äntligen hemma

Jag hårdpluggar till mitt engelskaprov imorgon. Men måste bara snabbskriva att jag har haft en underbar liten resa. Det har verkligen varit jättekul. Älskar att fara iväg så här, en mini resa.

Har tyvärr inga bilder än eftersom jag inte tog med mig någon kamera. Men har dessa två från min bra mobilkamera.



Det var lite synd att det inte gick bättre för oss med fotbollen än vad det nu gjorde. Men vi ska ändå vara stolta, för vi kom till sm slutspel och det är inte dåligt!

ps. Kolla det var barmark där nere. Det var väldigt skönt att gå på asfalten igen.

/ lovisa

14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider


saknar dig♥

/linnea
ps. gröna ögon jag hade? ds.

heading towards practise

(Lovisa, gissa vems min det är ↑... men jag såg så tuff ut med den)


jaja har varit sjuk i över en vecka och nu är det ÄNTLIGEN dags att träna! Fast behövs det verkligen? Är ju redan så stark!!!!! eller.. låter det hänga i luften. Nu måste jag fara! höres! herå!

/linea

världens bästa bild



/linnea

jag har seriöst haft damp idag

så som rubriken lyder så har jag varit väldigt dampig hela dagen. Liksom trött fast ändå jätteskrattig och bara sprallig. Måste nog sova tidigare på kvällen..........


störd thjej

/linnet andersson

13de dagens bild: Du och någon klasskompis


/linnea

12te dagens bild: En bild på din vardag


tjaaa då är frågan vad ska man säga om denna bild? Skola och sär klass, det är min vardag. Men jag gillar det! (inte skolan dock)

/linnea

Lova frågade om jag kunde vara hennes 'stylist'


före och efter.
Linnea = el magnifiko stylisté

11te dagens bild: En person du kan berätta allt för




♥ ni är bra!

/ lovisa

tack pappa!

Nu har pappa just kommit hem från New York, USA. Har varit borta rätt länge nu. För innan han åkte till New York var han i Moskva. Snäll som han är så hade han med sig lite amerikanska presenter.



(Lite komiskt att Linnea också just nått nya converse)

Ska göra mina engelska glosor nu utan att störas av allt annat kul som datorn kan erbjuda..

/ lovisa


babyskin and a shaved head



alltså min webcam gör att det ser ut som man har värsta babyskinnet? hehe
och utan hår skulle jag väl se ut lite som på bilden ovan, ska jag inte raka bort allt ändå?

/linnet

diskret

vaknade med 37,8 i feber och pallrade mig iväg till skolan. Där har jag inte gjort någon nytta at all så kändes bara ovärt att fara. Slutade klockan 4 och var inte hemma förrän 5... Ikväll blir det att chilla i sängen och se på tv♥ det känns underbart.

nu vill jag bli frisk, för till helgen har vi cup i bollhallen, där vill jag vara med!!!!!!!!!!!!!!!
bilden är från förra cupen där vi var bänkade typ hela tiden, gillas!;)

avslutar inlägget med en störning: Jag blir störd på när tjejer viskar och ger blickar på stan. Ska man göra det kan man väl göra det lite diskret? omg...

/linnea

10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll



Lovisa Forsgren - Du är verkligen en snäll vän!
och väldigt vacker!

/ lovisa (lägger till mitt namn här med/linnea)


9de dagens bild: Någon i din släkt



Det här är Anton, en av mina kusiner i Lysekil! Världens gosigaste kille!

Vi har blivit lite sega på att lägga ut bilderna..

/ lovisa

Tur att man har massa små syskon som gillar att baka



Nog kan det vara jobbigt att ha 3 småsystrar bråkandes och springades i huset hela tiden, men det har även sina fördelar! för nog är det HELT OKEJ när dom ställer sig i köket såhär på kvällskvisten och bakar scones!! Mmmmmm ser fram emot kvällsfikat♥

Idag var jag och lovisa en snabbis på stan. sen har jag städat. sen har jag suttit vid datorn. herå.

kan det vara möjligt?



Det är inte okej att ens lillasyster som är 3 år yngre än en själv är längre. Jag förstår inte hur du kan vara så lång och jag så kort! Att det är en sådan skillnad.

/ lovisa


Jag för ögonblicket


sådär, nu far jag till Lovisa och Joel. Paret och jag.

