hejja aik!

Såg AIK matchen, nu är dom back om track. Hoppas de går till final för då ska jag ta mig i kragen och fara och se en match! Såg kvällens match med mamma och pappa, så det blev en liten hemmamyskväll med vindruvor och morötter.

Morgondagen får en mjukstart. Det börjar med att vi ska och se baldershowen på Nordanå. Vilket känns väldigt skönt. Då är man lagom pigg tills fysiklektionen efteråt. Sedan rullar dagen på, skulle jag gissa.




sommarkänsla från Barcelona- 2010

Godnatt

/lovisa


kort sammanfattning på helgen

Så var denna helgen slut. Det har varit lite småutmaningar i Munkviken, men det var väldigt kul. Det var alltså 70 stycken konfirmander som vi och några till har haft lite ansvar över. Har lärt mig alla namn på alla som är med i min grupp vilket jag tycker är väldigt imponerande. Men måste erkänna att jag är lite småtrött efter helgen. Det har varit långa dagar.





Några av oss ledare när vi var ute och skulle lära oss alla övningar/utmaningar som komfirmanderna skulle gå senare på dagen.

Idag på morgonen blev jag hämtad av pappa kring kvart i 11 för att jag skulle och spela match mot Kaif. Vi vann matchen med 3-2 men kan inte riktigt säga att det var en höjdarmatch.

Ska till älsklingen nu! puss godnatt

/lovisa

FRÅGESTUND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi tänkte ha en frågestund nu under helgen när vi är bora på "vilda" betesmarker. Så när vi kommer tillbaka hoppas vi på många smaskiga frågor!!
åhhj.. det laggar så kan inte fixa så att bilderna blev lika stora.... klarar ni er ändå? vA?VA?
Alla frågor är välkomna, anonyma som ej!  men vi kommer godkänna kommentarerna innan de syns!
Nu önskar vi er en skööön helg och njut av eran ledighet!!! Skulle vi ha gjort om vi hade någon...
/Lelle och Lollo

What's cooler than being cool?


foto:klara

Imorgon sticker vi två puddingar till Munkviken, som Lovisa tidigare skrivit. Ser verkligen inte fram emot det, men man får göra det bästa av situationen! Har ju i alla fall världens bästa kompis med mig♥ Då kan det inte bli alltför tråkigt, men det är ändå drygt.

EN bra sak med helgen är att jag kanske får fara hem lördagkväll istället för söndagdag(konstigt ord) eftersom vi har match på söndag. Har inte sagt det till Lovisa än, men du får väl läsa det här! Hoppas du inte blir arg... Nä, nu ska jag slita mig från datorn och göra lite nytta!

Godnattkramar från Linnéa

från sämre till bättre

Dagen började lite sämre. Vi hade tms kursprov som gick sådär, nu hoppas jag för fulla rullar att det ändå blev ett bra resultat..

Men det blev bättre och bättre. Skoldagen slutade iallafall med en härlig promenad runt broarna. Vi hade det som idrott idag. Man fick antingen jobba eller gå och för mig så blev det att traska runt.




Här ser vi stekarna sitta på bänken. Det var riktigt bra väder!

Nu ska jag ta bilen och övningsköra till Joel. hej och håå! Godnatt.

/lovisa

taking a shop


gick in på BikBok idag och såg att dom hade rea på massa kläder. Hem med mig följde dessa två plagg! Skjortan har jag länge velat ha, men det har bara inte blivit att jag köpt den, men nu när det var rea 50% så kunde jag inte låta bli! Sen till sommarn är det bra att ha någon t-shirt och när den bara kostar 74.50 säger då inte jag nej.

/linnea

snyggt



Sitter här med Lova, eller hon läser för mig, fast bortifrån soffan, hon har läsläxa! Minns ni när man hade läsläxa? "Läs högt i 15 minuter för någon vuxen" goa tider!

/Linnea

on my way

Nu blir det att träna ute första gången denna säsong. Kommer bli lite kallt om fötterna tror jag.



Jag har bunkrat upp med kläder och ser rätt biffig ut.

/ lovisa


la couleur est bonne chance



Dagen idag har varit helt okej! Det enda jag egentligen kan klaga på är maten, prinskorv med segt potatismos som inte borde få kallas för POTATISmos.

Efter skolan gick vi in till stan, riktigt härligt väder må jag säga! Nae, Life is good!

/linnea


jobba hela dagen (helgen) lång!

