remember me

Jag har just sett filmen Remember Me klart. Jag tycker att den var lite seg från början. Fast den funkade ju ändå. Men slutet, det var då man fattade, och det blev så hemskt.. Jag började gråta jättemycket. (A) Jag gillar verkligen filmer som är sorliga, det är skönt att titta på. Få gråta av sig lite, om man fattar.



Är man tjej och gillar sorgsna filmer så kan man se den här! Den är på något sätt så härlig, för man kan nästan leva sig in i filmen.. Om man känner för det.

Nu måste jag sova så jag är pigg till imorgon.

/ lovisa

de olika bikinisarna



Färgerna ser lika olika ut. Men 1:an är Johannas och där ser man. 2:an är den jag inte har hemma, men den är bara vit. 3:an är en rosa-korall färgad och den är jättesöt. 4:an är lila och är samma modell som den blommiga.

Egentligen gillar jag inte trekantsbikinisar. Eftersom de inte sitter fast lika bra som den lila. Men jag får se vilken jag behåller och vilka jag återställer.

/ lovisa

tisdag

Vilket väder det är just nu! 24 grader i skuggan och sol. Det här är sommarvärme. Det känns inte så jättebra att sitta inne i det här vädret, men jag ska alldeles strax ut. Sedan har jag träning snart så jag hinner nästan inte ligga ute så mycket.

Vaknade idag av att Joel ringde och väckte mig vid tio tiden. Jag var så trött, men jag hade bett honom göra det, vet inte riktigt varför, men det var bra så jag inte sov bort hela dagen. Jag steg upp och fikade lite. Sedan gjorde jag mig i ordning. Satte upp håret och drog på mig några kläder. Jag drog till stan ett tag, själv. Så jag var inte där så länge. För det är verkligen inte kul att vara själv på stan(A) Jag känner mig så ensam då.

                               

Jag ändrar mig helt. Igår var jag på stan för att leta bikini till mig och min syster. Igår hittade jag ingenting. Men idag så hittade jag tre stycken, eller egentligen fyra stycken. Jag köpte hem en till min syrra och två till mig. Sedan finns det en på stan som var jättefin. Nu är det bara för mig att bestämma mig vilken jag ska välja.

/ lovisa

ser ut som ett nytt rum

Jag har nu fått sängen. Det är den skönaste som finns, sedan känns det som att jag sover i ett hav jämför med min förra säng. Mitt rum har blivit lite mindre.. Men det får jag ta eftersom jag verkligen behövde en större. Jag är så glad. Det märkte man när vi byggde ihop den. Jag nästan längtar efter att få sova nu (A)

   
 
Idag har jag varit på stan, med först min lillasyster. För vi skulle leta efter en ny bikini. Men det finns verkligen inte. Allting är slut, så ska kanske köpa Lovisas som hon aldrig har använt. Sedan kom Emma och vi gick med varandra. Vi var kvar på stan nästan tills allt stängdes. Några småfynd blev det. Jag hittade två jättefina linnen, men jag får se. Jag lade undan dom. Måste tänka över om jag verkligen behöver dom eller ska spara mina pengar.

Ikväll hade vi match mot Morön, men det blev förlust, synd. Men Cajsa stog iallafall, mycket bra gjort att du ställde upp!

Jag längtar tills på onsdag, då kommer Joel hem från Stockhom! ♥

/ lovisa


minigolfen

Igår så hade jag och Linnea bestämt oss för att hitta på nått. Efter ett tag så kom vi på att vi skulle spela minigolf. Carro Lohman och Julia Säll hängde på. Det var mycket kul och mycket skratt. Så det är något man måste göra om!







När vi var klara åkte vi till Carro och skulle spela lite spel. Vi spelade såklart det roligaste spelet som finns Med andra ord.



/ lovisa

Gymnasiet

Har alla sett! Nu kan man se om man kommit in på gymnasiet, det står på norran.se

Länken : http://norran.se/nyheter/vasterbotten/article1065948.ece

Titta in där och då ser man resutatet. Jag kom in på min linje och det kändes ganska skönt :D:D!

