nyårsafton

Nu har jag just kommit hem från att ha varit och handlat allt till ikväll. Jag, Lovisa, Emma och Maja vi var på solbacken för att köpa massa läsk, lite frukter till bål, chips och godis. Det blev ganska mycket och vi hade tagit en vagn och det såg verkligen inte bra ut, för det var bara en massa onyttigheter.. Men det är så det ska vara idag. Efter att vi var på maxi så ville vi köpa stora plast glas så vi slapp diska,  ocg skriva namn på glasen:D sen köpte vi även hello kitty hattar, dom var typ söta. Allt detta tog då två timmar, det var typ länge.

Nu ska jag börja duscha och göra klart allt för ikväll, för det kan ju ta ett tag, men det är bara kul!!



jag har inga bilder.... men det ska nog finnas några efter den här kvällen! :D


/ lovisa

sovgott



/ lovisa


kvällen

Nu har jag just kommit hem från Maja. Emma, Lovisa, Maja och jag har haft jättekul kväll. Egentligen så har vi inte gjort så mycket, vi spelade lite kort, som uno och president. (A) det är verkligen jättekul med dom här tjejerna, magen värker typ av skratt. Efter det så gick vi upp på Majas rum och typ chilla lite, såg tv och satt vid datorn. Men Maja skulle bara byta program hela tiden, .... jag ville se det roliga programmet, men inte blev det så och när hon väl slog över till den kanalen så slutade det.




/ lovisa

nöjd

Nu är Lovisa på väg hit och vi ska vara med emma och maja. Idag så fick jag mitt efterlängtade paket, men mina nya leggings som jag beställde. Det var bara vanliga svarta lackiga. Men dom var alltid slut i butiken och då beställde jag dom. Idag så har det inte hänt så mycket. Jag vaknade och såg saltkråkan på tv, jag typ bara slappade. Sen så hade jag träning och den var rolig, vi hade typ tävlingar hela tiden! jättekul'





/ lovisa

pictures

Här kommer fler bilder från Julen.



(eller ja, halva min jul. Julen hos min pappa.)

mer nya saker



Idag var jag på stan och då köpde jag de här sakerna. Men jag vet inte riktigt om jag ska behålla skorna, för jag behöver ett par converse, men de här skorna är så snygga, så jag vill verkligen ha dom ! Men jag får se..
När vi skulle in på stan, vi tänkte ta bussen som gick kl 11.55, men då var ju inte Lovisa och Klara färdiga, så vi tog nästa buss, och sen träffade vi Emma där så då gick vi alla fyra. Nu har jag snart träning på combihallen, och det känns typ pinsamt, för det är aik match samtidigt :]

/ lovisa


vad tycker man ?

Nu har jag just kommit hem, jag var med Lovisa och Klara hela kvällen. Innan jag hade klätt på mig idag vid kl 3 ungefär, jag hade fortfarande pyamas på mig och morgonfrilla, då kom ju Lovisa. Då gjorde jag ett ryck och gjorde mig klar. Jag duschade och efter det så fick Lovisa platta mitt hår medans jag sminkade mig. Efter det så satt vi vid datorn, och gjorde lita olika saker (A)

Sen skulle hon hem och äta, då fick jag väldigt tråkigt och jag  hade inget att göra. Men tiden gick och efter ett tag så fick jag ett sms där det stod att jag fick komma. Då kilade jag min iväg, väl ute så ser jag hur mycket det har snöat, asså plog kanterna är högre än mig, och det är typ helt sjukt.

Sen ikväll så ville jag se bodyguard men det ville inte Klara och Lovisa, så det slutade med att vi fixa frisyren på mig och klara och även sminkade varann. Sen bestämde vi att vi skulle på stan imorn kl 12, så imorn blir det att stiga upp.




hur ska jag göra med mitt hår, ska jag färja det ^ något sånt, eller ska jag bara ha som jag har?
HJÄLP !


/ lovisa

lite att göra..




/lovisa

nysaker

    

mina nya saker, både julklappar och det från mellandagsrean !

/ lovisa

söt viktor

Nu fick jag några bilder skickade, dom är då söta så att jag vill lägga ut dom!




det är sånna gos bilder ! ^^

/ lovisa

nattinatti - and söta dreamar!

