 så det känndes inte så värt, men jag ska dit och säga att jag ska vara borta ett tag. Jag vet inte hur jag ska hinna, för man ska ju ta ut sig så man är helt slut, hur ska jag hinna duscha innan skolan igen, men det löser sig nog.




biokvällen, vi såg 17 again och den var jättebra. Innan det var vi och tog några kort vid älven.



okej ;) ? vad ska detta föreställa

PUSSLOVISA

omoget

Ikväll har jag spelat match. Mot morön 93. Vi förlorade med 3-0. Men det som stör mig mest är att vissa personer verkligen borde mogna. Eller vad säger ni, om jag gör en bra glidtacklig, är det rätt av den som jag glidtacklade viskar lite halvhögt till mig "jävla fi**a". Och sedan när det blir hörna för dom, och mål. Att den här personen kommer fem centimeter från mitt ansikte och säger "ÄÄÄGD". För det första blev hon ägd från början. Glidtacklad av en som är ett år yngre..hihihihi.
För det andra så blev jag inte ägd, eftersom det var ett turmål, som jag inte var allt för inblandad i (okej jag är back, och kunde ha förhindrat det bättre, men). Och för det tredje... så vet jag inte vad jag ska skriva :]

Men matchen i övrigt så var dom nog snäppet bättre. Och vi hade lite oflyt med målen.


haha enda kopplingen med bilden är fot(boll) och att den togs tillsammans med Fanny Bäckström (och maria) som också spelade matchen.

kramkramkram linnea

änglar (och demoner)

Godmorgongodmorgon
Nu gör jag ett snabbt inlägg.
SNABBT


vi är änglar för några månader sen
Felsvenska
för vi VAR det.
fast i och för sig så är vi det nu med.

TJING/ linnea

lurad, Matilda, lurad

Nu far jag till Matilda på sunnanå, så får väl se om jag skriver något mer ikväll, men troligen inte. Eftersom det är ganska tråkigt att sitta vid datorn. :)

Men ha det bra
/linnea

SPA-dag

Idag efter matchen for jag till Lovisa, där även Lovisa var.
Från början målade vi våra tånaglar röda, tihi
Sedan tänkte vi att vi skulle spa'a lite, så Vi tvättade bort sminket
Sen rengjorde vi oss med "cliniques" trestegsrengöring
Men det kändes väldigt effektivt. Babykinder nu alltså.

Sedan så plattade vi håret och sminkade varandra, men jag tog bort en del av mitt...
Eftersom jag såg ut som en häxa...

Men de två lovisorna blev fina:):):)

Jag tror jag ska sno kameran hos mamma så jag kan ta lite fler bilder... För då blir det roligare att läsa, I know.
Blir en random bild igen då...


jag älskar min lillasyster.

/linnea

sötnosar

Mina kusiner från Lysekil, jag längar så efter dom.









PUSSLOVISA


vinst med 13-0 mot sjöbotten

ja, mitt lag har som sagt spelat match, och det var tänkt att jag skulle vara avbytare, men så blev det inte. Eftersom Jenny hade ont i ryggen och inte kunde spela. Så jag fick börja ute, sen testade hon spela ett litet tag, men hon hade så ont så då fick jag hoppa in igen och spela hela andra halvlek. Skönt att vi vann med 13-0 iallfall.
rikitgt bra försvarslinje, eller hur maria ;)?
nae, men det var faktiskt riktigt roligt därute på planen.


Ikväll ska jag inte göra nånting, tror jag.
Får väl se vad som dyker upp.



bild igen från fias blogg, eller den är lite omgjord men.

kram ♥ linnea

det ser ut att bli regn

Nu har jag just kommit hem från min match mot Sjöbotten, vi vann med 13-0 tror jag att det blev. Nu sitter jag och väntar på att Lovisa ska komma, hon duschar. Vi hade tänkt steka, men det är alldeles svart på himlen och jag hoppas det inte börjar åska, för det är så jobbigt, och jag hoppas att det inte heller börjar regna, för då kan man inte vara ute.

I eftermiddag ska jag och Lovisa till Maja och Emma, "gänget" , Vi ska på bio klockan kvart över 9 men vi ska till Morön efter middagen. Jag längter, vi ska se 17 again, och den verkade bra, fast vi skulle egentligen se Hannah Montana, men det får vi hyra sen. För den gick kl 3 och då ville vi inte se, för det är så tidigt.

Någon som vet om 17 again är bra ?


Snart ska vi dit igen Linnea ♥

KRAMLOVISA


partypingla

YOOO
dålig uppdatering idag.
MEN jag har varit på stan!!!!!! köpte en klänning, en sådär somrig, ganska enkel sak :)
Jag å Matilda åt också på max, och även en glass efter. GOTTGOTT

När vi kom hem så tänkte vi, NU far vi på disco
haha trore var åk 4-7
Men ooooch, vi ägde ändå... :]

Sedär, vilket kort inlägg, men har ju faktiskt inget mer att säga, förutom att jag har match imorgon, klockan nio:(:(:(
Men det är bara att tagga igång redan nu!!! VI VINNER!


jag lovisa cajsa.

kram/linnea

i sleep my whole life away - not

Imorse så vaknade jag som varje morgon där vi 5-6 tiden, det är ätte jobbigt. Men jag somnade igen och steg inte upp förän typ vad kvart i tolv. Men det hör inte till det vanliga. Jag har också provat allt till skolavslutningen, och det blir typ bra. Och nu sitter jag med de tajta cheap monday byxorna, när jag satte på  mig dom känndes det som jag höll på sprattaknappen, men det gick bra.

Idag ska jag vara med Emma och Maja, så jag sa kämpa mig dit om ett tag, eller i typ eftermiddag. Jag vill dit nu, jag hinner inte skriva mer, mamma ropar att det är lunch, hoppas det är nått gått.





Haha, jag och lovisa var ute när det spöregnade och åksade, vi hade kämpat och tagit fika ut och satt där och splade in karaoke låtar, jättekul. Vi satt i dunjacka och täckbyxor :]

♥Lovisa

nostalgi

Idag vill jag gå på stan.
Fast jag och Matilda hade ju ett deal om att inte köpa något på en vecka.
Men det sprack ju efter två dagar... kom jag på nu.
Får vi köpa saker i veckan, matilda?
Isf följ mig på staaaaaaaan (NEJ INTE STAANs) men till stan?
ring mig, matilda, när du läser det här... om du nu gör det.
Annars ringer jag dig.

Föressten, jag ringer dig nu

Men hon tryckte på upptagen....
hon kanske tryckte på fel knapp, som hon brukar.
Jag försöker igen....

Matilda: hehe...hej
Jag: Tryckte du på fel knapp?
M: JA, alltså jag tror jag måste byta ringsignal, för jag blir så rädd för den så jag trycker av den...
J: Haha okej.... Men alltså får vi köpa nåt i veckan?
M: nej...
J: Men jag menar vi har ju redan brytit det...
M:...
J: OCH JAG VILL PÅ STAN
M: VI FAR PÅ STAN
J: JA

sen sas de inte så mycket mer intressant.

Men nu så ska jag ta en bild
nej, det ska jag inte

Men jag  lägger in en

eller två

eller tre...

men inte fyra!

KRAM LINNEA

hej,

imorse hade vi match mot blommorna eller u19, eller vd dom nu heter. Vi vann med 1-0, vi ska möta dom igen på på söndag och sjöbotten på lördag. Det känns kul, fast än jag inte ska spela på lördag.

