Burvik

Idag har jag handlat på Ica Maxi och Ica Supermarket. Vi ska nämligen till Burvik med klassen och 8c imorgon till på onsdag. Så jag har handlat för att vara exakt:

2 bananer
2 Mellis (eller det heter nåt annat nu, men alla vet vad jag menar med mellis?!)
1 salladshuvud
3 tomater
1 grillad kyckling
1 cola
4 (5 en drack jag upp) små chokladmjölk
1 påse godis
1 Festis
1 paket vit choklad


Jag och Nina ska nämligen göra kycklingsallad och specialmuffins till middag.
Sallad:
tomat
gurka
sallad
rödlök
koncerverade mandariner
kyckling
fetaost

Specialmuffins:
kladdmuffins med bitar av vit och mörk/mjölk-choklad.

SKITNYTTIGT?! men har man en nyttig huvudrätt får man ha en ONYTTIG efterrätt, visst?

Så imorgon vid 8-9 drar jag till Nina, och där gör vi salladen och muffinsarna, sedan drar vi vidare till skolan, äter lunch där och sedan sticker vi! Okej, där lät jag mer pepp än vad jag är, men vi slipper skolan i två dagar!!!!!



vi var så snygga i åttan

/linnea

dagen

Nu sitter jag hos Nils, han är och äter. Idag så vaknade jag och jag skulle på matfesten med Filippa, vi kom oss typ iväg kl halv 1 tror jag. Vi hade fått mat och drick biljetter av mamma, så vi fick nästan all mat gratis, eller det kostade 5 kronor var. Vi köpte en stor tacos, och det var ju hur mycket mat som helst, inte ens nära att vi orkade ens halva tallriken. Men gott var det, efter det så bestämde vi att vi skulle in på stan tvärt. Där träffade vi typ Lovisa, Olivia, Venessa sen var hanna där med. Vi ville och typ fika någonstans,men allting var jätte stängt, så vi åkte moppe till max och köpte en coola, sen satt vi där typ lite länge och pratade, men Filippa hade match så hon skulle iväg och då fick jag skjuts hit för min buss går 17.40 som jag ska ta hem.



hahahha hittade den här bilden på hans dator, söt <3<3<3<3

kram lovisa

fint ja

På några sekunder kan det se ut så här...




solnedgången igår var jag med nils, och det var en perfekt tajmin, för att vi skulle hinna se den.

Sen har jag kommit på vad jag ska göra på slöjden, och ja är så bra på att göra ritningar, men det får man ta.



Men nu ska jag snart på matfesten och jag måste göra lite saker innan.

kram lovisa


Skrattattack

Igår så for jag, mamma, P-A, sanna och kalle på matfesten. Kalle hade redant ätit och vägrade ta emot våran mat, men vi andra åt varsin oxfilé rulle. Inte det godaste jag har ätit, men det funkade. Till efterätt, som jag tvingade Kalle att äta (han ville inte att vi skulle betala, MEN DET GJORDE VI IALLFALL)  så åt vi vaniljpannacotta med jordgubbsgrej på toppen. Det var typ gott.

Sedan for vi och hyrde film. Jag och Kalle såg the forgotten, den var som konstig. Och när den var slut så fick jag VÄRLDENS skrattattack, jag tror inte jag har haft en värre...Jag skrattade verkligen åt allt och ingenting, och tårarna bara sprutade. Det var ett sånt fult skratt, verkligen.

Om vi fokuserar på ögonen, så kan det ha sett ur sådär, riktiga Sailor Moon tårar.

Nu vill inte jag spendera mer tid framför datorn, men jag kan avslöja att vi har en ny design på g.
/linnea


en vecka i skolan

Fredag sista skoldagen för veckan, men dagen är ju inte slut än. Det finns mycket man kan göa en fredagkväll, men ikväll då har jag fotbollsmatch på konstgräset mot kåge, den sista matchen i flickor 17 serien. Det känns lite tråkigt att nu slutar matcherna som man tränar till och att det är så länge kvar tills nästa säsong.

Idag var jag, Lovisa, Emma och Maja in tvärt på stan för vi slutade tidigt för att vi inte hade engelska, för våran lärare fick typ magsjuka, eller jag vet inte. Vi var in på Gina Tricot nu när som har flyttat, och vilken skillnad, det är ju hur stort som helst, jämnfört med förr, och det är kul. Men det var hur mycket folk som helst där och det känndes ganska stressigt.

Sedan har jag APL vecka 41, och jag har ingen aning om vart jag ska vara, så det måste jag fixa under helgen, är det någon som vet ett bra ställe?