 

Med dom här bilderna säger jag godnatt!
hahah, den här kvällen så förfrös jag mina fötter, och jag hann ta fina bilder, jag såg tv och jag var hos max.
Det var kul !!!!!!
vg gillade den här poosen, så jag gjorde lika, det är ju inte SO LAST LAST LAST YEAR!! ^^
(det menas då för väldigt länge sen)

/ lovisa


lördagens roligheter !

Nu har jag just duschat och ätit klart. Jag sovde hos maja, det blev lite sent. Men nu känner jag mig rätt pigg, vi får väl se ikväll. Vi steg upp kl 9, eller det var bara jag som gjorde det, emma och maja dom låg och drog sig ett tag. Jag var fullt påklädd när dom började röra sig. Vi åt frukost och snabbt gjorde oss klara, sedan hade vi tänkt åka buss ner till stan, men vi kom ju på att det kansek inte gick några bussar idag. Då hade vi tänkt cykla, men det hade kommit massa med nysnö och det var iskallt så vi fick skjust, väldigt skönt. Det här var första dagen på mellandagsrean så det var ju jättemycket folk på stan, man kunde inte ha bråttom för då skulle det vara kört. Men vi hade inte det och det gick bra. Jag köpte en svart kofta, en vit tröja, en halsband, en paljettig tröja, ett skärp och två trosor. Jag kanske lägger ut sen. Men nu ska jag vara med Emma, Lovisa, Max och Viktor. Vi ska till max och det är alldeles snart.



eftersom jag inte har börjat lagt in bilder på min dator så får den här bli bra :D !

/ lovisa

annandag jul - goskväll

Nu sitter jag hos maja och vi sitter och gosar i sängen, hahah vi ser på sagan om konugens återkomst. Jag har inte sett de tidigare filmerna, och just nu frågar jag maja hela tiden, för jag fattar ingenting. Hon blir typ irriterad, typ när jag frågar, hur kan de ha fått så många hästar (A) men hahah det är kul!!

Innan jag åkte hit så hann jag inte äta, så jag hade med mig pengar och då gick vi och åt på frasses.. det var typ fult. Sen så köpte vi lite mumsiga saker och sen har vi bara haft en skön kväll, men den är ju inte slut ännu. Sen imorgon så är det ju början på mellandagsrean så dit ska vi, men det kommer inte vara kul, för vi ska upp jättetidigt, så det blir ju att ha mössa och bara snabbt åka. Men det känns inte bra, för att imorn är typ alla på stan..

Nu börjar det om!!





fina bilder från majas dator :D !


/ lovisa

jag är jätteglad !

Nu var då allt man längtade till enda sen var liten slut, alltså julafton. Vi var hos mormor och morfar mest hela dagen, vi såg på kalle, och lite på kan du vissla johanna. Den har jag typ sett varje jul och jag tycker den är lite tjatig, inte som maja. Hon typ älskar den... Men innan vi började se på tv så åt vi, för vi var hungriga. Det fanns så mycket mat, men på julbordet så föredrar jag köttbullar och potatis, det var det ungefär det jag åt.

Sen efter någon timme så skulle jag, ante och johanna spela lite instrument, men det blev inge bra så vi öppnade lite paket. Vi, asså min familj hade inte tagit med julklapparna som vi hade hemma, utan där hos mormor fick vi dom från mormor, morfar och dagny och inge mer. Jag fick bara pengar av dom, och det var ganska mycket, och jag blev jätteglad. Efter det så spelade vi uno och vid halv 10 tiden skulle vi hem. Väl hemma så gjorde vi ordning lite gos, med chips och julmust och började dela ut paket. När vi hade delat ut allt så sa mamma och pappa att de hade tre stycken till. Vi hade nästan räknat ut det, för mamma hade försagt sig. Hon sa gick det bra på the musicstore. Som om inte jag fattade det.. ahahahh !

I år så fick jag

  • 4 st nagellack
  • sminksaker
  • hudkräm
  • smycken
  • pengar
  • ljus
  • en dator

Jag blev jätteglad över en dator, den är ju till så att alla ska kunna använda den om det behövs, fast jag blev ändå jätteglad. Johanna fick en mobil som hon blev jätteglad över och Andreas fick en ny elgitarr, och han är nöjd för att den är äckta.





små ögon....


en bild från idag - JULAFTON!

