Till Karl-Anton Magnusson

allt det fina vi delade.
alla stunder av kärlek.
alla kramar och pussar.
alla ord vi sa.
allt skratt vi skrattade.
alla minnen.
allt vi gjort för varandra.
alla gånger vi stöttat.
allt vi gått igenom.
jag kan inte säga något annat än att jag älskar dig.






















du är den bästa i världen.
lämna mig inte.


fixat och trixat

Under dagen har jag verkligen försökt att plugga matte till provet. Men när man pluggar så vill man eller iallafall jag komma på så många andra saker jag bara kan göra för att slippa plugga. T ex som idag tog jag och bytte ut mina ramar och satte upp en till bild och det blev faktiskt fint. Jag gick från att ha två rarmar med kort i till tre. Det blev inte så stor förändring. Men det är något som jag inte skulle ha gjort om jag inte hade pluggat :$



Rätt suddigt med min mobilkamera, men får duga.

Ska fortsätta att försöka lära mig matten vilket går sådär.. Skulle behöva lite hjälp för det är ganska många saker jag inte förstår mig på. Sedan ska jag till Joel och sova hos honom.

/ lovisa


lördagmorgon

Har nu fått min skönhetssömn och är pigg och utvilad. Jag känner för att ligga och dega i sängen ett tag, fast jag har det där matteprovet som jag inte kan glömma bort. Det kommer nog bli det jag kommer att göra nu under denna dag tills bion börjar. Jag längtar även om jag inte är en Harry Potter tjej.



Vintern är ganska mysig, speciellt nu när julen börjar närma sig. Och all musik och all stämning.

Men...



Jag vill hellre vara med om det här. Ha sommar och spendera det med den här killen! På det där stället! För det är nog det bästa som finns.

/ lovisa

upp och ner ner och upp

Mitt humör är som rubriken. Vet inte varför, är nog lite trött. Därför ska det bli skönt med en liten Bergsbynkväll ikväll. Känner att det behövs lite då och då för att ladda upp sig igen.




Fejk? Men jag vill ändå ha långt hår! Mitt mål i livet, nä men det är mycket snyggare tycker jag. Intressant inlägg..

/lovisa

Ett litet tips

Läser just nu boken Pojken som kallades Det verkligen en gripande bok. Den är riktigt hemsk också! Men jag rekomenderar den. Sitter nu och läser och läser, vill verkligen veta hur det går för honom.



Nu blir det tillbaka till boken!

/ lovisa

Harry Potter, är den sevärd?

I helgen blir det att se Harry Potter på bio. Egentligen känner jag att jag borde spara mina pengar. Men får leva snålt senare. Jag är ingen Harry Potter tjej. Jag har inte ens sett de sista filmerna 5 och 6. Så vad handlar de om ?

Men jag tror att det blir mysigt. Vi är ett stort gäng som ska iväg och se den nu på lördag. Vi får nog se till att boka i tid. Jag nästan längtar samtidig som jag är osäker om jag ska se den. För det första kommer jag sitta där inte förstå vad som händer, om inte jag hinner se de tidigare filmerna innan lördag. Sen för det andra är det rätt dyrt att se en film på bio.. Men ett plus var att vi skulle klä upp oss lite! Det är kul och roligt att se när andra gör det. Vi ska egetnligen bara se på film men det är ju något extra att se på bio!



Är den sevärd?


Ikväll var jag och tränade innebandy! Det var verkligen jättekul fast jag känner att jag är den mest otränade personen i Skellefteå. Det måste jag göra något åt. Blir en tidig kväll ikväll.

/ lovisa

Busig?




Jag har just bakat otroligt goda KLADDMUFFINS (vet inte om dom är goda, har inte smakat än) med Lova och Millsamy. Synd bara att det ska bli så mycket tjaffs om vem som ska få göra vad... tur att dom lyssnar på storasyster!

innebandy



På tidsag blir det troligen innebandyträning igen. Känns faktiskt jättekul och jag längtar till tisdag. Känner också att jag behöver röra på mig, vilket jag inte gjort på länge nu. TAGGATAGGA!

/ lovisa


kom på en sak

Jag har börjat funderat på julklappar. Det är inte så lång tid kvar till jul. Mitt problem har varit att jag inte riktigt vetat vad jag vill önska mig. Jag har varit nöjd med det jag har. Fast några saker finns det klart. Fast igår kom jag på det! Jag var med Lovisa och hon berättade om en sak. Jag hade hört om det förrut. Men det är nog den perfekta julklappen. 



