lov är det bästa som finns

Det är väldigt mysigt i mitt rum, jag har tänkt alla ljusen och jag sitter och lyssnar på musik. Jag hade franskaprov idag, och det var verkligen svårare än vad jag trodde. Så jag får se hur det går.. Det var en oförberedd del i det där provet och det var ett nationellt prov. Men det var ju hur svårt som helst. Är det tänkt att vi ska kunna sådant där?!

 

Snart är det påsklov. Vi går bara halva dagen imorgon och efter det ska jag på stan och dela ut mina cv. Bättre sent än aldrig… Hoppas att det finns några ställen som fortfarande vill ha cv. För jag vill verkligen ha ett jobb i sommar!





den här väskan tycker jag är jättesnygg! men jag har bara sett den i svart och grå inte i brun :/

/ lovisa


haltande och rödögd...gollum?

i fem minuter har jag hört min yngsta lillasyster säga: kagge, kagge, kagge, kagge, kagge, kagge, kagge osv. OAVBRUTET. bara för att jag visade en bild på kalle. haha kagg-kalle ;)

idag har jag gjort bort två prov, inget av dom gick väl utomordentligt, men inget gick heller jättedåligt. tummenupp!

de senaste dagarna har jag varit lite olycksdrabbad.. har nämligen dragit på mig en släng lårkaka och en dos av ögoninflammation. Så se upp för mig på gatorna, man kan missta mig för Gollum. Det sa Viktor.......... snäll.....

linnea?

ikväll ska jag t'at lugnt eftersom jag har gjort bort alla prov och press inför lovet. Och imorgon går vi bara halvdag. HUR NICE!??!?!  haha skoja.. tönt. Men ärligt talat väldigt skönt.

nu ska jag.. äta daim.

/linnea


jag tycker det är snyggt!

Min designade bikini på NELLY.COM

                                                  Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Varför har jag gjort det här ? haha men det var kul!!

Nu står det 2-0 till färjestad.... :/ dom kommer att förlora känns det som, surt!


/lovisa


databordet

Nu är jag äntligen klar med att bygga mitt bord som ska bli databord/ bord bredvid sängen. Det tog ett tag, men nu är det klart. Jag har skruvat och skruvat men det var inte så jättesvårt!



Snyggt byggt!!

/lovisa

dagen

HEJ!!

Jag kom just hem från stan. Var där med Emma och Lovisa. Det var rätt skönt att gå på stan, men det gick nästan inte att gå mellan affärerna. Det är sånt busväder ute, jag såg nästan ingenting och var tvungen att kisa hela tiden.. När vi kom på stan så gick vi och åt nästan direkt. För vi var hungriga, Lovisa hade inga pengar så hon fick vara utan. Sedan gick vi omkring på massa affärer.

Nu måste jag laga mat för det är bara jag och Johanna hemma. Men det kändes inte så kul, men jag tror att jag ska laga något gott.

 

Sedan imorgon så ska vi ha match. Jag såg på vädret att det skulle vräka ner snö. Jag hoppas att en blir flyttad, för det är så kallt att vara ute i ovädret, och det är inge kul när man är en isbit och ska spela..



/ lovisa


äntligen



Nu har jag fixat min ipod så att jag lägger över låtarna från min dator!! Äntligen säger jag. Jag har massa nya låtar som jag kommer att lyssna på nu, det är kul. För alla mina andra var typ 3 år gamla.. för jag var så lat, jag la aldrig in nya för att det var jag tvungen att göra på den andra datorn..

/lovisa

sunnisnåis

Hejhopp gummi...
hhihijhihwi

jag är nyligen hemkommen från träning (för en timme sedan) och känner mig utpumpad. Jag hade nämligen två nationella prov idag, samt löpning och fys efter skolan. "då kände jag, JAG DÖÖR" haha så brukar lina säga :]


OCH VETNI VAD JAG KOM PÅ NU I HIMLEN (..höll jag på säga) men jag kom på att jag blev intervjuad av SVT idag när vårat lag hämtade grejerna i vårat omklädningsrum (hoppas inte r.i.p. på det bara.......)
Så kolla på nyhetera ikväll om ni vill få er ett gott skratt. buhuuuu.

och till sist måste jag bara få säga att jag gillar mitt lag♥
det är som så roligt, det blir alltid mycket skratt!

