dålig kvalla



KLASSFOTOT!

Nu har det äntligen kommit. Iallafall för vissa, jag har inte fått det dock..
Jättefin klass!
Jag längtar tills katalogen kommer, vill se alla i hela skellefteå!

/ lovisa

lite nytt



Köpte nya nagellack idag. Jag förstår inte, mina bara försvinner hela tiden. Jag gillar att täcka/stärka mina naglar med snyggt nagellack. Speciellt i fina färger. Jag tycker att de här passade in med hösten litegrann.

/ lovisa

många minus i minusgrader

- förkyld, igen.
- ont i skalln
- skolan
- kallt ute, kallaste vintern någonsin påväg(?)
- mätt (FÖR mätt)
- bloggen
- skolan får ett minus till = prov på torsdag
- trött

+ Yoga idag på skolan med vila under filt efteråt. Halva klassen somnade. sjööönt.
+ Kalles fina teckning
+......kom inte på något mer, känner mig bara sjuk och trött

Peter Griffin med Stewie i brallan, En Elefant, En häst(???????), En Skidåkare, Ett lejon<3 och En misslyckad katt.

/linnea


fredagsmys på stan

Fredag. Gårkvällen var mysig när det äntligen händer något som inte hör till allt normalt. Efter vår träning gick jag och Linnea ner till stan för att äta, träffa Joel och sedan försöka fånga lite presentkort. Nog fick vi lite också, Linnea fick 40 och jag 30kr. Det räckte till lite godis på godisvågen.

Kvällen avslutade hos Kalle med en skräckfilm. Vi hann inte se klart, men varför ska skräckfilmer vara jätte läskiga på kvällen jämfört med på dagen? Det märkte jag nu när jag och Joel såg klart filmen idag på morgonen. Igårkväll trodde jag att den skulle vara bra, men nu när den sluta så sög den. En film kan inte sluta så!!

Nu ikväll ska jag och Lovisa hitta på nått, får se vad det blir.




En flickas bekymmer (?)

Hur ska man ha håret? Mörkare, ljusare, platt, lockigt, långt eller kort?
Nu när jag just klippt av mitt hår så vet jag inte alls hur jag ska göra, allting blir konstigt. Det tar ju ett tag innan allting ser så "rakt" ut. Hoppas det går över, annars är jag rätt nöjd med frillan, ingenting som är nött.

/ lovisa


ville bara säga




Du gör mig lycklig. Jag är kär i dig. Jag älskar dig. Jag längtar efter dig.
Du gör mig varm. Du förstår mig. Jag mår bra av dig. Jag älskar att skratta med dig.
Du är fin. Finast. När jag ser sig, ler jag. När du rör mig, känner jag mig trygg.
Du ser mig. Du älskar mig. Du är söt när du sover.
Jag gillar när du viskar små söta saker i mitt öra. Jag behöver dig.
Tack. Tack älskling, för att jag får ha dig.

/linnea


myskväll med syrran

Ikväll har varit en myshemmakväll med syrran. Vi tar hand om vår mormor. Har inte haft så mycket "tagit hand om saker", utan mest tagit det lugnt en hel dag. Det är verkligen väldigt skönt att bara slappna av en dag. Vi har just sett film Letters to Juliette. Jag som älskar romantiska komedier tyckte självklart om denna film.

Just nu sitter vi och lyssnar på Håkan Hellström. Alla hans låtar väcker minnen från vår utomlandresa. Jag kan inte fortsätta leva i Sverige. Jag måste iväg.. Jag och Johanna bestämde just att vi ska övertala mamma och pappa att åka igen snart!






Gör vad som helst för att få  åka igen!!

Får se vad vi gör resten av kvällen

/lovisa


toppenkväll

Gårkvällen spenderades med klassen på först Boda Borg sedan hos Emma. Det var jättekul. Vi samlades halv 7 och kl 7 började vi springa omkring där inne i berget. Det var lite synd att inte alla kunde komma. Men vi var ändå 19 st så vi fick ihop 4 lag. Efter två timmars tävling så var det laget ”potjapo” (alltså mitt lag) som vann. Fast det kronglade lite med stämplarna så vi vet egentligen inte vem som vann.

Efter allt så åkte nästan alla till Emma och bara pratade och hade trevligt. Det var det verkligen också. Det är så kul att umgås med klassen! Måste vi göra igen!!


/ lovisa


Lovisa tipsar

Till er som inte brukar göra så här tycker jag att ni ska börja med det. Iallafall om ni vill ha långa, fina och uppåtböjda ögonfransar hela dagen! Utan att ha mega mycket mascara.



Man börjar värma fransböjaren genom att hålla den framför en hårtork med varmluft. Låter den värmas ett tag tills man tror det räcker (behövs inte så många sekunder).

Efter det känner man på den lite. Är den för varm vänta i några sekunder och för kall värm lite mer. Sedan börjer du upp fransarna och håll kvar i ca 10 sek. Det funkerar nu som en platttång och håller ofta en hel dag. Det här tycker jag är jättebra!