/linnea


tack, det värmer


inte nya bilder, men hade inga andra på datorn

Hi guys! Idag är det helg och idag har jag hunnit med att sova och fikat (och snattat lite godis från småsysrrorna). Men det är i princip allt som hunnits med dessa timmar....... men äre helg så äre! Det är ju faktist bara helg EN gång per vecka, så då måste man ju få chilla lite. Förövrigt vill jag bli frisk.

/linnea

new shoes




/linnea

helt neutral? naturell!


känner mig ungefär HUR FRÄSCH SOM HELST, (misstro ej!!! även fast bilden skriker MISSSTRROOO) Jag har under den senaste timmen duschat lääänge, bastat, hårinpackat och ansiktsmaskat mig. älskar mina ducklips ovan, ja man skulle nästan kunna säga att det är en skänk från ovan.

/linnet


sticka?

Dagen idag har varit som alla andra dagar på sitone, dryga och händelselösa. Efter skolan köpte jag mig en liten påse godis och tog sedan bussen hem (där jag åt upp allt godis typ..) och nu sitter jag här hemma med en filt runt om mig.

ikväll blir det ingen träning, låter fortfarnade som en björn i lungorna... och har en mansröst.
Ska typ dricka te och sticka ikväll.

/linnea


9de dagens bild: Någon i din släkt


snyggaste bilden ever!

Det här är min kusin Irma, 10 år cool och frän!

tard-inlägg

Just nu kämpar mitt kära lag(♥) på med fys i kanalskolans, själv är jag hemma och förkyld. Låter som en krasslande björn i halsen.

bild från i helgen

frisk och krya linnea, var tog du vägen?

/linus


Allting känns toppen

Har en riktigt kul men fullbokad tid här framöver. Veckans helg är den enda helgen som jag är hemma på en månad.  För nu ska jag ut och resa så det bara sjunger om det. Har nog aldrig varit iväg så här mycket i hela mitt liv under en sådan kort tid. Känns som att det kommer bli underbart!

Den 24 feb – 28 feb ska jag troligen till Göteborg och spela finalspel i futsal. Bara min fot har hunnit bli bra. För någon vecka sen vann vi kvalspelet och det gjorde att vi nu är vidare till finalspel. Vi kommer som sämst 8 av alla f94 lag i Sverige! Det ska man vara nöjd över!



Den 3 mars – 6 mars ska jag till Stockholm med Joel. Vi ska och hälsa på hans pappa. Vi ska även ut med båten Birka på minikryssning (eller vad man ska kalla det). Det kommer bli en jättemysig helg med älsklingen i huvudstaden. Jag längtar så mycket!



Den 11 mars – 13 mars ska fotbollslaget till Luleå och spela cup i Arcushallen. I år slipper vi den lilla föreningslokalen som vi bodde på förra året. I år slår vi på stort och bor på hotell. Det kommer bli jättekul! Hoppas bara kroppen är igång till dess.



Alla dessa tre saker längtar jag så mycket till att jag knappt kan sitta stilla! Denna månad framöver kommer bli superbra. Har dock rätt mycket skolarbete som jag ska klämma in. Men det kommer nog gå vägen.

/ lovisa


om man vann på lotto






Har klickat runt lite på Internet och hittade mycket fint på olika hemsidor. Om jag hade studiebidraget gånger tre skulle jag nog köpt lite nytt. Men eftersom jag inte får det måste jag leva på det jag har och då går det inte att shoppa loss. Men får se om någon hamnar hos mig, är rätt sugen på ringen som ser ut som ett löv! Sedan är en ny bikini ett måste till sommaren.

/ lovisa

Grattis!

Ja må hon lev ja må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år. Javisst ska du leva javisst ska du leva javisst ska uti hundradeår! GRATTIS till min bäste vän som fyller 17(snart 40)! ♥



(tog en arkivbild, är hos joel)

Snart kommer du få dig en överraskning!

/ lovisa

P.S. har även en jättekul sak sedan att berätta! Det kommer bli jättekul!




alltså OH MY GOD

Imorse klockan 07.33 befann jag mig utanför moröns klubbhus för avresa med a-laget till Luleå. Då hade jag ingen aning om att denna resa skulle chocka mig rejält. Jag och tre julior hade blivit inkallade att spela eftersom a-laget saknade folk. Så vi åkte upp.