/ lovisa

midsommardagen













Det här är riktig sommarkänsla! Emma, Maja, Lovisa, Hanna och jag möttes hos maja och där hämtade vi filtar och jordgubbar. Sedan hade alla med sig läsk och godis. Jag hade med mig en radio och Lovisa ett spel. Så vi begav oss till Manhemskajen till en brygga och satte oss där. Tog fram alla saker så det blev jättemysigt, det blev det också.

Vi satt och spelade ett spel som vi hade gjort till med andra ord, fast än det inte var det. Så vi skulle förklara orden som stor på kortet! Det var jättekul och alla verkligen försökte skynda sig att förklara, för det var på tid. Det var inte det riktiga med andra ord utan spelets riktiga namn var så ska det låta. På korten fanns andra frågor som man också kunde ställa och köra med. Det fanns även sånger som man skulle nynna på och den andra i laget skulle gissa vilken sång det var. Så innan vi åkte tillbaka till Maja så satt alla och nynnade och det var jättekul!

När vi var hos Maja så spelade vi kubb och åt glass. Sedan kom Lovisas bror och hämtade mig och Lovisa kl 1. När jag kom hem var jag jättetrött, men det levde det om så jag kunde inte sova. Jag fastande istället i en film och satt och såg den till kl 3 på natten, då somnade jag. Så idag är jag rätt trött, men jag har haft en vilodag idag och det är så skönt.

/ lovisa


resan

Jag längtar rätt mycket tills vi ska utomlands. Vi åker om 22 dagar, den 19 Juli flyger vi till Stockholm och sedan vidare till Paris i Frankrike. Där stannar vi ett tag, det finns mycket sevärdheter där som familjen vill se. Sedan kör vi bil vidare till Nice som ligger på Rivieran. Alltså medelhavskusten i Frankrike. Efter det ska vi till Barcelona i Spanien. Jag tror denna lilla bilsemester kommer vara jättekul!


¨
Jag försökte göra en bild, man kanske ser litegrann iallafall.




 Barcelona                                        Nice                                               Paris

/ lovisa


sju fina blommor som ligger under kudden



Här är mina blommor som låg under kudden inatt. Var det någon mer som plockade? (A) Jag skulle ju kolla om det funkade. Om man verkligen drömde om någon, men det är fortfarande en gåta för jag minns inte vad jag drömde om inatt... Det gör jag aldrig.. Det första jag tänkte på morgonen var, vad var det jag drömde? Men då var det redan försvunnet. Jag får vänta till nästa år.

/ lovisa

gamla klassen




Bilder från sista dagen på skolan. När vi hade brännboll!

Jag har ett rum att städa, jag känner inte peppen. Men det måste vara fint för att det ska vara lättare att ta in sängen som har kommit.

/ lovisa

glad sommar

Vad händer, aldrig någon som skriver. Men nu när jag har jobbat så har jag inte orkat helt enkelt. När jag slutar och kommer hem så har det alltid blivit att jag satt mig framför tv och bara tagit det lugnt. Jag blir helt slut av att jobba. Eller så har jag haft träning direkt efter jobbet. Då har jag cyklat in till stan och skyndat mig för att hinna på träningen.



I torsdags så hade vi match mot Kaif. Jag blev jätteförvånad när mitt namn räknades upp. Jag skulle spela från start och jag hade inte tränat en hel träning på hur länge som helst. Jag blev nervös och tänkte att det bara skulle gå dåligt och att jag inte skulle orka någonting. Men så blev det inte, när matchen väl drog igång så var det jättekul. Men jag hann spela i 35 min tror jag att det var så stukade jag min fot igen. Jag blir så less, nu är det bara att vila ännu mer och det blir aldrig bra och den har bara damp!!!

Lovisa ska skicka alla bilder från igår, men hon var inte hemma just nu!

