dax igen


På kemilektionen! vi får snygga outfits!

Har haft en underbar helg. Hunnit med allt som jag verkligen vill. Ska avsluta den med att fara till Joel och bara mysa och båda två har en lång och skön sovmorgon imorgon! Bästa starten på veckan skulle man kunna säga.

Spelade mot Hammarby idag (blev dock bara 15 minuter för mig, men de är ändå något) och vi vann med 6-1.. Jag säger bara vad hände.. dom leder serien överlägset så detta var oväntat, men kul!

/ lovisa

Stockholm

Nu har jag kommit hem från min lilla weekend i Stockholm. Det har varit jättemysigt att få fara iväg ett tag med Joel och bara ta det lugnt i hans stuga i skärgården. Vi har hunnit med lite shopping, bad och massor med mat (kräftor). Ditresan blev lite komplicerad men vi löste alla problem som tur var annars hade jag nog bara varit hemma denna helg och varit 1000 kronor fattigare..

Sen var det första skoldagen idag! Var rätt sugen på att träffa alla från klassen och det var jättekul. Har även fått en ny klasskamrat! Schemat såg rätt okej ut men inte det bästa. Men hoppas på att jag gör bort massa kurser nu och att det bara blir bättre och bättre ju mer tiden går.




/lovisa


shopaholic

har under senaste veckan köpt alldeles för mycket saker...
2 linnen
3 tröjor
1 par jeans
2 par skor
1 klocka

men jag fick även veta att jag får 15.000 kronor för mina ärr jag fick förra året pga mopedolycka, så om ett tag ska jag införskaffa en nya telefon, längtar!

jag idag inklusive min nya klocka (och en av tröjorna):


hade bra nu ska jag och min käreste bort på middag, puss!
/linnea

Twillight - äntligen



Längtar faktiskt till filmen! Har läst alla böckerna och från dom kunde jag inte slita mig loss.. Så har höga förväntningar, fastän förra filmen bara handlar om "team jacob och team edward". Hoppas denna är bättre!

/ lovisa


♥♥♥

1,5 år med älsklingen! ♥
Önskar du vore hemma här med mig!


Jobbade min sista dag på jobbet. Så ska bli skönt med en veckas ledighet innan skolan börjar. Har dock inget mer att säga utan godnatt!

/ lovisa

en ny 6 åring i familjen

Det känns som att alla utom jag ser äldre ut i mittbena. Jag skulle nästan säga att jag ser ungefär 10 år yngre.. Kan ju tänka på det när jag fyller 40! Mittbena är ju så snyggt på många men måste säga att jag är född till att ha snebena och det verkar som att de inte går att ändra på.



(nu ser de till och med ut som att jag missade mitten på huvudet.. ingen erfaren mittbenare)

Här är även den första bilden på min nya mobil! Samsung galaxy S2 och än så länge har inget strulat. Gillar mobilen jättemycket så nu återstår de bara att fixa ett surfabonemang.

/lovisa


jag ser ut som själva julafton i rött



Det är sällan jag hinner ta en titt förbi stan. Men när jag väl gör de blir jag som förälskad i flera flera saker.. Vilket inte är så bra egentligen. Men nu när jag har jobbat så mycket så kan jag köpa de nya skorna utan att behöva planera det en månad innan! Det är en sådan skön känsla så jag har bestämt mig att jobba hela året. Ni kommer att träffa mig på alla AIK's hemmamatcher. Så kom och köp i min kiosk! (när de väl kommer igång)

/lovisa

on my way



Nu drar jag till jobbet i mina fina jobbarkläder.. T-shirten är alldeles för varm när man jobbar i 30 graders värme en hel dag. Men jag har inget annat val, så de är bara att ta på den...

Alla ni andra som är lediga får ha en bra dag ute i solen!

/lovisa

Bokat och klart!

Torsdag 18 Augusti åker jag på minisemester med Joel till Stockholm. Vi ska ut till hans stuga i skärgården, på Ingarö (tror de hette så).

De kommer säkert bli jättemysigt! Och defenetivt ett bra slut på detta sommarlov!



Bild från första gången jag var där!

Blir en tidig kväll! Godnatt

/lovisa


en liten sammanfattning

Gårdagen bjöd på bad med Joel på en av de bästa bryggorna i stan! Man kunde hoppa så högt, fast själv var jag en badkruka och vågade nästan inte. Men tillslut!




Riktigt härligt! Idag har jag också varit och badat fast denna gången var de med Carro och vi åkte till Sjöbotten. De var varmt i vattnet och vi bara låg och stekte i solen innan vi var tvunga att åka hem till vår träning som började halv 5. Nu under kvällen så har jag spelat minigolf! (förlåt Linnea!)



Och efter det så gick jag och Carro till Ica och köpte frukt för 80 kr och gjorde en riktigt stor fruktsallad som vi snabbt åt upp. Vi satt ute med filtar och tände ljus. Det kändes nästan som en dejt.. men de var det ju verkligen inte! Men mysigt kan man säga att de var!

/lovisa

pdol

Några dagar innan resan till Piteå såg det nästan ut som att vädret kunde förstöra de hela. Men tack och lov att de ändrades. Det blev en fin kväll, dock lite kall ju mera in i natten man kom. Veronica var jättebra och jag är glad att jag hade nötit hennes låtar på jobbet! Men de allra bästa med pdol var ungdomstältet/danstältet, eller vad man nu ska kalla de! Jag verkligen älskar att dansa!




(frågan är vart jag kollade)
En snäll kille tog ett kort på oss när vi gick strandpromenaden just innan vi skulle på området!

Har redan bestämt mig att åka dit nästa år igen. Festivaler toppar listan!

/lovisa


ville dö imorse

Igår skulle jag och arvid bestämma var vi skulle sova, antingen hos mig i Bergsyn eller i hans stuga nära flygplatsen, jag började jobba 2 timmar före honom.
Linnea: Kan vi inte sova hos mig för jag vill inte köra själv från din stuga imorgon klockan 9 på morgonen. Det kommer komma en älg.
Arvid: Nä, dom är bara ute på kvällen.
Linnea: Neeee, dom är ute i gryningen också!! Som är klockan nio... he-he nä men okej vi sover hos dig då!
Idag klockan 9.39 får arvid ett samtal.
Arvid: Hallå?
Linnea (panikgråtandes - har fobi för älgar): DET SPRANG EN ÄLG ÖVER VÄGEN WÄÄÄÄÄÄÄ OCH AAAHHH DET ÄR ÄLGSPÅR HÄR, KAN INTE STANNA HÄR!!!!!! HEJDÅ!!!
såg alltså en älg, kanske 50 meter bort som sprang över vägen. Med den fobi jag har så började jag störtflänna och tänkte vända, men eftersom det var första dagen på sommarjobbet så kunde jag inte bara skita i det. Så jag körde över på fel sida av vägen och kollade åt andra hållet tills jag kört förbi stället där älgen sprungit över. För bara åsynen av älgen skulle få mig att dö... haha patetiskt såhär i efterhand, men i stundens hetta så kan jag inte hjälpa det. Min fobi för älgar är grotesk.

RSS 2.0