Jag hade inga förväntningar av att faktiskt få sätta min fot på spelplanen, men så blev det.. När det var 40 minuter kvar av matchen sa tränaren åt mig att jag skulle börja värma upp. sagt och gjort. (vet att ni vill höra alla detaljer om uppvärmningen, men för att göra en lång historia kort så skippar vi det) Jag som har spelat mittback i hela mitt liv (läs: HELA MITT LIV) skulle hoppa in som FORWARD(??????) omg. Kände mig som en höna utan huvud som sprang omkring och virrade på planen... hoppas jag inte gjorde bort mig totalt iallafall. (säg inte om jag gjorde det, ni som vet, för jag vill inte veta!)


gamla, gamla, gaaaamla queens

/linnéa


Kalas!

Har haft besök av mina små släktningar (dom är kortväxta. Jag härstammar från ett dvärgsläkte för er som inte visste) och vi har fikat en massa gott! Imorgon är det nämligen en special day!!! Jag har då andats i 17 år. Fattar ni hur sjukt det är?????? Jag var nyss 9. Snart är jag 40.. alltså jag gruvar mig seriöst. Nice att ha 40-års-kris vid 17 års ålder.

Mina kusiner och storasyster:


snygga

/linnea

PS. måste jag verkligen tala om att jag skämtade om det med dvärgsläktet? Jag får väl berätta att det var en lögn, så ingen börjar fundera.

8de dagens bild: En person som du saknar


Fattar inte hur jag klarar mig på skolan utan dig, från trean-nian har vi alltid jobbat tillsammans i matte (som jag suger på) och engelska (som du ville ha hjälp med hihi).... Känns väldigt tomt utan dig på lektionerna. Ninosten

/linnea

7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp (linneas)


undrar varför jag aldrig, aldrig lagt upp denna förut? alla var ju assnygga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! söta gamla klass♥ 

/linnea

jag älskar dig!




Det har gått ett år. Ett underbart år! Jag är verkligen glad att jag har dig. ♥

/ lovisa


tips

Denna underbara parfym är ett presenttips, kanske "alla härtansdag"present eller till någon som fyller år. Ge den till din bror, pojkvän eller killkompis för det luktar verkligen jättegott. Du kanske inte är ensam om denna doft, men något som är säkert är att du blir en tjejmagnet.




sovgott
/ lovisa


jag gillar bilkörning

För första gången i mitt liv var jag ute med bilen och övningskörde. Det gick toppenbra enligt mig, vet inte riktigt hur pappa tyckte det gick.. Men är nöjd över att det var första gången. Jag körde till Klutmark och hämtade min bror. Sedan körde han tillbaka till musikskolan och där körde jag själv. Jag körde till och med i en rondell! Fast det ska inte vara svårt att köra bil när man har automatväxlad bil.

När jag kom hem bakade jag en kladdkaka och satte mig och såg Wall Street med mamma och pappa. Det blev en liten myskväll som man borde ha lite då och då.

Nu ska jag ta och sova. Sova länge eftersom vi har sovmorgon imorgon. Det kommer göra hela min dag.



Trött men glad bilkörande tjej!

Har även stukat foten igen... men det är redan på bättringsvägen så det kommer bli bra snart.

/ lovisa

6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge Linnea-style


Lisa Lamprecht, ja det var ju tyvärr ett tag sen:( Min första riktiga bästa vän! ♥

/Linnéa

7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp



Jag hoppas att jag aldrig lagt ut denna bild. Men jag fick då träffa Agnes och det var jag jätteglad över. Men själva bilden har jag inte varit redo att lägga ut förrän nu. För kan ju som sagt säga att jag var liten på den där bilden.

/ lovisa


6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge



Här kan man säga att det inte bara är en vän utan många vänner. Detta var nu ett tag sedan jag träffade dessa tjejer..

Varför kan jag inte hålla mig till en bild, utan varför tar jag alltid med två stycken?

Sedan:


Denna vän. Det här känns som att det var evigheter sen, men jag minns verkligen när vi skickade omkring denna hälsning. Vi kunde iallafall inte ha mycket att göra om man gör en sådan här skylt.. haha Men det är lite synd att tiden gjorde att vi gled ifrån varandra.. För som jag minns det hade vi väldigt kul ihop!

/ lovisa

Linnea på väg


Jeans - Carlings, Shorta - Gina Tricot, Halsband - Gina Tricot

Sitter just nu och väntar på att Linnea ska komma hit! Hoppas hon är snabb och inte dröjer..

/ lovisa

Gästblogg




Vi har väldigt roligt när vi sitter barnvakt! /sigurd och kerstin

fräsig kärra

Här sitter jag på min röst&rörelse-lektion...(=tråkigt) Vi gör nåt arbete om rösten och jag är KLAR! Vi har typ 3 lektioner kvar att jobba med detta och jag är FÄRDIG, DONE, FINITO! Om det är inhållsmässigt bra, är en annan femma..

