sista februari

OOOOOOOOO LINNEA HÄR
har inte skrivit på jättelänge, men jag har som aldrig haft tid. Eller vetat vad jag ska skriva om. Det är inge intressant att läsa vad jag har gjort på dagarna, för det är alltid samma visa; skola, träning och kompisar.
Fast igår var det väl lite annorlunda. Jag blev biten av en hund i ansiktet och var även på nightflight. Hund-historien var inte så speciell, skulle gosa med en hund när den helt plötsligt högg mig i näsan och läppen. Direkt efter var jag inte så fin, typ svullen å allt. Och då var det ju som gulligt att jag for in till stan med lina och filippa med en ispåse på käften... Men nu har jag ingen fläskläpp men näsan har röda märken och är väldigt öm. Men det går väl över. :)


Idag ska jag vara med lovisa och på kvällen ska vi, tillsammans med några till från vårat lag, sälja fika på en dans. Det blir väl trevligt.


En annan bra och trevlig sak är att vi har sportlov. WIHOOOOOOO

lovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalovalova

TACK OCH HEJ, LEVERPASTEJ

hejdå skell

Nu ska vi åka om 10 min och jag kännde att jag vill skriva ett inlägg innan jag åker. Vi ska först till Statiol och köpa lite godis och en tidning. Jag tror ingen fattar hur glad och förväntansfull jag är.

Ett litet tråkigt innlägg, men det blir lite brottom, för jag ska nu gå och packa de sista sakerna.

 hihi lite suddug bild, men den duger..

♥lovisa


jätteglad

Jag, mamma och min bror Andreas har just gjort en spontan sak, jag tyckte att det skulle vara bra med en ipod nano och gissa vad mamma säger, ska vi inte fara och köpa en. Nog gjorde vi det, så nu sitter jag och klurarhur jag ska lägga in filmer. Det känns jättekul, jag är bara så glad just nu. Jag kanske lägger in en bild sen, för jag är så nöjd.

Imorgon kl 10.00 går mitt plan från skellefteå flygplats, och jag har inte ens packat än, men det hinner jag så det ska jag gå och göra nu. Det är inte säkert att jag kan skriva så mycket när jag är där nere, men vi får se om jag hinner det. Det vore kul att få dela med sig av alla roligheter som händer där nere.  Jag har gratis sms, så det är bara att skicka. hihih men nu måste jag packa.


♥lovisa

i like your frill


my father was a very handsome man in his younger years.

ninost








nina jakobsson this was a long time agoooo...

linnea

25/2 - utpumpad

idagidagidag mina vänner, så har det varit en jobbig dag. Det började med en stressig morgon eftersom jag hade ställt in mig på att fara vid kvart över nio, men istället blev det kvart över åtta. Eftersom vi inte skulle få nån skjuts till erikslid annars. Så jag lovisa och lovisa var där tre kvart före alla andra... Men vi satte igång med att åka madrass och så ändå.

happy lovisa

När klockan blev kanske elva, och vi var less på att åka ner och kämpa oss upp för backen, så gick vi med madrasserna och alla ytterkläder till stan. och åt. Sen fick vi skjuts till edda. Där badade vi mellan halv ett och två. Det var ändå inte så jääääääättekul. Men ändå MYCKEMYCKEMYCKE bättre än vanlig skola.

Som om jag inte hade fått nog med motion idag så hade jag fysträning på kombihallen efter badet... kändes väldigt kul. Men som tur var hade vi två timmar på oss att byta om, äta och ta oss dit upp. Och vi kom ju dit lite för tidigt...så då tänkte vi lägga oss och sova på tjockmadrasserna där.

såhär pigg var lovisa

Träningen var sjukt jobbig, iallfall för mig. Mycket löpning... nästan bara löpning.
så nu känner jag mig bara utpumpad. Vilket kan vara skönt såhär i efterhand. Så jag ger mig själv en klapp på axeln och säger "bra linnea" .

jag avslutar med en finfinfinfinfinfinfinfinfin bild*

 *oseriös

/linnea om ni int har fatta det


Från mobilen

Nu är jag i kombihallen. Våran träning börjar kvart över. Men jag lovisa lovisa och nina har gömt oss här inne(a) det är lite busigt... Jag mår inte så bra, har ont i magen så är inte så sugen på att träna, men får se om det blir bättre.:) idag hade vi friluftsdag, och vi var i erikslidbacken och på edda och bada. Det var lite drygt men ändå kul:) nu ska jag sluta skriva. Hejdå/linne(a)

SOLDAG

idag var det jättefint väder ute och såklart så ska busa.......















