Sova i tält..

..hör sommaren till. Och det är vad jag och Matilda har gjort inatt. Vi satte upp tältet på min baksida och laddade med lite täcken, ifall att det skulle bli kallt. Och det blev det också. Men som vanligt så var man lika hal som en tvål när man vaknade. För när solen lyser på tältet så blir det en ångbastu därinne.
 
Idag har jag fixat ett id-kort, badat på vitberget, och tittat på våran match. Vi vann mot 93orna och leder nu u19-serien. Hur bra som helst!

Imorgon väntar en tuff dag. Det är nämligen jordgubbsförsäljning som står på listan. Mellan 11-18 den här gången. Så om ni har krokarna förbi Ica supermarket Morön, och är sugna på jordgubbar, så kan ni ju alltid komma förbi. 20 kronor tror jag en liter skulle kosta.

En fin blomma från mormors hus. Gillar färgerna.

kram linnea

bajs

14.45

Nu ska håller jag på att värma maten i micron, det blev ett kycklinglår, jag hittade inget annat gott, för dom andra i familjen åt omelett, och det är jätteäcklit, och går inte att äta.

14.54

Nu har jag ätit klart, kyckling och sallad, men nu måste jag gå och göra mig klar till träningen, om jag måste cykla ska jag nog åka snart.

Idag har jag varit på stan med Lovisa och jag letade en bikini, och jag hittade en, toppen.



Kram Lovisa

Tänk efter före...

Jag känner mig lite förvirrad... jag har inte hjärnan med mig. Jag glömmer saker rätt ofta, nycklar,astmasprayen..
 och det är ju inte bra.

Ikväll har jag varit med Maja, Emma och Lovisa. Vi var på Morön och hittade på massa saker . Jag och Lovisa fick skjuts till Emma, med Cadillacen, av Anders. ( Han är nöjd ) .  Lovisa smsade  med Maja för hon var med några andra, då var hon busig och skickade ett sms till hennes pappa, sen kom hon till oss.
Sen gick vi på ica och köpte kladdkaka och en mjölkliter, "utan oss går norrland under, och vi har druckit vår liter"  det var jättegott, och tror ni inte att jag glömde min cykelnyckel där sen.......... men den hämtade jag just, och det var ju tur.

Sen var jag på vitberget idag, jag och Lovisa kämpade, och där träffade vi först Linnea och Matilda och sedan Nils och Johan, som vi var med sen. JÄTTEKUL , JAG ÄLSKAR ATT BADA <3



okej , fin bild och vad vill jag skolavslutningen (A) ?

PUSSLOVISA!

kräfta

Idag blev det ett kärt återseende med min "bror" Matilda. Som har varit på solvik i flera veckor. Vi bestämde träff på vitberget och jag kom typ en halvtimme efter henne. Men väl framme så badade vi massa, och nu har jag jätteont i ögonen, för alla skvättade vatten i dom. En gång kändes det som om vattnet for ända upp till hjärnan. Men det var nog bara en känsla. Angående rubriken, så brände jag mig. På magen av alla ställen. Men jag fick även lite färg. Så det var ju trevligt.

Ikväll ska jag och Matta hitta på nåt. Jag har saknat henne!

Och bilden hade VAD med inlägget att göra?
svar: inte särskilt mycket. Eller jag kanske är röd som en jordgubbe..

kramkramkramkram från jordgubbslinnea

Cold feets


damp damp damp lagg lagg lagg

Min mobil slocknade bara. Och jag trodde den hade slut batteri. För det hade  stått hade jag hade låg batterinivå. Men när jag kom hem så funkar den inte att ladda. Den är bara svart och död. Som Michael Jackson. Fast Michael Jackson var vit när han dog. Inte svart, som han var när han föddes.

 

buhuuuuuuuu
/linnea

Det är OK att kommentera

nu suger ni på det

Efter 6 timmar är jag 500 kronor rikare

Idag har jag varit jordgubbsförsäljare.

tycker att den här jordgubben är ack och ve, så fin.  


Efter alla varma timmar i solen framför Ica Moröns fasad, så for jag till mormor.
Där åt vi plättar med grädde och sylt. Och till efterätt.... jordgubbar. Vilken surprise va?

När min mage var nära på att spricka sprang jag och min syster ut till studsmattan och hoppade.
Av hoppandet blev jag törstig

så då drack jag.