/linnea

julafton

Idag är det julafton! :D jag trodde att jag skulle vara tröttare än vad jag är. Jag vaknade som sagt vid nio men jag var pigg, och det är skönt, för att det är ganska mycket som man gör idag, men det är mest bara myssaker. Nu ska jag strax till mormor och morfar, så det blir ett kort inlägg.





Detta var för några jular sen, när vi var i fjällen, det var de mets juliga bilderna jag hittade på kort tid!

GOD JUL

/lovisa

Julafton om 10 min !

Nu är det bara några minuter kvar till julafton! Fast jag ska inte ha för stora förväntningar, utan jag får se imorgon. Jag tänkte gå och lägga mig tidigt för att imorgon ska jag upp klockan 09.00 och duscha, sedan klä på mig och göra frisyr på både mig och Johanna. När mamma slutar jobbet klockan 12 så ska vi till mormor och morfar och vara där hela dagen. Vi ska äta julbord och efterrätt och sånt. Efter allt det ska vi hem och öppna julklappar. Det längtar jag till!!


Sen ikväll så gick filmen Love acually på tv, på 3an. Den tycker jag är bra, fast jag har sett den några gånger. Om man tänker bort det så har jag bara slappat hela dagen nästan. Jag hade träning, sen så har jag varit och sopat, skottat och hämtat posten hos Lovisa, för dom inte var hemma. Det kommer nog inte att synas för det snöar så mycket, eller inte just nu, men det kanske kommer att göra.




/ lovisa

Dan före doppardan

imorse när jag vaknade var det första jag tänkte: IMORGON ÄR DET JULAFTON.
det är en sån härlig känsla! Speciellt när alla julklappar är fixade. ALLTSÅ ååååh jag är kär i julen<3<3
Det är årets höjspunkt!

Här kommer lite bilder inför min jul.

Ett måste! Pepparkaksbak och julpyssel hos mormor och morfar.


Måste även visa dessa bilder:

Denna togs 22 november

Och denna 22 december

 

helt sjukt hur mycket snö det har kommit!

/Linnea


förskolan



Finns bara en sak att säga, så söta vi var!

från venessas blogg

/ lovisa


denna julkväll

Nu har jag just kommit hem från Lovisa, vi hade ju som tänkt ha en liten julmyskväll ikväll, den var typ mysig. Jag skyndade mig hem från min träning och duschade så att jag skulle hinna fara på stan vid kl fyra. Jag och Lovisa hyrde en film, nu minns jag inte vad den hette. Vi köpte en kladdkaka och julmust, mustig! Sedan köpte jag lite mer julklappar.

Väl hos Lovisa såg vi filmen, som inte var jättbra men vi såg hela och sen gjorde vi typ inget. Efter ett tag tog vi fram mobilerna och hade lite kul ;) hahah några kanske fick sms.. Det var en goooos kväll, sist typ kl 12 så spelade vi uno, men jag kom sist och blev sur typ i 10 sekunder, sen var jag jättepigg, det är jag nu med :D jag skulle typ kunna göra vad som helst!

Idag kan man säga imorn är det julafton: av maja! typ gulligt

Hej kakan, står du här och smular !






Nu dom två senaste dygnen har det kommit hur mycket snö som helst, asså det går ju inte at typ vara ute och gå, jo, men det är kul med all snö :D typ om man tittar på räcket..





kram lovisa

leopardtights och mössa

Jag är inte alls taggad på träning ikväll. Hellre skulle jag typ... äta godis.


/linnea

slappar dag

Jag tycker att det känns som att det blir mycket slappardagar. Nu vakade jag kring 12 och var typ fortfarade trött, fast det inte blev så sent igår. Men jag gick ner med täcket och satte mig i soffan och tittade på tv, det var inget bra.. Jag såg först på how I meet your mother, sen bonde söker fru, och det sug. Jag gjorde lite frukost lunch, varma mackor. Sen gick jag upp på mitt rum och såg en film, igen idag..




ikväll är det löpträning i combihallen, JÄTTEKUL!!!!! jag känner mig så bra tränade, så det är så inga problem med det :D !!

/ lovisa


ovetan, är det ens ett ord?


guuuuuuuuud vaaaaad söööööööööööt (snodd från lovisas blogg --->   )

Jag tränar i all ovetan. Dödens träning närmar sig. Mindre än 24 timmar dit. PUST. Jag dör.
Jag tränar i all ovetan. Söndag, Måndag, Tisdag och Onsdag. Jag längtar till Torsdag. Jul. Vila.