Så det är sånt hät vi gör när vi har hål :] <3<3<33<3 gulliga

♥lovisa


TJAAAAAaa

åh, jag hade just skrvit jätte lång,m en då bara försvann allt.......... det känndes lite jobbigt att skriva det igen, men jag ska göra allt  jag kan för att försöka komma ihåg vad det stog.

Jag känner att linnea skriver lite oftare än vad jag gör, men hon är ju så bra på detta.

Ikväll på klippan eller just när jag och lovisa skulle in på klippan ser vi två huven som kollar ut i fönstret, det var moa och venessa. Dom kom och mötte oss i dörren, vi gick in, och det första vi gör är att gå till kiosken, ovanligt? nej ....
Efter det så skulle vi spela fia med knuff, och det var jättekul. Men det spårade lite, det blev ju som en packt efter ett tag, Venessa och lovisa och jag och moa. Vi levde om som andra världskriget, men det var nästan andra världskriget, vi blev helt vilda, och gissa vem som vann? hahhahah Jo jag och moa, och venessa och lovisa blev jätte sura och villa ha revansh, de fick dom, men inte i fia utan i spelet då det är en stor klosshög och sen ska man ta bort klossar utan att det rasar, jag kommer inte ihåg vad det hette nu igen. Tror du att venessa och lovisa vann en ända gång? SVAR NEJ :D ahhahahahhahahh, sendan gick vi hem,

Nu lyssnar jag på låten hurtful med Erik Hassle, jag tror typ att jag kan den och sjunger med, jag hoppas att ingen hör :] jag tror inte det låter bra, och det blir lite pinsamt då.




nu känner jag mig som en naturflicka :)


♥lovisa

dialog

samtal vid köksbordet, kanske inte EXAKTA ord men ungefär. ;)

sanna: AJJ varmt som i helvettet
mamma: nämen!
s: vad, det är ju varmt där nere?
m: det vet väl du...
s: HAHA va 
m: det är ju inte jag som svär, det är ju du
s: jag svärde inte
m: det heter SVOR för det förstaste

ursäkta men jag tycker inte du ska klaga på andras svenska, mamma...


OCH EFTERSOM SANNA VILL VARA MED HÄR OCKSÅ SÅ OKEJ...

så okej, nöjd?

/linne

23/2

trött slut och sliten.
det är dagens tre ord.
 
Klockan halv fem till sex hade vi träning på edda. Det var spel med aktiv vila. Vilket betyder att vi delar upp laget i tre lag och spelar match. Det laget som "vilar" hoppar 200 hopp med hopprep, gör 20 armhävningar och 20 situps uppe på läktaren. Efter att ha hoppat 200 hopprepshopp så blir armhävningarna väääldigt jobbiga. När det var en kvart kvar av träningen så hade vi spelat kanske 6(?) matcher men det tyckte inte tränarna var nog så då körde vi idioten 3 gånger också. 2 gånger med boll och en gång utan. Riktigt jobbigt. Speciellt eftersom jag har varit krasslig så länge... men aja, that's life.

Imorgon klockan 8 kommer filippa och hämtar mig och då ska vi till tältet. Där ska vi möta den andra fotbollsklassen, där bl.a. lovisa spelar. Är inte riktigt så taggad som alla andra verkar vara... jag är bara trött. Och kommer inte vara piggare imorgon...



hugs & kisses from linnea

mer bilder på min kusin & jag

den här får jag lov att bjussa på, för min kusin var så gullig på den ;)


OKEJ den här med då...

nu ska jag packa mina fotbollsaker för jag har träning direkt efter skolan.
får väl skriva mer ikväll när jag kommer hem :)

linnea

lovisa forsgrens saga

Jag sitter på lovisas användare på klippan och hon har massa gamla dokument sen hon kanske gick i fyran? ;) Här är en saga som hon har skrivit iallfall.

Nyckel pigan Nyckelina

Det var en gång en nyckelpiga som hette Nyckelina men kallades för Lina. Hon bodde i ett träd.

I trädet så fanns en liten fika korg. På korgen stod det  fika-­korg. Tel.54225 så stod det.

Lina såg en macka i korgen. Lina var lite rädd. Först visste inte Lina var det var. Men det var en ring eller vad det nu hette. En skata tog den. Skator gillar det som blänker.

Lina flög ner på marken och såg en familj.

Dom fikade. Men dom gjorde nått mer. Vadå? Lina skulle hitta skatan och ringen. Lina hörde att dom pratade om en fika korg. Det var ju den som var uppe i trädet och skatan var där och tog allting.