Sen efter matchen så hade ju "gänget" bestämt att vi skulle vara med varann, alltså Maja, Emma, Lovisa och jag, och idag var olivia med också. Det var jättekul, när dom kom så lagde vi tacos och åt, det var jättegott, sedan gick vi till kiosken och köpte lite smarrigt at stoppa i magen. Och då gick vi upp på berget, och tror ni inte att en liten moppegrabb kom och började stayla för oss :] det var ganska kul, för han trodde jätte mycket, men han kämpa, sen gick vi runt typ i hela bergsbyn, men det var ändå kul.




♥lovisa


allt från inget till kvällsfika med gädda som huvudrätt

Nu har jag mest bara lagt ut massa bilder, för ovanlighetens skull.
Men tänkte ändå berätta vad jag har gjort efter matchen.
inget
det gick snabbt va?
Fast jo jag har visst gjort nåt.
Handlat på Maxi med mamma. 

Men ingenting annat. Jag kände att jag behövde en vilodag. Och imorgon ska jag försöka sova ut så länge jag kan. 
Men då kommer jag säkert vakna 8... 

Det finns hur många videor som helst på min mobil som jag vill visa.. Men då kan jag ju inte hitta sladden, synd synd. 

Annars då...
Näe har faktiskt inte så mycket annat att berätta. Förutom att jag vill ha mitt förarbevis till moppen!!!!!!!!!

Och så en bild då...

DEN HÄR HISTORIEN MÅSTE JAG FÅ BERÄTTA.
På bilden ser ni ju var vi står, och på varsin sida om den vägen finns en liten sjö... Under vägen finns det en litenliten trumma(tunnel) Alltså som bara vatten kan rinna igenom. Och när jag och sanna brukade gå ner till sjön hos mormor så brukade vi alltid sätta oss på den där tunneln (för den stack ut lite längre än vägen) Och den där dagen, så var det bara jag och mormor som gick ner. Ich som vanligt satte jag fötterna i vattenet, med en fot på var sida om tunneln. Och när jag skulle böja mig ner för att kolla in i tunneln ser jag hur det står en GÄDDA ca 30 cm från mitt ansikte. Som ett spjut far jag upp på vägen och börjar skrika. Mormor bara skrattar... " JAG TRODDE DET VAR EN STOCK, MEN DE ÄR JU EN GÄDDA" Skriker jag. 
Sedan anlitar vi en fiskare (morfar) som får i uppdrag att få upp rackaren. O så blev det. Och till kvällsfika åt vi gädda.
 
Fin historia va?

Ska se om det finns nån bild till 

bara den här. välling for life<3

Blev ett ganska långt inlägg iallfall...

/linnea
(rubriken fattar ni om ni läser de tjocka orden i texten)


Talar inte dom här ögonen till dig?


/linnea

Morgondagg på kvällskvisten


förklaring till rubriken: bilden tog jag på morgonen, och lägger ut den på kvällen.

Förgätmigej

typ den minsta blomman som finns... nej kanske inte

Sen bara två bilder till tror jag, annars tre... Får se hur jag känner när jag laddar upp dom



ja, tre bilder blev det.
Och jag måste bara få säga att jag tar kort med våran lilla digitalkamera, så därför blir bilderna inte lika bra som med en systemkamera. Men det får va.
Känner att lovisa måste börja skriva mer.....

Håller ni med?

kram linnea



svar på tal

Humlan om En blomma som ruttnar bort:
Känner inte du redan en JÄTTEHUMLA? :D


SVAR: JO DET GÖR JAG

ma daddy



jag har ett extra knä, nästan

På matchen gjorde jag mig lite illa
fick en smäll på smalbenet, ovanför benskyddet.
Gjorde hemskt ont från början, men de var i slutet av första halvlek, så jag vilade i kanske 1 minut.
Sen blev det paus.
Efter pausen kändes benet mycket bättre. Så då spelade jag hela matchen efter det.


liten svullnad, och lite rött. Kommer nog få ett rejält blåmärke sen då.
Men det är ju bara snyggt ;)

(gäller att intala sig saker)

linnea

En blomma som ruttnar bort


aoooo, det var före och efter jag kom hem från matchen.
som föressten slutade 1-0 till oss.
inget av lagen var särskilt bra. Vi fick inget spel.
Men skönt att ändå vinna.

Sen så ville jag vara lite wannabe Nina när jag såg en humla imorse.
så jag tog kort på den

fast man kan ju som inte jämföra bilderna... Eftersom hon är "liiiiiiiite" bättre än mig på att ta kort
Och har "liiiiite" bättre kamera...  

Men jag älskar typ humlor, om dom inte skulle brännas så skulle jag vilja ha en som ett husdjur. Se så gosigt och lurvigt det ser ut. Tänk er en JÄTTEHUMLA♥
minminminminminminmin.

Näe nu ska jag hitta på nåt. De är ju trotts allt långhelg. ME HJÄRTA LÅNGHELG.

/linnea

mycket matcher betyder slitna ben

Godmorgon sömntutor.
Matilda ligger i mitt rum och typ sover.
Men inte jag.
För jag har match idag, om ca två timmar.
Sen så är jag även kallad till två andra matcher i helgen.
Fattar inte varför, för när jag frågade Kent vilka matcher jag skulle spela så sa han "på söndag och antingen på torsdag eller lördag" "Så jag ska inte spela alla tre?" "nej"
Nej okej, men varför kallar ni mig på alla matcher då?
 Men iofs ska jag inte klaga över det, eftersom jag får spela mycket. Men det kändes bara som om det skulle bli tufft med tre matcher på 4 dagar.

Jaaa, vad mer....
Igår fick jag och en Matilda en impuls (inte ovanligt, jag vet) . Vi hörde att de var disco på sörböle, så vi fixade oss och sprang ner till bussen, som hade  gått för 10 minuter sen...
Nästa gick om en timme. Så då tänkte vi "varför inte cykla?"
Fanns ingen anledning mot det. Så då tog vi min cykel (min mormors gamla, som jag lånar för tillfället) och cyklade in till stan. Där hämtade vi Matildas cykel, så hon tog den, och jag min, och sedan fortsatte vi cykla mot sörböle.
 
När vi väl var där var det typ dött. Så jag, Matilda, Simon och Kalle for hem till Matildas mamma istället. Där gjorde vi inte så mycket, men tror ändå det var roligare än discot. :)

När jag och Matilda kom till bergsbyn på kvällen så åt vi glass, självklart BEN&JERRYS

Så nu har jag tänkt väcka Matilda så vi kanske kan äta upp det sista i burken. 

ännu en bild på Vanna. Ska försöka ta mycket bilder i helgen, så ni får se nånting nytt

Men hejdå nu då, magen vill ha glass. 
/Linnea 

räck ut tungan, retsticka

'
Var tvungen att lägga upp den här bilden med.
Jag lyckas ju verkligen fånga de bästa ögonblicken, I MUST BE A PROOOO PHOTOGRAF.
skojja, men titta så sockersöt unge....
rut vanna holmberg åström

Världens charmigaste




bilderna säger allt.

/linnea

today is a happy day




men har lite tråkigt nu

På skolan hittade jag och Nina en bladlus som var tjock och såg lite ut som en vattendroppe.
Vi döpte honom till Halvard.
 Efter kanske en halvtimme försvann Halvard spårlöst från vårat klassrum. Hoppas du lever!!!!!
haha...

Men nu ska jag vara lite social (med engelskt uttal) med mina kusiner som är här, och firar min BIG sister.