Nu ska jag busa lite.
puss & kram
linnea

Det här har inget med inlägget att göra, men ville bara skriva att imorgon säljer jag jordgubbar på ica. Från 9-16. Ganska drygt...

Jag har haft en riktigt skön dag idag. På vitberget så blev det mycket bad och många skratt. Vi träffade Mathilda, Maja, Julia, Cajsa, Amanda och Frida där. Så vi satt med dom. Sen så träffade vi även Maria, Fanny, Fia, Kalle, Sandström, Tom osv. Så idag har jag och Lovisa badat och skrattat. Efter vitberget for vi hem.

Jag åt grillat

Efter maten rigde Lovisa och frågade om jag vill följa hennes familj och åka cadillac till nåt ställe för att köpa glass. Ofcourse. Så vi for till Stackgrönnan och åt en glass. Sen for vi hem igen.

Väl hemma i bergsbyn (där det finns så mycket att göra) så spelade vi kubb.

Lovisa vann.

Idag har det varit en somrig dag.

kram linnea
(idag är det första dagen på sommarlovet som jag inte har varit med Lovisa Renberg...)


vissa saker får man tåla, om man ska ha roligt.

Vitbergsbadet idag. Med negerlovisa. Jag är en isbjörn. Hon är brun som bajs. Jättekul.

fint ställe

linnea

skönt

Vi har nu spelat match. Den här gången i u19-serien,. Vi mötte kaif. Och dom hade med en 84a, och sen även några 89or, 90or, 91or och 92or, dom hade även med nån 93a tror jag.
Hur som helst. Vi vann matchen med 4-1 . Fast jag var inte inblandad så mycket i matchen. Men jag har sträckt mig, så det gör ganska ont att springa. Men ska inte skylla på det.

och såklart så hade jag med mig den här hejarklacken på sidan.

kram linnea

tänka sig

Bara en enkel design nu. Eftersom den förra var ful. hihi. Men vi kanske byter sen ;)

liten milla

kram linnea

chillt

Igår kom Lovisa Forsgren hem från spanien. Hon var INTE vit. Men jag och Lovisa hade bakat en smarrig tårta till henne. Och köpt ballonger som vi överraskade henne med.

Idag så har vi tillbringat dagen på bryggan vid slussen. Solat och badat har vi gjort. Och vi har även varit slussarbetare. Alla blev glada när dom slapp klättra upp och ner ur båten.



Ikväll har vi match. Jag tror det kommer att bli tufft. Men jag hoppas ju såklart att vi vinner.

bilden var lite random.

♥ linnea

nåååågot vad härligt det är

Jag har just kommit hem från bryggan. Jag och Linnea har varit och badat vid älven, det var lite kallt i vattnet med det var helt okej för att bada i det. Vi tog ett dopp till axlarna, sedan hoppade vi i, det svalkade så skönt. det var lite svårt att få sig upp på bryggan igen. Sen skulle det såklart komma nån, skellefteåglas kom och var där jättelänge, och vi visste inte hur vi skulle ta oss där i från, vi väntade och väntade. Men inte åkte dom iväg nej. Så vi har nu legat och solat på bryggan i flera timmar. Vi kännde att vi inte kunde ta oss därifån eftersom när man ska dit måste man klättra på stängslet, och det är där för att man inte ska kunna gå dit, men det går ju i alla fall. Så det blev lite pinsamt när vi skulle gå.

Nu ska jag ringa till min moster, Sara.



kram lovisa♥

update

Nu har både jag och lovisa kämpat med bloggen.
Men mest Lovisa.
Och nu får designen duga, iallafall tills imorgon.
För bilderna är lite, eller väldigt äckliga.


Nähä, nu funkar det tydligen inte att lägga in bilder...

får duga ändå

linnea

design på väg



Nu kämpar Lovisa med designen. Jag får inte se bilderna hon ska använda... Så får se hur det blir. Kanske smiter iväg till henne nu. Jag tror det. För har ändå inget att göra här.

kram linnea

sol regn sol regn

Det bara växlar hela tiden. Jag vet varför vädret är som det är. Eftersom jag och Linnea är vädergudarna och sa igår att vi ville har regn, efter ett tag så började det spöregna, och vi sa även att vi ville att det skulle börja åska, och det gjorde det med. Vi måste nu önska sol, för det är ju det alla vill ha..

