nej

NU ÄR JAG SUR!!!!!!!
det var ju tydligen helgdag idag och då  gick inte bussen! och då kommer jag inte till stan, asså det är ju ingen som typ firar alla helgonas eller vad det nu heter, så nu kommer kvällen bli jättekort, och dålig. OCH DET ÄR BUSSENS FEL.......... det var jättekallt att stå och vänta, mina häder blev jätteröda och uppsvälda

fast nu har jag kollat rätt och bussen går om 30 min



LOVISA

halloween

Nu håller jag på att göra mig klar för kvällen. Jag ska till maja, sen vet jag inte vad vi ska göra. Det är ju inte så kul, för det här ska vara en kul kväll. Men vi hittar säkert på nått kul tror jag. Alla gör typ redan något och då kan jag och maja inte göra nått.... men vi kanske får en kul kväll!!

Imorgon har jag dm match på 14.00 på kaplan, det känns inte så bra. För hammarängen har blivit kung! asså jag blev typ jätteförvånad, men jag ska kämpta tills jag svettas som en bulle. (och det är mycket)
 
   
                                     

kram lovisa

fredagsmys

Just hemma från möron!
EMMA MAJA OCH LOVISA ÄR SÖTA






chilla maja!

jag tycker jag har skrivit mycket på sistone ! :D

kram lovisa


jag är kungen

Jag är jättebra på att laga mat. Nu håller jag på att köra kyckling och nudlar och det är supergott!!!
idag har jag har en innabandyträning som var i 2 timmar, och det var som ett test på hur bra man var.. jag kan ju säga att när det väl gäller så suger man och är jättedålig.. Det är tup ganska mycket jag måste träna på. men det är helt okej.

Ikväll så ska jag och lovisa in till stan, kl 21.00 så slutar Emma och då ska vi vara med henne med.



nu är det den här tjejen som gäller !

pusslovisa

sovgott - ja

Nu börjar det kännas att jag har varit vaken länge, men det är helt okej, varit vaken nu i 19 timmar, det kanske inte låter så mycket, men det är jobbigare att vara uppe på morgonen än på kvällen tycker jag.

Nu ikväll så hade jag träning, jag kan inte riktigt säga att det var en super träning, jag måste hinna bli bra. Jag och Lovisa känner oss inte vältränade, vi ba, vi måste ju träna oss starka, vi sa då att vi skulle gå och träna typ spinning och sånt. Men jag vet inte om det är våran grej, vi skulle ju inte orka något. Det sug att inte fotbollen håller igång. Jag känner mig som en säck potatis som aldrig rör på sig.

En till sak jag och Lovisa pratade om var att vi vill ha mer pengar och försökte komma på sätt att tjäna pengar, men vi kom inte på nått vidare bra... bara fula saker som inte är okej. Efter våran träning så såg vi filmen en shopaholics bekännelser. Den var jättebra, eller den är ju som alla andra romantiska komedier, men jag gillar sånna <3



det blir snart att sova 
pusslovisa

OJ



vad hittar man på skellefteåvimmel? :D ahhahahah vilken bild....

kram lovisa


Mer saker som gjorts på lovet










PUSSSSSSSSSSS LOVISA

hem ljuva hem!

Entligen hemma, asså så skönt att bilresan är över. Det tog 8.30 timmar och det var tre stycken bussbyten. Resan hem började i Hemavan, kl var då strax före 5 i morse. Mamma säger då att hon är sjuk och kan inte skjutsa ner oss, så jag och Johanna går ner med väskorna. Vi hoppar på bussen och somnar. Det var typ svett varmt i bussen jag lovar, kanske 40 grader, det var ju nån fläckt just under stolen, men det gick. På bussen fanns det inte så mycket att göra, vi typ sov, spela kort och lyssnade på musik, ( jag är ganska less på låtarna som jag har på mobilen, dom har gått runt och runt) När vi åkte mellan Lycksele och Umeå så var det några ungar som spelade ds, och mario, dom hade ljudet på, och det var jobbigt! 