/linnea


god morgon!

Just fikat klart, jag gjorde mig två mackor och lite mjölk, gott. Jag sitter samtidigt framför datorn och lyssnar på musik, pratar med några. Nu på morgonen vaknade jag flera gånger för att se om jag fått något sms som jag väntade, men jag hann vakna flera gånger innan jag hade fått nått. När jag fick det så kunde jag inte somna igen så jag bestämde mig för att sätta på en film, jag såg ps, I love you. Den är så bra tycker jag, det är en gråt film, nog började jag typ gråta några gånger, och det är typ härligt.

Igår så hyrde vi film som vi hade tänkt oss, men det ble inge bra, så när vi kom til vg så hade ju dom redan sett den, och sånt. Då tog vg fram nåra filmer vi fick välja på, vi såg först disturbia eller hur det nu stavas, dom sa att den skulle vara jätteläskig, vilket den inte var. Dom skrämde upp mig jättemycket sen skrämmer dom mig, jag blev ju hur rädd som helst.. Men det var typ kul!

    

 


/ lovisa


gulliga!!



Den här bilden fick jag nyss, den är ju söt!! syskonen ser peppade ut på thailandsresan. HAHAHAH !


/ lovisa

19 december

Igår efter vår sak på klippan som bara blev fult, men vi kämpade. Då var jag med Emma, Ludvig och Max. Dom kom till mig typ vidhavl 10 tiden, men vi gjorde nästan ingenting så vi cyklade till Ludvig och såg Eurotrip sen skulle Emma hem och då gick jag med hem.




Idag fyllde min kusin Lina 15 år så vi var där och fikade, sen har jag även slpelat min sista match på länge, skulle jag tro. Men vi vann med 4-3 och jag gjorde ett mål :D !




Här är alla mina paket som jag är köpt, det är typ inge så många,men dom är fina och dom har blivit snyggt inslagna.                                                                                                                                               



/ lovisa


sista dagen innan jullovet














Ganska många bilder, men det här är min dag i bilder. Det här var den skönaste dagen på länge, vi tävlade först, sen gick vi och åt och sen såg vi när lärarna mötte eleverna, lärarna vann som vanligt. Idag har det varit överdrivet kallt i morse så var det minus 21 grader, det går inte att vara ute, nu kanske det är lite varmare, men det är ändå för kallt att vara ute. Benen, ansiktet och händerna förfrös jätte lätt.

Snart har jag träning och då ska vi ha löpning ute innan, men det går inte hoppas jag, för då kommer jag ha isbitar till tår och fingrar sen.

/ Lovisa

julfesten

Igår var julfesten och jag tänkte lägga in lite bilder just innan. Det var inte alls som andra år, dom hade ingen dansskiva eller nått, så musiken var ju typ inte så bra... Men just i slutet så var det rätt kul ändå.





det är tråkigt att det var sista julfesten, men det finns ju annat kul! hahaa sen nomeneringarna vissa var rätt kul så att man börja skratta.. man fattar nog vilka, alla var så fina, och det är kul att bara titta på alla för man känner typ ine ens igen dom.

/ lovisa

ni snackar bara skit

JULLOV! ♥
det här lovet är efterlängtat.
nästa ÅR ska jag tillbaka till skolan!!

/Linnea

Den sista julfesten på kanalskolan är kommen och passerad..

Julfesten är verkligen en höjdpunkt på skolåret.
Man klär upp sig fint
Dansar foxtrot (många kunde inte, så man snurrade bara runt och blev yr..)
Blir nominerad (inte jag, jag nominerADE)
och minglar bara allmänt.

Jag tycker iallfall att det är en mysig tillställning!


jag tycker facebook-gubben ser ut som min lärare klas. HAha håller ingen med? ;)

/linnea

Vissa dagar är det tur att man har världens bästa pojkvän. Idag är en sån.



/linnea

lucia





Idag är det lucia, den 13 december, här är några filmer från våran lucia, fast den var från i fredags, jag tog dom från lisas blogg. Idag hade vi innebandymatch, vi förlorade, men det var inte med mycket 4-5 till hammarängen, men jag gjorde ju mål, så jag var nöjd :D Nu måste jag ta ett stort val, det känns inte så bra, jag kommer få beslutsångest.....