Så kraaaaaaaam♥
/linnea

HAHAHAH

HAHAHAH KÄNN DIG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGD!!!!!!!!!!!!

Tämligen ägd!

// HEMLIS

jag e bra på paint


yeeeep jag är en riktig stjärna på det alltså.
Och texterna förstår nog bara Matilda och Sanna

HARE
/linnea


klurigt, men VÄRT

match idag i U19-serien igen.
Den här gången mötte vi Myckle IK.
Och vi vann med 2-1.
Vi är riktiga kämpar.
Även fast det gick trögt ibland.
Men för att vara 94:or och 95:or så är de väl bra kämpat?

En annan person som kämpar är Matilda. Och nu tänker jag avslöja hennes VIP-BLOGG, som bara några få känner till. Men för att få se bloggen den måste ni klura ut ledtråden som  finns i detta inlägg. Så nu säger jag bara LYCKA TILL


Det är alltså i den övre delen ni hittar ledtråden ^^^^^^^^
När ni har listat ut den är det bara att kolla på den....

Nu lägger jag in en bild som jag fick idag av SJÄLVASTE MATILDA.

riktigt fint.

Nu ska jag visa Matilda det här inlägget genom att lägga ut det.
(OCH ni som klurade ut ledtråden gjorde det förgäves. Eftersom den är lösenordsskyddad. SÅ ingen VIP-blogg för er inte...)

♥linnea

utedag

hej, nu har jag som en utedag, det är så varmt ute, och jag sitter med datorn ute och min syster sitter med en gameboy spel, hahahha är det vi gör ute ? :] Jag kanske som upptaderar ganska lite, men ibland är det så jobbigt, så nu har jag ganska mycket att visa, och jag tänkte bara lägga upp en massa bilder.



vi åkte ju elcykel till ursviken och köpte glass och där träffade vi venessa, sen när vi skulle hem tog ju batteriet slut så vi var tvugna att trampa, det var som lite jobbigt, men det var värt glassen.




nu är praoen slut, det känns skönt, jag var typ en skogsmulle där borta....



på fredagen så var vi och fikade på waynes, det vr jätte mysigt, och kul.

efter det så var jag och mamma på stan och köpte lite nya kläder, två skor, och ett band till klänningen.
jag fick, nya byxor, shorts, en t-shirt,klänning och nått :)

sen igår var vi ju domare, det var jätte kul, men jag gjorde en miss, :] jag råkade glömma tiden, hahah 5 min extra tid , inte så bra av mig ju.

♥lovisa

färg eller svartvitt - ego



sommar ♥ mig

Linnea


färdig

med 100 kronor i fickan var nog både jag lovisa och lovisa rätt nöjda, men slut efter matcherna.
Vi dömde 2 matcher var ensamma
Och var sin med linjedomare. (Alltså vi)
Tränarna klagade litegrann men det var inte så lätt att se.
Nu vet man hur det känns i en domares kläder.
Det är inte alltid så lätt.

Nu grillas det hamburgare ute på gården, kanske inte det jag var mest sugen på, med tanke på att vi fick en grillad hamburgare idag.
Men mat är mat.

Jag har gjort några moppeprov på datorn, kunde ha gått bättre. Men jag är inte HELT okunnig iallafall. Det är bara att fortsätta plugga så klarar jag det imorgon. För jag lär mig ju mer och mer nu.

nu är maten klar, sen ringer jag dig, matilda.

kram
Linnea


känner pressen på mig

Nej gud vad dålig jag har varit på att uppdatera idag....
Efter chilliga skolan så chillade jag hemma. Tills jag och mamma for och handlade.
Sen kom simon och kalle till bergsbyn och vi gick upp till bergsvallen och tråkade typ.
Sen cyklade vi runt lite i Bergsbyn och upptäckte att det inte finns NÅT att göra här...
Eller iaf efter åtta. För före det har ju den berömda bergsbykiosken öppen.
Så vi beslutade oss för att fara till Moröbacke istället.
Mamma skjutsade mig.
Och hämtade mig en timme senare, eftersom kalle har zon imorgon, och var tvungen att sova.

Imorgon ska vi ju som sagt döma. Och jag fick veta att jag ska döma första matchen.... YEY! skojja, jag kommer typ göra bort mig.


En dag som denna, när jag kommer till mamma, så skulle det vara bra om minsladd till datorn INTE var borta. Men tyvärr... Jag hittar den inte. Så istället får jag gräva i datorn efter gamla bilder...

idag blev det denna skönhet.

Godnatt & sovgott, kram och "nyspuss"
från LINNEA

skolfunderingar

Nu är jag hemma från träningen.

Imorgon har vi en ganska chill dag.
Eller nja, trodde den skulle vara chilligare... eftersom vi trodde Markus (teknikläraren) skulle vara borta. Men nej.

Men såhär ser mitt schema ut



känns som ett bra sätt att avsluta skolveckan på.
Nästa vecka går vi bara tre dagar. känns VÄLDIGT skönt.
Sedan är det inte så länge kvar innan skolavslutningen.

Känns jätteskönt med sommarlov, men ändå lite trist att inte träffa sin klass så mycket. Och alla nior slutar, och det kommer småsjuor också. Förstår att alla nior tyckte vi var små när vi började. Jag menar de blivande sjuorna har ju varit på besök på kanal. Småttingar.

Men dom ska väl få ett lika varmt välkomnande till Kanal som vi fick. Innan jag började där så var jag som lite rädd att niorna skulle vara lite hemska. Men det tycker då inte jag. De var snälla. Duktiga hundar.
 
Jaaa... vad ska jag mer säga?
äh kom inte på nåt.

Jo föressten, snart, om någon vecka har vi fotbollsdag. Det betyder att klasserna spelar matcher mot varandra. Alltså tjejerna mot tjejerna och killarna mot killarna då. Förr året kom vi nästan till final. Och då gick vi i sjuan.


Och kom på en till sak
på lördag ska jag, lovisa och lovisa döma tre matcher var på en liten cup som bergsbyn fixar. Känns lite berväst (Det var meningen att det skulle stå nervöst). Men det ordnar sig, som sagt, i sjumanna är det mest inkast och mål som man dömer.

The bergsbytrio på topp

(kollar ni noga på bilden så ser ni att den inte stämmer. Det står egentligen en person mellan mig och lovisa. Därför ser det kanske lite cp ut.)

Men ska inte skriva mer nu. För det har jag gjort tillräckligt av.
Kram Linnea


mat är gott

Nu har jag ätit Tacos, och även efterrätt. Blåbärspaj med vaniljsås men även glass med choklad och kolasås. Riktigt gott. Och bra uppladdning inför träningen som börjar om 40 min...

Men det får väl gå som de vill.

Efter maten gick jag ut och lekte lite med mina systrar. Men var bara ute i ca 5 minuter eftersom alla deras kompisar kom.

Sen har jag en hälsning åt en viss hv6r, forget everything bad. Tänk ljust och lev i nuet. Som du brukar.

/linnea

gullunge

ännu en bild på lilla Elsa


sweet seventeen

Idag fyller min storasyster år.
När jag var mindre önskade jag alltid att jag hade en storasyster som var 10 år. Eftersom det var så stort.
Nu har jag en som är 17. Jag hoppas att det är i den här åldern du börjar mogna... HOHO
Nej men jag får väl sjunga för henne på bloggen. Eftersom jag inte har tänkt dra till med min vackra stämma i real life.

