sjuk

Jag är redan less på vara sjuk. Jag var hemma från skolan för jag hade igår kväll 39.3 graders feber och jätteont i halsen. Nu på morgonen hade febern sjunkit och jag hade 38.7 men det är ändå rätt mycket. Nu när jag har tagit Alvedon så känner jag mig mycket bättre. Då kan jag iallafall prata och svälja, det kan jag knappt om jag inte ätit Alvedon. För då gör så ont! 

Men nu ska jag vänta på Linnea, vi ska se en film och äta godis. Bara ta det lugnt eftersom jag är sjuk och kan inte vara ute och Linnea vill vara med en sjukling. Det kommer bli mysigt.

/ lovisa



Inte så kul väder!


köp köp köp?

Vill någon köpa lillebrors bästa kolablandning? Dom är jättegoda!!



Vi måste sälja de här burkarna med laget, hoppas de är lättsålda!

/ lovisa


klasströjan har kommit



Nu har tröjorna kommit, de gick inte att göra snyggare. Alltid när vi skulle bestämma något om tröjorna då började klassen skrika och leva om jättemycket. Man kan inte riktigt säga att vi kom överens, men så här blev dom!  Lånade bild av Sofia.


/ lovisa


hej stockholm

Jag är superglad!! Vi har nu fått veta av våra tränare vilka som skulle följa till stockholm i helgen och då skulle jag få åka. Jag längtar jättemycket och tycker verkligen att det ska bli jättekul. Jag kommer att vara så nervös och spänd, men det är bara bra för då blir man så peppad. Men bussresan kändes rätt lång men det är det värt.

Just nu sitter jag och målar naglarna, fransk manikyr. Medan jag ser på hollywoodfruar. Sedan måste jag plugga, men jag kände mig inte på sådant humör, men jag måste ta fram boken och försöka läsa och göra lite frågor.

   

Man kan ha väldig kul på bussresor, fast det här var til Umeå, Stockholm är lite längre(A)

/ lovisa

idag

              
Nu drar jag iväg till Joel.

Efter 10 timmars sömn så känner jag min jättepigg och det är skönt att känna så.

/lovisa


Millennium

Nu har jag sett Millennium klart. Den var bra, jag hade inte sett sista så det var kul. Nu var det inge bra på tv och jag är inte speciellt trött heller. För jag har ju som sovit rätt mycket idag. Får se när jag somnar idag, det känns som att det kan bli sent innan det kommer att gå.


Nu har jag har poppat lite popcorn som jag kan ha, gott!

/ lovisa

sjuk ikväll

Jag blir så less på att vara hemma och vara sjuk. Eller jag känner mig hängig, med massa huvudvärk och helt slut i kroppen. Jag har sovit i ca 4 timmar och tittat lika mycket tv och nu vill jag inte vara still längre idag.. Men hoppas det är bättre imorgon. Det var för att jag spelade idag, för att jag var frisk imorse men då på matchen så kändes det inte så bra.. Det var lite surt..


Nu ska jag se Millennium, sista delen. Jag har inget bättre för mig.



Jag som egentligen skulle vara med Joel ikväll, men så blev det inte för att jag var sjuk.. det var tråkigt.:/

/ lovisa


mmmmjukglass

Nu har jag ätit årets första mjukglass. Det var rätt kallt men gott, jag köpte det gamla vanliga, den godaste.



En barnglass på kiosken, det är det som gäller. Tar jag större då blir jag bara less på all glass och slänger den. Det är den perfekta storleken om man inte är jättesugen på glass.

Har tidig match imorgon, varför har vi alltid börjat fått tidiga matcher. Det blir inga sovmorgonar :/

/ lovisa

fredagsfika är ett bra företag



Nu är alla muffins slut lollo..
Nej, men vi sålde alla idag när vi hade "företag för en dag". Jag tycker att jag och Lovisa har kämpat på bra. Vi förtjänade de pengar vi fick in.. Det blev typ mer än vi hade tänkt, 700 kr var. Alltså 1400 kr tillsammans och då sålde vi bara muffins. Jag är jätteglad att jag har massa pengar. Men de här pengarna ska jag inte köpa upp nu. Utan jag ska spara dom nu ett tag.

Ikväll ska jag äta en mjukglass, det kändes gott. Jag ska äta med Lovisa sedan skulle Emma och Maja kanske komma och också äta en. Årets första blir det då, men det var synd att det var lite kallt ikväll annars hade det varit jättemysigt!

/ lovisa

ny kläderna

Det är nationella imorgon, jag hoppas verkligen att det går bra. Det är då sista skriv nationella i matte. Det är inte så många ämnen kvar vi har de nu och det känns jätteskönt. Jag har nu kommit hem från min träning. Jag var inte så peppad, det blev ingen bra träning. Men så blir det ibland.