/ lovisa

jobbet

Länge sen men jag har ingen ork nu när jag börjat jobba. Det är faktiskt ansträngande, inte alls som jag trodde. På tuvan måste man stå upp hela tiden och mina ben är spaghetti i slutet av dagen. Då vill jag bara sätta mig ner. Två av de här tre dagarna jag varit på tuvan så har jag haft träning direkt efter så jag måste cykla in till träningen och mina ben är inte mer pepp på de! Så alltid när jag kommit hem så lägger jag mig och ser på tv och somnar tidigt. Det känns inte alls som sommarlov. Fast det är ändå lite kul att jobba för tiden går ganska snabbt. Imorgon är sista dagen sedan är jag ledig tills två veckor innan skolan börjar. Det känns jätteskönt!

Ikväll har jag ändå bestämnt mig att göra något. Jag ska nog till Lovisa men jag gissar på att vi kommer ta det lugnt. Sedan kommer jag inte vara borta längre än 11. För jag måste trots allt upp imorgon kl 06.40, puuuhh !!

Är på gamla datorn! Här finns inte lite bilder, haha säger jag!



typ ett år sedan när lovisa kom hem från Spanien. Jag trodde det var när hon fyllde år (A) Men minnet är inte riktigt med.


hos carro

Igår kväll så frågade Carro i laget om några vilel komma till henne. Vi tänkte då att många i laget skulle komma. Det blev inte riktigt så, vi blev bara 6 stycken. Men vi hade ändå jättekul. Det var Julia, Lina, Linnea, Carro, Fia och jag. Vi hade köpt godis, chips och läsk till kvällen. Sedan spelade vi spel, först Med andra ord som var hur kul som helst. Jag skrattade så mycket så jag trodde att jag skulle fått träningsverk idag, men så blev det inte. Men mycket var det.

Efter det spelade vi Twister ett tag men det hann vi inte göra länge innan vi kom på vad vi ville göra mer. Det är en lek med ballonger. Då ska man ta fram massa olika ställningar och man var då två och två. Sedan var det tävling om vem som kunde spräcka mest ballonger. Då vann Lina och Julia. Den leken gav också massa skratt. Tack för en jättekul kväll!



Lite suddiga bilder men med mobilkameran blir det inte så bra när det är mörkt.
Nu har jag tagit min lilla städpaus. Det är tråkigt att städa och mitt rum såg ut som ett bomnedslag. Så jag var tvungen att stöka bort. Sedan måste jag se till att det är bortplockat när min nya säng kommer. Hoppas att det är snart.

/ lovisa

på restaurangen

Efter skolavslutningen så åkte vi till Tuvagården och fikade lite. Vi hann inte sitta där så jättelänge innan vi skulle hämta pappa från flygplatsen, han hade varit i Istanbul. Nästan direkt efter att vi kommit hem så skulle vi iväg till restaurangen som vi skulle äta på.





Alla barnen fick varsin skål i avslutningspresent. Tack så mycket mamma och pappa!

/ lovisa

skolavslutning

Det var två dagar sen skolavslutningen var, men jag har inte haft tid att sitta vid datorn de här senaste två dagarna.







           
           
           
           



Det togs en massa bilder, inte lägger jag in alla. Det skulle bli jobbigt. Jag tycker det känns lite tråkigt att vi inte längre är en klass för vi har haft det så kul de här tre åren. Jag kommer sakna klassen!

/ lovisa

klassen

Sista dagen av skolan är nu avklarad. Det var inte så mycket jobb, men det var ändå en dag som började tidigt och det är alltid lite jobbigt att stiga upp. Vi hade först körövning på förmiddagen i kyrkan. Sen hade vi brännbollstunering, det var inte så jättekul idag. Efter skolan så hade jag träning så det var bara upp och träna. Det känns att det var länge sen jag tränade, för det känns i benen.

Nu så är det bara att börja fixa för imorgon. Det tar rätt lång tid, jag ska göra bort saker som måla naglarna tex ikväll så det inte behöver bli så stressigt imorgon. Kl 11 ska vi vara på skolan för fika avslutningsfika. Sedan börjar det i kyrkan kl 1. Jag längtar så mycket nu till att sluta skola. Men jag kommer sakna alla så jättemycket. Men det får man ta. På gynasiet kommer jag inte gå med någon från min klass, det var lite tråkigt.