Nu närmar vi oss helgen och det brukar betyda ledighet. Men inte för mig och Linnea. Vi ska och jobba i Munkviken med alla 96:or somgår konfa. whiieee! Vi får göra det bästa av situationen och göra det till en rolig helg. Jag hade helt glömmt bort att vi skulle dit i helgen och blev lite ledsen.. För jag hade tänk att jag skulle få vara hemma nu i helgen för det har jag inte varit på länge.. Men men jobba det är bra. För jobb betyder att man får det kul senare!

Lite bilder från vår konfatid. Det var verkligen ett minne för livet att konfa sig. Det var så kul att jag nästan vill göra det igen. Bara om vi får ha samma grupp och samma ledare!





/lovisa


Känner mig lite crazy


I skrivande stund ser mitt rum ut som en total mess, DET efter jag har städat... nja, måste nog ta itu med det sista nu! Känner mig otroligt duktig +poäng till mig!

/linnea

Milla fixar steken

Fick mig en snygg frisyr av Milla!

Vad tycks? avis? tänkte väl!

/linnea

opps


foto: klara

Min dag har inte varit den bästa idag... Tar det från början:

07.00 Väckaren ringer, jag snoozar 3*5 minuter och stiger därmed upp kvart över 7.
07.16 Ställer mig framför spegeln och inser att det inte var så smart att somna med blött hår igår iaf...
07.17 Klär på mig
07.23 Försöker få ordning på håret. Vatten, plattång, vax(????) och hårspray behövdes, ändå såg det ut att komma direkt ur helvetet.
07.45 Borstar tänderna efter att ha insett att jag inte kommer hinna fika frukost
07.53 byter tröja
07. 56 knyter på mig skorna och går ut.
SPRINGER sedan till bussen eftersom den går 07.55.... Jag hann precis.

För att inte dryga ut mer på det här inlägget kan jag sammanfatta resten av dagen kort:
* Tråkig förmiddag där vi inte gjorde ett skit
* Fisksymfoni till lunch - godare än väntat!
* Engelska - Vi skulle läsa bok, det gjorde vi inte. Vi pratade.
* Idrotten var jag inte på med eftersom jag har ont i knäet, somnade i omklädningsrummet medan de andra idrottade.

Förlåt för det långa inlägget.... /Linnea

Nostalgi


1999 års glassortiment från GB glass!

De jag minns bäst är den blå som hade godisar på, skattkistan och solero shots! Tänk att det var 12 år sedan den blå försvann..damn, jag börjar bli gammal!

/Linnea

blablabla.. allting är toppen!

Nu är jag äntligen klar med mitt svenska arbete som jag försökt att få till de här senaste dagarna. Känner mig rätt nöjd och nu vill jag bara släppa allt skolarbete. I veckan har vi ingenting mer... Förutom kursprovet i tms (teknik, människa, samhälle).

Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem så hon kan skjutsa mig till Joel. Ska dit och sova. Har inte träffat honom på hela helgen. Så det ska bli mysigt. Men innan det måste jag lägga om mina sår. Jag förstår inte varför alla mina sår/tår blir infekterade hela tiden. Det gör så ont... Jag går runt som en haltande pinne på dagarna för jag plågas av dessa sår.

Förutom de är jag jätteglad och allting känns toppen! Älska livet!



Imorgon blir det madrassåkning med klassen. Kommer bli kul med våra taggande flickor och pojkar! godnatt

/lovisa

fem barn är inte lätt att fånga på bild

Helt galet hur mycket besökare vi hade igår, och hur många kommentarer vi fick! Fattar inte var de kom ifrån...

Hur som helst: Idag började skolan om, kändes lite halvdant. Kul att träffa klassen och se lite folk, men jobbigt att sriga upp och sitta på lektionerna. Att jag dessutom måste halta lite diskret p.g.a. att jag har ont i knäet är inte så kul... Man ser ju ut som nån från en skräckfilm. Men som sagt, jag haltar diskret!

Nu ska vi se vad vi kan hitta för fin bild på datorn idag då!

..det blev: ett bra exempel på hur det gick att ta förra årets julkort. Tror det blev 1 av 70 bilder där alla såg någorlunda normala ut. Det här är inte ett av dom

/linnea

Elsha, som hon själv uttalar det

Nu blir det många syskonbilder i rad men jag har mycket att skriva och inga andra bilder att lägga ut så..

Ikväll har vi i alla fall match mot Byske. Dom ska få smaka på...på... (vad säger man?) konstgräs. Igår hade vi också match men den förlorade vi OTURLIGT nog med 3-2, för vi var bättre. Men det var första matchen iår och första gången vi spelar tillsammans i mitt lag. Men tyckte vi var duktiga iallafall.

Nu till systerbilderna. Denna gång Elsa.


finaste

/linnea

Sveriges coolaste?