Här bjussar jag på 1,2 bilder från cupen i luleå på sportlovet:
(tagna från
Melinas blogg <---)



jihaaaa, snygg naken-agnes därbak ;) och gullig linnea efter tre dagars cup... ni får ta hänsyn till gullet.

/linnea

vi är glada



Det är härligt! Satt och tittade på lite bilder och upptäckte att på många bilder med dig Linnea så skrattar vi:D

/ lovisa

det som är nybyggt, det ska väl inte rasa?

Ingen träning för oss idag. För att taket på bollhallen håller på att rasa, säger de som jobbar där iallafall. Det såg inte ut så, men jag har inte sett där inne. De säger att mellan balkarna så har det böjt sig. Skellefteå kommun som sa att de inte skulle skotta några tak, det skulle nog ha behövts. Eftersom vi inte fick gå in och hämta våra träningssaker så blev det ingen träning. Jag som kom ca 20 min innan alla andra, jag fick gå in. Han som jobbade där sa, du får en minut på dig sen måste du ut igen. Så jag sprang in och hämtade mina saker. Men då när resten kom så fick de inte… Men det är väl säkert nått med säkerheten.

Nu när jag inte hade någon träning, så har jag inget att göra. Jag kanske ska baka lite och börja läsa den där boken som vi ska läsa med svenskan. Det är en vuxenbok med svårt språk, jag får väl se hur det går med det!

          


vilka bilder ?! Men det var så fint väder ute idag, inget moln på himlen och det blåste inte ens, detta är ju egentligen en perfekt dag för att träna..

/ lovisa


CV

Nu var det då dags för mig att skriva mitt CV. Jag är just klar, jag har egentligen ingen aning om hur man skriver ett. Men jag hoppas nu att det blev okej, så nu ska jag bara iväg och lämna på alla ställen jag kan tänka mig vara på. Jag vill verkligen ha ett sommarjobb och på tjäna egna pengar. Idag är även första dagen man kan söka feriejobben. Ska göra det alldeles strax, måste kolla om vi ska bort någon gång i sommar först och i så fall när.. Vore inte så kul att missa det, för att man jobbar.

Skönt att vi hade inställd träning idag.. Vi fick veta det just efter vår match igår. Vi blev nästan gladare när vi fick veta att vi inte hade någon löpträning än vad vi blev när vi vann. Vi blev förstås glada att vi vann, men när de sa att vi inte skulle ha träningen. Alla började hoppa och bara skratta.

  

/ lovisa


nån trampade på dom! :/

Nu sitter jag och ser på Wipeout med Johanna. Det är skönt, för jag är helt slut. Det känns som att jag har somnat några gånger. Men inte så länge hoppas jag för då blir det svårt att sova inatt. Idag på morgonen kl 9 hade jag samling till min träningsmatch mot burträsk. Vi vann med 4-2, så båda matcherna vi har spelat i helgen har vi vunnit. Det känns bra, fast för mig så har det inte gått bra, i alla fall inte igår. Men jag känner mig så seg.

 

Efter matchen så duschade jag och gick till Joel ett tag. Jag som då var trött var väl lite osocial. Men efter ett tag piggnade jag till lite. Eftersom det var fint väder så gick vi ut till Statoil och köpte en glass. Årets första, det är så gott. Efter det så hade vi inget bättre för oss vi gick till Norvalla. Det var FF som spelade. Men det gick inte länge innan jag märkte att mina solglasögon var borta. Det hade kanske gått 10 min och vi gick tillbaka för att se om jag hade tappat solglasögonen. Vi gick förbi Statoil och där låg dom i en snödriva. Men då hade ju hela glaset gått sönder… Då blev jag bara sur… Men det gick att fixa, tur!!