Lina sa: här ska ingen tjuva nått!

Sen brydde hon inte sig. Hon gick och sov. Hon ville vara i fred. När hon vaknade fick hon en överrasknings fest. SLUT

Det var hennes kompisar.   

Tycker den var väldigt fin
/linnea


söt kusin


Ja det är sant. Hon är söt.


ja, sant...

Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång då går på fest lägger du ut en bild på bloggen eller liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dar.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde.

bättre

nu känns det som jag vill lägga in lite andra bilder, bara för att det inte ska se så skabbigt ut. just dom här bilderna har min syster sanna tagit:




fintfintfintfintfintfintfintfintfint... det var typ jobbigt att skriva fint 9 ggr i rad...

KISSE, min kisse


22/2

Då har jag bakat det sista till ikväll, då min lilla släkt kommer hit. Jag fyllde ju år förra lördagen, men då hade alla i min familj magsjuka så då var det ju bara att ställa in kalaset. Men klockan halv fem så kommer; mormor, morfar, kattis, tauve, irma, vanna, annika och janne hit. Det blir väl trevligt ;)

I fredags var jag på pan, då togs några FANTASTISKA bilder med "min" FANTASTISKA mobil...





asså shiiTTT, jag blir nästan stolt över kameran på mobilen(L)(L)(L)

här kommer några till bilder från den mobilen:





OM NI VILL VETA VAD DET ÄR FÖR MOBIL JAG HAR JUST NU SOM HAR TATT DOM HÄR WONDERFUL BILDERNA SÅ ÄR DET EN NOKIA XPRESS MUSIC
tacka gudarna för den telefonen alltså.

okej, vilket seriöst inlägg... det började spåra lite, men nu ska jag städa mitt rum...=/

/linnea


söndagmorgon

Kan det aldrig vara enkelt?   svar nej!

You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby, just say yes


Idag är det en ny dag, med snö....... varför blir det aldrig vår? och sommar, tänk dig att sitta på stenen vid vattet en varm sommarkväll och mysa. hihihi


Jag har inget att hitta på, slå en pling 0738138870 (A) 




                                                                                     


 ♥
lovisa

bastugodis..

ikväll var jag på hockey, skellefteå vann på fölängning. Jag var jätte generad på hockeyn, men jag vet inte riktigt varför.
Jag ska snart se en film med pappa som han kämpade att hyra, den kommer inte vara bra.....



Igår natt så sovde jag, Lovisa, HP och Emma hos majao. Det var jättekul. Det måste vi göra om, vi var ute och busade på natten. hihihihiiihihihi, sen säger jag inte något mer (A)


Nu är det bara 6 dagar till jag ska lysekil, det känns hur kul som helst,  jag saknar alla som bor där. Det är det bästa stället på hela jorden, jag är glad att jag har ett sånt ställe som bara är bra på alla sätt, det är inget som kan bli fel, inget som man bara vill ångra, Jag får damp, 6 dagar kommer ta så lång tid.

 < den här killen är ju SÖÖÖT och skitcool


♥lovisa


21/2

gud så kul med kommentarer, keep going.

Idag har jag varit och tränat. JIPPIE. fast jag var inte alls på topp och jag har ont överallt. Jag hoppade över löpningen eftersom jag inte är riktigt frisk än, men sedan hade vi en ganska lugn träning, förutom några pauser med fys. skönt att vara tillbaka iallfall. längtar tills vi kommer ut på gräs så vi slipper spela inne. för det suger.


snö och fotboll, passar inte ihop.


sen så tycker jag att det är ganska häftigt att inte den här snön faller ner, för såhär har den hängt i några dagar nu.

YÄÄÄÄ COOLT .

/linnea

ibland...

...skämms jag över mig själv...

men jag är iallfall medveten om det.

ibland undrar jag hur jag tänker...

19/2

hejhopp.
2 prov idag.
dom gick sådär.
kunde ha gått bättre.
men det känns ändå skönt.
att jag har gjort bort alla prov, för ett bra tag.


fast har säkert matteprov snart igen och inlämmning av svenska och so...
skolan tar knäcken på mig. verkligen.


kissen verkar också vara ganska knäckt.