Igår var klassen i Falkträsket, det var väl som nån slags "avslutning". Det var lite mysigt, men det var många som kom så sent och då var vi aldrig alla i klassen som satt runt elden eller vad man nu gjorde. Sedan åkte några till Markus och spelade poker och sedan hörde jag att det var några som var hos Jenny och spelade kubb.

/ lovisa

hjälp

Asså vilket jordskalv, eller om det var det. Jag blev jätterädd, satt på överväningen och på en sekund började hela golvet att skaka. Jag gick och kollade ut genom fönstret för jag trodde det var en traktor som körde på gatan. Då ser jag alla på kvarteret sticka ut huvet genom dörren. Började då fråga om någon annan kände det och det gjorde visst alla! hahah asså i Skellefteå, jag har aldrig kännt sånt förr.

/ lovisa

fotbollsdagen

Idag hade vi fotbollsdag på skolan. Tjejerna i vår klass var utklädda, eller vad man ska kalla det. Men vi hade iallafall AIK tröjor, hjälmar, halsdukar och kepsar. Det var jättekul tyckte jag. Vi hade även en skiva som spelades när vi värmde upp eller vann! Vi vann ju inte precis, utan vi kom trea. Men vi kämpade på lite och det hände att vi tog i mycket och då var vi typ bra! Jag har inga bilder, men det kanske kommer sen.

Nu måste jag ta och städa lite, för mitt rum är inte att leka med. Det känns som att jag kommer städa halva rummet, sen kommer jag se lite tv och fastna. Det brukar bli så(A)

Skolavslutningen snart, jag längtar så mycket tills vi får lov!!

/ lovisa

SAD LOVISA



Jag vill inte att det ska regna på fredag. Som nu set det ut som det ska bli ganska kallt också och då kommer jag att frysa jättemycket. Dagarna närmar sig så jag börjar tvivla på om vädert kommer ändras.. Men jag hoppas förtfarande. Det går inte att ta fina bilder och ingenting. Jag tycker ofta att det är fint väder på skolavslutningen, men inte iår.

/ lovisa

jag orkar inte



Det kändes lite jobbigt att det ska stängas av, så nu blir det att fylla en liten dunke med vatten så det finns. Det är inte första gånger det händer. Men tur att jag inte har träning eller något imorngon så jag skulle behöva duscha mellan den tiden.

/ lovisa

jättebra uppfinning enligt mig


Har man inga persienner så funkar dessa super bra. Det blir kolsvart och man sover längre på mornarna. Nu är jag redo för sängen!

/ lovisa

filmtips



En ny trailer på en film som jag tycker är bra. Never back down hette den. Det står att det är en actionfilm och jag brukar inte tycka att sådant är bra. Men denna film var faktiskt det. Skulle jag höra att en film skulle handla om slagsmål och annat liknande skulle jag inte se filmen! Men nu gjorde jag det ändå och upptäckte att det funkar det med!

/ lovisa

denna vecka slutar med en bra film

Jag funderar på att se på en film denna söndagskväll. Jag känner mig som en filmflicka, men det är skönt att bara se på film. Speciellt nu efter att jag varit på Norvalla nästan hela dagen. Först tittade jag på Joels match och sen skulle jag vara matchvärd på Sunnanåmatchen.

Efter det fick jag åkte hem. Jag kunde nästan gissa att det skulle bli hamburgare till middag. Pappa hade visst köpt massa som Johannas klass hade fått över från deras klassresa. Nu har vi fulla frysen med hamburgare. Det är inte ens så gott, men det kommer nog bli den maten lite då och då..



Film + äpplen, det är nyttigt!

/ lovisa

Dear John

Nu på morgonen just efter att jag vaknat såg jag filmen Dear John. Det var en sorgsen film tycker jag. Kanske inte den bästa filmen jag har sett men den funka. Det är väl en typisk tjejfilm, fast ändå lite annorlunda. För den slutade inte som alla andra filmer gör.