Här är några saker jag kommer att önska mig. Men det jag kommer önska mig mest är nog detta! Det skulle vara så snyggt!



Brazilian blowout. Då skulle jag inte behöva slita på mitt hår mer. Utan bara låta det växa och bli fint. Det håller i några månader men det skulle vara värt det!

/ lovisa


bowlingbrudar




Vi tre var proffsen på bowling. Eller rättare sagt Lovisa F var proffset, hon hade verkligen den rätta tekniken tror jag. "Det finns i blodet" säger hon.



Det var faktiskt riktigt kul och en sak som bidrog med det var att vi inte blev så många som det var tänkt. Man behövde inte alls vänta på sin tur. Sedan var sällskapet mitt suveränt! Var lite svårt att få skärpa i dessa bilder, i discomörkret.  Sedan måste bara säga att det inte finns fulare skor än de här! De är under all kritik hahahaha!



Resultatet efter en timmes spelande! Lovisa vann överlägset. Sedan var jag och Linnea ungefär lika bra (eller lika dåliga?)

/ lovisa


@ school

Nu började just engelskalektionen och lovet är därmed slut. Det känns lite tråkigt eftersom det är verkligen superskönt att få t ex sova hur länge man vill osv.

Jag är inte så bra på engelska. Förra lektionen hade vi redovisningar.. Jag kände mig inte alls redo men det gjorde tydligen Linus och Gustav. Vi redovisade då och jag var verkligen darrig. Det värsta var att jag inte kunde säga catholics utan jag sa nått cathaholic. Det var ju  lite pinsamt..



/ lovisa


Jag som aldrig skulle falla i fällan

åh nej. Det har hänt. Jag har medverkat i en bloggtävling. För att skryta lite och kanske öka mina vinstchanser så skriver jag om tävlingen här:



höhö vilken fin bild jag gjorde serruvettu
/Linnea

51 dagar eller något sånt


Jag vet inte riktigt om ni ser det, men mitt hår har typ växt mycket sen 17 september. Iallafall för att vara mitt hår!
(ursäkta att den där bilden dök upp igen... MEN det var från samma dag jag klippte mig)

/linea

Oppssi

Jag har visst glömt bort att berätta om någonting sensasionellt som ägde rum någon gång i veckan. Jag har för andra gången tagit mitt öras oskuld. (Hur nu det är möjligt..)

En del visste det, andra inte, men jag hade hål i öronen när jag var mindre. Si sådär 10-12 år. Men en dag hände det.. SSHHLUPP sa det, och örhängeshålen var borta. (tänkte skriva öronhål, men det kunde misstolkas)

Så denna dag nu i veckan bestämde jag mig! LETS DO IT tänkte jag och gick in i affären och sa att jag minsann skulle ta hål i öronen. Den asiatiska kvinnan i affären sa: du är väl inte arton? Du måste ha mamma, pappa, syrra eller någon annan som är över 18 med dig. Snopen som jag var gick jag ut ur affären.

Nu i efterhand har jag funderat.. Varför behövdes det en person som var över 18? Jag menar min syrra som fyllde 18 i våras bestämmer väl inte vad jag får/ inte får göra? Kunde förstå om jag skulle behövt min målsmans tillstånd eller något liknande... Dessutom handlade det om hål i ÖRONEN. Det var inte precis så att jag skulle ta hål i läppen, näsan eller ögonbrynet. Hål i öronen tar dom som är 8, varför skulle inte jag som är 16 få ta hål där.

Hur som helst, jag gick dit igen, med mammsen i mitt sällskap, för någon dag sen. Klick i ena örat. AJ! Klick i andra örat. AJ! Sen var det klart.


/Linnea, vem annars skriver så...


Historien om håret (pop-up berättelse)

En gång såg Linnea Andersson ut såhär  Glad i hågen och med en orange mopp på skallen.
Hon kände att hon ville ändra på det här och ringde till  (fast den smalare versionen) och sa: HEEEJ LOVISA!! Lovisa svarade då: Hej... (Hon var inte beredd på att någon skulle skrika på henne i telefonen) Konversationen pågick och det bestämdes att Lovisa skulle hjälpa Linnea med att slinga hennes hår.

