Finaste klassen!










Gårkvällen blev verkligen lyckad! Att man kan ha så här kul med sina vänner är bara så underbart! Har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på väldigt länge! Tack klassen för att ni är bäst.

Natten blev kort och därför är jag seg som en potatis idag.. Så det blir en tidig kväll ikväll.

/ lovisa

snart är det dags för fredagsmys




Snart är det fredag och det känns så kul. Vi ska nämligen ut till Falmark med klassen! Jättemysigt hoppas jag att det blir. Sedan ska jag till frisören och fixa frillan på lördagmorgon vilken jag också ser fram emot! Det behövs verkligen.

Nu under kvällen jag har jobbat tillsammans med Lovisa på hockeyn, tack och lov att dom vann, men det var nära ögat! Det var iallafall mycket trevligare att så två där nere i kylan istället för att vara ensam.

/lovisa

godnatt världen



Avslutningen bjöd på väldigt god mat. Vi lagade trerätters middag och vi lyckades!

Är avis på mamma och pappa som åker till thailand. Det skulle verkligen vara skönt att få åka bort till värmen. Hoppas dom får bra väder eftersom det fortfarande är regnperiod.

/ lovisa

titta vad jag hittade/Lovisa

När min syster kollade genom gamla fotoalbum visade hon mig massa gamla bilder, bland annat denna då jag och lina var små! Visst var vi söta! / Lovisa

sista gången..

Då har man spelat sin sista match och tränat sn sista träning med laget. Det är tråkigt men samtidigt har jag längtat lite efter detta uppehåll, att få vila i några veckor (det hoppas jag på iallafall).

Men för att inte tappa allt ska jag försöka använda gymkortet vi fick från laget!


/lovisa

Skolfotot - min fina klass



Mobilkamera... men det får duga!

/ lovisa

RSS 2.0