Jag har just kommit hem från stan, det blev lite längre än vad jag hade tänkt. Men det blev i alla fall några inköp, som blev rätt bra. Jag köpte äntligen nya benskydd, jag har ju som lånat Lovisa Forsgrens jättelänge nu.... HON KOMMER HEM PÅ TORSDAG, tror jag  :] då vill jag ha en överraskning åt henne, men jag har inte kommit på nått bra en. Fast jag har en idé tror jag.

Jag tycker så synd om Linnea, som bara behövde följa efter mig hela tiden, men jag fattar inte, jag är som lite tankspridd, nu när jag skulle så glömde jag börsen, och det var hela tiden bara saker som jag inte tänkte på att jag gjorde, och det suger, jag måste tänka en gång till innan jag gör saker.



Nu ska jag försöka göra nått med bloggen.

KRAMLOVISA

ungefär en halvtimme senare


tack och lov!

linnea

22 sekunder i regnet...

...och jag är genomblöt
Regnet kom

och nu måste jag stänga av datorn.
För åskan kom också

linnea

nåååågot vilken gullig tjej



Igår grillade vi som sagt vid älven.
Sen såg vi slutet av en film som heter vilddyr. En norsk skräckfilm. Jag vet inte riktigt om jag gillar slutet...
När jag och lovisa hade sett hela filmen så for vi till mig. Där fikade vi, sen spelade vi kort. Efter dedt såg vi lite av CSI, sen somnade vi.

Planerna för idag var att först fara på stan, sen till vitberget. Men eftersom det ser ut att bli regn så sparar vi vitberget till en annan dag.

Kram linnea

ojojojoojoj

Nu var det länge sen sist, men och. Jag sitter nu och skriver, fast jag egentligen skulle behöva städa undan i källaren, men det får jag göra sen. Det ser för hemskt ut där nere, för vi var där igår och inatt sov jag och Linnea där. Men jag har inte tid att städa nu för nu är killarna på väg, allstå jag tror det är Jacob, Nils och Johan. Vi ska grilla ikväll, sen ska Linnea och Kalle också vara med.

Jag har just varit och tränat, det märks att jag inte har gjorde det på länge, jag orkar typ inte ens springa en meter, och då är det allvarligt. Vi ska ju till Gothia snart, och då måste jag få upp konditionen lite. Jag sitter och lyssnar på musik från en jättebra hemsida, tobbeno1 testa den, för det kinga.

Men nu måste jag gå och plocka lite från mitt rum, annars så blir det så pinsamt när alla kommer.



NYCYKELN ;)

pusslovisa

En grabb


nillemannen

Konfa

Munkviken 09

Heaven is a wonderful place
filled with glory and grace
I'm gonna see my saviors face
couse heaven is a wonderful place
I wanna go there...


bara några

Här kommer några bilder från mina senaste dagar... både från skolavslutningen och munkviken.
 
hmm... jättesöt...


sweetheart



kusiner, irma och vanna


we like to go by train


busiga

jag har tänkt lägga ut mer bilder sen


kram linnea

midsommar

Idag är det midsommar, och nu börjar det gå mot vintern. Det sug, för jag älskar sommaren :] det är det bästa som finns.

Jag ska vara med Linnea hela dagen som det ser ut just nu. Det börjar med att jag ska följa dom till bonstan och vara där med deras familj, sedan vara med dom hela tiden sen också, och det kommer vara jättekul att vara med Linnea <3




PUSSOCHKRAM LOVISA


bilder

Jag lägger en an massa bilder, Linnea kanske är sugen på att skriva, men det är jag inte just nu. Men bilder säger mer än 1000 ord.









fin / favoriterna






Efter träffen i kyrkan idag, åkte jag och linnea på stan och åt på subway och sedan köpte vi tre kakor och satte oss vid älven och åt dom , du är så mysig linnea <3






KramLovisa

kort

Nu ska jag snabbskriva. Jag är hos Linnea och jag sitter på hennes dator, Linnea är och byter om till våran träning som vi ska på alldeles strax. Jag har så mycket att berätta, men det får jag göra när jag kommer hem sen, det är en massa bilder.
Jag hade så kul på konfan, ett minne för livet. Jag är så glad, men nu måste jag gå.



hittade en bild på Lova och Milla, dom är så söta.