Ja må hon leva
Ja må hon leva
Ja må hon leva uti hindrade år
ja visst ska hon leva
ja visst ska hon leva
ja visst ska hon leva uti hundrade år
ett fyrfaldigt leve
hurra
hurra
hurra
hurra


Har aldrig tänkt på det förut, men varför säger man ett fyrfaldigt leve?

Men dagen i ära så slänger jag upp en bild på min syrra, Eftersom jag tillägnar det här inlägget till henne.

GRATTIS SANNA

skolavslutningklänning





ja här är den , inte riktigt klar än, jag ska bara sy in den där nere.. men jag vet inte om det blir bra ....

snart över

Nu har jag just kommit hem från min APL, eller prao, som nog vissa känner igen mer. Jag är på dagiset sländan och jag är rätt less nu. Jag typ längtar till skolan igen. Hela dagarna långa leker jag typ bara, och nu är det jätteskönt att jag kommit hem. Jag äter lunch hemma och idag blev det kokad nyponsoppa och rostade mackor. Och sen slank det ner en glass ochså. Det är bara imorgon kvar av min prao. Och då har jag kortdag, jag går till kl 2 och sen ska jag ta bussen in och fika med lovisa forsgren. Sen kommer mamma och vi ska då gå på stan.



vi kämpade ju på vårmässan , vi var där typ från 11 till 3 och vi träffade en massa folk



då gjorde dom en hemsk frisyr på mig, så jag typ skämdes....



men då fixade lovisa till det sen när vi kom hem

och det var ju tur,,,,, fint ansikstutryck.. :O

Sen har jag ju kämpat och köptett par shorts ↓



vilken röra, jag måste nog städa......

♥lovisa

gratta mig

OJ måste bara säga att jag har namnsdag idag. I ca 1 timme och en kvart till.

/linnea

om jag ändå hade dom här talangerna...


Här är en till video som min kusin Josef har gjort.
Om ni kollar längre ner i bloggen kan ni se BWO videon också.
Tycker han är väldigt duktig

seriemördare?

vad vad vad vad vad vad vad ska jag skriva om...
 
kan berätta vad jag gjorde igår på skolan
dissikerade en gris. Eller inälvorna på den.
Var rätt mysigt...
eller kanske inte...
men jag rörde typ på ALLT... blä
stack hål i lungan och tryckte in fingret... gosade med njurarna osv...

tror jag kommer bli seriemördare när jag blir stor, och njuta av alla gosiga inre delar.

Nej usch.



Idag har jag haft träning. Den var kul! Gick inte bäst, men ändå inte dåligt.


Har inte så mycket mer att säga nu. Får hoppas att det händer något spännande imorgon så jag har mer att skriva om.


ojojoj fyller ut det här inlägget med en STOOOR bild på mina ögon :O:O
där kan man se att dom är gröna & gula. Eller orangea?
hah vet inte. Men ska inte skriva mer

godnatt
♥linnea

nu är jag en liten smygare...

sitter här på min franskalektion och gör övningar på datorn. Men tänkte skriva ett blogginlägg, sådär lite i smyg.
måste se upp så inte Kerran upptäcker mig.
Men det tror jag inte hon gör.
För jag är så diskret

Matilda skriver också på sin blogg, som är top secret.

Men nu ska jag fortsätta med mina övningar. För jag är en duktig flicka. Här kommer en fin bild.
 
japp den hittade jag bland mina bilder, på den här användaren.

Nu kan jag klistra in en saga som ja gjorde i femman
Så med den avslutar jag detta lilla businlägg

Livet som vilddjur
Långt inne i dunkla skogen står en mycket stor ek, i en håla i den bor en liten, liten grävling. Eller ja, det är nyckelpigan Gösta. Du kanske har hört talas om honom. Inte? Då ska jag ta och berätta lite om den mystiske varelsen. Som jag sa så bor han i en stor ek mitt i dunkla skogen. Han Äter mest blommor och bär och tycker inte att Bladlöss är så jättegott. ( i vanliga fall älskar ju nyckelpigor bladlöss).

- Kan jag stå till tjänst med något.
- Ja tack . Jag skulle vilja köpte en Burk med svart och vitrandig färg. Har ni någon sådan? säger Gösta när han kliver in i färgaffären på stubbstigen 21.
 En liten Underlig Krabat böjer sig ner bakom den gulmålade disken. Efter en stund så kommer han upp med en milliliters burk.

- du hade tur. Det var var en sista.
Gösta slänger 1 påse med kattguld på disken och går ut.
- BEHÅLL VÄXELN!

Gösta beundrar sin nya färg på skalet i bäcken som rinner förbi hans eget lilla hus.

- Äntligen har jag fått den färg jag alltid drömt om.(som du nog förstår vid det här laget är Gösta en Besynnerlig nyckelpiga som tror att han är en riktig grävling.) Den svartvita varelsen hinner just börja böka i jorden då han ser något komma flygande. Just då tittar Herr Mask och Fru Dagge upp ur jorden.
- ETT STJÄRNFALL! Tjuter fru dagge
- Nädu! Det där är ju den nya jumbojeten DG500i det ser väl varenda mask.
- Ånä ni två borde skaffa glasögon. För det där, säger han och pekar uppåt, är varken något stjärnfall eller någon himla jumbojet KJ600j..
- DG500i rättar Herr Mask.
Jaja, det spelar väl ändå ingen roll. Det där mina vänner är nämligen det vackrastemitt vänstra grävlingsöga skådat.
 


Föremålet har nu landat. HON vickar på höfterna och håret fladdrar, vingarna ligger mjukt efter hennes lilla kropp. Hon har tre svart prickar på varje vinge.
- Hejsan mitt namn är Gabrielle, jag har flugit vilse. Har ni någon aning om var jag är?
- I dunkla skogen. Svarar Fru Dagge med stora ögon.
- Välkommen hit ! Får jag lov att bjuda på några blåbär med hallonsås.
Gösta blir lite generad när han säger det.
- Har ni inga bladlöss? Jag är nämligen lössitarian äter bara löss med andra ord.

Göstas hjärta går i 180, Ska han ge upp sin livs dröm om att bli grävling på riktigt, för att följa sitt hjärta? Jodå! Så blir det. Gösta flyttar ut från eken och tillsammans med Gabrielle ger han sig ut på nya äventyr för att hitta färska bladlöss att gnaga på i soluppgångarna.

Men det är klart, Ibland måsta han ju hälsa på i den stora eken, för att komma ihåg hur livet var som vilddjur.

/Linnea


videon är gjord av min kusin Josef


BERÖM TILL HONOM

/linnea

tiger och häxa


tror jag kanske har lagt in den här bilden förut.
Men tycker den är söt. Så varför inte igen?
hihihihi världens bästa milla och lova.

Hary Horn

Lova har nu skrivit en ny liten mysig saga. En fortsättning på Hary Horn. Fortfarande så skriver jag bara av hennes bok, ändrar inga stavfel.