/>

Det är så skönt att bara ligga kvar i sängen och se på film och bara chilla lite. Det är så sällan jag hinner se filmer, men det är faktiskt kul!

/ lovisa

kalas i Örviken



Allting har nu börjat blomma och det var så skönt att vara ute idag.




Sedan åkte vill till mina kusiner, faster och Patrik för det var kalas. Anton och Patrik fyllde år. Vi åt, och åt sedan badade vi badtunna. Det var hur varmt som helst i vattnet och det gick inte sitta i tunnan länge innan hela kroppen var bortdomnad. Men det vär ändå skönt. Kring badtunnan kryllade det med myggor och nu är jag uppbiten hela jag och det kliar verkligen. Jag gillar inte myggor...

/ lovisa

gårkvällen på e4 och falkan

Nu laggar Internet. Hela inlägget försvann för det stängdes ner alltihopa! Vårt Internet slutar fungera hela tiden och jag blir så sur.

Igår var vårfesten. Den var inte lika kul som julfesten brukade vara. Det var bara uppträdande av ett band och typ discodans. Jag vill att det ska vara styrdans, för det är jättekul!



Det blev mycket suddiga bilder, det vår så svårt att få skärpa när alla rörde sig och när man inte ville ha blixt.

Efter vi hade varit på e4:an så åkte gick jag, Filippa och Sofia till deras lägenheter för att dom skulle hämta lite kläder för vi skulle till falkträsket med några och grilla och bada lite.






Matte chillar med tändvätskan. Den var bra för att få upp elden!

Lånade lite bilder från Filippa, mina var så suddiga ute.

/ lovisa



innan vårfesten

Nu drar jag på vårfesten!! Har fixat allt och sedan ska jag till Joel och sova där!lMassa bilder kommer sen för jag har med mig kamera!! :D



/ lovisa

Antes avslutning

Min bror Andreas gick ut ettan idag! Jag är lite avundsjuk, för jag vill också ha sommarlov. Men det är kul för honom. Eftersom han gick ut så åkte vi med familjen och farmor och Christer och åt på restaurang. Jätte gott var det. Vi var på Stiftsgården. Det låg bredvid Landskyrkan och det var jättefint där inne.

 






Det här var verkligen ett jättemysigt ställe som hade mycket god mat. Så det rekomenderar jag! Nu ska jag och fika lite innan jag ska sova. Jag har lagt mig sent nu några dagar på raken och jag blir så trött..

/ lovisa


jag behöver hjälp



Jag har ingen aning om vilken klänning jag ska ha på vårfesten med skolan. Jag tog lite jag hade hemma och lånade av Lovisa. Jag vill känna att det är lite slappt men att jag ändå kan vara fin i det! Hjälp vad tycker ni?


/ lovisa

balen 2010

Jag var in med Lovisa på balen. Vi kom lite sent, men vi hann se några stycken. Vi kanske var där i 40 min. Det var ändå roligare än att sitta hemma och göra ingenting.





Ska få fler bilder av lollo sen! Men hon måste bara hitta sladden till kameran. Sen blir det mer bilder!

Sen har Joel klipp sig jättesnyggt!! Tycker iallafall han..

/ lovisa

jag tycker hon var bra!



Airplanes (B.O.B) -  Lisa Scinta

Det var Lovisa som visade mig låten och den är skön att bara lyssna på!

/ lovisa

allting har blivit så slappt, men det är skönt

Skolan har verkligen blivit slapp och vad ska vi göra två veckor framåt? Som idag det ända ämnet vi jobbade på var i NO. Så det ända jag har gjort idag är slöat, NO och varit hos Rolf Nilsson. Han skulle titta på min fot. Det var tre ben som låg fel, det kunde varit det som gjort att det tagit tid för min stukade fot att läka. Men jag fick inte träna nu på länge så det blev inget Stockholm den här gången heller. Jag blir inge glad för jag ville verkligen följa med denna gång. Men nästa gång vi ska dit då ska jag med!