/ lovisa


vi ser hockey

Nu sitter jag hos Lovisa och vi ser på AIKmatchen. Det är typ spännande och kul, för Lovisa blir helt vild när det är målchans, och hon bara skriker hela tiden ;)

Nu står det 2-2 och det är förlängning och vi blev rastlösa så vi tog fram datorn, och då ser det ut så här!!

           

På bilderna så ser man när båda lagen gör mål, och även när vi chillar...

haha

/ lovisa

Vill utbringa en skål

Hejhej bloggis.
Idag har jag äntligen träffat kalle!!!♥ för första gången på... 3 dagar....
haha
skämt å sido! Vi har inte gjort så mycket, bara slappat typ. För jag tränade idag, och det gick sämst. Så ville inte hoppa hopprep eller så.


detta är en bild som får mig att bli sur. Only filippa knows...

linnea

snöoväder är det ingen som gillar

Kan det bara försvinna. Det här dåliga vädret. Idag när vi hade träning utomhus på konstgräset så var snö det ända man såg, inget annat. Det gick som inte att tänka på att göra bra ifrån sig. Utan det blev som det blev. Och nu efteråt så var jag helt genomblöt och kall. Då var det skönt med en varm lång dusch.

Ska se om det är nått bra på tv och så ska jag bara ligga och slappa, som jag nu har gjort några kvällar. Men det är så skönt att bara ta det lugnt. 



jag har inga bilder.. borde ta det..

/ lovisa


klänningar



De här klänningarna tyckte jag var lite söta, jag sitter och tittar för att få lite inspiration till sommaren, och till skolavslutningen. Jag har en liten hum om vad jag vill ha. För jag har en bild i huvudet. Men jag får se hur det bli. Jag tycker det är kul men skolavslutningar, för alla är så fina!

/ lovisa


jag behöver mycket energi

Det känns som att jag nu hellre satte mig vid datorn istället för att städa mitt rum. Jag måste hinna med båda nu ikväll. Jag blir nästan stressad av att det ser ut som det gör, eller nä men jag hittar aldrig något och då måste jag leta efter mina saker hela tiden. Det skulle vara skönare om var sak låg på sin plats. Det skulle vara bra om jag fixade det. Men jag är så trött just nu. Jag har inte återhämtat mig efter cupen i helgen känns det som. Det märkte jag idag på min träning. Jag har verkligen ingen ork, men det går nog över. Ska be mamma om massage ikväll, det hjälper!

             

Det här tycker jag ser rätt härligt ut!

Det här är första kvällen på länge som jag bara kan ta det lugnt. Att det inte är något som måste göras, men städningen var det ända, men det går snabb. Det är så skönt att inte ha något annat speciellt, så nu får jag passa på att chilla lite. Även att se lite tv, men går typ inget bra ikväll.

Idag på HK så gjorde Tegen jättegod tacopaj, jag är typ fortfarande mätt. Det var verklien god, mycket godare än vad han fick mig att tro att den skulle vara.

/ lovisa


en vardag

Ja då har den vanliga vardagen kommit tillbaka. Inge mer lov, det känns tråkigt. För det är ju det skönaste som finns. Att vara ledig. För mig så började det inte så bra. Jag försove mig till kvart över 8 och bussen jag tar går 25 i 9, så då hade jag då 15 min på mig att stiga upp. Jag tänkte först att jag tar nästa buss. Men sedan så ändrade jag mig. Mamma hjälpte mig med mycket, hon gjorde frukost som jag tog med mig och hämtade massa saker som jag behövde. Jag hann med bussen men jag kan ju säga att det blev bråttom. Och att jag typ sett ut som om jag skulle träna och typ var en kille, nä men jag vet inte.