MEN NU SKA JAG RINGA MATILDA Å SE OM HON VILL GÖRA NÅT !
DÅ BLIR JAG PIGG OCH GLAD


cya
linnea

vitt vitt allt är bara vitt

Det är så tråkigt ute, det är kallt och allt är vitt, marken, himlen, snöflingorna, mina skor och självaste jag. Jag längtar till våren. Tänk alla knoppar och de gula tussilago. Men det är ju långt kvar. Men jag tänkte fråga lovisa forsgren om inte hon ville följa till kiosken :] och kanske se en film sen eller nått, för vi har ju ingen träning idag. Hon har inte svarat. Men jag hoppas hon vill det. (A)                       



Normala kompisar.... detta är vardags uttrycken för dom ;)



lovisa

18 februari - lovisa

Nu känner jag mig ganska säker till provet som vi har imorn. Det handlar om kolväten och dubbelbindningar och sånt. Pappa har just förhört mig. Nu sa han att han tyckte att jag kunde det, men jag vet inte. Vi får se imorn hur det går.



Idag har jag och Lovisa haft en kämpar dag, vi har jobbat på hela dan. Utan buspauser. Det gick ganska bra, men jag hade med mig många frukter och försökte att fokusera. Jag känner mig nöjd. Det var några konstiga på skolan idag, jag tror vissa vet vem jag menar, varför var dom där? 
 

På lördag ska jag på hockey, andra matchen för säsongen HEJA MIG <3<3 med filippa


♥lovisa 

18/2

VERKLIGEN DAGS ATT SKRIVA NÅGOT!!!!

i söndags så blev ju jag kidnappad av världens bästa kompisar. Vi åt pizza på dallas och glass på max, sedan for vi till klippan och åt "tårta"

jo, väldigt fin tårta, men den hade faktiskt 15 ljus på sig (om man räknar med träkorgen)
Den kvällen var iallafall jätterolig. tack!

Idag ska jag bara plugga till mitt NO-prov, det handlar om alkoholer och syror. Usch. Vad har man egentligen för använding av t.ex att veta att en alkoholmolekyl innnehåller en OH atom och att den alltid slutar på ol (metanol,etanol). Jag menar vad spelar det för roll om man kan det eller inte? När jag söker jobb kommer jag ju inte typ berätta att jag kan det och blablabla...?

Nu ska jag göra mig klar till skolan.
kommentera nån gång kanske?

/ l
innea

stand by me ....

Jag hör på låten stand by me, klick här om ni vill höra låten :] Vad vill jag den ?
Jag känner mig så glad just nu, men det är nog för att jag längtar här ifrån just nu.. Det kanske låter konstigt, men det gör jag. 
Ikväll på klippan så var karma där och gjorde frisyrer, så jag åkte ju dit och fick mig en riktigt fin en. Det var min gamla danslärare Bea som gjorde den på mig. Det tog ganska lång tid men det var värt tiden.

Jag har varit trött hela dan, så jag ska nog krypa ner i sängen och kanske se lite tv, och kolla lite på NO, men blir det nog att sova. Först ska jag lägga in lite bilder, från ja typ allt. Kolla och komentera.



JAG TYCKER LOVISA  ^ ÄR SÖT



LINNEAS KVÄLL, DET VAR JÄTTEKUL <3 <3

♥lovisa


15/2 - bild

nae, nu tycker jag nästan att det är alldeles FÖR många bilder på mig på bloggen, så här kommer en bild på...

...världens bästa lag.

/linnea

15/2 - lillasyster

tjochillaru

igår tyckte jag att min lillasyster milla var så söt så jag tog ett kort på henne :

och ni kan väl inte säga emot?


sensen så tog min storasyster bilder på oss..tycker dom blev väldigt gulliga...





jojo väldigt fina bilder vare där .


igår fick jag en liten inbjudan från lovisa, lovisa och matilda. så jag ska till lovisa och äta tror jag...sen vet jag inte så mycket mer. Men det ska väl bli kul  ;) Jag gillar överraskningar !!!!!

nuså ska jag inte skriva nåt mer. Ha det bra!
/linnea

alla hjärtans dag

idag är det inte bara den 14 februari, det är alla hjärtans dag och det är Linneas 15-års dag. GRATTIS LILLA STORA VÄNNEN. Jag har en liten överraskning till henne. Men ialla fall, på alla hjärtansdag, har du fått nån hälsning eller en puss av någon som gillar dig.?






Ikväll är det melodifestivalen i skellefteå, men jag ska inte dit. Mamma och pappa ska dit så jag måste vara hemma med Johanna. Men Filippa ska komma och vara med oss, innan allt ikväll ska jag och Filippa på solbacken på ICA MAXI och köpa godis, hoppas att det fortfarande är 3.90 / hg annars är det kört för jag har inga pengar. Vi får skjust dit men inte hem, så vi får ta bussen. Jag hoppas att det går en buss........  Annars blir det att gå till stanoch ta en buss därifrån. Men det går ju också.

