Hang with me



Dagen bjöd på sol och bad, hann även med lite shopping! Den var efterlängtad, hade inte varit på stan på evigheter. Hittade lite nytt att stoppa in i sommargarderoben!

Jag följde med Joel till hans stuga, där är vattnet varmt och skönt. Fast just när vi skulle bada gick solen i moln och då var det inte lika varmt och skönt längre. Men solen kom tillbaka när vi skulle äta middag! En kort sammanfattning - Dagen har varit mysig och kommer nog fortsätta vara det. Eftersom Joel kommer hit och då ska vi äta jordgubbar med grädde och kanske se en film också!

Lyssnar just nu på Robyn, måste känna till några av hennes låtar. Ska ju trots allt dit och se henne på fredagkväll!

/ lovisa 

jag skulle om jag kunde - så nu är det bara att hoppas







Jag vet att jag redan har sett henne en gång. Det var på trästocks, men jag slår vad om att det inte är samma sak nu. Vill verkligen till pdol och vara där och titta. Jag hoppas jag inte jobbar den dagen eller att det är något annat som gör att jag inte kan fara dit.



Hon är så bra!

/ lovisa

3 från midsommar

hehe fagert!
ut i solen nu, skuttpluttnifnutt /linnea

midsommar 2



Linne - HM, Halsband - Indiska

Det vär iallafall så här jag såg ut under midsommaraftonskvällen!


midsommar














Med bilderna sammanfattar jag midsommar. Det blev en mysig kväll med trevligt sällskap! Synd bara att inte vädret var bättre. Men man fick göra det bästa av situationen och det lyckades vi med! 

/ lovisa 

titta vad man kan hitta



Ett jättesött virkat linne som mamma visade mig. Kommer nog att låna det av henne. Bilderna gjorde väl inte det hela så rättvist.. Men den är verkligen jätte fin!!

/ lovisa


det var en längtan

I dagar hade jag lite smått längtat efter att få träna, ut och springa eller egentligen bara röra på mig. Jag har varit sjuk rätt länge nu och jag minns inte sist jag t.ex. spelade match..

Idag tänkte jag att jag skulle ut och testa jogga och kolla om lungorna klarar av det (jag har haft så hemskt ont i mina lungor när jag ansträngde mig). När jag kom till den första backen kände jag bara hur benen inte hängde med. Men jag försökte springa på. Men lätt gick det inte.. Så ska försöka träna upp min kondition nu i veckan och kanske nästa vecka! Sen får man se hur det gick...



/ lovisa

Boktips

Jag har blivit lite av en bokmal nu när jag har börjat läsa Hungerspelen. Jag blir beroende och den verkar vara jättebra!



Lite om boken:

Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem!
  
Katniss Everdeen är fjorton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt tolv är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen...

Ska nog ta mig en lässtund just nu!

/ lovisa

 


vi är favoriterna

Konfirmanderna gillar oss ledare! Kolla vad de gav oss i lördags, två tårtor och dom var goda. Sånt kan ni fortsätta med! (Det är för bra för att vara sant) Sanningen är att vi fick två st ledartårtor när vi hade arangerat ett svårt burträskbingo. Vi ledare trodde aldrig att de skulle göra ledartårtor men där hade vi fel! Mums!



Nu ska jag ta och sova lite efter en ansträngade dag på jobbet!

/ lovisa


Munkviken, here we go

Det känns väldigt jobbigt att för sista gången på 6 dagar ha sett sin pojkvän när jag nu vant mig vid att se honom varje dag och sova med honom VARJE natt. Ska nämligen till Munkviken idag klockan 12.40 med massa konfaungar och stannar där till Onsdag. Fast det känns som ett ganska bra sätt att tjäna pengar för hela sommaren! Det som står på listan är:
→ leka med dom
→ äta (frukost, lunch, fika, middag, fika varje dag)
→ se efter så det inte blir bad/bus mitt i natten (vilket egentligen skulle vara ganska kul...)
→ hålla i vollybollturnering, brännboll, bad, kanotpaddling osv
→ hålla i lite andra grejer (innehållande exempelvis lera eller massage)
Sen när barnen har tråkiga saker så har vi ungdomsledare vila!
Men som sagt, kommer sakna Arvid för mycket.
aaw:*:*:*::**:*:*
/linke

skolavslutning

Har haft en lugn morgon trots att min lillasyster Johanna har haft skolavslutning. Det är rätt vanligt att stressen kan ta över en och det slutar med att hela familjen är sura på varandra. Men i år lyckades vi rätt bra, det var bara mamma som lät lite mer än vanligt.

Såg både 8-9:ornas och 6-7:ornas avslutning idag och det är så mysigt att vara där. Får gamla minnen från Kanal.. När Johannas avslutning nästan var klar så ser jag henne ställa sig vid micken med en kompis. Hon skulle alltså sjunga solo utan att sagt något hemma.. (Hemlighetsfull syster) Hon var duktig! Jag hade ingen aning om att hon kunde sjunga så där.. Så det var kul!