Nu har jag varit och handlat lite mjölk, för nu är ju ingen vuxen hemma på flera dagar, så jag måste göa middag med, och det är jobbigt. Men måste göra det typ snart för att jag har träning. Sen har jag pch lovisa hyrt en film som vi ska se efter vår träning som slutar kl 21.00






fin syster och fina påsar

kram lovisa

Tänk vad lite färg kan göra



/linnea

För några dagar sen kom första snön..

..och vad är en första snö utan en första snögubbe

ganska fin tycker jag.

 

/linnea


En glad kaka

Lova och Milla sover som sagt här. För ett tag sen kröp dom ner i sina sängar efter en ganska lugn kväll. Vi har nämligen spelat spel och bakat kladdkaka.

mysigtmysigt.

/linnea


Ursäkta röran, vi letar kanin

Just nu har jag insperation till att blogga, så ni får.. nu kommer jag inte ens på ordet.. ha tillsyn? räkna med? ehh.. ni får räkna med att det blir lite färre inlägg den här veckan:)

vi äger

 

IKVÄLL så ska småtrollen sova hos mig, med småtrollen menar jag Lova och Milla. Tror att Milla är lite nervös, och tror att Lova inte tänker på annat just nu. Men det kommer nog bli mysigt:)

/linnea


dreamhack

Nu är jag på dh, jag känner att jag inte passar in här, men det blir säkert kul. Jag sitter på nåns dator med linnea lovisa och matilda. Det luktar!!!!!!!!!!!


det är lite hackit :D

kramlovisa

Fortsättningen

Hejhej igen. Nu fortsätter live-sändningen från dreamhack. Jag, Lovisa, Lovisa och Matilda har just blivit intervjuade av nån dreamhack kille. Vet inte riktigt vad svaren blev på frågorna, men, ni får hålla utkik på dreamhack.se för att se bild + svar.

Nu är jag van vid den unkna och instängda lukten och även vid värmen.

Mitt sällskap just nu är L, L och M. Alltså girlpower.

Killarna har leavat partyt för att äta, kanske? Och nu skriver jag från Jontes dator.

Nyss såg jag två orangeklädda män gå förbi. Dom är "vakter".

HAHA, arga männsikor finns det gott om, t.ex. dom som förlorar i WoW och CS.

Jag är en nörd

/Linnea

När natten faller sover råttorna

Här sitter jag, på DREAMHACK. Till vänster om mig sitter August och till höger är det tomt. Men bortom den tomma platsen sitter Matilda. Och bortanför henne sitter Adam. Jag sitter vid "Christoffer Lindberg"s (a.k.a. L).

Oliver, Kalle Å, Oscar osv är och spelar wow-turnering.

Här inne luktar det armhåla blandat med ostkrok. Riktigt äckligt alltså.

Hela rummet är svart, men p.g.a. av ALLLAAA datorer lyses salen upp. Alltså det är inte få datorer här. Typ JÄTTEMÅNGA!

Jag och Matilda ska vara här tills 22.00, och vi ska äta middag på MAX.

Här och där sitter det killar med linnen, vilket inte är okej.

Du skriks det. HALLÅÅÅÅ HALLLÅ HHAAAAAALLÅÅ. jag blir typ rädd. Men som Matilda sa "Typiskt DH"

HALLÅÅÅ / august.

JA, det är min update från DH just nu. Jag återkommer med fler kommentarer senare.

/Linnea

hello winter!

Jag blev lite förvånad nu när jag vaknade, det var ju alldeles vitt ute för första gången iår. Nu känns det som att det ska bli vinter , eler det är det ju redan. Men mer än förut! Men då blir det jul och allt sånt mys.



Lite suddig, men fin!

Nu ska jag till mormor för hon fyller år, sen ikv ska jag vara med Emma och Lovisa. Sen igår var jag på stan, med Lovisa och sen var mamma där med, och det är bra.

/ Lovisa

HEJ HOPP DIN LILLA FURA


här kommer en gammal bild på tår. För att Oscar har gjort illa min tå. Han har nämligen höfttacklat in mig i en bänk. Thank you! Skojja, det är lugnt :D

/linnea

Vi har inte så lika ögon



/Linnea

SKULLE DU VILJA BO I STJÄRTNÄS?