Vad sägs om detta?

snyggt byggt?

/Linnea


Ett fullsatt Ullevi - det är häftigt



Tänk att jag är en av de tusentals som sitter på läktaren. Det var så coolt! Den här låten tar fram alla minnen jag har av gothia. Det är verkligen en upplevelse som alla fotbollsspelare vill vara med om!!!



Här är fyrverkerierna, det kan inte är så kul att kolla på om man inte var där. Men alla ni flickor och pojkar som var där ni känner väl igen er?

Ska troligen med min lillasyster nästa år när deras lag ska dit. Jag vill verkligen på invigningen igen!

/ lovisa

dagens - lovisa

En gammal bild. Detta är när jag var liten, kanske syns. Vet inte riktigt var ena bilden är tagen. Men den som jag sitter och gräver på är när jag bodde inne i stan på Kågevägen. Skulle vilja bo där just nu, inte i Bergsbyn..

 

5e dagens bild: En gammal bild på dig själv


berättelsen om gäddan i fisksjön:
Jag och mormor hade gått ner till sjön från deras hus. Jag ställde mig med fötterna i vattnet och kollade på vatten som strömmade ur ett rör. Stod med ansiktet kanske 30 cm från vattnet och när jag kollade under vattnet som strömmade stod det ju en JÄTTESTOR gädda där! (stod alltså öga mot öga 30 cm ifrån den terribla gäddan) Kan säga att på en hundradels sekund så hade jag flygit upp ur vattnet och klamrat mig fast på mormor som bara skrattade och skrattade och skrattade. Senare under dagen fiskade vi upp gäddan och åt opp han!

/linnea

systrar




bara en som fattas... sanasol, var e du?

/Linnea

kaozz

Måste berätta om gårdagens pinsamma event.. Jag och Matilda kände suget efter en smarrig pommeslåda från Frasses. Så vi gick dit, beställde och hämtade brickan med de delikata pommes fritsen, mellanläsken, en smältost och en orginaldressing och en "påse" salt (viktigt med detaljer, jag vet!) När jag sedan skulle ställa ner brickan på bordet lyckades jag (FATTAR INTE HUR) missa bordet (?!?!?!?!) och all dricka spred ut sig över frassesgolvet tillsammans med den orangea kladdiga smältosten...
Matilda till dom som jobbade
- vi råkade..eh..spilla lite...

Historien slutade lyckligt i varje fall! Jag fick en ny dricka och smältost, och blandningen på golvet torkades upp. End of story.

nu är jag hemma med Elsa:*



/ingen annan än Linnéa

dagens bild + lite annat

Sitter på skolan och väntar på min träning som börjar 16.40. Egentligen slutade vi 11.15 för massa lektioner har gått bort. Men såklart var det information om individuella val som gjorde att vi var tvunga att stanna på skolan och vänta, den började kl 13.30. Men fram tills det gick nästan hela klassen och åt på dallas. mumssss, det var jättegott. Där satt vi i över en timme.

Jag har också hunnit med att köpa dom poppulära carlingsjeansen. De ljusa, det kommer passa så bra nu när våren kommer snart (eller om några månader). Det är mitt första par, nästan otroligt eftersom att nästan hela Skellefteå har jeansen, förutom jag då.. Jag nästan längtar till att sätta på jeansen för de är ju så sköna.

Såg att Linnea tog två bilder om dagen, vilket jag inte riktigt håller med om. Känns som om det blir så tjatigt om vi båda två ska lägga in två inlägg med bara en bild på. Men vad tycker ni?




Två bilder på min familj från våran underbara (finner nästan inga ord) resa! Det är nog den roligaste och min mest upplevelsefyllda vecka någonsin i hela mitt liv. Jag förstår inte varför mamma och pappa inte vill åka med oss nu i sommar när vi vill följa med hela familjen. Kan vara ekonomin.. Men jag har just nu tittat genom alla bilder och får nästan gåshud när jag ser och minns allting. ♥ Jag blir bara så GLAD!!



/ lovisa

frågesport

Här är en frågesport av självaste Pontus Grahn. Så alla i min klass, ni ska klara av detta galant. Man kan säga att det någon slags klassquiz! Testa!!