Hary Horn får en lille bror eller lilla sysster
Mamma och pappa ska få en bäbis
oj va de ska blik spenande sejer Hary
Mamma sejer de är länge kvar
Pappa nikar
Här bode Hary mamma coh pappa
(bild på hus)
På hememet flåger en fjeril
Den är orange coh röd coh blo
oj vad fin sejer Hary
Mamma sejer gå ut å lek
vad ska jag göra då sejer harry

nesta morgon vaknade Hary
vas är mamma coh pappa
mormor va hema os Hary
Jag frågade mormor
Dom är på shuket (sjukhuset) dåm
Va blevide
rin ok fråg
mamma sa de blev en flika


SLUT


gullunge♥


/linnea
 


matilda kan rita, men inte prata, tänka, stava eller minnas

jag och matilda har gjort oss förtjänta av varsin ben&jerrys. Först cyklade vi till ica och pantade lite flaskor. Men lämnade inte in kvittorna eftersom vi skulle in till stan och hämtas min cykel, och köpa gladd för kvittorna där. Men när vi kom fram och skulle betala så sa hon i kassan att man inte kunde betala med ica morön-kvitton. Så då var det bara att cykla tillbaka till morön igen. Där köpte vi våra efterlängtade glassar. Sedan cyklade vi snabbt hem och avnjöt den, tillsammans med en maraboukaka som vi också köpte.

Ni ska veta hur vi slet för lite glass...

 
her er vi

Matilda: jag gillar den här korridoren
hon menade reklamen... ja, det är ju lika...

men hoppas ni har lika gott som jag
hejdå
/linnea

6åring skriver saga

jag har sååå mycket att skriva om .
Igårkväll smsade jag med Matilda, vi kom på att vi skulle starta en egen religon.

Såhär började det...
L: Jag hoppas det :( skojja, jag vet det... För konfa är gud, och vi tror inte på nån högre makt än oss två :O :O :O :O :O :O hihi
M: haha nej vi är högsta makten :O
L: vet :O vi borde göra som luther och skapa en ny religon med oss som högsta ledare och gudar, med impuls som största tro :O
M: Ja.. För att komma till paradiset måste man leva impulsivt och prisa oss med gåvor :O
L: ja :O satan, vi har nånting stort på gång :O Vi måste skriva en bibel med impulsiva grejer att göra, men i själva verket är det en bok med tomma sidor, eftersom ingen kan bestämma vad man ska göra.
M: HAHA JA :O
L: Kom på nåt mer :O :O :O
M: Vi måste störta kristna kyrkan och starta en armé :O
L: Då måste vi få tillräckligt många anhängare först :O Våran kyrka ska vara helt vit från början, sen får man rita klistra måla vad man känner för på den. Men inga dumheter bara
M:Jag trodde du mena vit, asså inga svarta :O
L: Hahahahahahahahahahahahahahahahaha, nej alla raser får vara med, till och med aboriginer.
M: Du vet int va det är. Eller.. Jag vet iaf inte de :(
L: Nån folkstam i australien... Typ :$
M: Jaha.. Så du vet sånt va:] Men du vet inte hur man gör en råbandsknut (råbandsknop heter det väl egentligen?)

Okej där kom vi in på lite mer än our religon. Men vi tänkte sova på saken för att få en uppenbarelse om en symbol för den. Men tyvärr, ingen av oss kom ihåg vad vi drömde.


En annan sak jag tänkte skriva här var min lillasysters saga. Med tanke på att hon är 6 år och går i förskolan så tycker jag att den är riktigt fin. Och hon har ju skrivit den helt på egen hand också. Så med hennes ord...

Hary Horn upteker blomor
Hary var ute med klasen ute i skogen
han sa oj vad de ska bli roligt sa hary horn
Dom var ute och samla pinar
oj oj där va en buske
fröken jag har hittat en pinne vad ska jag göra
fröken sejer hitta fler pinnar
Jag har hittat 5 pinnar
ojoj vad är de der
fröken svarar inte
fröken fröken
vad är de sejer fröken
vad är de där fröken sejer hary horn
De är en bloma sejer fröken
Ooo en blomma sejer harry horn
Plocka lite om du vill av blommorna sejer fröken




Sen så tänkte jag bara berätta om våran lilla träningsmatch mot BiS 9:orna på norrhammar.
Finns egentligen inte så mycket att säga mer än att vi vann med 8-1 .


nu orkar jag inte skriva nåt mer
så hare bra så länge
♥linnea

längesen

hej, jag har ju som inte skrivit på länge, men det finns inget att säga om det.
Jag har just varit och kollat lite på klädet på en massa hemsidor, men hittade inget som var bra, eller jag vet inte om jag riktigt försökte hitta nått, jag bara kollade.
Jag ska strax gå och laga lite mat, det är min dag idag, så då ska jag hitta på nätt gått, det ska typ bli pitabröd, hahhahha varför väljer jag det.

Sen i helgen har jag kämpat med vårmässan också, det var jätte kul.




i fjällen har jag en norks granne, jag ville jag skulle lägga in ;)


♥lovisa

bilder från bergsbykyrkan

godkväll allesammans
idag var jag ju som sagt på dop.
Här kommer bilder








A det var allt jag hade att bjuda på därifrån.

Efter dopet var jag hemma tills matila kom till mig. Vi spelade eye toy astro zoo. hahaha lättroade. Efter det gick vi hem till Matilda och matilda ville ha kaffe från deras automat. Så jag hakade på. Men när jag ställde dit min mugg slutade maskinen fungera. Vi försökte förstå vad som var problemet, och det gjorde vi också. Vattnet var slut, sedan var det något mer. Fast det fattade vi inte, men vi fixade det ändå. Så vi drack en och en halv kopp var. Då blev vi speedade.

Efter det så kom Moa och hämtade oss på parkeringen för vi skulle på match. Morön Tigers mot kaif 94. 5-2 blev det. -jag utserGustaf Hedlund till matchens lirare, han gjorde två mål. 

Sedan blev det kväll och vi for hem, och nu sitter jag här.


Nu ska jag vara lite social på msn, cya.
♥linnea

Andersson

Idag ska alla mina tre småsystrar döpas.
Låt mig presentera systrarna Andersson

Sanna (stor) Karolina Isabell Andersson


Malin Ida Linnea (lagom)  Andersson


Lova
(liten) Charlotta Andersson


Milla
(mini) Jessica Andersson


Elsa (erimit) Ellen Andersson


Här i våra finaste skeenden.

Ha en bra dag
/linnea

öga mot öga


med den här bilden vill jag säga att jag och min syster inte har likadana ögon.
Eller vad säger ni?
Mina är ju typ klotrunda medans sannas är mandelformade.
BTW, finns det ett finare ord för klotformade ögon?

skapelse av mig moa och venessa, typ igår..


HÄR HAR NI DEN FÖRSTA RENT HUS SOM JAG, MOA OCH VENESSA GJORDE
TITTA OCH NJUT!!!!!!!!!!


tyvärr var vi tvugna att klippa bort visningen av huset, och lite annat här och där, eftersom det dampade när man la in på youtube. Men det får funka ändå.
Och måste tillägga att när filmen gjordes hade jag 40 graders feber utan att veta om det. Visst, jag var helt slut och svettades/ frös fast det var över 20 grader. Men när jag kom in så sov jag i några timmar sedan så vaknade jag av ett sms från matilda:
"det åskar"
jag svarade
"vilken åskar?"
ursäkta mig... Men nog märktes det att jag inte var riktigt 100%

idag efter middagen hjälpte lova och milla mig att städa mitt rum. Så jag lovade dom att följa till kiosken. Så nät rummet var klart cyklade vi ner till kiosken, jag köpte en bergsbyspecial. I botten av bägaren/våfflan är får man välja en valfri kula från kulglassen, ovanpå är det mjukglass, med topping och strössel. jättegott faktiskt. Har aldrig provat förr. Men det rekomenderas.

Nu ska jag göra nånting annat.
kramkram

/linnea

trött i benen

godmorgon sömntutor.
här ligger jag i soffan och ser på ett barnprogram.
Är sugen på att norpa en liten godis från mina småsystrars godisskålar här bredvid.
Men det ska jag inte göra.