 Imorgon ska jag, Linnea och Lovisa döma fotboll hela dagen, och det är pirrigt, för jag känner mig inte så bra på det, men då måste man träna, och det är bra att passa på när det är cup.

jag fyller år om en vecka, jag känner mig snart stor..


mörk bild, men det får man ta i brist på annat, snart är det vinter typ....

KRAM LOVISA

Jag väntar och väntar

.. fortfarande på att Lovisa ska skriva ett inlägg, men då gör jag det istället.

Igår spelade jag en match som jag inte vill minnas, förutom att vi vann med 8-2, men det var ungefär det ända posetiva.

Idag slutade vi efter lunch eftersom hela skolan skulle se sverige-finland p15 på Skogsvallen. Kort och gott så vann dom med 3-0 tror jag.

Efter skolan ville jag och Lovisa ha godis, så vi for upp på Ica Supermarket Morön och plockade lite godis, men när vi hade plockat litegrann sa lovisa "Men på Coop har kostar det 4,90" Så vi lämnade påsen och stack.
När vi hade köpt godis åkte vi hem.

Sedan blev det dags för träning-träning.
Den gick ganska bra. Den gick iallafall snabbt.


ibland är jag skitgullig..

/linnea

aaaaaaawwww


SÖTUNGE

/linnea

Utebilder











fotograf

Bild 1: Sanna
Bild 2: Linnea
Bild 3: Linnea
Bild 4: Sanna
Bild 5: Linnea
Bild 6: Linnea
Bild 7: Sanna
Bild 8: Sanna
Bild 9: Sanna

/linnea

skola igen

Nu när sommarlover är över så känns det som att det har varit för kort. Jag var typ lite peppad igår just innan vi började, men jag insåg snabbt att jag kanke inte skulle vara det. Vi har nu inte gjort någonting som att jobba med något och det ska vi inte idag heller, vi börjar skolan kl 12.40 och då ska vi vara i falkträsket. Vi ska dit och bada, umgås, spela spel och fika hela dagen till kl 14.30. Så jag kan ju som lätt säga att det kommer att vara rätt skönt. Igår var jag, Lovisa och Linnea eftersom vi just hade haft träning, på ica och köpte vårat fika. Gifflar och singoalla kex, sen köpte vi lite godis och en päroncider, dom är typ det godaste som finns, och jättebilliga.

Igår var jag med Maja, Jenny och Lovisa vi var på morön, och hade kul. En sak som är ful var att vi var och köpte en kladdkaka och en mjölk liter, och fikade där ute, det var typ kallt, för ingen hade jacka på sig förutom maja.
Men att dela en kladdkaka så där är jättegott och kostar bara typ 10 kronor om man är 4 stycken...

Nu har jag just ätit frukost och ska gå och klä på mig och göra mig klar för dagen..




En sak till, idag är det den 25 aug, det är ju då jag har namnsdag, grattis alla andra lovisor. Sen en sak till så är det 10 dagar tills jag fyller år.


KRAM LOVISA

Första skoldagen.

När klockan slog 12.00 satt jag på en busshållplats tillsammans med massa andra trötta tjejer, tror inte jag såg någon kille faktiskt.
När jag gick in i skolan var det lukten det första jag kände. Skolmat. Skinksås. Ja, då var man tillbaka. Samma bleka väggar och gråvita golv, samma lååånga trappor till klassrummet, samma klass. NEJ, inte samma klass!! Vi hade nämligen fått ett tillskott. Ali heter han. Men i övrigt var allt sig likt, samma lärare och samma klassrum.

Under dagen gick vi igenom samma sak som man alltid gör när man börjar om skolan. Kollar scheman, kollar klasslistan, får papper om diverse saker, och får skåp.

Vi fick även veta grupperna till Burvik. Alltså vi ska dit nästa vecka i ett dygn ungefär. Och i grupperna ska man komma på en sammarbetsövning samt ordna mat och sånt till varandra. Min grupp är:
Linn
Linnea (ja, jag)
NINA!!!!!!!
Jonathan
Ali


Är skitglad att jag kom i samma grupp som Nina, eftersom hon är den ända jag egentligen är med på skolan. Hon är verkligen en glädjespridare, och så är hon påhittig, smart och noggrann. Och vem skulle inte vilja ha en sådan i sin grupp?

Nina

från www.fannynina.blogg.se

RÖSTA PÅ OSS
nummer 8
/linnea

RÖSTA PÅ OSS

vi är med i veckans blogg hos amanda.
Nummer 8
rösta här →

hihi alltså genom att klicka på hjärtat. Så busigt.

Här kommer jag med en liten tävling...
kan någon lista ut vad milla har ritat här?
För kanske ett halvår sedan.

den som gissar rätt får en länkning i 3 dagar eller en morot. Välj själv!

kom ihåg att rösta på oss

/linnea


Titta! Hon går!