Dom träffades på kvällen och arbetet startade . Lovisa var tvungen att pilla ut massa hål ur en liten hålig mössa, därefter såg Linnea ut såhär  Fortfarande var hon glad i hågen. Sedan blev det dags för att applicera själva hårfärgen, det tyckte de båda pinglorna luktade starkt. Men det vara bara att bita i det sura äpplet och göra det som var sagt !
Efter detta skeende sköldes hårfärgen ut, håret fönades och plattades en gnutt. Detta blev resultatet:
eller med ett annat ljus:

Tack och hej alla mupps som ville läsa sig igenom hela den halvsanna, ointressanta berättelsen.

Till er andra: Jag har slingat håret.


/Linnea


Mat-prat

Sms-konversation med mamma:

Jag: Vad ska vi äta?
Mama: Lax
J: Lax vadå?
M: God
J: Räkost? :D
M: Nej, ny
J: Och hur kan du då veta att den är god? Det är väl inte persilja eller basilika i?
M: Nej :-P
J: Dill eller Senap då?
M: Säger jag inte
J: Blä senap
M: Det sa jag inte
J: Okej är såsen grön av dill eller är den vit som creme fraishe/grädde?

Minuten senare kom jag in genom dörren och sprang upp till köket. Det visade sig att laxen varken var grön eller vit. Den var rosa. (Okej, fisken lax är ju rosa när den är tillagad, men jag menar SÅSEN) Men hur som helst så var den god!

/linnea


trippen till Piteå

I torsdag var jag på pite havsbad, eller äventyrsbad. Det är som sagt inte i havet. Det var mycket trevligt. Bussen dit gick halv 11 och hem kring halv 6. Det skulle bli en heldag med några från klassen.

Det var rätt mycket folk, väldigt mycket barn. Men det förstår man väl, nu när det är lov. Det blev många turer i vattenrutchbanorna. När vi hade åkt dem ett antal gånger så ville vi göra tagen tagen. Det var en spännande lek. Man visste aldrig vem som var och man kunde inte lita på någon. Mycket kul, men skadefritt blev det inte. Jag tror att det var några stycken som ramlade när de skulle springa ifrån alla. Linus ramlade då och skar upp en stor hudflik (enligt mig var det stor) Jag sprang och hämtade plåster och papper. Jag började nästan må illa när jag såg såret. Det var inte så fräscht.





Efter badet åt vi hamburgare i väntan på att bussen skulle gå.




Vi väntade och väntade på den där bussen. När den väl kom så säger dom att vi inte får plats. Vi blev lite småsura eftersom det var så hemskt kallt ute och alla frös. Vi gjorde det bästa vi kunde och alla nästan satt på varndra för att det skulle bli lite värme.

Det kom en extrabuss efter ett tag. Men då var vi som små isbitar.

/ lovisa

Kalopps

Hejsan hoppsan era ruttna kadaver! Skoja ni är ju vackra fjäderplommon..

Hur som helst så är humöret på topp efter en halv marabou och vetandet om att jag ska slinga håret ikväll!
Angående det förra inlägget så hade jag något slags damp och är 78 % gladare nu! Hade inte ätit, och sovit lite hade jag också.

Som det var sagt tidigare så ska jag fräscha upp min orangea kalopps (eller man kanske säger kaluffs?) med lite ljusa slingor. Tur man har en hjälpsam kamrat som vän. Tack lollo♥


Skåda det orangea miraklet, ciao!
/Linnea


ANGER

ÅHHHHH
jag är arg, ledsen irriterad och allt dåligt på samma gång. Känns som om ingen förstår mig, bara en person. Och det är Lovisa. Alla andra förstår inte, vissa orkar inte bry sig. Jag behöver någon som kramar om mig och säger att allt är bra. Just nu har jag ingen sån. Just nu är han inte här. Han märker inte. Eller så vill han inte märka.


HÖHÖ SLUT PÅ EMOINLÄGG!
/linnea

Det här är den härligaste bilden jag har sett..




..tycker inte ni också att den är sjukt fin? Syskonkärlek♥

/Linnea


makeover



Vi har ätit lite för mycket under de här två dagarna. Det har hunnits med både Subway, Max och pizza från Viking. Det syns va?

/ Linnea och Lovisa


Snart blir det bad

Snart sitter vi i Joels jacuzzi. När vi kollade såg det verkligen jätteskönt ut. Bubblar gör det också! Nu blir det att utnyttja Joel för jacuzzi, eller bara ibland. Det blir poolparty med Linnea, Kalle, Joel och jag. Kanske Joels lillebror Adde! Han är så rolig!

Nu ska vi byta om till bikini och badbyxor, vi ses i poolen!




En riktig myskväll! Ska bli jättekul, gillar de här personerna starkt!

/Lovisa


RSS 2.0