Här är namn på ställen i sverige:

LAPPLAND:

Porrajärvi
Snålkuk
kåtaträsk

DALARNA:

Rumpsjön
Brittas hål
Mors Torva

VÄRMLAND:
Rövattnet

BOHUSLÄN:

Bögebacka
Valefittan

VÄSTERGÖTLAND:

Balltorp
Horsås
Porris

HALLAND:

Fröslida
Bögholmen

BLEKINGE:

Onansbygd

SMÅLAND:
Pattebo
Pung
Runkesten
Snorrslida

ÖSTERGÖTLAND:
Lilla Runken
Stora Runken
Tuttorp

SÖDERMANLAND:
Pungpinan
Snopptorp

UPPLAND:
Stjärtnäs

HÄLSINGLAND:

Fnaskberget
Muslickberget

ÅNGERMANLAND:
Fucke
Pullberget

VÄSTERBOTTEN:
Mensträsk

NORRBOTTEN:
Kukasjärvi

källa: Vecko Revyn

/linnea

jag känner mig lättad




asså vilka bilder linnea.... här kommer några andra ist för de..




MIN MOBIL ÖVERLEVDE!!!!! :D TUR KAN JAG SÄGA.....


Asså igår kände jag mig inte frisk, jag hade jätteont i huvet och i kroppen, men idag var de bättre, förutom träninsvärk i hela kroppen. Jag kände mig inte så vältränad igår kan jag säga. Det var som ganska jobbigt, men jättekul.

Jag vill se lovisas match ikv, men vill inte göra det själv, följa nån? :)

kram lovisa

Vem har sagt något om att man är snygg på konfa?








vet inte om någon har sagt det..
men huvudsaken är att man har kul!

/linnea

Oj nu var det längesen

I fredags sovde våran konfagrupp på café canalen, med massa andra. Själva kvällen var inte sååå rolig, men dagen efter ägde.

Klockan 10.00 befann vi oss på Boda Borg. där blev vi uppdelade i lag. Sedan gick 3 timmar otroligt fort. Då blev det dags för pizza på tre kronor. Gott! (fast inget klår bergsbypizzorna)

När jag kom hem så kom kalle till mig. Vi spelade nintendo64 och spelade fotboll med Lova och Milla.

After that så blev vi hämtade av kalles föräldrar och vi for hem till honom. Och fastän jag hade ätit middag så åt jag igen med dom. Eftersom Kalles mamma hade gjort jättegod mat, och hon tvingade mig nästan att äta. Så för mig blev det dubbla middagar.

När vi hade ätit åt vi jättegod efterätt!

Sen såg jag och kalle på Simpsons the movie, alltid kul!

Jag kommer att få jättemånga bilder från Lovisa som togs under övernattningen. Men tills vidare..


/linnea

CHA CHA BLOGGEN, VET ATT NI SAKNAR MIG

gillar ni min nya stil? I call it princess-stile. Ganska fyndigt?

SKÄMTÅSIDO

Hej, idag har jag "jobbat" på ica, som vanligt. Eller vi arbetar ju flitigt, men jag kan ju inte säga att vi jobbar där, vi praoar. Känns oerhört trist att det är sista dagen imorgon. Alla är så trevliga och berömmer oss hela tiden. I skolan suuuuger det. läxor, blä!

Här kommer en bild som är fin. 

 
 hehehehheheheh den är busig

/linnea


jag typ somnar

Nu har jag gjort klart mitt NO hemprov och det känns typ ganska skönt. Så nu är det inget kvar att plugga på. Idag så jag lovar att jag höll på att somna när vi skulle ha nånting om gymnasiet. Våran SYO kom och pratade typ i över en timme, Mina ögonlock bara slogs igen hela tiden fast inte så mycket. Sen så hade vi matte och då fattade jag seriöst ingenting, jag gjorde ett gtal på typ hela lektionen, och det är ju inte så bra. Men torsdagar är ju dom jobbigaste :) Sen så hade vi No prov idag men det var typ inte så svårt..