Imorse när jag vaknade var Elsa i full fart med att gå. Hon är endast 7 ½ månad. Så hon är väldigt tidig. Fast hon går ju inte omkring fritt, men hon kan gå mellan två personer.





När jag hade piggnat till lite, så gick jag ut med Lova och spelade fotboll, därefter joinade även våran far oss.



hihi snygga kinder♥


little mouth

woho, vilken talang.

/linnea

Med en smak av hallon..

..men mest rabarber och smuldeg. Och GLASS. Det satt verkligen som smäcken.
Idag har jag tillbringat dagen med mina gulliga men såväl jobbiga småsyskon. Jag följde min familj på Ö&B och Barnens hus, Jag skjutsade Lova och Milla på min moppe, jag och sanna skjutsade dom på varsin moppe till en lekpark samt till en brygga på älven. Men det som jag har gjort mest av idag är att sitta och dega framför datorn. Men även sådana dagar är nödvändiga.
Jag älskar mitt skrivspråk. Dagens ord börjar på s.
såväl
samt
sådana

smäcken

Milla i en lekpark (inte idag)
/linnea

vad kul

http://norran.se/sport/fotboll/article324890.ece 

Vad kul Nina, landslaget är så stort, du är så bra. GRATTIS

kram lovisa och linnea

någon bio ?

Nyss var jag på dop med Lovisa och Venessa, på bergsbykyrkan. Det var någon Tim som skulle döpa sig, vi var där för att Lovisa skulle få sin sista gudstjänst till konfan, annars så skulle hon typ inte fått konfat sig.

Är det någon som vet om det går någon bra biofilm nu, det ser inte ut som det, men ja. Jag vill på bio ikväll...?



Lovisas konfa grupp, dom var ju söta.

kram lovisa


Elsa Milla Lova




/linnea

hello sunshine!

VILKEN DAG!! Nu var det länge sen det var fint ute, så det är ju bara att passa på. Jag har då legat ute på altenen sen typ 11 imorse idag, lyssnat på musik och läst min bok. Jag har kommit fram till att jag inte är så snabb på att läsa. Men jag har typ läst 200 sidor av boken. Jag längtar verkligen tills filmen "New Moon" kommer ut på bio, jag ska då se den på premiären, hoppas jag.

Min nalev har blitit till en liten pool, det var jätteskönt.


en månad idag <3

Men nu ska jag och duscha, för att Lovisa kommer snart.


♥pussar och kramar lovisa

Världens bästa lag


HAHAHAHAHAHAHAHAH KOLLA IN DEN HÄR BILDEN!!!






love it

/linnea


3 Mattor ovanpå varandra


okej, en matta, en handuk och en Carpet..

/linnea

En kväll man inte glömmer..

Vi kom hem från cajsa klockan 11.08. Då tänkte vi "vi bakar!". Men vi var tvugna att vara tysta eftersom min mamma låg och sov. Så vi bestämde oss för att göra en Regnbågstårta. Nu förstår jag att era funderingar kommer, men ni kan få se en bild på tårtan senare i inlägget.
När tårtan var klar dukade vi upp i mitt rum. Vi tänkte ha picnic!


nu tänker ni "AAAAHAAAA, det där är ingen regnbågstårta"
Men jag och Matilda tyckte att det var ett bra namn på en sådan tårta.

När vi var mätta och belåtna funderade vi vad vi skulle göra. Då hittade vi gammalt smink i en av mina lådor. Så vi bestämde oss för att sminka oss riktigt "snyggt" utan att kolla oss i nån spegel. Sedan tog vi kort.






ALLTSÅ I LOOOOOOOOOVE OUR MAKEUP<3<3<3<3<3
vi är så snygga på dom här bilderna att det måste vara en dröm.


I morse, eller nyss när jag vaknade så gick jag till datornn, och såg att det såg ut som om jag hade klippt mig under natten...


busunge

/linnea


DAMP

JAG HAR EN KÄNSLA I KROPPEN. I MAGEN. NÅGONTING SOM BUBBLAR. ELLER RÄTTARE SAGT KOKAR. JAG VILL SKRIKA ALLT JAG KAN. JAG VILL KASTA SAKER I GOLVET. JAG VILL NYPA I NÅGONTING RIKTIGT HÅRT. JAG VILL SPARKA SÖNDER EN KUDDE. DET ÄR EN SÅN KÄNSLA.

på grund av min mobil

/vem annars än linnea


inte så bra

Det är så mycket jag inte vet. Tex att man inte kan stoppa in andras ipodar i olika datorer, och det var ju just det jag råkade göra, men då började det lagga, nu har den fått slut batterier, förlåt, men man får ladda den sen.