Idag har jag ont i benen efter matchen.

Men faktiskt så har jag inte så mycket mer att skriva såhär på morgonkvisten.
så slänger in en bild

på min coola lillasyster med skullcandy hörlurar. YEEEEAH..

kramar linnea

vi kingar

Hemma från matchen. Riktigt kul var det att spela.
Vi mötte sunnanå u19 och vann med 4-0
Och om jag får säga det själv så var vi överlägsna.
Visst, dom hade några chanser men icket.

Det här var våran första seriematch i u19 serien, så det känns riktigt bra att ha vunnit den.
men nu ska vi väl självklart fortsätta att vinna, visst?

Har egentligen inte så mycket mer att skriva om nu.
Så ska se om vi hittar en bra fotbollsbild

får ta en gammal klassiker.
"we are all the winners"

undrar hur det egentligen går för det där företaget...

Andrés hembageri jobbar man tydligen bara tre dagar i veckan...
Eller det verkar då så, efterom jag och Nina fick ledigt idag också.
Men dålig stil att inte säga det dagen före, istället for vi dit. Och hittade en lapp på dörren.
"Hej tjejer. Idag får ni ledigt, tack för den här veckan" eller nåt sånt
JAHA?!
och vi som skulle ställa frågor till våran redovisning idag...
och allt sånt.
med deras underskrift
Hur ska vi göra det nu?

Aja, ingen idé att sura över det när vi fick ledigt?


istället gick vi på stan. Jag köpte två saker, en blommig tröj/kofta från gina, och en gulrandig t-shirt. summan blev 100 spänn totalt. Grrreat.

matilda kom också och alla tre åt på max. ett + på deras dumle blizzer♥

aja, har match ikväll ju. kvart över åtta på konstgräset.


Lova som provar glasögon

tycker hon är hur söt som helst.

kram linnea

känner du dig ägd?

En låt som min syrra visade mig igår.
VARNING! refrängen kan fastna på hjärnan


känn dig ägd
tämligen ägd
känn dig ägd
jag äger dig

känner du dig ägd?

jag känner mig ägd av låten, eftersom den har klistrat sig fast på min hjärna...
Nej, nu ska jag fika och göra mig klar, för min sista praodag!

/linnea

världen är full av söta personer

Jo, träningen gick dåligt.
Men inte jämfört med den förra.
Vet inte vad som händer, men känner mig rätt krasslig.
INTE BRA.

Och imorgon har vi match också.
Första seriematchen, mot sunnanå.
heja morön.

En god glad hemsk nyhet är att jag ska till vårdcentralen på tisdag och kolla upp min knöl.
Mamma säger att antingen gör dom ingenting, eller så cuttar dom bort den.
Fast alltså inte på vårdcentralen då. Där kollar dom bara.
Jag måste typ ha olika storlekar på skorna nu. PGA DEN KNÖLEN.
Så vill som ändå cutta.
Men då har vi skräcken för blod, knivar, kött, sjukhus.
Nej vill inte tänka på det.
MEN troligen så gör dom ingenting.

Imorgon är det sista dagen på praoen. YES säger jag. Då tänker ni ÄR HON GALEN, HON SLIPPER JU SKOLAN? men sanningen är den att jag vill tillbaka till skolan. Jag längtar nästan. Så jag slipper stressa och stå upp heeeela dagarna. Det är väldigt jobbigt. BLI ALDRIG BAGARE. Eller praoa iallafall inte där. Det blir slavgöra. Okej kanske inte, men man får göra dom tråkigaste sakerna. Som idag t.ex. Sopa ett bagerigolv, det tar inte bara 5 minuter. Det är ju mjöl exakt överallt.

Och en sak till, jag är typ nöjd över mig själv som skriver så mycket på bloggen. GO LINNEA!!!!

en lite lagom random bild. På min gulligullgulliga kusin, Vanna.

i somras

En till bild då...

...på Milla. Också en gulligullgullig person. Min lillasyster.
(Fast det vet nog de flesta redan)

kram linnea

stress

Än en gång mätt och belåten så sitter jag här vid datorn.
Snart är det träning igen. Hoppas det går bättre. Eller jag menar, sämre kan det ju inte gå.

Och vet ni vad? Jag är glad, för jag kan lägga in filmer från youtube :] HAHA cool jag är som inte har kunnat det.. Eller cool som skryter om det?

Jag blir stressad på praoen, allt går på ett  löpande band, ingen rast och ingen ro. Bröden kommer snabbt, de blir fler och fler, jag hinner inte med, HJÄÄÄÄÄLP  
Nina står och breder på toscasmet på en toscakaka.
Jag får panik. Hon kommer rusandes.

Ja, ungefär så.


Men en viktig sak som jag vill tillägga i det här inlägget är; att ha någon som får en att skratta, det är det bästa som finns.

en bästa vän

och en bror

tejk käer
kram linnea


då ska vi se om jag lyckas

Hoppas det funkar nu då....
Eller egentligen vet jag inte vad jag hoppas...


Men här är iallafall en bit av rent hus 2 som jag moa och venessa gjorde förra sommaren.

GRRRRYMT.
eller....


/linnea

konfa

träningen gick dålig. Men jag var helt slut, hade ont i magen och huvudet. Så skyller faktiskt mest på det. Direkt när jag kom hem så var det marsh in i duschen, ta en parisare i handen och börja gå mot kyrkan. Eller först förbi Lovisa. Vi kom 5 -7 minuter sent. Men vi hade ju som sagt nånting att skylla på. På kyrkan var det tråkigt som vanligt. Och som vanligt kunde jag inte hålla mig för skratt, när det blev så töntigt som det kan bli.  Men jag längtar ändå lite smått till munkviken. Känns bara som det kommer bli mysigt. Jag och Lovisa har bestämt oss för att paxa ett speciellt rum. Men det är hemligt vilket. Vi hoppas också att vi kommer få sova ensamma. Orkar inte med alla som ska prata heeeeeeeela tiden.

Efter konfan gick vi hem. Jag till mig, hon till sig.
Hemma kom MAtilda till mig och vi såg Greys.
Och fikade.
Jag drack/åt varm choklad och nybakta bröd från praoen, Matilda drack/åt te med flera matskedar socker och även hon en macka.
Sedan satte vi oss vid datorn, och efter det var jag tvungen att dra henne ut ur huset, för jag ska sova. Eller NU ska jag det. Men mamma sa att Matilda var tvungen hem...

juste, praoen, samma sak som första dagen ungefär... packa bröd, göra glasyr... osv.
Vi åt på brännan, ensamma i matsalen. skönt.
Resten av lunchen spenderade vi på BYGGMAX. yep.

we are gonna make this konfa.

/linnea


onsdag hej

nu har jag gjort klart allt med läxan, jag ska som kunna 15 länder och huvudstäder i Afrika, och sen 25 länder och huvudstäder i asien. Det är som ganska svårt, men jag kan som några nu, men jag får hoppas att det sitter till imorgon.