Jag vill och se new moon på bio, jag typ längtar tills den kommer ut.




jag är ju lite avensjuk på lovisa för nu är hon på väg till stockholm, tänk så kul!!'



KRAM LOVISA

okej?



Det var det här jag och Lovisa gjorde, vi var ute och gick sen ville vi ta ett kort. Men vi upptäckte att det var ju ganska mörkt ute och då tittade vi upp i en lampa och det ser ju normalt ut:D !


Grattis mamma!

Idag fyller mamma år, hon blir 41, typ ganska gammal. Jag kämpade att slå in ett paket, och det blev inte snyggt, men jäte när det är runt och mjukt. Sen har jag bakat en kläddkaka till hon. Den blev jättegod!!





Sen så var vi typ bara plugg, jag lovar att ja typ har suttit varje kväll och pluggat, jag hinner inget annat. Men snart så är provveckan över och då ska  jag göra roliga saker. I helgen så ska jag och Linnes vara med varann i flera timmar. Jag längtar !





kram lovisa


DANCE DANCE DANCE!!!!

Try JibJab Sendables® eCards today!

ALLTSÅ HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

/linnea

HUR KLOCKRENT?!


(jag och matilda praktiserar ju på ica nu)
ÄLSKA ICAREKLAMER<3<3

/linnea

Har ni lika tur som mig?

har ni också världens bästa pojkvän?


WIHOOOOOO det har iallafall jag !!!

/linnea 


Vi är precis som småbarn.

Jag tänkte inte på det just då. Men nu när jag tänker tillbaka på det så fungerar "klara, färdiga, gå-principen" på både småbarn och ungdomar. Jag praoar ju på Ica Supermarket Morön tillsammans med matilda. Jag skulle stapla mjöl och hon sockret. En kille som jobbar där sa "Nu ser vi vem som hinner klart först" Efter högst 1 minut hade jag staplat 40 mjölpaket och matilda 40 sockerpaket. Sedan gick vi in till lagret, då hade samma kille tagit fram två kartonger som skulle vikas på ett speciellt sätt. "Nu kör vi en till tävling, kolla först hur jag gör sedan ska ni göra likadant, så ser vi vem som är snabbast." Självklart fokuserade vi jättenoga på den där kartongen så vi skulle minnas hur man gjorde. Och sedan var det hur lätt som helst när det väl var våran tur. Och det gick ju undan med tanke på att vi tävlade mot varandra. Kanske man ska börja tävla mer i skolan. Jag menar, allt går snabbare och det blir effektivare. Och dessutom så VILL man lära sig, så att det ska bra för en själv när man ska göra uppgiften.

Nog om det.
ikväll ska jag vara med Matilda och se på Desperate Houswifes och baka något smarrigt före.
Här är en busig bild som jag tog från matildas blogg, men gjorde om.

vem är dom här?

/linnea

Oredigerad.


ibland suger inte den dåliga digitalkameran här hos mamma.

/linnea

Hittade bilder från förra gången vi var här i klutmark, och åt kräftor.




...fast jag åt paj. Mycket godare!

/linnea

Unga fröken Andersson, vad fin du är idag. Nya kläder?



/linnea

jag är trött

Nu ska jag gå ut med Lovisa. Jag är jätte trött jg har napat idag, ahahhahahah det är så skönt. Jag fattar inte varför jag är trött. Det har varit en liten gos dag idag. Men nu blir det att chilla, med lollo..... Sen typ plugga kanske.

ALLA FÅR VETA SEN VAD VI GJORDE

vad snackar jag om....



det är denna tjej som gäller nu!

pusslovisa

Det är ingen konst att fånga höstens färger på bild.





/Linnea

handspriten i väskan

Nu ikväll har jag varit och sett på aik när dom vann. 3-2 det ät toppen. Vi var som lite små vilda... Sen var ju Lovisas lillasyster sjuk, så jag hade med mig handspiten för att inte bli smitta. Hoppas det funkade.

Men nu är jag hemma, jag väntar på att Nils ska komma, hoppas han gör det snart. Men jag fattar inte att att han kan cykla det är ju iskallt.