Det är ofta det blir slappar dagar, såna dagar minns inte riktigt vad jag har gjort. Men jag gjorde en ansiktsmask efter lunch någon gång. Den var jätteskön, den skulle sitta i 15-20 min och det blev som hårt och sedan skulle man som dra av den från ansiket. Nu har jag just ätit paj och ska strax till Nils.




Kram Lovisa

Jag hoppas

Fick det här smset för ett tag sedan idag

"Bästa kund Er
reparation
SES1065- 10337
avseende Nokia,
Nokia 5310 Xpress
Teilia SurfPort röd är
färdig. Den finns att
hämta i
TeliaSonera AB
Skellefteå. Vänligen
tag med Ert
Inlämningskvitto"

Det betyder alltså att min mobil är klar!!!!!!
äntligen slipper jag gämmsonnyn..

Igår var jag med Lovisa, Nils och Kalle. Vi såg film, the mist, och efter den så tror jag att jag och lovisa skämde ut oss lite, genom att berätta massa saker. Men man ska bjuuu på sig själv, visst?

Nu skall jag äta, sedan ner på stan för att HÄMTA MOBILEN, hoppas den är hel.

Gammal bild.

/linnea

tjejkvällen

Jag  hade även tänkt att lägga in bilderna från när Lovisa hade sin kväll. Men jag hade tänkt att fråga Lovisa och hon kunde skicka några som fanns på hennes dator, men jag har inte hunnit det än.. Så det får bli de jag har.

















Det får räcka, det blev visst lite många bilder (A) men aja..

pusslovisa

happ

Då har alltså alla scheman kommit, jag kan ju som säga att vi går länge på dagarna. Men det kommer nog att gå.
Vi slutar kl 15.55 tre gånger och 15.50 en gång...




Idag har jag fått sovit ut, och det var jätteskönt. Jag sittter tex och äter frukost nu. Men ska snart och städa nere i källaren, från igår. Sedan så börjar ju 1 på gymasiet, det är ju inte så kul att börja så här tidigt.

Kram Lovisa

Mjödvattnet


Lova gjorde fyra mål

Milla tittade på

Och jag tog lite kort på henne

Lovas skor

Ännu mer Milla...

/kan berätta mer sen, jag måste fara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! träning.

/linnea

vågar du, vågar jag

HJÄLP MIG
JAG HAR FÅTT EN LÅT PÅ HJÄRNAN.
och självklart är det inte en toppenlåt, utan en dålig svensk låt..


Varken jag eller Lovisa har uppdaterat sen i fredags, men jag väntade på att Lovisa skulle lägga ut bilder som togs den kvällen. Så jag lämnar Fredagen åt dig, Lovisa.

Och lördagen skriver jag om hos pappa, för där har jag bilderna som togs.

Så då har jag gårdagen framför mig..
Jag och Matilda vaknade, steg upp och åt tacogratäng. Sedan begav vi oss med mopederna till myckle, i spöregn.

Där var det ju Kvantum Cup. SÅ jag och Matilda såg matcher och så hela dagen typ. Sen busade vi ganska mycket också. Och viskade lite...hehe..

När klockan närmade sig halv fem ringde mamma och undrade vad vi ville ha från X-et. inte Exet utan Krysset. Vi tog varsitt skrov. niiiiice.

Efter telefonsamtalet med mor min, så körde vi hem, i ösregnet igen.

Sedan åt vi, och därefter kom en del av min släkt hem till mig för att gratulera min låtsaspappa.
Matilda stannade och fikade och därefter körde vi återigen moped. Men nu till Cajsa. Där typ mååånga var. Vi gjorde typ ingenting i två timmar, sen for vi hem.

om en vecka börjar skolan om... inga sura miner över det.

/linnea


snabbt

Tvär gjorde en annan bild istället för blåbären.. den får duga för tillfället! :)

kram lovisa

JA



giraff hals.. typ

bra att jag städar

Det kan jag kalla skillnad, från stökigt till hyfsat fint..



före



efter

Nu är det ialla fall lite finare, fast jag skulle ju kunna ta bort typ mammas sopa och inte ha skrynkligt överkast. Men jag blev less på att städa, så det får duga.

Ikväll så ska Lovisa bjuda på middag. Jag, Emma och Maja ska komma, men Olivia och Linnea skulle egentligen också dit. Men dom kunde inte, och det var ju synd. Sen på kvällen så ska vi sova hemma hos mig vi fyra, och då kanske Linnea skulle komma med. Så det var ju tur att vi städade idag, annars hade det nog inte varit lika kul att sova där nere.