/linnea

Skidcafé

Åkte Åkte ett varv i elljusspåret med Lova och Milla!


Mycket skönt och uppfriskande!

/linnea

Våren är här

Utanför mitt fönster imorse hörde jag hur det var något som knackade, så jag drog upp persiennen och såg Lova, Milla och Elsa sitta där och leka med hinkar och spadar. Att det dessutom fanns en gnutta gräs på gräsmattan, inte bara snö, gjorde att jag fick världens vårkänsla. Kolla bara:



Ni ser ju så lite klädd dom är och mer kläder behövdes inte. Jag gick faktiskt barfota i gräset för första gången iår!

/Linnea

fylld med känslor


foto klara

Idag är det en sån här konstig dag. Känner mig tom. Som att man saknar något man aldrig haft, eller saknar någon man aldrig träffat. Nåt fel är det. Kan bero på att jag suttit ensam hela dagen igår och hela dagen idag.. Jag behöver lite socialitet(?)

Till nåt annat: Klockan 14 ska jag följa mina småsystrar på "skidcafé". Det innebär att vi ska åka lite längdskidor, sedan fika. Det blir nog mysigt♥

Min finaste


foto klara

Gomorgon världen! eller jag vaknade för 3 timmar sedan så det är inte morgon på någon nivå men.. Ikväll vankas det match mot Kaif klockan 19.30 på guldvallen. Finns det någon bättre tid? nope. Nu ska jag tagga i några timmar. Hade!

/linnea

nu bär det av igen..

Klockan är nu 06.00 och min väckare har ringt för första gången. Nu ska jag upp med tuppen för att hinna med bussen som ska ta mig till Norvalla där jag har samling kl 8.. Och ja, bussen tajmade inte riktigt så jag var tvungen att stiga upp mycket tidigare än vad de som bor i stan måste göra.. Men nu är jag taggad för cup i Luleå. Så jag säger lycka till.. Ska ut på 11-manna plan för första gången denna säsong, men det ska nog gå bra!


foto: klara

Kommer hem på söndagkväll! hejdå

/ lovisa

17de dagens bild: En ovanlig bild

låter bilden tala för sig själv. Fick denna teckning av Lillasyster Milla förresten, väldigt fin!


We were born this way



foto: Klara

Idag klockan kvart i 12 så gick jag, klara, lovisa och lovisa ut och fotade lite. Klara håller på att redigera bilderna men jag orkade inte vänta på dom, så här är två stycken som bara är snabbredigerade!

/linnea

16de dagens bild: En ful bild på dig själv



Ja vi säger ingenting! Inget behöver sägas. hejdå

/ linne och lollo

15de dagens bild: En person som du vill vara med


Jag vill vara med dom här tjejerna^  
ni är för underbara! ♥

Jag håller på att få migrän tror jag, kan nämligen inte se ordentligt, det flimrar och så som det brukar göra... nä hu, det gillas inte! Måste sluta skriva nu och krypa ner i sängen i mitt mörka rum.

/linnea

Linnéa Andersson



färg eller svartvit? (fattar inte varför jag ens frågar, ingen kommer kommentera ändå(a)) Själv håller jag på den färgiga! Ögonen blir mycket finare då. Herå

/linnea

sportlovet

Jag har kommit hem från Stockholm men jag har nästan inte suttit vid datorn sen jag kom hem. Har mycket annat att göra. Hade tagit med mig kameran, men jag tog aldrig fram den. Vilken inte var så bra av mig.

Vi hann med mycket under den lilla resa jag var på. Jag får alltid göra massa nya saker när jag kommer ner dit. Denna gången var det att bland annat att smaka Mats limekyckling, vara ute på drottningholm och åka båten Birka.



Men det fanns en bild på denna lille goding! Han var då mycket söt då han var liten!

Får se om vi ska och se hockey någonstans ikväll.

/ lovisa


15de dagens bild: En person som du vill vara med



Vi har bara träffas och fikat en gång under detta lov. Det är alldeles för lite, måste hinna träffa dig och prata lite!

/ lovisa


friluftsdag med skolan

Vi har haft en underbar dag i Byggsiljum. Bra väder och bäst sällskap! Det har vekligen varit jättekul, nu måste vi ju tagga en skidresa någon gång innan vi går ut trean. Visst te1b??!!










Har lite bråttom, ska ju nämligen med flyget till stockholm alldeles snart. Kommer bli en mysig helg med Joel. Sen kommer jag hem på söndagkväll sen är det sportlov. Nu kan man leva livet!

/lovisa

RSS 2.0