I veckan har jag varit på lövångerbröd och gjort min APL, det var ju typ kul ibland. Så jag har ju inte haft dator på hela veckan, sen tog jag en bild när jag hade kläderna på mig, men dom är så fula så dom visas inte.....



bildtorka.......


kram lovisa

Snälla vännen... tro inte på allt du ser.

"Dom gömde sig i en buske, sen sprang jag, då FÖRFÖLJDE dom MIG" 

Tänk på att sex stycken ninjor kan vara överallt, dom ser och hör allt du gör. Men du, lilla killen, du ser i syne. Ninjorna förföljer inte ensamma 14åriga pojkar. Dom gillar mer äventyr. Den här gången gömde dom sig och hörde allt du sa. Allt ni sa. "Dom kan ju vara överallt."
TUTA SÅ KOMMER DOM FRAM. inte.  

Se upp. Ikväll slår dom till igen. Ännu fler, ännu lömskare, ännu klipskare.



HAHHAHAHAHHAHA MYSTISKT INLÄGG!

fina tjejer.

/linnea


En klassisk bild


snoriga Milla.

Jag har nog aldrig sett normal ut..

2007:



sugarbabe, right?



This is Bob.





BOB SAYS

BOB SAYS CLAP YOUR HANDS

BOB DIES :(


/Linnea

ALLTSÅ KOLLA PÅ ELSA, VÄRLDENS GULLIGASTE



SÖT ♥

/linnea

nu är vintern på väg..

Den första snön har kommit, nu så snöar det här,, jag försökte ta kort, men det syntes inte... asså nu kommer vintern och det känns mest bara kallt och ruggigt. Det blir nu att ta vinterjacka och varma kläder.
Nu ska jag och se på hockey, lejon mot chc, a-hallen.. Smsa med mig!!



kram lovisa

HON ÄR GRYM



Asså hon är ju kung, man får hurven, tänk bara 16 år.. det är ju sjukt!!! :D

kram lovisa

Så pysslig man kan vara, siffror på mina naglar, ränder på mina ben.



/Linnea

I skogen finns det inga gömställen.

Jag säger två ord: ELVA NINJOR

Det kan man fundera över..
/linnea

lazerdoom

Det var värt pengarna, jag har just varit och spelat lazerdoom i skellefteå , det är ju typ nytt, en vecka var det sen de öppnade. Det var i alla fall jättekul, fast jag typ dog 75 gånger, men asså det måstejag göra om. JÄTTESNART, men det kostade 80 kr för 20 min och det är typ dyrt. Jag var där med Emma, Maja och Lovisa, vi var ett lag. Sen var det Nils, Jacob, Erik och gustav. :D !!!!!!







kram lovisa


inte bra

Fredagar inte är mysiga när vi går till kl 4 men det är bra för att vi inte har någon träning, och allt sång, man kan göra vad man vill. Sen så har jag inte skola på 9 dagar, det är ju typ underbart. Vi har apl en hel vecka. Men det jobbiga är att jag ska till Lövånger... hahahah lite boschigt, men det kommer säkter bli kul ialla fall skönare än skola.

Nu ikväll ska jag på morön och vara med Emma, Maja och Lovisa, så jag måste och göra mig klar.


vi har haft fotbollsavslutning, det sug!!!!!! </3
 många ledsna ansikten på bilden....

kram lovisa

Det här hände mig förra veckan...


När jag och Matilda hade slutat skolan gick vi som vanligt till mnopparna. Min hjälp hade jag låst fast i sadeln. Men jag fick inte upp låset. "Gud vad trögt det går" Då testade Matilda. Och visst tog hon i lite för hårt, och nyckeln gick av. Som tur var pillade två killar ut nyckeln med hjälp av en ståltråd. Och jag tog Matildas moppe och hämtade min extranyckel. Så allt löste sig. Tack till dom killarna.

/Linnea

OMG!!



/linnea

När jag har lite att göra, så knåpar jag ihop ett schema.



alltså dagen imorgon.

Sen så måste jag bara berätta att vårat lag kommer att splittras. Det vad det tränarna sa igår på avslutningen. Vi kommer få veta mer sen..
Jag älskar er, laget.

/linnea

RSS 2.0