 Ska nog till denna tjej snart ;)
hmm,, dom där örhängerna tappade jag på tåget .. :(


KRAM LOVISA

Hatar "idag har jag.."-inlägg

Okej nu ska jag lägga av med bilderna på Lova och Milla för ett tag. Istället kan jag berätta om igår. Jag vaknade, satte mig vid datorn, efter ett tag gick jag och kollade på mobilen. Då skrev kalle att han och nils var påväg. Eftersom dom skulle vara med mig och Lovisa. Då blev det bråttom. Och igår kan jag säga att jag hade världens bad hair day när jag vaknade. Eftersom jag hade somnat med nyduschat hår. Så jag stack till mamma, plattade det lite, och gjorde mig klar. Sen gick jag till lovisa där killarna hade varit ett tag. Vi spelade kort, var ute, åt sura frukter ur Lovisas trädgård, gjorde fina filmer.

Sen ritade jag och Lovisa en SKITSNYGG gubbe på nils rygg. Han sa att han ville ha en häst på ryggen. Men icket.

När jag hade farit hem, ätit middag och packat varma kläder i en väska, så stack vi på match i sjöbotten. Jag skulle vila den matchen, men jag ville självklart titta på. Vi vann med bara 7-0... hehe.

Istället för en bild på mina syrror får ni en bild på...


just precis, min snygga far.

/linnea

Se vad lite redigering kan göra



/linnea

Lova och Milla

VAKNA!!!!!!!!!!!!!
jag vill ta kort på er.
För det är typ det roligaste som finns. 



samma dag frågetecken
MEN VÄCK MIG IMORGON!!!!!!!!

/linnea

Jag hann snäppa 3 bilder





frågan är dock vad jag menar med snäppa.
Men det var endast dom här bilderna jag hann ta, innan Milla sprang iväg, sedan Lova..


/linnea

Kan inte få nog av Misan


kan ni?

/linnea

Skyfall


/linnea

Milla



Jag gillar den här bilden

/linnea

Mitt knä är inte nice

Efter första matchen mot 93orna hade jag ett väldigt brännsår efter flera glidtacklingar på knäet. Jag har inte kunnat gå ordenligt flera dagar, men valde ändå att spela en till match igår. Så jag lindade in knäet med gasbinda och tejpade även. Första halvlek gick det hyffsat bra med knäet. Men i andra så gjorde jag en glidtackling, därefter hade jag lite problem. Efter matchen hade det nästan blödigt igenom gasbindan, och nu ser det ut såhär.
Det vita på knäet är salva, men även där under finns det sår.


do you like it?
i don't.

/linnea

Alone in a white room

Nu sitter jag hemma hos kalle, han äter, och jag ska strax hem och äta. Men det här är ett smyginlägg. Så det får lov att inte bli så långt. Idag ahr vi spelat lite fotboll, jag ägde han. Nej, det gjorde jag inte. Men det var väl det jag trodde.

nu ska jag snabbt hitta en bild, sen måste jag sluta.

den här hittade jag.
AAAAAAAAAH måste sluta, hör hur besticken skramlar där nere. Snart är ödet här.
GLASET SKRAMMLADE. DISKMASKINEN!!!!!!!!!!!!!!!1

HEJDÅ /LINNEA

Här kommer filmen

vi var verkligen lättroade, må jag säga..



"aaaaaaaaah.........mah"


Men vi hade verkligen kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/linnea

SAMMANFATTNING

Oj vad mycket jag har gjort och inte skrivit om...

I FÖRRGÅR
Sovit hos nina
badat i älven
storhandlat på ica
gjort ananaspaj
suttit vid datorn

IGÅR
vaknat hos nina
farit till stan för att köpa sprayplåster
köpt sprayplåster
sprutat på sprayplåster (SOM GJORDE SÅ FÖRBASKAT ONT)
farit hem
tränat
fotografering på skogsvallen med alla lag från morön
kalle

IDAG
vitberget med nina och carro
farit hem till nina
ätit ananaspaj
gjort en film
redigerat den...

... OCH HÄR ÄR DEN
inte

För nina hade inte lagt in den på youtube än...
Därför blir det en bild på...

mig och Milla.

pusshej / linnea



Hösten kommer närmre och det känns inte bra.. det suger. Typ nu är det alldeles svart ute, och klockan är inte så mycket. Sedan har jag kommit fram till att jag inte kan sova länge på mornana. Och idag har jag varit och kollat på min träning, Jag tror faktiskt att jag hade kunnat träna idag. Det verkade vara en kul träning. Sedan var de bara hem och typ sedan tillbaka igen, eller då skulle vi till skogsvallen och ta typ bilder med alla i morön. Sedan åkte jag på majas moppe, och hon skjustade mig till Nils. Men sen var jag tvungen att ta sista bussen, och den gick 21.40 och det är inte kul.