Det känns jobbigt för jag måste städa mitt rum, det ser ut som ett bomnedslag. Det är heltsjukt att jag kan göra det så här på 1 dag. Mamma städade igår, men jag orkar inte hålla efter.......


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥lovisa

bild från lovisaforsgren.blogg.se

man skulle kunna tro att jag fyller tio...

...när jag egentligen fyller femton.

HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG

/linnea som alltid skriver...

14/2

grattis linnea...

tack. (vare där igår?)

/linnea

13/2

BYGSILJUM
MELODIFESTIVALEN

Jap, inget bygdsiljum för mig ikväll, istället så fick jag en biljett till genrepet av melodifestivalen från matildas familj!
DET VAR TYP SNÄLLT TYCK JAG

idag på skolan slutade jag efter lunch typ, för jag var inte med på fotbollen och då behöver man bara jobba lite. men jag stannade kvar på skolan till typ halv tre för då gick jag och mattis till bibblan och prata med hampus. UTANFÖR bibblan såg jag och mattis amy diamond, och inne på scandic stod Alexander Bard med sina shorts och sin orangea musch , så han var ganska lätt att känna igen...
 
bild från google.

När vi hade varit klart på bibblan & scandic gick jag och mattis till stan och köpte godis.
sen tog vi bussen hem.

NU BLIRE ATT TAGGA TILL MELLOS IKVÄLL

/linnea

SENASENA

Äntligen har vi köpt en ny laddnignssladd, så nu kan jag blogga varje dag. Det känns kul.  Jag har just kommit hem från studion. Idag kämpade jag, Venessa och Lovisa med att spela musiken själv. , och nicke gjorde en liten speciall grej. Allt känns bara superkul.

HIHIHIHIHI nu lyssnar jag på låten.....

ni får ursäkta men...

jklasfklbsafklbasfiohasfklbsaf
kljbsafklgsafklasfklsafklfsaif8
afasksfo3r90329035209y325
klbewtioet932k3qklbsafklbsaf
glwrqt8325klbsafoi2148g3r asrkmwrcn457n20v75095725992
750m25m525c9m2mx15m5230
926926672692694639709272772
9b7029v2b0799mx9m321479526795
230941692405hc5hc5yfujfufyufyfyfeyiofyfosi
yosyisgygisgyiyimjm0q30792
725m25m5bcv6vc868c52727n002c62
56257n092569250656096052
3650236053563653056020562623ncncjhg

fhshfaskhafsafs3rq096234igfas
09fash24y042hriofsaiohsfayifasioyfsaiyofasy
oifasyifas07923yih3irewiofihoihoaaifo
iohafaer981öaåaå+q2åöäppjäklqq4oioaoao4o
a8o2a8o4a8oa4g84go42g8o42g82oggg
a22a0ff90vz0zvx89zvxi2qbkl24qb0+xiobaskbdksla
brw90hn43lkhdaoilkndagd0qa3kbo8zkdid
90di2aklblsfihphshposfohpsfshopfhponqöl12012io
gqrwoiwrkblsfabklvzknlbxfihlbxihofgihoefpwapeaipye
gsknvdz,nvdzihdzihpfdaihpefaiphfaihpfeakhfeahipefa


....jag har damp.

/ linnea

kusinvitamin<3<3<3<3



11/2

japp då sitter jag här med carpet, as usual.

SANNA MIN STORASYSTER KINGAR ALLA
det var ju inte hon som skrev det, nejnej.

jaja, iallfall så efter skolan idag så åt jag och carpet på subway. När vi hade ätit upp varsitt meal så köpte vi tre kakor var . Dom åt vi upp hemma hos mig för ett tag sen.

HAHAHAHA jag måste bara berätta vad som hände på subway för några dagar sen...
Matilda köpte en macka, men killen i kassan tappade ner den på golvet, så då sa han med nervös röst till matilda
- jag rå-råkade tappa din macka på golvet, men du du får en ny .
Matilda ba:
- jaha, okej :)
Sen så fixade en annan kille  hennes macka och då så frågade den nervösa killen matilda:
- vivisst har du fått, eller visst håller du, eller har du beställt en ny macka?
sen sa han till den andra killen innan matilda hann svara:
- ska du inte fixa hennes macka?
då pekade han på toastern och sedan fick matilda sin macka, men när hon skulle betala så sa den nervösa killen:
- jag rekomenderar...VILL du ha nåt att dricka?

