matfesten

En vecka i skolan, det känns som att det gått en månad eller så. Vi har börjat jobba i allt och fått läxor. Men min linje är ingen man kan slappa på.. Jag får kämpa. Mycket snack om skola.. Jag slutade klockan ett och då gick jag på banken. Men gud vad folk det var, jag orkade inte vänta så jag träffade Joel och vi gick omkring lite. Sedan så bestämmde vi oss för att äta på matfesten. Det tog ett tag innan vi bestämmde oss för vad vi skulle äta. Det blev från Steakhouse. Det var någon rostad macka med fläskfile typ, minns inte riktigt. Beanässås och sallad följde också med. Det var jättegott och väldigt mättande. Efter ett tag kom Filippa också. Kul att träffa henne efter en lång tid!

Efter maten gick vi kissnödiga till mjölkhävninstältet och skulle dricka lite mjölk. Joel fick börja, han var rätt bra på det. Men sen när det var min tur så gick det mindre bra. Jag fick 33 sekunder, jag började bara skratta hela tiden.. Sedan drack Filippa, det var jämnt, men hon fick 32 sekunder. Men det går inte att dricka och skratta samtidigt.




Blir nog en hemma kväll, eller får väl se om det händer något i bersan ikväll, förmodligen inte..
Haft så tajta byxor, nu har jag en rand kring magen där jag är öm :$ hahah fail

/lovisa


karate kid

Jag har just sett filmen karate kid, det var en bra film som rekomenderas. Fast alla kanske redan har sett den, men det hade inte jag.



Joel kom i slutet av filmen och nu ska jag vara med han resten av kvällen. Tråkigt att jag inte hinner träffa han lika mycket som förr nu när det är skola.

/ lovisa

skolan

Tredje skoldagen och nu har jag börjat vant mig med det mesta. Lärt känna lite av klassen och börjat hitta på skolan. Det var inte så svårt som jag trodde, det gick snabbt. Jag märker att min klass är lite pluggig, vi har redan fått våran tredje läxa och vi har börjat med nästan alla ämnen. Men det kommer nog att gå bra.

Jag blev så glad idag, för att på  måndagsmornar skulle bara halva klassen ha en lektion och efter den lektionen så var det specialidrott. Jag hade inte CAD på morgonen och jag går inte specialidrott så jag har sovmorgon till 12.15!!!! Då blir söndag också som en helgdag. Det känns så skönt att få sova ut på måndagsmornar, sedan slutar jag 13.00 varannan fredag. Det känns så skönt!

Vi hade en liten söt lärare idag, han stodoch berättade om sig själv i 30 min om hur han blev intresserad av naturvetenskap. Han ritade upp en karta på Långnorträsk där han bodde. Det var absolut ingen som lyssnade och han sa så här. Jaa, så nu är jag nog klar. Nej vänta, här var det en väg. Sen började han berätta om den. Efter ett tag började man bara skratta för att det lät så kul..




Namnsdag idag!!

/ lovisa


den bästa utomlandsresan!































Det tog ett tag innan jag tog mig tid att lägga in alla bilder. VI har mer än 500 bilder från resan men så många lägger jag inte ut här. Vi hann med så mycket på 10 dagar. Vi var i fem olika länder på tio dagar. Frankrike, Andorra, Spanien, Marocko, Norge och Sverige. Det blev visst 6 länder. Den här resan var helt underbar och jag känner verkligen att jag vill göra något sådant här igen. Det var så kul, skönt och jag fick vara med om massa nya saker. Jag hade tänkt skriva om det vi gjorde under resan men det skippar jag. Jag hade riktigt kul, hittade massa nya vänner också som jag pratade engelska och franska med. Jag upptäckte då att vad kul det är att kunna deras språk. Fast jag förstod inte mycket.. Blev typ lite peppad på att lära mig! Jag ska nu börja spara pengar så jag kan åka igen någonstans. Det är verkligen det skönaste man kan göra.

Jag skulle kunna skriva så mycket om denna resa, men det skulle bli så långt. Så då får man fråga istället. Men jag vill rekommendera Andorra, det var verkligen hur fint som helst där och en jättetrevlig liten stad. Det var en upplevelse att bara åka bilen dit. Det tog flera timmar att ta sig över bergen (Pyrenéerna) Staden låg i en dal och det var höga berg runt om en och det var så mäktigt. Sedan tyckte jag om Rivieran i Frankrike, varmt och skönt.

/ lovisa


inception

Jag och Joel var på stan och åt lunch och när vi gick förbi bion så bestämde vi oss för att vi ville se bio. Så vi åkte hem och tittade på trailers och vi valde Inception. Det var ett bra val, för den var bra, fast ändå lite konstig. Man måste verkligen hänga med, annars fattar man inte. Det var typ 4 olika världar man skulle hålla koll på. Den var lång också, men jag gillade filmen jättemycket. Det är någon man ska se. Sciens fiction/thriller filmer är inte något jag brukar dras till, men denna var godkänd, eller jaa mer än godkänd, bra!



Jobb imorgon så det blir inte sena kvällar i veckan. Men det är kanske bra att ställa om dygnet nu innan skolan.

/ lovisa

börjat jobba igen

En heldag på jobbet gör mig lite utmattad. Dagen började med att jag kom en timme tidigare än vad jag skulle eftersom ingen hade sagt till mig att vi fått andra tider. Men då fick jag som tur sluta en timme tidigare. Men inte blev jag piggare för det. Mina ben är helt sluta och orkar ingenting. När jag kom hem så gick jag dirket upp på rummet och såg om jag kunde se en film. Jag tittade på Beck - Levande begravd. Det var en bra film och jag hoppade till lite då och då.. Men kvallan var ju inte den bästa, så jag ansträngde mig för att höra vad de sa på filmen. Jag åt inte ens middag innan jag satte på filmen. Jag är så less på allt man kan äta för att jag ser det hela dagarna på tuvan. Så jag åt min middag nu istället, jag hade hunnit bli lite hungrig så jag gjorde mig en tacotallrik.

Nu väntar jag på att Joel ska komma till mig och vi ska se slutet på en film som han påbörjat med. Det känns som att mina dagar kommer att se ut så här nu när jag jobbar, riktigt slöa. Jag får göra saker på helgerna, för underveckan är jag i paltkoma.

Vi ska titta på bröllopsfotografen, den verkade rätt kul!



/ lovisa


RSS 2.0