/ lovisa

det gäller att tänka snabbt

För någon dag sedan när jag stod på min lilla veranda och skulle ta kort på några kläder jag hade på mig så råkade det komma människor just då och då kände jag mig så ful som stod och tog kort på mig själv, så då skyndade jag mig och tog kort på lite blommor här och där. Så dom skulle tro att det var därför jag och min (syrras) kamera var ute. Detta var iallafall 2 små bilder från den oplanerade blom-photoshoten!
/linnéa andersson

BLOPPIIIISSSSS


gul/vit t-shirt (inte struken tyvärr) strl S från Gina Tricot, 20:-
vitt linne med volanger (ord. pris 249:-) Strl XS Gina tricot, 60:- SÅLD
grå långärmad från HM (använd 1 gång) strl S, 50:-
Randig tröja från weekdays (lite nopprig i tyget) strl M (liten i storlek) 20:-
hehe ursäkta bilderna... Rosarandig tröja från Gina Tricot, strl S, 30:-
(knappen ovanför där jag har knäppt är borta, samt den näst längst ner men som ni ser funkar det ändå) Transparant skjorta, Gina tricot strl 34(stor) 50:-
Blå lite tjockare tröja från JC strl XS. 40:-
Lysande korallfärgad tröja från Bik Bok strl XS. 20:-
Tröja från Monki strl XS/S. 40:-
Tröja från HM strl 36. 30:-
Tröja från Weekdays i strl S. 20:-
Likadana koftor från Gina Tricot i strl XS 30:-/st
Linne från HM, strl S, 20:-
Linne från Monki, strl S, 20:-
Höga Chinos från Weekdays, strl XS, 40:-
Randig tröja från HM, strl 36, 30:-
Byxdress (aldrig använd) strl 34, 40:-
Randig tröja från HM, strl 36, 30:-
Kommentera här nedan om det är någonting som ni vill ha!
/Linnea & Lovisa

Första dagen på jobbet...

Hade inte så mycket saker att göra..



Jag ville bara ut i värmen..



Klockan tickade. Jag började kl 12 och slutade 20.00. Egentligen var det bara skönt att få en lugn första dag, men klockan gick riktigt sakta när det inte fanns något att göra..

När jag slutade hämtade familjen upp mig för vi skulle på o'learys och äta. Gott var det och jättemysigt eftersom vi kunde sitta ute utan att frysa. Jag kände mig inte så värst pigg och hade inte gjort det på ett tag. När jag kom hem tog jag tempen och det visade sig att jag hade 38 graders feber.. och nu idag har jag bara legat inne i sängen och sovit och tagit det lugnt. Är less på vara sjuk nu.. så hoppas det känns bättre imorgon!

/ lovisa

Stockholmsresan

Veckan innan skolavslutningen var jag i Stockholm. Jag jobbade som konfaledare och vi hade det roligt där nere. Trots att vi inte sov mycket där nere klarade vi av veckan och vi ledare gjorde ett bra jobb!



Det var väldigt mycket fritid på stan och då blev det lite shopping!



Vi var på Råsunda och fick en ordentlig rundtur på hela stadion...



... vi fick till och med röra Zlatans skor (som förövrigt var fuktiga) innan han gjorde hattrick i matchen mot finland. Det måste vara tack vare oss!




Vi var på grönan en kväll och hade det riktigt kul! Borde finnas mer och läskigare attaktioner!



Sen får vi inte glömma att vi besökte kyrkliga saker också.



Kvällarna var superhärliga, luften var varm och det spelades ofta musik och det var bara allmänt trevligt.




Vi hade inte världens bästa platser.. Men dom funkade och det var min första landskamp!



En kort sammanfattning på resan! Bilderna visar några av sakerna vi hann med där nere!

/ lovisa

bild från det första doppet

väldigt actionladdad bild från dagen innan skolavslutningen, ser nästan ut som jag dansar vilt och galet där vid vattenbrynet. Hur som helst så var detta dagen och platsen jag tog årets första dopp. Anki plockar sten. Matilda beundrar sina fötter. Astrid och Frida kramas. Maria tänker ta ett skutt som en kängru. Emma ber (som vanligt). Nadja dansar disco. Jenny spanar på en snygging. En bra dag och plats för ett första dopp.
/linnea
P.S. Bilderna togs från saras blogg

GRATTIS SANNA!!!!!

/din lillasyster linnea

älskar

sommarlov!!!!!!!
(Bildens togs dock imorse när jag ännu var en skoltjej, innan jag hunnit fixa håret hehe)
/linnea

lillasyster


biff →→→→→→→→→↑

/linneapastejen

skoldagen idag i bildform







bilder tagna från → ω ω (2 rumpor på en bänk vid namn angelica och matilda)

Årets första bad och svenska jordgubbe har jag fått med mig hem från den lilla klassresan till kyrkholmen!
/linnea

sommar




sitter här endast iklädd lite mascara och en sommarklänning (+underkläder förstås!!!!! tänk inte på annat). Men jag håller på svettas ihjäl för det är huuur varmt som helst ute!  Har varit i falkträsket ikväll med systrarna och fick beskåda en man iklädd endast en stringtrosa. Senare kom på polisen och tog sig ett snack med honom och han fick sätta på sig kläderna. Mys!

/linnea

tripp trapp trull




ute och chillar på balkongen i 28°
senare på dagen blir det att fara och kolla på balen och sedan träna i den ljumna (läs: stekheta) värmen!

min dag:





gräddat våfflor
+ätit våfflor!
+solat
+gått ner till älven

= en riktigt härlig dag!♥

/linnea

SOMMARLOV!!!

Äntligen ingen mer skola på flera flera veckor! Det känns egentligen lite konstigt att allting har gått så snabbt.. Men samtidigt skönt. Nu har jag iallafall sommarlov och ska till Stockholm på fredag, längtar!

Provade genom lite sommarkläder nu när jag kom hem från skolan. Kände att jag var tvungen att inviga sommaren lite smått.




Nu ska jag vara med Lovisa och vi får se vad vi ska göra!

/ lovisa

RSS 2.0