/ lovisa

UPP

Snart ska systrarna Andersson (förutom lilla elsa) på bio. Vi ska se UPP! Det tror jag ska bli mysigt.

söta lilla unge

/linnea

Ville bara säga

Jag känner för att muntra upp bloggen lite, och skriva i färg.

Det tycker jag är lite busigt.

funkar det?

"ville bara ringa och säga att han inte har ringt"

Det ser ut som en tråkig kväll väntar mig. En bra uppslutning på min tråkiga dag. Jag ser definitivt en röd tråd.

I brist på bilder. Världens bästa Lovisa Renberg ♥


/linnea

Det är tredje advent, och jag lider av tristess

jag blev väckt av mina småsystrar klockan kvart i 10.
jag satt framför datorn.
jag lekte lite med dom.
jag satt mer framför datorn
jag fick ett samtal av kalle, trodde han skulle förgylla min dag och vara med mig. Men han sa "jag hör av mig ikväll om jag inte ska på bio."
jag såg barnprogram på tv, helt ensam.
och nu sitter jag framför datorn igen. Klockan är 15.01.

Visst låter det som en härlig dag på helgen?
nae, jag vet. gäsp.


julgranen är iallafall uppsatt.
men vad har det för betydelse egentligen? jag har lika tråkigt iallfall.

/linnea

lucia, den 11 dec

Nu har jag just kommit hem, vi hade lucia idag och det var faktiskt jättekul. Vi hade bara en lektion idag och det var jätteskönt, vi hade ingen mentorstid och sen var typ ingen med på fotbollen för att det skulle bli stressigt. Men vi började våran repitions sak kl 12 och sedan började det kl 2, var var typ jättenervös de första låtarna, men det gick över efter några låtar.





Nu är det fredagkväll och då ska jag på morön, med emma maja och lovisa. Det är så skön, för vi har intemer att göra i skolan.


/ lovisa


Nalkas lucia

Nu kan jag ÄNTLIGEN slappna av. Det sista provet skrev jag idag. Den sista inlämmningen lämnade jag in idag. Och nu känns det riktigt bra!

Imorgon klockan 14.00 i S:t olovskyrkan har vi Lucia. Det kommer att bli jättebra tror jag! Kom dit ;)
Men det bästa är att jag börjar klockan 12.00 med övning i kyrkan. Sen slutar jag direket efter lucia. Det äger!

Nu ska jag iväg på fysträning i kombihallen. Min tredje på 4 dagar.
Måndag: löpträning med proffs. Det jobbigaste jag har varit med om typ.
Onsdag: Cirkelträning i norrhammars gympasal. Typ det svettigaste jag har varit med om.
Torsdag: Ja, det vet jag ju inget om än. Förutom att alla killar och tjejer från 95 och uppåt från morön får träna. Känns mindre kul..


julen för två år sedan.

/linnea

snygga



vi ska likna varandra.. hahahh lovisa tycker att hon ser ut som jag, och jag som henne, men jag vet väl inte om jag håller med att jag ser ut så...

/ lovisa

kvällen

Denna kväll var jag på klippan med Lovisa, vi tänkte egentligen att fråga Filippa om hon skulle med, men hon fyller år idag, grattis och var på lucia. Hon kunde då inte. Men då gick jag och Lovisa upp ändå och vi tränade på dom svåra lucia sångerna, förutom en.. som vi knappt kan nånting, men det får man lära sig nån annan gång. När vi var mitt i en låt hör vi att det bankar på dörren. Då var det Frida och Lisa som kom och ville vara med, men det blev inte så mycket tränande, utan lite annat!

Imorgon har jag inte någon lektion, först har vi lucia hela förmiddagen sen är ska jag på begravning hela eftermiddagen.

Idag hade jag fysträning, det var min första träning på jättelänge och det var jättejobbigt, men jag känner att det är bra för mig, jag tror typ att jag kommer bli stark... ahaha



varför har dom tejpat petter :D ? hahahh så fula

snygg bild!



/ Lovisa


Jag tänkte bara säga att de är jag som ligger bakom mästerverket på lovisas ben. Ett självporträtt på mig.
 
/ Konstnären


mystisdag

Nu bakar jag, Olivia och Lovisa, vi gör kladdkaka och 4 minuters kola. Sen ska vi se på film och mysa och äta. Jättegott, vi är hos Lovisa och Olivia har med dig din radio och vi diggar till musiken.... hahah Det blir mycket bilder också, kanske kommer ut sen, om Lovisa är snabb på att skicka! Som hon är.....
 