Kram lovisa

Varmt med fotboll



Idag klockan två i solvärmen blåste domaren igång matchen. Första målet gjorde våra motståndare Moröblommorna, eller Morön 93.  Sedan skärpte vi oss ordenligt och i andra halvleken var dom chanslösa. Vi fick in 7 mål och matchen slutade därför 7-1. Men jag tror att alla i deras lag slutade kämpa när vi drog iväg med fler och fler mål, för dom var verkligen inte så bra.


Lovas lag hade också match idag. Hon är ett huvud kortare än alla i laget. Så hon är en riktig lill-skit. Men hon är ju duktig iallfall. Matchen slutade 4-3 till Bergsbyn (där Lova spelar).


kram linnea

tråkigt till kul

Denna varma och sköna dag har jag varit på vitberget med Lovisa, Nils och Jacob. Det var kul och varmt fast även kallt. Vi stannade till typ kl 6 eller nått, minns inte. Sen, jag och Lovisa ville inte att kvällen skulle sluta som igår. Vi sa att vi skulle sitta på gatan tills vi hade hittat på nått att göra för kvällen, då tänkte vi att vi skulle fråga om vi kunde vara med Linnea och Matilda. Vi frågade och dom sa ja. Det var bra, dom badade först i älven medans jag och Lovisa tittade på.

Men vi hade fortfarande inget att göra. Så vi tog mopparna eller dom gjorde det, och jag åkte på Linnea, det är så snällt av henne. Men jag tycker inte om att åka, det är hemskt.... sen drog vi på norrvalla kl halv 10 och kollade om det var nån match. Men inte hade vi så tur att det var det. Då åkte vi och kollade om minigolfen var öppen. Men den stängde kl 21.00 och vi var där strax innan 10. Vi satte oss på en bänk vid edda och försökte att hitta nån att vara med. Men vi åkte till dinosaurie lekparken på getberget. Och där var det kul. Där var vi resten av kvällen och typ gungade, spelade kort och en massa. Det var jättekul. :D !!  Sedan pratade vi med konfa benne, och vi tog en sväng dit innan vi åke hem, det var också kul.

Vi såg en fladdermus ikväll också,  den ville typ överfalla oss.....





Sommar <3
kram lovisa

Jag har fått många frågor



Vad gjorde du igårkväll?

Jag var med kompisar.

Jaså. Vad gjorde ni?
viiiii, eller dom badade, men jag ville inte bli sjuk, så jag hoppade över det.

Okej, vilka var du med föressten?
Från början var vi hemma hos benne och jonte, men alla gick in förutom jag och kalle, så vi spelade fotboll på deras baksida medans dom gjorde nåt. Sedan åkte jag, moa, matilda och kalle till älven på våra moppar, då badade dom.

Oj, vad trevligt!
ja verkligen.

Vad gjorde ni sedan då?
Matilda blev hungrig och tyckte vi skulle köra till någon och äta mackor. Så vi körde till kalle. Men hans mamma tyckte vi skulle äta glass och sörja istället. Så då gjorde vi det. Fast Matilda tiggde ändå till sig en macka.

Vad var det roligaste under kvällen?
GUD vilken svår fråga, fast nej. Det roligaste var när vi lyssnade på gamla röstklipp från kalles mammas telefon. När kalle sjöng, och spelade in ljud för länge sen. Så fruktansvärt fult...

Tack för att du ställde upp på dom här frågorna. Dom kommer att visas på http://linneaochlovisa.blogg.se.
OJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då måste jag läsa den idag.



Reporter: Linnea Andersson

Fotograf: Jonas Andersson

SÖT TJEJ_96????????


seg

Jag känner att jag är uppe tidigt. Idag så ringde min väckare 06.55 då skulle jag hem från mormor och morfar. Men jag känner mig även lite handikappad, eftersom jag kan knappt röra armen min, men svullnaden har gått ner jättemycket. Jag hoppas att det värsta snart går över fast det bara gått 2 dagar sen jag gjorde illa mig. Men jag börjar typ skratta, för allt är som svårt. Att bara andvända vänster hand, till att tex skriva detta.. jag kommer typ att bli vänsterhänt.



kram lovisa

spongebob fyrkant

Igår så kom kalle precis när jag ahde hoppat in i duschen, så han fick helt enkelt vänta. Men när jag inte längre var svett-olle så tänkte vi se film på vinden. Det blev SVAMPBOB THE MOVIE♥ alltså jag älskar svampbob, jag vet inte hur många gånger jag började skratta i filmen. Typ fånigt. Mitt i filmen blev jag sugen på glass så då hämtade vi det i frysen, sen fortsatte vi titta på filmen.


I förrgår såg vi saw 5, igår såg vi svampbob, vilken skillnad.