Nu ska jag fortsätta med min vardag jag lagar nu mat sendan ska jag på ledarutbildning ikväll. Vi som hade fått träningsledingt idag för att vi hade varit på cupen, men då hade jag ju såklart något annat för mig. Det som skulle vara så skönt att bara ta det lugnt. För jag är rätt slut efter cupen och jag har så mycket träningverk överallt nästan.

Sen om cupen jag var på, vi vann alla matcher, utom en. Det var finalen vi förlorade... Men när vi spelade i gruppspelet så kom vi etta i gruppen och det är bra gjort. Eftersom att alla andra lag är A lag och det är ju inte vi. Så vi gjorde det bra tyckte jag. Vi mötte Alvik i finalen, och de var det ända laget som var bra, dom andra var inte lika som de andra, tyckte jag.

   

   



Nu hade jag inga bilder från när vi spelade, men jag hade ingen kamera med mig, bara mobilen. Det blir ju inte så bra bilder men men..

/ lovisa

vad surt

Nu har jag precis kommit hem från Lovisa, jag gick till henne för att se sista perioden av aik matchen på tv. Men man kan ju som säga att dom var jättedåliga så vi gick och frågade hennes syster Matilda om hon ville spela knyck med oss. Det är ett jättekul kortspel som vi har roat oss med nu under kvällen. hahah det blev lite vilt.

Imorgon så ska vi på fotbollscup i Luleå, jag är lite nervös nästan. Kommer säkert bli ännu mer nervös när morgonkvällen närmar sig. Men det ska bli jättekul tycker jag. Att få fara iväg med laget på en såndan sak, det är hur kul som helst.

    

                         ha söt(A)



Jag tycker synd om min brorsa just nu. Han sitter på väg hem från nått läger han har varit på. Han åkte tåg, då började han åka från ett ställe som hette Ånn, och han skulle till Åre tror jag. Sedan då på tågstationen i Ånn så tappar han bort börsen där biljetten som skulle ta honom hem också låg. Så det var ju inge bra och nu har han inga batterier i mobilen, men hoppas att han löser det, så att han får sig hem.


/ lovisa

Saga

Satt och kollade på bilder nu ikväll.
Fick syn på några bilder från min lillasysters skolavslutning, där såg jag bilder på Saga.
Blev nästan rörd om hur vacker hon var. Hon såg ut som en liten ängel.



Saga dog förra året. Just därför blir bilderna extra vackra.

/linnea
 

tur ibland att man har en Lovisafisa!

Gulle-lovisa är påväg med förkylningshonung till mig precis just nu.
Jag är förkyld som sagt... har ont i halsen och snoret bara rinner... buhuuuu :'(
funderar på att lägga huvudet i en kokande kastrull. Alltså, inte stoppa ner det i vattnet men, ni fattar!

Idag var jag med Carro och Nina. Vi gjorde en secret thing och nina tog lite bilder. Riktigt coola, hehe.

kolla min biffiga underarm? HAHA

/linnea

om jag var rik

                        

Jag tycker att det är så fint att ha långt hår, jag skulle göra så mycket för att mitt egent skullr växa en aning snabbare, men nu gör det ju inte det. För typ nu är jag ute och tittar på olika hemsidor med hårförlängningar, och så skulle jag vilja ha med mitt eget hår. Sedan idag på stan så köpte jag jackan och lämnade tillbaka den andra, jag tycker att den här var bättre.

Sedan så hörde jag att Linnea hade blivit lite sjuk, och det är inge bra så jag ska gå med lite förkylningshonung till henne för att hon ska bli frisk till cupen i helgen.