Jag känner att jag måste hjälpa istället för att sitta vid datorn och slicka på en sked med kladdkakasmet på,
 

/ lovisa


hockey ikväll

Idag har varit en rätt härlig dag, jag var typ rätt snabb på vissa saker jag hann att sy klart det sista på min klänning, vilket känns riktigt skönt. Just efter skolan så bestämde jag och lovisa oss för att vi kan ju gå på hockey, det var rätt länge sen. Hoppas mamma och pappa ger mig pengar (A) Just nu lyssnar jag på en playlist på spotify, den heter 3? den är typ bra :D!

Det är så få dagar kvar av skolan nu, det känns typ hur bra som helst, jag längtar bara till jullovet! Tänk så kul med allt, typ julklappar och bara lediga dagar.



SÖT EMMA !


/ lovisa


justfestklänningar




Hur håller jag armarna :D  ? Men det var bara för att visa hur klänningarna ser ut.
Men de här klänningarna väljer jag mellan, jag har ingen aning om vilken jag ska ha, antingen en svart volangklänning, som jag har sytt själv eller bara en helt vanlig svart klänning. Vilken ska jag välja?
Jag kommer inte att kunna bestämma mig..

/ lovisa


tråkigt

Det har varit en till hemma dag idag. När jag vaknade var jag inte alls frisk, men jag hoppas att jag blir det snart. Jag kommer säkert inte kunna träna imorgon, och det är en viktig träning. Just nu sitter jag och ser på robinson, det är inte bra tycker jag, men jag måste göra något för att fördriva tiden.

Sen ikväll ska jag se någon film som går på tv, inget mer. Morgondagen kommer nog se likadan ut som idag, förutom att jag ska titta på min träning.

 

jag vill göra roliga saker :D

/ lovisa


jag är en spelare



Jag har lärt mig en massa nya låtar :D !
det är så kul!!!!  varför har jag typ pyamas?
Tove åkte ur idol, det sög, hon är ju kung!

/ lovisa

hemmakväll

Denna dag började med att jag vaknade, jag tror inte jag har haft så här ont i halsen på hur länge som helst. Asså jag kunde inte svälja. Snabbt så gick jag upp och letade i min handväska efter halstabletter. Det fanns några stycken i botten på väskan. Jag låg och åt den i sängen, och sedan kunde jag inte somna om igen, då gick jag upp och duschade. Jag hade hemskt ont i min arm idag, och det har inte blivit bättre än, och det är så svårt att sova, för jag tog sprutan på vänster sida och på den sidan brukar jag alltid sova på.

Jag steg upp och kände mig faktiskt rätt okej på skolan idag, jag hade ont i halsen hela dagen, men det var en skön dag idag, jag slutade halv 10. Men efter skolan så skulle jag, Emma och Lovisa på stan lite. Men det var då jag började känna mig hängig, jag blev typ bara trött och ville hem. Det var bara jag och Johanna hemma, så vi orkade inte göra mat, med våra armar, så det blev ju att köpa pizza, inte nyttiga, men och!
 
Nu har jag fått feber och är inte alls pigg, jag har ont i huvet och allting, och det är för sprutan, så jag hoppas det går över imorgon, för man måste bli frisk till mina träningar, de är ju rätt viktiga just nu. Men sen så sitter jag och johanna i soffan och ser på idal med godis och täcken och allt sånt gos!




Trion som gör upp om finalplatserna.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4



/ lovisa


sprutan

Nu är det chill, ingen träning ingen läxa för en kväll. Jag har just ätit och nu satte jag mig vid datorn för första gången på länge tror jag. Det känns iallafall länge sen. Idag så hade vi sovmorgon, det var riktigt skönt. Fast än vi hade det så var jag lite trött idag. Det hela började nästan med so prov, det var bara två frågor, men jag skrev ändå 7 sidor om det, det var då jättestora frågor som man typ kan skriva om hur mycket som helst, det var om första världskriget.

Sedan idag så har jag tagit sprutan mot svininfulensan, det känndes knappt,men imorgon kommer jag nog att ha lite ont. Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk, för det vill jag inte.




hade jag typ blont hår när jag var mindre :D ?

/ lovisa

RSS 2.0