Idag var jag på stan och bytte mina två silversmycken som jag fick i present, mot ett halsband. Vi tillochmed försäkrade det, eftersom mamma trodde att jag skulle tappa bort det. Men det ska jag inte.

     k
    r
  a
m
      Linnea

Tack och lov

att matchen är slut. Jag är slut. Livet är slut. Nej skojja. Men den var jobbig, alltså matchen. Men självklart vann vi. 3-1, faktiskt. Så det känns iallafall skönt. Undrar hur det gick för Lovisa.. Hon gjorde illa sin arm och tror hon for till lassa. Men det gick säkert bra. Får vi hoppas ♥
 
Den mannen kanske kommer till mig snart
Så måste skynda mig att duscha.
Annars är jag svett-olle.

/Svett-olle a.k.a Linnea

match

Okej, nu är jag jätte nervös, för matchen. Jag brukar inte vara det men det kommer att bli jättekul. Men jag måste packa med alla saker. Jag, Linnea och Lovisa ska köra moppe.

Idag har jag varit och fikar på lilla hjärtat som lång typ i bodan, eller vad det nu hette. Vi åkte caddilac och jag kan ju säga att frisyren blir jättefint av det...




kram lovisa

Jag är ju både målare och snickare

För idag har jag först stått med en hammare och slagit bort brädor från en altan, sen har jag slått ut spikarna ur brädorna SEN har jag målat brädorna. Min syrra målade också. Men jag, jag är en liten alltiallo.

(alltiallo-precis som pennan jag håller i min hand på bilden, den har både svart, röd, grön, blå och kanske gul färg i sig)

Så idag har jag blivit ännu mer rik. Snart kan jag köpa en ponny och ett cirkustält, om jag så skulle vilja.

Snart bär det av till Norrvalla eftersom vi har match där. Ska bli härligt, men varmt, att spela fotboll.

/linnea

Saw 5

Igår såg jag, Matilda och Kalle på Saw 5. Dom filmerna är bara äckliga. Det äckligaste måste ha varit när en kille höggs av på mitten, sakta men säkert. Tarmarna flög ut, men grabben fortsatte leva, tills han dog. Kanske inte så konstigt... Men ärligt talat så blundade jag inte så överdrivet mycket, utan för en gångs skull fattade jag en skräckfilm. Nästan...

Klockan 00.47  var filmen slut, och då skulle jag och Matilda alltså köra moppe hem. Inte det roligaste jag har varit med om, Det kändes som om den här mannen skulle hoppa ut framför mig på vägen.


Men som tur var överlevde jag resan och när jag kom hem såg jag på "How I met your mother" och kunde därför sova gott, utan att drömma mardrömmar.  
nice

/linnea


Nu har jag ändrat stil på texten igen...

Och nu hoppas jag att den här texten är en vanlig text som alla datorer har.
Annars är det väl bara att ändra igen, eftersom jag inte har tänkt ha Arial eller vad det nu blir när den inte finns.
Fast det kanske man också kan ändra?!?!?!?!
Ska försöka...

/Linnea

Hur ser det ut för er?



ELLER SÅHÄR:



Alltså när jag var hos mormor idag upptäckte jag att det inte var samma stil på texten på bloggen på hennes dator som på min. Den översta är min och den undre hennes. HUR SER DET UT FÖR DIG?

/Linnea

RÖD 44151

59 brädor har jag stått och målat i färgen RÖD 44151 från Nordsjö, här ute på gården. Mina kläder är täckta av färg och två par plasthandskar har jag användt upp. Och kollar jag ner på mina ben så är även dom röda, för att inte tala om fötterna. Men en slant har jag nog tjänat. Och det känns jättebra! Eftersom jag hade ångest (?) imorse när jag vaknade klockan 09.00, med tankarna kring pengar. Typ hur jag skulle överleva 16 dagar pank..

Skulle typ ha gjort en dokumentär om det. "16 dagar utan pengar" skulle den heta. Där fick man följa min resa genom fattiglivet, mitt tiggande på gatan och  mina dagar i ensamheten.

Men eftersom jag är rik nu (inte) så slipper jag skaffa fram en videokamera och en talang att skaffa pengar genom på gatan. Det känns lättande.

Min dag i bild.

kramar från Linnea

Ett samtal senare

När jag ringde för 5 minuter sen så svarade morfar. Jag tror jag satt tyst i flera minuter för att han babblade på. "Du kan ju måla, iallfall dina ögonbryn, hehehe." Men jag ska iallfall måla där i klutmark, nice. Jag slapp spindlarna.



Det vita på spindeln, förutom ögonen, är spindelägg, så att den skulle se äckligare ut. Kan ni tänka er nåt äckligare än en spindel med massa ägg på ryggen? Jag får rysningar.

Det är så tur att jag är BÄST på paint.