/ lovisa

snygga eller hur ! :D




Nu sitter jag på Joels dator medans han tittar på nått på tv. Jag hittade den här bilden på hans skrivbord! hahah söt ;)

Jag tror att han tittar på nått barnprogram, eller det låter som det. Som jag hör i bakrunden. Vi väntar på att äta lunch. Och efter det så ska jag göra mig klar hos han sedan traska ner till stan och lämna tillbaka min jeansjacka och sedan köpa en annan, en grå typ från JC. Men jag får se hur det blit hoppas den finns kvar. Det är så skönt med lov att man kan sova ut hela tiden och göra massa saker. Det gillas!

Jag ska köpa den här istället tror jag.



Det är en grå jeansjacka, men det var typ ändå snygg. Det är inte lika många som har det, eller iallafall inte vad jag har sett.

/lovisa

undra vad?

Om någon vet vad det här är så är man bra!



Någon som har ett förslag,? Det tror jag inte heller. Men det var typ lite coolt att man ändå såg lite av det jag tog kort på.

/ lovisa

hej

                     
Nu ska jag och Lovisa till Emma, våran buss går kvart över så jag ska ta och se så att jag har med mig det jag behöver sen så ska jag klä på mig, hoppas att det inte blir så jättekallt ikväll.

Nu ikväll så kommer familjen hem, så då blir det inte att vara hemma själv längre, det har varit så skönt. Det är alltid lugnt och jag får bestämma allt själv. Det tycker jag verkligen om. Det känns säkert så när man flyttar hemifrån. Allstå inga problem! Måste skynda mig nu!!


/ lovisa


heta

            

Normalt? nej, men ändå kul!

Jag skulle inte visa mig ute nu , hahahahaha!! Men Lovisa skulle, det känns som att vi inte har nått att göra och då blir det att vi sitter och dunkar musik och är inne på datorn. ha ha ha ha ha

/lovisa

söndag = slappa

Söndagar är så härliga på nått sett. Jag har då bara slappat, och typ tagit det lugnt. När Joel hade åkt hem för hans träning så la jag mig i soffan och såg en film. Den var typ jättebra, eller iallafall okej. Om den hade varit tråkig så hade jag somnat, men nu så såg jag hela. Jag minns inte vad den hette, men ändå!

Sportlovet gör så att jag kan göra så mycket, tex ikv då har jag träning, men jag kan ju ändå vara ute sent och allt, sånt måste ju vara det bästa, att vara ledig!



Då är det lika bra att läga in en slappar bild med! ska skynda och laga mat innan min träning nu.

/ lovisa


dagen

Nu har jag kommit hem från stan. Jag köpte tre saker, och fick två saker på köpet. I förrgår så köpte jag hem en skinnjacka som är köpt på HM och kostade 299kr och idag köpte jag hem en jeansjacka, jag vet inte rikigt vilken jag vill ha, och jag ska vänta och se om Johanna vill ha en med mig. Men Johanna och familjen kommer inte hem förän på tisdag, så då får jag se vad jag behåller. Jag kan inte rikigt bestämma mig själv, för att det var inte jättebiligt, så jag ska höra vad dom tycker!



Men det var ganska bra, när jag köpte jeansjackan så om jag då köpte en förpackning med hårklämmor, vilket man alltid behöver så då fick jag med en till förpackning och ett par örhängen, jag fick alltså mycket för pengarna! Sedan köpte jag hårspray, mitt var helt slut.

Nu funderade jag på att köpa mig pizza till middag istället för att laga nått. För idag var den ända dagen jag inte hade nån träning, så det passar bra, och jag kännde att jag inte orkade ställa mig och laga nått.
Ikväll ska jag och Joel på bio, vi ska se farsan :D!! jättekul

/ lovisa

fint väder det gillas



På hälsan idag på skolan. Det var så fint väder ute så jag tog ju några bilder för att det var kul. Det var typ varmt ute idag när vi var ute och "spelade" lite fotboll, eller man kan säga att vi brunkade.. hahah det är ju kul när alla bara vill putta varandra i snön! Men man får passa sig. Nu ikväll ska jag kolla igen min No som vi skulle ha något som förhör om imorn. Sedan ska jag bara se på tv!