Efter det gick jag och Lovisa på stan och jag tittade på örhängen till skolavslutningen. Sen åt jag sen gick jag till Norrvalla för att titta på min träning ocg visa intresse, det är bra! Nu ska jag se lite tv och bara ta det lugnt.



Det känns lite tråkigt, för med denna fot får jag inte ha högklackat och vi har ju vårfest nu på torsdag och då måste jag ha typ ballerina eller gladiatorskor. Sedan måste jag ha tejpen och det är ju supersnyggt!

Idag köpte jag de här örhängerna, de passade till min klänning så det blir nog bra!

/ lovisa


det har varit en lång dag

Dagen började med att jag steg upp kl 8 på en söndag. Jag har inte sovit ut någonting denna helg. Jag och Lovisa skulle bättra på "solbrännan" lite innan vårfesten och skolavslutningen, det behövs verkligen kan jag lova. Efter det åkte jag och Lovisa direkt upp till Norrvalla och tittade på min match mot Bollstanäs, de kommer från norra Stockholm. Vi vann tillslut, men vi var väl inte jättebra.. Men vissa stunder fick vi till det!

Jag åkte hem med pappa och då var det kalas! Pappa fyller 43, grattis gamla pappa! Vi fikade och släkten kom till oss. Jag hann inte vara med så mycket innan jag skulle till Bonstan och sälja fika med laget. När jag kom dit hade nästan allt folk åkt hem så vi begav oss till norrvalla och sålde där, för Sunnanå hade match. Då försvann nästan allting.

Dagen är inte slut! När jag kom hem från Norrvalla så skulle jag och döma fotboll. Bergsbyn mot Byske var det. Jag var ganska nervös innan med det gick snabbt över och nu fick jag 100 kr lättförtjänta pengar!! Lycklig!

 
 Hittade ingen bild på pappa, säger grattis till han igen då!

Nu blir det TV!!

/ lovisa


hos lollof

Just nu sitter vi och ser på blåsningen och medans vi ser på massa bilder. Hon har så många t.ex. från i sommras. Det känns verkligen som det var nyss vi tog alla bilder. Jag måste nog dela med mig lite av alla bilder, som är så fina.





Var vi 10 år eller? Sommarlovet i 4:an

/ lovisa


lördag

En seg lördag. Igår var med Joel, Matte och Isak. Vi grillade, var hos Matte och körde runt lite. Kul kul, men det blev lite sent innan jag somnade. Sedan skulle jag upp kl 9 för att jag skulle träffa Lovisa på stan idag kl 10. Så det var bara att stiga upp.

Sedan när jag kom hem gick jag upp och somnade direkt. Jag hade sagt till mig själv och till mamma att jag skulle städa, men jag skulle bara sova lite först. Men jag sovde lite längre än vad jag hade tänkt mig. Men jag hann iallafall städa och sova, det är nog allt jag har gjort idag.

Nu har jag fått en bild av Tegen och av Max. Bilderna måste in för jag har inte sett snyggare bilder förr!





Nu ska jag dra mig till Lovisa och sen får vi se vad vi hittar på.

/ lovisa

hejja!



Laget är på match nu i Umeå, lycka till! Hoppas ni vinner, jag hann inte följa för jag skulle och informera om konfa. Jag var själv där och det var inte så kul att vara själv. Så jag fick nästan fara hem direkt. Men det var rätt skönt att bara få vara hemma ett tag.

Ikväll ska jag försöka göra en tidig kväll, det känns som att jag har minustimmar, måste ta igen dom.

/ lovisa

silvercupen

Lite bilder från Silvercupen idag. Kanal vann ju ingenting, pinsamt? Nej men dom var lite duktiga! Men det var trevligt att vara där!











Mycket bilder, men det gillar jag. Såg man att jag frös lite idag, det blåste rätt mycket men det var det ända negativa. Nu ska jag försöka göra klart lite SO, jag lovar att jag har säkert pluggat varje dag.. det är så mycket nu och det ska det inte vara sista tiden..

RSS 2.0