Efter skolan idag så hade jag träning, och det lev som lite stressigt, Jag hade just börjat äta medans jag byter om, när lovisa skickar ett sms att jag ska komma. Men det gick bra.  Efter träningen så hade jag ju konfa. I bersbyn, det började en halvtimme efter att träningen hade slutat, då var det bara och stressa igen. Men jag och Linnea var jättesnabba, kom bara 5 min sent.

där borta i kyrkan, så det är som tyst ganska ofta, och det är inte så lätt att hålla sigför skratt när Linnea sitter bredvid mig. Jag höll på brista ut i skratt varje gång det blev tyst och mitt och linneas fniss hördes tydlgen över hela kyrkan, enligt mamma och pappa som hade varit på information till vårat läger.



du är sötare än änglar <3

lovisa


hon är igång igen

222 inlägg på 109 dagar.
(223 nu då)
inte illa pinkat från två småflicker?
Haha skoj. Men i genomsnitt 2,03669724770642201834862385321 inlägg per dag.
Kan ju avrunda till 2 .

Detta var mycket intressant fakta som jag ville dela med mig av. Tack för att du läste.
Det betyder mycket för mig. 

Okej seriöst nu.  
ska byta om och äta
/smartlinnea


trött

glöm det jag sa...
efter regn kommer solsken mera regn
Det är grått, kallt och tråkigt ute.

Nu får vi hoppas att det har slutat regna på ett bra tag.

Snart har jag träning. Efter det konfa.
Skriver sedan, när jag har något att skriva om.
Kan även berätta om praoen idag. För det orkar jag inte nu.
Är så himla trööööööööttt.

Godnatt
/Linnea

jag vill mycket

Nu har Linnea just länat ytterdörren, och hon hade ju berättat att fanny har gjort en ny design, som vi är jätteglada för, tack!!  Men bilden är ju jättefin? :D  men det får vi göra nått åt nån annan gång, för jag har ju som tänkt mig att lära mig photoshop, jag  har boken hemma, så det är bara att sätta sig och läsa.

Ikväll var det tänk att vi som har tjejsnack på klippan skulle på bio, men det var ju som ingen bra. Då tyckte vi att det inte var värt att betala för nått vi inte ville se. Då åkte vi bil till hemmakväll och hyrde en film och köpte godis. Vi såg the woman, tror jag . :]  Det var jätte mysigt, och något jag vill göra om.

Det kändes jättebra, jag hade inte fått prata med linnea sen, ja jag vet inte. Vi hann inte prata om allt mellan himmel och jord som jag skulle vilja. Men det var ändå okej.



nu ska vi se,  jag tycker jag ser yngre ut, men vad säger ni ?

                 

i lockigt hår     eller      i emoblick och steek gladögon ;) 

hahahhaha, varför

efter regn kommer solsken

hittade just ett gammalt presentkort på cubus, för 200 kronor!!!! Som jag fick när jag fyllde år.
Antingen ska jag sälja det till mamma, eller köpa nånting för det. Om jag hittar nåt på cubus då.
För har hittat saker på andra ställen.

Ikväll var det tänkt att vi skulle på bio med tjejsnacket på klippan. Jag, Lovisa, Lovisa och Frida från våran grupp. Och massa 95or från en annan. Men det fanns ju ingen bra bio. Så vi hyrde en film och köpte godis istället.
Filmen var sådär.The woman. Tror inte det var en enda kille med i den, faktiskt.
 
Amen hinner inte skriva så mycket mer än sådär. Kan tillägga att jag har slut gratis sms. Så smsa mig inte.

/linnea

jag vill vara barfota på skolavslutningen


för att få den rätta sommarkänslan.


jobbigt jobb

Idag klockan 11.35 gick bussen till stan. Men självklart så missade jag den. Jag sprang upp från vägen och kollade efter om pappa var hemma. Det var han. Så han skjutsade mig. Jag skickade några sms till Nina och sa att hon kunde fara direkt till bageriet, att hon inte skulle vänta på stan på mig. Så jag åkte dit, men ingen Nina på vägen, och ingen cykel utanför bageriet heller. Efter ett tag ringde hon och sa att hon nästan var där, så jag väntade utanför på henne.

När vi gick in så var dörren till själva bageriet låst. Så vi knackade på, ingen öppnade. Då kom en gubbe ut med en telefon och sa att det var bagar-Dennis i telefonen. Nina svarade. Han sa att han inte skulle kunna hinna till bageriet idag. Så vi fick sluta. VI FICK SLUTA!! Så idag har vi varit lediga.  

Vi gick på stan en sväng. Men ganska tråkigt, för vi hade gått nästan överallt igår.
Sedan tog jag bussen hem. Och nu sitter jag här. Ska gå och baka, har jag bestämt. För jag vill ha nånting gott. Och vi hade inget hemma...

gullig flicka..........små ögon...........bättre ha flugögon än fluga i ögat :(
För de är inte kul. Tönk om dom lägger ägg. hjälp.

/linnea


svårt..

nu är det så att jag behöver hjälp igen.

kunde inte låta bli de här skorna från Åhléns för någon vecka sedan.
Jag tänkte ha dom på skolavslutningen. Men nu vet jag inte längre...
Visst kommer ni ihåg hur klänningen såg ut?
Om inte...
(fin smuts på spegeln, jaaa)
Och ja, där ser man ju skorna också.
Så vad tycker ni?

hjälp mig.

/linneeeeeeea

hmhmhmhmhmhhmmhhmmhmhm = matildas skratt


 igår var det min och ninas första praodag på Andrés hembageri. Klockan kvart i åtta kom jag till nina, som låg i sin säng och sov(?) . Hon klädde på sig och fikade sedan började våran låååååååånga cykeltur till degerbyn. Och nej, den var inte så lång. klockan 5 i 9 stod vi utanför bageriet med fjärilar i magen. När vi hade samlat mod (och hittat rätt dörr) så gick vi in. Där träffade vi en bagare som hette Dennis. Han visade oss till ett omklädningsrum och sa att vi skulle sätta på oss nåt av det som fanns där. Både jag och nina drog på oss varsina vita bagarbyxor, och en bagartröja. Jag tog även på mig en keps, och nina en bagarmössa. Bäst klädda hittills sa Dennis när vi kom tillbaka.
Det första vi fick göra var att "vispa grädde, riktigt hårt, men inte så det blir smör..." Kändes som en bra förklaring. Nej. Men vi vispade grädden, sedan kom Dennis och kontrollerade. Och den var för lös... typsikt, vilket misslyckande!! Inte. När grädden var klar så skulle vi he(?) på glasyr på några chokladkakor, och hälla kokos över. Riktigt fina blev dom.
Nu var det dags för bageriet att baka 1000 hällakakor. Det gjordes med hjälp av ett jättelångt transportband, precis som man kan tänka sig på en fabrik. Jag och ninas uppgifter blev fört att plocka bort överflödig deg, men sedan fick vi lägga ut och packa alla bröd som rullade ut ut ugnen. PUH. Väldigt stressigt.
När det var klart, och vi hade fått bära ut sopor, och packeterat några toscakakor, så fick vi sluta. Kring 13.00.

Tryck här om du vill se en film som vi gjorde på Andrés hembageri, när vi bakada hällakakor. Ursäkta gapskrattet av mig...

nöjda, glada men även väldigt trötta i benen var jag och nina när vi cyklade in till stan för att äta. Vi träffade även Matilda där. Så alla tre gick och åt på subway. Gott. Efter det var Matilda tvungen att gå tillbaka till sitt jobb, medans jag och Nina gick på stan. Hon hittade en jättefin tröja. Men köpte den inte.

Nä, nu orkar jag inte berätta mer om gårdagen, eftersom jag måste göra massa annat innan jag böjar (KLOCKAN 12) . Men kan berätta att Matilda sov här inatt, men har redan farit till jobbet.

 / Linnea

en sak att tillägga, förra inlägget var av Lovisa.