/guess

I neeeeeeeed money

sen jag var i stockholm lånade jag den här månadens barnbidrag, vilket gör att jag inte har några pengar tills den tjugonde. Det är mycket jag behöver pengar till såhär på sommaren...

Bensin
Millas present
Badpengar
Glass
osv..

Mormor och Morfar har i och för sig erbjudit mig jobb hemma hos dom. Antingen var det städa lillstugan eller röja i skogen. Skogen = spindlar. Spindlar = skrik och tjut.
Men ska nog ändå höra av mig till dom.

HARD WORK WORK!


stockholm 2009.

/linnea

Urklipp från Matildas blogg

"haha det känns konstigt att blogga vid den här tiden. Jag brukar sova lite längre än såhär.
Jag sov hos linnea inatt efter att ha varit på vitbergs med hon och varit med jonte och gurra där, ätit pizza och skrattat på en bilväg åt linnea"


vill nog inte minnas gårkvällen..

Linnea

Nu vill jag tacka Nina

För att hon spenderade gårkvällen på att ta sig samman våran blogg. För den var verkligen så ful så att jag inte kunde skriva på den. ful var den. Nu har jag sjäv ändrat lite från Ninas design, typ teckensnitt och rubrik. Men utan henne hade den här bloggen typ gått under.

Eftersom alla tycker att det är bra så kollar vi på hennes blogg - http://fannynina.blogg.se

Vi hyllar även nina med en fin bild,  på hon och Fanny.

TACK än en gång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/happylinnea

okej

nu fattar jag inte hur man gör, men det är så sent, så jag får fixa imorn ist.

Kram Lovisa

VAD ÄR DET HÄR FÖR #!"!¤&/# SKIT

TYP DET VÄRSTA JAG HAR VARIT MED OM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU HAR JAG SUTTIT OCH KÄMPAT TYP HUUUUUR LÄNGE SOM HELST MED DESIGNEN!
SEN SÅ RADERADES ALLT I HOP, NU ÄR DET SÅ HIMLA FUUUUUULT!!!!!!!!
JAG ORKAR INTE DEN HÄR DUMMA BLOGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

den var fin, nu är den blå, äcklig och jag kan inte fixa den.

/ LIBBENEBENAA

Ser man på!

nu har jag bara ändrat litegrann här i bloggen
Men jag är inte klar än.
Men ska på VB nu, hoppas ni tål att titta ändå på bloggen.

/linnea

lunchdags

Det bara regnar hela tiden och det suger. Men jag tänkte igår och frågade pappa om det hade varit bra väder i sommar. Då svarade han, nej. Men jag tycker att det har varit bra väder men när jag tänker efter så har det typ inte det. Men jag minns inte nånting när det regnade. Men jag hoppas nu på sol.

Egentligen skulle jag ut och springa i morse, men det spöregnade, så det får vänta ett tag. Det känns också jobbig, men det behövs. Jag ska snart till Lovisa men innan det ska jag äta lunch.Jag hoppas att jag hitar något lätt att göra.



kram lovisa

2 år

Igår var det exakt 2 år sedan som vi, jag, moa, matilda, benne, jonte (och gustaf) började vara med varann första gången. Sommarn 07. Därför bestämde vi att vi skulle träffas nu också. Så det gjorde vi. Först gick vi ner till älven, där badade alla utom jag, eftersom jag inte hade på mig badkläder. Då hände en GANSKA mysko sak...
Jag gick till andra sidan av slussen, alltså på andra sidan bron eftersom det var tråkigt att se när dom badade, sen gick jag ner till vattnet. Till några stenar där. Då hade dom gubbe sett mig och sen försvann jag bara sa han. Så då ringde han larmcentralen för att han trodde att jag skulle hoppa?!?!?!?!?!?!? MEn som tur var kom gubben tillbaka och träffade badarna nere vid vattnet och då berättade han att han hade ringt. Då sa dom, men hon står ju där, och pekade på mig. Då ringde han upp larmcentralen så att dom inte skulle komma...
Förlåt för att jag gick ner till älven och kände på vattnet och kollade på vågorna då, gubbe.

Här hoppade jag från vårat fönster, och landade i en stor snödriva, med matilda

Efter den lilla händelsen gick vi hem, dom bytte om, jag tittade lite på mumien, sen ringde dom. Då gick vi en promenad, först till bergsvallen sen till ett "spökhus". Det var inte läskigt alls.
Men sen gjorde vi inte så mycket mer. Pratade och så. Gick mest. 

Snart ska jag och Matilda åka moppe till kalles hus, eftersom vi ska få skjuts av dom ner till umeå.
Nu ska jag typ äta nåt, sen klä mig. Så ha det gött.

/linnea

RSS 2.0