/ lovisa

Bilderna uttrycker glädje



<3

/linnea


något jag önskar

            

Jag vill verkligen ha långt hår. Som jag hade på skolavslutningen i sexan. Det var en hårfärlängning jag fick låna. Men jag tycker att det är så fint med långt hår(A) Men det tar sån tid att spara ut för mig, sen så blir det så nött hela tiden. Så jag kan nog inte göra det.

Nu väntar jag på att våran nya bil ska komma hem, varför tycker jag att det är kul! Men det luktar så gott i nya bilar, men tills dess så ska jag försöka göra lite NO, men det känns som om jag har feber. Jag kollade just om jag hade det, och jag hade lite, typ en grad varmare än vad som är normalt för mig. Det kan ju vara förklaringen för att jag har varit så trött och varm nu hela kvällen. Så jag ska nog försöka ta och göra en tidig kväll! Men jag måste hinna se bilen (A)

/ lovisa


Storklinta på friluftsdag



Det var faktiskt riktigt skönt att få ha en dag utan skola och bara åka snowboard. Man kan ju säga att det blåste hur mycket som helst. Men med alla kläder jag hade så frös jag bara lite i ansiktet. För snön piskade i ansiktet, men jag hade som tur var en stor halsduk och glasögon på alltid när jag åkte ner för backen.

Sen så när jag och Emma trodde att vi var bra skulle vi åka i skogen. Då första gången så ramlade vi bara och det var så mycket lössnö så man satt ju fast, man blev typ svettig, eller inte så mycket, men innan man var ute i pisten igen. Då hade jag typ ont i benen, för varje steg man tog sjönk man ner. Men sedan hittade vi en annan väg och då fastnade vi bara en gång, sen alla gånger efter det så gick det superbra! Mycket skratt har jag varit med om idag!

Men annars då kan jag säga att vi är inte dåliga på att åka;) vi hoppade även lite, men ja. Det var mest kul och tur då att det var mjuk snö! hahah

/ lovisa

Hedda

Här sitter jag med en hätta på huvudet. Det blev nämligen sling-time för mig! Matilda, the champion kämpade, och nu ska vi vänta på resultatet. Jag har tatt en före-bild, så lägger ut före och efter sen... Först en bild från när fannynina fotograferade oss ;)!



hihi söt

kan snöovädret sluta?



När det är sånt här väder, alltså när det blåser hur mycket som helst, då måste man ha mössan så här som ett ägg, för att klara hela vägen tex till edda från kanal. Sen så var det ju gulligt!! Hahaha, jag och maja som inte gillar att ha mössan så här! Men det var skönt.

/ lovisa

shoppat

Idag på franskan hämtade vi kläder från källaren på kanal (OCH HERRE MIN JISTANES VILKEN KÄLLARE DET FANNS) och skulle leka affär. Jag köpte ett bar turkosa byxor, en turkos tröja och ett par jättefina skor! vad sägs? ;)



lovisa är också snygg i sin blommiga väst samt sina exklusiva vita byxor! love it!


Fina flickor




Hahahahah varför blev matilda jättestor och jag jätteliten? (A)


en trött lovisa skriver



Bra med lite extra energi mitt på dagen. Sedan är Danonino gott(A) kanske inte så nyttigt... Fast just nu känner jag inte av något av den, jag vill bara sova. Men eftersom att pappa är på väg till Turkiet eller vad det nu var och mamma är hos mormor så måste jag och Johanna laga mat, så jag hinner inte sova. Fast jag ska nog ta en snabb nap så att jag orkar med min träning ikväll som jag måste kämpa på. Jag blir typ slut att bara tänka på den.

På onsdag har vi friluftsdag, det känns så skönt, för då har vi ingen språkläxa eller engelska. Sedan blir det bara en paus mitt i veckan från skolan. Jag ska till storklinta med Emma, och sen får vi se vem som ska dit från alla andra klasser!

/ lovisa

RSS 2.0