KRAM LOVISA

hemma igen

Nu är vi tillbaka
Eller vi kom faktiskt tillbaka igår. Vi har så mycket att berätta, men jag tror att Lovisa vill göra det, så jag ska inte skriva så mycket nu. :)

Men jag har haft det superbra! Vi har haft en jättebra sammanhållning i våran lilla grupp. Endast 9 styckenm konfimandrar. Men det fanns även 4 stycken ungdomsledare. Jättesnälla och bra. Tror dom är lite less på oss nu. Men det förstår jag...


Nä nu ska jag inte skriva mer.
Förutom att mitt internet hos mamma inte fungerar...

Hejdå

Nu försvinner jag och Lovisa bort i knappt en vecka. Till munkviken.
Han en skön vecka här i skellefteå!
Vi kommer inte kunna skriva på bloggen...
Men vi kommer nog ha mycket att berätta när vi kommer hem igen.
Slå en pling om ni har tråkigt. För vi har säkert tråkigare.


kram linnea
som har sommarlov nu.

åka moppe, för hela slanten

Nu är godiset fixat till munkviken.
Jag och Lovisa tog min moppe och körde till ica maxi, där godiset kostade 3,90 kr/hg.
Jag köpte för 38,50. Inte lite godis, vill jag lova. Men jag ska faktikst vara där borta i nästan en vecka. Och där kan man bara köpa godis från en automat. Och godiset såg inte ens gott ut i den. Så bästa att rusta upp sig.

Och sedan köpte vi även 3 drickor.

När jag hade skjutsat hem Lovisa så for jag också hem. Och när jag satte mig vid datorn skrev matilda till mig: vi far till matchen?
Sen kom hon, då körde vi på hennes moppe till Norrvalla där Morön spelade DM-match mot Norsjö. Morön vann, men jag vet inte med hur mycket.


Nu har jag precis kommit tillbaka.
Och IMORGON ÄR DET SKOLAVSLUTNING!!!!!!
sommarlov.



lillan

/linnea

jag slipper hålla för näsan och blunda..

..för jag känner ingen smak.
Alltså maten jag åt till midaggen smakade ingenting, och det gjorde inte heller dom två godisarna jag åt idag. Det är så himla tråkigt. Hatar att vara förkyld. Och speciellt i dom här tiderna, fotbollssäsong och sommarlov.

-men en dag som denna kan man väl passa på att vara lite nyttig. Eftersom det goda endå smakar lika bra som det äckliga och nyttiga.

Snart har vi match, men jag känner mig lite tät i hela skallen. Näsan är tät, och jag har lite ont i huvet. Men det går nog över.
Tänker om det finns något kul att skriva om...
jag vill jättegärna lägga in bilder från min mobil. Men då var det den där rackarns sladden. Den som spårlöst försvann...
Men istället lägger jag in den här bilden. Har lagt in den förut, men nu är den mer redigerad. Mer effekt i den. haha, vad pratar jag om...


kram linnea

1dag kvar

Nu är det inte mycket kvar av skolan. EN DAG!!!!! Det känns jättebra, hela veckan harju varit skön, och idag så hade vi körövning på morgonen kl 8.15 så jag tog bussen in till stan, jag satt med Lovisa och vi gic sedan direkt till kyrkan där vi skulle vara och träna på alla sånger. Det var faktiskt bra alltihopa och solosångerna jag får ju rysningar så bra är dom.
Jag blir så glad när jag tänker hur kul det kommer att bli när vi står där och sjunger sista sången och sen har vi sommarlov.

Efter det så hade vi lite engelska där vi spelade ett spel, och det stårade ju... Men det var jättekul ändå, hahah det var väl det som var lite kul , spårningen asså. Sedan skulle vi direkt till kyrkholmen och vara där hela eftermiddan med klassen, jag åkte på majas moppe och jag hade får läna en jättestor hjälm så den satt som inte fast, men det var tur att jag hade spännet som häll fast den. Där borta så åt vi kyklingsallad och lite mackor, sen hade jag med mig fika, men jag åt bara en bulle, så jag har en kvar som jag kan äta upp. Jag tycker att det var kul, fast det var ibland lite låntråigt. Vi spelade lite brännboll, men tennisbollen åkte i vattnet, så då kunde vi inte göra det mer, då hittade vi på annat ist.





teckning jag och linnea har ritat i franskaboken (A)

Nu ikväll så ska jag ha math mot cif  i Ursviken.

kramLovisa


Fotboll är kul

Såhär såg dagen ut:

√  Försov mig

√ Körde moppe med flytväst till Nina

√ Spelade match mot 7orna MED flytväst, förlorade med 2-0, eller nåt sånt. Men det var hur jobbigt som helst att spela med flytvästen, så den tog vi av oss dom andra matcherna

√ spelade match mot 9orna, vann med 5-1

√ spelade match mot andra 8an, oavgjort

√ körde moppe med nina ner till skolan, åt vilda lådan. Inte riktigt så jättegott. Men det slank för en gångs skull ner i min mage.