HAHAHAHAHAHAHHAHAH okej, ingen kanske fattar det roliga, men det som var roligt egentligen var att han var så nervös sen sa han fel... Det var iallfall kul att vara med om det, för jag hade så dålig humor då."trött-humor" . 

då lägger jag in några gamla bilder som vanligt.





fiiiiiiiiiiiiint

/linnea


10/2 - grattis pappa

nu har jag varit inne och kollat lite då och då idag, för att se om lovisa hade skrivit något inlägg, så att jag skulle slippa det. För jag har verkligen inte orkat. Men nu kände jag att okej, jag kan lägga ner mina sista krafter på ett litet inlägg.

Idag har jag gått i skola.
De sög.
var inte med på fotbollen, är fortfarande sjuk.
på hk:n så var det filippas tur att göra mat så jag fick jobba med nå uppgifter i boken istället.
Sen har resten av dagen bara varit dryg.

sedär , det var nog lika bra att inte skriva... för det här inlägget var JÄTTEtråkigt

SHÅ JAG SHLÄNG VÄL UPPEN BILD DA

vi är sveriges coolaste systrar .

Grattis pappa, 37 år 

åh, äntligen

Nu  har vi fått lånat en laddningssladd till datorn, så nu kan jag skriva igen. Jag vet inte hur länge vi får ha sladden.
Jag har inte skrivit sen i lördags, och jag har värkligen saknat datorn, jag glömde min mobil hos filippa också, så jag har inte haft den heller.

Men iallafall, igår på klippan så kom jag och några tjejer på att det skulle vara jättekul om vi skulle sova med varann. Och det gjorde vi , så Klara, Venessa, Matilda och Linnea sovde hos mig inatt. Det var jättekul. Men jag var ganska trött.
Vi somnade vid 2 och vaknade vid halv 11. Det tog en timma att stöka bort allting. Efter det så kom filippa och vi skulle på stan. Vi tog bussen som gick 12.50.  På stan träffade vi Linnea, Matilda, Olivia och Lovisa. Och vi va med dom. Klockan halv 5 hade jag träning på edda, och jag kom just hem från den. Men nu ska jag duscha och göra mig klar till klippan.



fika för 74 kr .... <3 mumms

♥lovisa

utmaning

jag blev utmanad av: Lovisa Forsgren
regler:
1. länka till den som utmanat dig.
2. berätta sju sanningar om dig.
3. utmana 7 personer i slutet av inlägget.
4. skriv ett medelande till de 7 personernas bloggar så de vet att de blivit utmandade.

sanningar:
1.  Jag har inte varit på vitberget i vinter.
2.  Jag är morgonpigg, (för det mesta)
3.  När jag blir rädd, så jag håller på att dö, då kan jag vill jag tro på gud. Fast det gör jag inte.
4.  När mina syskon har kompisar, lyckas jag alltid göra pinsamma saker.
5.  Jag tänker inte ta hål någon stans mer, än öronen, för jag tycker att det är så läskigt att jag kan svimma.
6.  Jag har en hemlig gömma i mamma och pappas rum, med kärleksbrev som jag fått när jag var yngre.
7.  Jag har lånat en skiva i 8 år, och jag har inte lämnat tillbaka den :]


de jag utmanar:

Lisa  fanny och nina sofia moa cajsa venessa klara

9/2 - läckert

Nu sitter jag här vid matildas dator medans hon äter .
Inatt sov jag, matilda, venessa och klara hos lovisa. Det enda vi gjorde var typ att prata, klockan halv två satte vi på P.S. I LOVE YOU, men då somnade typ alla så då slog vi av tv:n igen.
Imorse när vi vaknade så chillade vi i en timme sen plockade vi ihop allt. Efter det plummsade jag och Matilda hem i snön och sen stack vi på stan. Där träffade vi lovisaF, olivia, lovisa och filippa, så vi gick med dom och åt på subway.

Matilda köpte hårfärg på stan så nu har jag färgat hennes hår. Det vart inte så stor skillnad, lite mörkare kanske.

Nu ska jag se om jag hittar nån fin bild på matildas dator...
... jo det gjorde jag


BRESA liiiiiiiiiiiiiite mer?                                            (mamma är bäst ^)

älska knäppningen

äru cooolast i stan? ja

KARATEGIRL

HAHAHAHAHAHA vilka bilder...Det var såhär att vi skulle ta massa olika saker och posera med dom, väldigt seriöst.
Jag tror det syns att vi var det också...