:(

jag är ledsen........

behöver någon just nu

hemmaigen

Nu har jag kommit hem från fjällen, det blev inte riktigt som vi tänkt oss, för vi skulle egentligen hem imorn, men det var bara mamma och pappa som ville vara där. Så vi åkte hem. Det känns jätteskönt. Ikväll när jag kom hem så hade jag smsat med lovisa, vi hade bestämt oss att vi skulle på klippan, det var jättekul. Vi var som i musikrummet och mer vet jag inte om jag vill säga. hahhaahha det förtränger jag just nu. Men de på klippan säger att det hördes över hela stället .....

Jag har inte så mycket att berätta om fjällen, vi var där på valborgs. Det var inte så kul, kvällen slutade med att jag satt själv och spelade spindelharpan på datorn och lyssnade på musik... det var ju en kul kväll. medans alla vänner var ute och grilla och hade kul....

Egentligen skulle jag behöva sova. för imorn så ska jag ställa väckare. För jag ska faktiskt cykla till den sötaste i världen, max <3 och innan det ska jag hinna duscha, och äta och packa upp väskan som jag inte gjort :] Jag undrar hur långt det är till han, hoppas att det inte är allt för långt, för då blir det ju lite jobbigt..

sen kan jag ju lägga ut lite bilder







hihhi en steeek bild ;)


ikväll när jag gick hem från lovisa, så sken månen upp lättemycket, det var jättefint, och jag kände att jag var tvungen att ta kort på det.. :]



och sen också på lovisas drickor ;)



♥lovisa


hurt

jag är skadad.
Inte allvarligt, men nu ska jag berätta om mina skador från matchen idag

VÄNSTER SIDA
lår - skrapsår
längre ner på låret - avtryck av boll
ovanför knäet - blåmärke och svullet
knäet - skrubbsår
foten - skavsår av benskydd

HÖGER SIDA
låret - skrapsår
knäet - mycket skrubbsår + blåmärke på sidan
foten - likadant skavsår som på vänster, knöl på hälen(som mamma ska beställa tid på vårdcentrelen för), skavsår på hälen. bara lite.

Jag vet att det här är mycket intressanta fakta. Men så blir det ibland.

Om jag ska snacka om matchen så vann  vi med 7-2 , mot Mariehem. Konstigt att vi förlorade finalen i norrland top 12 mot dom... Men. Härligt med stor seger. great victory ... eller hur det stavas.

Här är en bild på:

mig. yep.
Men det var på den här vägen vi cyklade när vi fick syn på skelleftehamnsskylten, och en sekund senare tog vägen slut, if you remember?

ojojoj, nu blev det mycket engelska i det här inlägget.

Imorgon börjar praoen... jag och nina steker på andres bageri. Som vi inte riktigt vet var det ligger.
Får se hur det ter sig.

Avslutar med en till bild.

på världens bästa lovisa renberg ♥

kram linnea


en cykeltur som känns i benen

trampatrampatrampatrampatrampatrampa...
Det är det jag och matilda har gjort idag.

Det började med att vi helt plötsligt bestämde att vi skulle se en fotbollsmatch, som vi trodde var på norrvalla. Så jag tog cykeln från bergsbyn, och hon från sunnanå och började cykla mot norvalla. Jag var riktigt snabb och var uppe på norrvalla efter en kvart. Men väl framme så såg jag att det var ett gult lag och ett rött lag som spelade. Jag smsade matilda och sa att morön inte spelade men hon kom till norvalla ändå. Jag sa: tänk om dom spelar på guldvallen i ske-hamn. Hon ba: vi cyklar. Och så blev det. Vi tog än en gång cyklarna och trampade iväg. Efter ungefär 50 minuters intensiv cykling såg vi skylten SKELLEFTEHAMN. JAAAA skrek vi. 1 sekund senare ser vi att vägen tar slut och framför oss och att det kommer ett stup NEEEJ. Men vi hoppade av cyklarna och tog oss ner till vägen ändå.
Tillslut var vi framme vid planen. Men... där spelar bjurfors(?) mot lövånger. Ingen succé direkt. Vi tar åter igen cyklarna och börjar cyklar hem. Men då kommer jag på den briljanta idén att vi kan cykla in till stan å köpa glass. YEY säger matilda, inte. Men hon tycker att det var en bra idé så vi cyklar först till bergsbyn för att hämta pengar, sedan vidare till stan.
Framme i stan går vi till den berömda CK-toan och kollar hur vi riktigt ser ut efter några mils cyklande. Nja, säger jag åt spegelbilden. Efter det köpte vi glass på Ica. Och ni kan ju gissa vad det var för sort...
Vi sätter oss längst ner på torget och pressar i oss ALL glass. Eller i varje fall jag.
Sedan kommer Hampus och Arvid. Vi sitter på olika ställen på torget och gör ingenting, sedan far Arvid. Kvar blir då jag matilda och hampus. Vi går på ica efter ett tag. Sen måste vi hem. För matilda var ca 50 minuter sen...
Jag cyklar ensam till bergsbyn.

Det var all cykling HITTILLS, dagen är inte slut än...
Men över 5 mil har jag då iaf cyklat.
BRA KÄMPAT!
Tyvärr så var jag för upptagen med att trampa så jag tog inga bilder. Men det gjorde Matilda. Kanske får någon av henne sen. Men så länge får ni nöja er med den här bilden:

för att vi är söta.

♥linnea

något av en hobby?

under de här tre dagarna har jag och Matilda roat oss med att ta kort på nummerskyltar... HAHA lättroade...
cya later?
enligt matila betyder det ägd/owned på cs-språk..
uch som i usch - bilen var smutsig
goziiiiigt

Sedan var det ju några till.
Men dom orkar jag inte lägga in.

Istället lägger jag in en bild på min och matildas glassar.

och där ser man även berget vi satt på. gooodie.

Kan se om det finns någon mer bild att lägga ut. Har tömt mobilen nu.

jo, en läcker bild på mig och matilda. Som cooola tjejer.


nu ska jag logga in på msn
och se om någon skriver till mig...
update: nej ingen skrev.

jag avslutar med en bild på Lovisa Stenlund och Lovisa hihi.

gulliga brudar. Ni schteeeek

kram linnea


En bra start på dagen

Inatt sov Matilda hos mig igen.
Imorse, eller klockan halv tolv vaknade jag av att solen lyste in i rummet.
Då väckte jag Matilda "MATILDA DET ÄR FINT VÄDER"
Vi gick upp, klädde på oss och kollade hur varmt det var. 17,2 i skuggan!
YEEEEY.
Vi bestämde oss för att gå till kiosken för att köpa mjukglass. Och så blev det.
På vägen stannade vi i en klätterställning och satte oss längst upp på den. Eftersom kiosken öppnade om tio minuter.

Väl på kiosken var det redan kö, fast klockan var 10 minuter efter öppningstid. Vi ställde oss i kön och efter kanske 5-10 minuter var det vår tur att beställa. Två små bägare för 17 kronor styck. Fast små är dom ju inte.

Med glassarna i hand så gick vi upp på "berget" och satte oss. Riktigt skönt. Där satt vi tills glassarna var slut sedan gick vi hem.

Och nu sitter jag här.

Hade tänkt städa mitt rum snart. Men inte än... Jag skjuter upp det till lite senare.

bild från norrland topp12 igen..

tagen från fias blogg. Fast lite omgjord. Hoppas det är lugnt? :):):)
annars får du då säga till:)

 l1inn34

RSS 2.0