√ Spelade semi, mot 8orna igen, vann på straffar.

√ Spelade final, förlorade mot 9orna med 3-2... Men vi var ändå duktiga. För vi har ingen målvakt bland tjejerna i klassen. Så ellen och fanny stod i mål.

√ Fick ont i benet av glidtacklingarna... så har knöligt ben nu.. 

√ Körde hem i bara underställ och flytväst.

Sen har jag bara slappat. blir jobbigt att spela så mycket. Men det var ändå skitkul!



2 skoldagar kvar nu...
/linnea

nedräkning

Nu drar det ihop sig. Skolan ser lugn ut...

Tisdag: fotbollsdag
Onsdag: kör på förmiddagen, lektioner efter
Torsdag: Städ-fik-lek före lunch, brännboll på eftermiddagen
Fredag: SKOLAVSLUTNING

Sen ligger några veckor av sol, bad, kompisar, fotboll, karuseller, sena kvällar, långa mornar, och sotiga fötter, och massa mys↓ framför mig

mina småsystrar ser likadana ut på bilden...

♥linnea

MAT (s)

Jag har just ätit pasta mad kött i, det var jättegott med mat. Nu sitter jag mes badrocken och skriver. Jag har tränat idag, och jag  känner mig helt slut i mina ben, och dom orkar inte röra sig....  

Inatt så ska jag sova hos Lovisa för att imorgon så ska vi krusa håret till fotbollsdagen, och jag måste gå och sätta på mig några kläder, för att sedan kila mig iväg.



kramlovisa

kan ju säga så mycket som...

ATT IGÅR VAR DET BESÖKSREKORD PÅ VÅRAN BLOGG!

fortsätt så :]

/linnea

vi skapar nya trender

Nu är det för en gångs skull jag som har varit dålig på att skriva.
Och tyvärr hinner jag inte skriva så mycket nu, eftersom jag ska till skolan.

Men igår tjänade jag och Matilda pengar genom att olja lite trappor och en altan hos min mamma. Så när vi var klara med det hade vi råd att tanka mopparna. Så igår körde vi mest omkring på våra moppar, till olika ställen.


Såhär fina var vi när vi oljade

jättefina alltså.

/linnea

OOOOOOO



snart slut skola! äntligen.

:O

världens pinsammaste sak !!!!!!!!!!!!! :O:O:O:O:O

inte kul

Jag har nästan just vaknat och jag gick upp och åt lite frukost. Farmors hemgjorda mackor och mjölk, det var just det magen behövde. Jag gick då in på datorn och tänkt kolla vilket väder det skulle vara på skolavslutningen. Jag gick in på SMHI hemsida och kollade, man kunde bara se till på torsdag, men på torsdag så skulle det vara 18 graderr och växlande molnighet, så jag hoppas det blir ännu finare på fredagen.

Jag och Linnea skrev inget igår, men jag hade inte tid. För pappa fyllde 42 år och det var nationaldagen. Men sen gjorde jag en eller fyra olika designar till min lillasyster som just fått en blogg. Här är hennes blogg! så ni kan gå in och kolla, för att jag har kämpat, jag kan inte medge att jag är bra. Men jag har lärt mig lite i alla fall, och jag känner mig nöjd för det, så låt mig vara det.

Idag så ska jag, Lovisa och Olivia göra en sak, sen ska jag vara med Filippa. Det känns inte kul att hon åker utomlands nu. Jag kommer inte träffa hon på jättelänge, och det suger ju!!!! Men det får gå, så jag ska skynda mig att göra saken som vi skulle göra, och sen ska jag kolla efter byxorna, som jag letar, men det finns aldrig i rätt storlek.


 Jag kämpade med att bakrunden är svartvit och kroppen är i färg :]




oj , lite smulor på bordet.........

Lika sant som sagt!