Jaja, nu bjuuu vi på det här.
ENJOY
/linnea

8/2

nu kändes det som ett perfekt tillfälle att blogga på. För jag har ingenting att göra. Igår var jag ju som sagt med Matilda och vi gjorde en massa saker. Vi skulle försöka vara vakna hela natten, men somnade där vid 4... Fast det är ändå ganska bra för att vara mig och matilda, vi brukar typ somna 2 om vi ska vara vakna länge.
 Jullovet.

Imorse ringde min väckare kvart över 8 men jag gick inte upp föränn halv 10 och duschade. Klockan halv 11 skulle jag vara hos Lovisa, för vi skulle på en konfagrej... Det är verkligen hur tråkigt som helst. Förstår inte hur någon går på en gudstjänst frivilligt, klockan elva på en söndag. Då vill man helst ligga i sängen och sova. När den timmeslånga gudstjänsten var slut så fick vi korv med bröd i st:olovs-gården. Sedan gick vi upp till kyrkan igen (konfa-gruppen m. föräldrar.), där vi hade en slags skattjakt. Man skulle försöka hitta igen saker i kyrkan som fanns på kort. Man hade 10 minuter på sig och det var 15 kort. Min grupp hittade alla! woho .

När vi hade lekt klart gick vi ner till st:olovs-gården igen och sjöng m.m. Sedan fick vi fara hem.

det enda bra med gudstjänsten var att jag fick en underskrift i min bok.
Nu behöver jag bara...6 till. För jag har varit på 3 förr, men har tappat bort
boken som man skriver upp det i. gunilla-generös skrev under den här gången.

Nu ska jag inte skriva mer, utan istället ta något i magen.
/linnea
btw, Lovisas dator är paj . Hon kan inte blogga.

hopp från fönster - 7/2

nu är det såhär att jag och matilda tyckte att det skulle vara roligt att hoppa ner från ett fönster på övervåningen, för det såg så mjukt ut i snön. sagt och gjort...


det kändes högre än vad det kanske såg ut att vara. 


jag vågade ...


matilda tvekade inte en sekund


och ja, vi landade mjukt.

/
 linnea (&matilda)

7/2 - snö

Lovisas dator funkar inte, så då får väl jag skriva extra mycket istället.
Här är lite fler snöbilder, från våran baksida.

det har verkligen inte snöat lite.

/linnea

massa bilder

nu har jag laddat över "lite" bilder från mobilen, närmare 500 stycken.
här är några få av dom:




Carpet . Blond på utsidan & insidan (A)


OBS! INTE SERIÖS BILD!!!!!!!! vi lekte fjortisar, tycker vi lyckades ganska bra?


lisa.


jag & oscar, grymma.


araber. Mathilda Lönnefjord.


vi ska dansa i neon

TACK FÖR ATT NI TITTADE !
skämmigt.


7/2

snösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnö, det är det ända man ser när man tittar ut genom fönstret. Eller här och var sticker det upp ett litet hustak och några träd. men annars så är det bara vitt.
Idag är en sån dag som man skulle vilja ta på sig sina skönaste kläder och sätta sig framför tvn med en filt, en kopp varm choklad och bullar.
Ikväll ska Matilda komma hit och vi ska väl hitta på nåt kul :D
kanske äta på pizzan och sen fara hem och göra det vi gör bäst, en ananaspaj. MUMS.
Eller det är iallfall mina planer.

Blir lite sur på min syrra som har tagit med kameran till en kvartersgård där hon sover . så nu kan jag inte ta några bilder...tråkigt-tråkigt.

20 min senare. nu har jag precis druckit upp min kopp med varm choklad, men istället för bullar så åt jag två mackor.

(OBS! nu måste ni börja kommentera. Vi vet att ni läser, eller kollar på bilderna iallfall, kan ni inte vara gulliga och slänga in en kommentar? Då blir det roligare att blogga.)

eftersom jag inte kan ta några nya bilder nu, så slänger jag upp en gammal bild...

...på mig & världens bästa Carpet. som förövrigt fyllde 15 år igår, Grattis!

Idag är det en vecka kvar till alla hjärtansdag och till jag fyller år.
WOHO!!!!!!!!!


you make me happy.

take care
/ linnea


fredagkväll - lovisa

ÅH vilket snökaos, det har inte varit så här mycket snö på jag vet inte hur lång tid som helst. Det är ju typ 1 meter ute nu, och imorse när jag skulle och klippa mig, var jag tvungen att skotta, men med mina muskler så gick det ju ganska snabbt.




detta ska då föreställa en bil, fast den är översnöad ...