/ lovisa

tjejkväll med nya klassen

Igår var det en superkväll med nya klassen. Jag verkligen stortrivs och tror att det kommer att bli mycket bra. Att vi redan har så kul. Jag har nästan träningsverk i käkarna sen alla skratt igår.

Kvällen spenderades hos Johanna och där lagade vi massor av tacos, lite för mycket. Blev en hel del över.. Men gott var det. Det blev mycket snack om allt möjligt. Vi spelade även det roliga spelet Med andra ord. Finns nog inte ett roligare spel, alla bara skrattade och det var riktigt trevligt. Vi hann redan planera annat skoj som vi tänker göra med klassen. Det känns väldigt kul!






/ lovisa

HELG!!!!!!!!!! ♣

Gillar att ha en Petra med sockervaddsmaskin längre bort på gatan! Så varsin sådan har jag och kalle ätit idag, varsågoda tandtrollen!

Detta var den enda bilden som fanns på datorn,men bättre än inget

storasyster och lillebror (nej, lillasyster) Sanna och jag

/linnea

nu blir du väl rörd, matilda





alla dessa år....
min fina underbara och extremt knäppa vän, älskar dig ♥ :')

/linnea


Jag saknar min pojkvän



älskar dig ♥


På tal om ingenting så hade vi skolfoto idag.
Varför blir man aldrig nöjd med ett skolfoto? ingen blir ju det. Eller är det kanske för att man inte vågar erkänna att man blev nöjd? Jag tycker att jag inte såg ut som ett toppmongo på klassfotot iaf, men däremot gjorde jag det på det enskilda. Fejkleende är fint.

9c2

Jag saknar 9c2. Detta är en hyllning till er <3







H&M katalogen next?!!?!?! ;)

Hejdå klassnnn...

/linnea

kalle är kock

Hej
Jag har just vaknat..
kom till kalle typ till 4, sen somnade jag. Sen sov jag och sov och sov. Sen vaknade jag.
Nu är jag här!

Kalle har precis varit så duktig att han lagat mat! Currykyckling med pasta<3 tack! (Han värmde en låda i micron)


svettig bild på kalle

/linnea

skrattade ihjäl mig

HHade vågat håret lite nu på kvällskvisten för att spara några minuter till imorgon. Och eftersom det är så svårt och se hur det blir på baksidan så tänkte jag ju ta ett kort. MEN TILL MIN FÖRFÄRAN FASTNADE INTE EN MÄNNISKA PÅ BILDEN, UTAN EN HÅRBOLL, dessutom ser mitt hår ut att vara 10 ggr längre och större än vad det är... skrattade nästan ihjäl mig

HAHAHAHA hårig

/linnea


pucko

Det verkar som Linnea ska börja skriva, heja! Vi hade skolfoto idag.. Jag tycker verkligen inte om att ta det, och nu kommer det att kollas på i ett år från och med då skolkatalogen kommer ut. Men ääähhh..

Efter skolan gick jag med Mirjam in till stan och det är inte första gången som det hände. Det brukar hände varje dag och nu är jag less på gå omkring och strosa på stan. Vi träffade Linnea och hon övertalade mig att vi skulle och titta på träningen. Alla tre gick på ica och köpte lite macka och pucko.

Sedan på träningen så gjorde jag och Linnea inget annat än att fika och prata strunt. Det är kul!!






Kvällen spenderas med älskligen!

/ lovisa

jag är tillbaka

hello everybody! Efter månader utan bloggning känner jag nu att DET ÄR DAX IGEN!

lägger ut några bilder från min sommar





 ja, det var bara några, orkar inte ladda upp fler atm

kommer vara något mer aktivt från och med nu.
/linnea

my sweet16!



Det blev en skön kväll. Vi åt tacos, pratade, gjorde tårta och såg på bodyguard. Jag, Linnea och Lovisa hade ju inte sett den. Det hade Emma och Maja gjort men det gjorde nog inte så mycket. Maja somnade visst ett litet tag i soffan. Men efter den lilla napen så blev hon jättepigg, ett tag iallafall.

Tack så mycket för fina presenter. Jag fick verkligen allt jag hade önskat mig av er, alltså en bra kväll med så snälla personer! ♥

/ lovisa

visa din kärlek




Jag och Linnea jobbade ju igår på hockeyn. I bortaklack kiosken. Som ni ser hade vi väldigt lite att göra. Det var inte mycket folk, vi kanske hade kring 6 kunder under hela kvällen. Så vi fick roa oss med annat. Det var lite långttråkigt, hade säkert varit kul om det varit mycket kunder. Men jag tror jag skrämde iväg alla kunder med min röst. Jag låter som en man nu när jag är så hes.

Nu ikväll kommer tjejerna och vi ska fira mina sista timmar som 15åring.. tänk att jag är så liten.. Det blir mys, mat och film. Rätt lugnt, men jag känner mig inte så frisk för att hålla igång så mycket.

/lovisa

RSS 2.0