Klicka på länken nedan!

http://lamp.skola.skelleftea.se/~pgr0910/flash/quiz.html


/ lovisa

4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv

Jag tar typ 2 dagars bilder / dag..

Hur som helst, nu till bilde(r)n(a). Dessa bilder representerar den oerhört knäppa tid när jag var med matilda nästan jämt. Idag gick vi på stan och jag märker att vi fortfarande är lika konstiga när vi är med varandra nu. Man får liksom damp och skrattar åt allt. Jag önskar att den här tiden kunde komma tillbaka.


"Vart tog jag fel, jag förlorade en vän
Någonstans längs bitterheten
Och jag skulle ha stannat uppe med dig hela natten
Då hade jag vetat hur man sparar ett liv"

Vilken engelsk låt?

/Malin Ida Linnea Andersson

3dje dagens bild: En bild på någon i din familj


Kunde inte välja vem som skulle få vara med på detta ärofyllda inlägg. Så jag tog tre bilder på mina tre gulliga småsystrar. Milla. Elsa. Lova.

/Linnea

vardagsinlägg

Jag behöver en privat lärare som skulle kunna hjälpa mig dygnet runt med allt jag behöver hjälp med. Har kämpat med fysiken nu och jag förstår verkligen inte vad jag ska göra.. Undra hur det kommer gå på detta prov när det väl kommer..

Världens underbaraste klass!



Idag under matten när vi tog vår såkallade pratpaus. Det är nog det bästa med hela mattelektionen, tänk att man kan hitta på så många och roliga saker just under mattelektionen som man inte gör under rasterna.



Sedan hade vi skidor på idrotten. Det var hur kul som helst. Vi skulle träna på att åka ner för backar. Vi höll till vid backen där man går ner till kyrkholmen. Den är inte speciellt brant, men svår var den. Det märktes för alla i klassen som var med på idrotten ramlade i den djupa snön. Vissa (många) med huvudet rakt ner i snön medan andra föll på rumpan. Ett gott skratt blev det och jag nästan längtar till nästa lektion om de ser ut så här.

Och JA, jag ska också försöka på den där bildutmaningen, börjar imorgon!

/ lovisa


2a dagens bild. En bild på dig själv

Har inget att göra så tar dag två på dag ett...

tror jag bara gillar denna bild för det ser ut som jag har en (ytterst)liten smilgrop vid munnen. gaaah önskar varkligen jag hade det for real:/ Typ det finaste man kan ha.

/linnea

funkart?

Jag har kommit på en teori! Om man är sugen på nåt gott, i mitt fall choklad, och tänker fara och inhandla detta, men inte vill äta så mycket onyttigt så kan man göra på detta viset för att förhindra sötsuget:

Steg 1: Leta upp en frestande bild på din sötsak


Steg 2: Leta upp en äcklig bild på någonting som äcklar dig (snor äcklar mig)


Steg 3: Sätt bilderna bredvid varandra och voilá!


(bilder från google.se)

Steg 4: Tänk dig att snoret och chokladen blandas till en enda smaskig sörja

någon som är sugen på choklad?


Om det inte funkar kan man bara göra som mig, köp din choklad, ät den och NJUT!

/Linnea

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med

DE personER jag träffar oftast måste vara mina familjemedlemmar, men det är väl inte riktigt så ofta vi verkligen umgås.. Därför måste jag välja en person som ni alla redan vet mycket om och som alla redan har sett bild på.

Det är ju Lovisa rempa Renberg!

/linnnnnnea


kommer jag klarat?

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med
2a dagens bild. En bild på dig själv
3dje dagens bild: En bild på någon i din familj
4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
8de dagens bild: En person som du saknar
9de dagens bild: Någon i din släkt
10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11te dagens bild: En person du kan berätta allt för
12te dagens bild: En bild på din vardag

13de dagens bild: Du och någon klasskompis
14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15de dagens bild: En person som du vill vara med
16de dagens bild: En ful bild på dig själv
17de dagens bild: En ovanlig bild

18de dagens bild: En bild på din fritid
19de dagens bild: En person som är snygg
20de dagens bild: En bild på dina närmaste
21a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23dje dagens bild: En bild från i somras
24de dagens bild: En bild som gör dig glad
25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28de dagens bild: En tokig bild
29de dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

Lollo!! (och alla ni andra men framförallt Lovisa) jag har tänkt försöka mig på denna lilla såkallade utmaning, du får ju haka på om du vill!

/linnea

fortfarande lika små..

2009

2011

 

/linnea


RSS 2.0