Idag har jag klippt mig och färgat håter, det ser jätte konsigt ut, kanske lägger in en bild sen. Men det ser ut som en annanas potta..... fast jag kanske kan göra nått åt det sen. Filippa följde mig när jag klippte mig. Sen gick vi på stan ett tag tills Andreas kom med nått häfte. Sen gick vi och fikade på Waynes coffee, det vad jätte gott, men dyrt det kostade 74, och ändå hade vi ta 2 betala för 1 .  
Sen for vi och sola, det var ju det skönaste man kan göra, det måste alla prova.
på kvällen for vi på pan :D:D::D:D:D


♥lovisafisa


skönt att vara ledig

Jag vaknade ca halv nio från början, men sedan somnade jag om och vaknade och somnade om och vaknade...tills klockan blev elva. Då tog jag på mig kläder och gick upp. Sedan ville lova att jag skulle spela nintendo 64 med henne, och självklart ställde jag upp. Vi spelade pokémon (haha) och mariocart. När vi hade spelat ett tag så orkade jag inte mer så då tog jag bussen till stan där jag mötte Matilda. Jag köpte en tröja & ett linne...


Det har verkligen inte snöat lite igår och inatt.
 
/linnea
ps. IKVÄLL BLIR DET PAN.


torsdagkväll

Jag ska snart till olivia, sen kommer Filippa, så jag hinner inte skriva idag.
kanske ikväll, :D



burvik <3

♥lovisafisa


4/2

idag på lunchen ringde johanna från klippan & sa att det fanns platser lediga till bygdsiljum nästa fredag . SÅ jag och matilda draaaaag oss dit på fredag den 13onde , nåt säger mig att det inte kommer att gå så bra, med våran otur.
förhoppningsvis kommer vi oss hem oskadda...
Men iallfall, vi far klockan 6 på kvällen och åker hem igen klockan elva, med buss. Det ska bli riktigt kul, eftersom jag har varit urusel på att ta mig ut i backen i vinter. Har faktiskt inte åkt EN enda gång...

men jaja, bättring på det.

imorgon är det torsdag och den här veckans sista skoldag. Känns riktigt skönt.




en av mina söta systrar. Sommaren 2007.

/linnea

pluggaplugga

Åh, imorn har jag so prov, jag tror typ att jag kan det, men jag vet inte. Pappa förhörde mig,  men det gick väldigt snabbt. Han sa att jag kunde det, men jag tror att det var för att han inte orkade förhöra mig mycket, hahhah. 


Jag ska snart till Lysekil, jag längtar så jag håller på dö <3<3<3<3







gulligt att jag lägger in bilder på mig,, not ? (A)



♥ lovisafisa


2/2

nuuuuuuuu
ÄNTLIGEN HAR JAG TID ATT SKRIVA
jag hade skrivit igår, men då vart det jättekonstigt och det gick inte att publicera, eller nåt.

idag har jag gått i skolan, som vanligt på måndagar... men nästa måndag så är vi LEDIGA, och även på fredag nu i veckan.
skönt med en långhelg.
idag på skolan hade vi matteprov, som jag inte riktigt var förberedd på...
på onsdag har vi so-prov, i franska revolutionen. det ser jag riktigt fram emot, INTE.

i helgen så tog vi kort till tidningen, eftersom jag har fått en lillasyster för ca 3 veckor sedan.

det här kortet vart det bästa... men det är inte lätt att 5 stycken barn ska titta samtidigt, och elsa tappade humöret efter ca 5 bilder... men det är bara att hålla utkik i Norran .

Ikväll ska jag på klippan med matilda (carpet, carpis, carpan) .
hejdå.
/linnea

1 feb - lovisa

Nu sitter jag i trappen, vi har främmande av Maria, Uno, mormor och min nya kusin, hon är fem veckor.

Idag har jag spelat match 5 - 1 till oss, vi mötte hammarängen f96. Jag gjorde två assist.
Ikväll ska jag på klippan, det är bio kväll, så jag ska dit och ta det lugnt. Det känns skönt, för att jag och lovisa ar varit i kyrkbacken och åkt lite, sen tog vi några bilder når vi åkte. Det var kul, men jag började frysa efter ett tag.


Igår var jag med filippa och vi var på bsk och träffade några klasskompisar till oss. Det var jättekul. Vi var med dom till kl kvart i 12, sen var vi tvungen att gå hem för jag hade tidig match. 





hockeylaget, mörk bild, men den är snygg ju!! ♥ 


/lovisafisa


RSS 2.0