KRAMLOVISA♥

kortdag

DAGEN : 

  • Börjar med mentorstid, det är fika med läsk, bullar och kakor.
  • Arbete, gjorde några mattetal
  • Inställd fotbollslektion
  • Jag och Lovisa gjorde bort mattelektionen, så n uär vi klara med kapitlet
  • Vi går inte på stan och gjorde våra ärende, vi hade hål från 9.20 till 12.30 det är som ett jättehål!!!!
  • Gick tillbaka till skolan och hade slöjd
  • Eftersom vi hade jobbat matte, så fick vi ledigt från den, liksom från svenskan, så vi hade som en vanlig lektion idag. Det var jätteskönt.


Nu sitter jag och skriver och lyssnar på musik, jag hör på Milow - Ayo Technology eller nått. Efter middagen så ska Lovisa, Emma, Matilda och jag vara me varann. Det kommer bli jättekul.

IGÅR BRANN DET I STACKIS, det var lite hemskt, för det var brannbilar och ambulansen. Det rykte ur huset, och nu är det typ alldeles rökskadat hela huset, stackarna dom som bodde där.







NI ÄR SÅ SÖTA <3




Jag har kämpat...... :]

KRAMLOVISA


diss och fotboll

Nu när Nina, Lina, Emma, Lovisa, Sofia, Fanny och Ellen är i Stockholm på konfa, så är jag mest med Oliver och Oscar och deras "gäng" på lektionerna och rasterna. För vissa personer blir helt förändrade när dom är med en del personer. Och idag var det inte roligt alls. Hoppas DU tar åt dig, för jag vet att du brukar läsa bloggen ibland.  

Men nog om det.

Jag och Matilda hämtade Moa hemma hos henne, sen körde vi till Gunsen för att titta på match. morön mot clemens. I slutändan vann clemens med ganska mycket. Men i morön är det ju bara 95or, i clemens 94or och mest 93or. Så morön kämpade ändå på bra.


kram från ^

hold on

Kan Filippa komma och hämta mig snart,
oj , nu ska jag och möta henne, hinner inte skriva. Jag kanske gör det snart. Puss.



KRAMLOVISA

Bara en liten notis

Det finaste man kan ha, är någon som bryr sig om en.
Någon som tycker om en, för den man är.


/linnea

hej

Nu har jag just städat mitt rum lite, fast det blev inte så fint ändå. Jag hade tänkt att lägga in filmer från våran filmkamera, men jag fattade inte hur man skulle göra, det fanns inget som hål för datorn. Men Andreas får nog hjälpa mig.

Jag försöker få LovisaF att skicka låtar till mig för jag har inga och det sug, jag sitter typ och lyssnar på ett år gammal musik nu. Men om jag hade Spotify skulle jag kunna lyssna på vad jag vill, men jag har ju inte det......

Imorgon är det 2000 meter. Lycka till Lovisa, tack............



kramlovisa


mamma planterar om



Idag på skolan redovisade jag. Och när jag hörde mig själv prata, så lät det ganska tråkigt, och jag hackade ganska mycket. Eftersom jag inte hade tränat så jättemånga gånger.
Men Annah, min lärare, tyckte iallafall att det var bra. För viktor sa att han såg att hon skrev mvg på papperet där hon anteckande.
Men ska inte ta ut lyckan i förskott, eftersom han kan ju ha sett fel, även fast han satt bredvid henne.

Ikväll ska jag löra moppe till juniplan och se morön united spela. KÖRA MOPPE<3. hihi jag är en rallybrud nu.

Och nu kommer Matilda snart förbi, så vi ska köra lite nu också.

/linnea

nära skjuter ingen hare


Vi hade ju match ikväll.
Klockan nio.
Jag var inte med, eftersom jag är sjuk...
Men har smsat med Lovisa, och hon sa att matchen slutade 4-3 till kåge (vi spelar i morön).
Men att dom gjorde mål när det var kanske 20 sekunder kvar.
Och att motståndarlaget var mellan 16 och 21 år gamla.
Så tycker ändå att ni gjorde ett bra jobb!
Med tanke på att många spelare inte kunde vara med.


♥linnea

skogsturken blir djungelturken


HAHAHA

/linnea

feber

Jag är sjuk.
Alltså inte kul.
Inatt vaknade jag av att jag var jättevarm, så jag kollade tempen. 38,8.

jag vill ha nåt gott att äta.

/linnea


RSS 2.0