Imorgon måste jag och Lovisa baka muffins. Inte bara några utan nog ganska många tror jag. Vi får se om jag hinner träna.. Det kändes som att det var en dålig anledning att inte vara med, men det här måste gå bra, då blir jag glad! Jag är så less min spotify lista som jag lyssnar på nu, är det någon som har en bra?

    

Vi har just varit på stan och köpt nya kläder, säg till om ni vill veta vilken affär vi köpt kläderna på!

/ lovisa


lovisa×2 kämpar

Nu har jag och Lovisa varit ute på stan och tagit beställningar till företag för en dag. Det tog mycket längre än vad vi tänkt så vi åt där. Det var väldigt kul att gå ut och lämna ut lappar. Det var så många trevliga. Nu gäller det bara att vi bakar allt fika som ska lämnas ut. Det kändes lite jobbigt. För tänk om det är mycket vi måste baka, men det får vi ta.

Vi ska testa lite kläder sen ska vi nog se på tv. Det är ju tv kvällen ikväll!



Känner  man igen den här bilden? :D

/ lovisa


sena kvällar och tidiga mornar

Idag var det uppstigning kl 07.45 och det är lite väl tidigt för att vara lördag morgon. Men det var ledarutbildning kl 10 på kanalen. Sedan var ingen hemma, så jag var tvungen att åka buss och den gick kvart över 9. Jag hade inte hunnit tagit en senare. Hela dagen har nästan gått åt att vara där. Från början höll jag på somna, nä men så prata de om bibeln men sen fick vi göra med praktiska saker och då var det typ kul.

Nu ska jag strax åka iväg med mamma och min kusin Tilda och se Johannas fotbollsmatch för att sen fara och köpa lite godis, gott! Ikväll ska jag nog bara vara hemma. För vi har fotbollsmatch imorgon och det är samling 07.45. Så imorgon blir det att stiga upp ännu tidigare än vad jag gjorde idag. Måste se till att inte vara uppe så länge idag. Får se hur det går..

Har just slått in paketet. Det blir nog en bra överraskning till Joel för han fyller år imorgon!♥

/lovisa


äntligen helg

Lite uppdatering..

Idag hade vi nationella i matte. Det var lite darrigt, men jag hoppas att det gick bra. När jag satt inne i klassrummet tyckte jag typ att jag var bra. Men när man kommer ut och hör vad alla andra har skrivit, så tycker man inte det längre. Men jag hoppas jättemycket att jag får bra nu!

Efter skolan var jag tvärt in på stan och fixade en sak. En överraskning, jag tycker att det är kul med sådant! Sen åkte jag hem och åt sen skulle jag till Emma igen.

Jag och Emma tog moppen till hemmakväll och hyrde en film som vi hade bestämt att vi skulle se. Det är så kul med moppe, det känns så somrigt(A) Men vi såg American virgin. Den var inte så bra som jag hört andra säga, den var väl okej tycker jag. Sedan kom Maja efter ett tag. Vi såg på talang på datorn, för Zappe var med. HEJA!! Men då blev jag bara trött och skrattig. Men nu är jag pigg igen, och det är inte bra.. För jag måste sova.

I helgen blir det ingen sovmorgon, det känns inte så kul. Som tex imorgon har jag ledarutbildning kl 10-16. Alltså hela dagen.. Och på söndag har jag match kl 07.45, eller då är det samling. JIPPIE! Men det kändes lite för tidigt.



Det är så kul med alla sommarkläder. Jag har redan börjat tagit fram mina, (A) lite tidigt, men det behöver fixas lite tror jag. Jag ska försöka sy om lite tror jag.. Fast då blir det nog bara sämre tror jag.. MEN och.


/lovisa


heldag på norrvalla

Jag har nu just kommit hem från Norvalla. Det var finalspelet idag och vårt lag hade tagit sig till semi. Men där tog det slut efter matchen mot Kaif. Det blev straffar, men Kaif vann i slutet. Det var ju lite surt. Men jag åkte inte hem då. Utan jag var kvar med Linnea, Emma, Maja och Kalle. Vi såg lite på matcher. Vi köpte hamburgare och satt ute i solen. Det var verkligen skönt väder, en sån här dag kan man ju inte sitta inne.

Vi träffade massa folk och hade kul. Efter tjejfinalen var det bara jag och Linnea kvar av alla tjejer som vi satt med. Men mamma och pappa kunde inte komma och hämta oss tidigare. Men själv tycker jag det bara var skönt att få vara ute lite till. Så vi satt och tog massa kort. För jag hade med mig lite kamera saker. Tex annat objektiv som det gick att zooma mer med, sedan hada jag med mig ett stativ med. Men det blir lätt att ta då, fast än det kan se kul ut, men och!!












Det blev visst rätt många bilder. Men det var långt ifrån alla, men de här visar vad jag gjort under dagen. Från kl 10 på morgonen till kl typ 5 på eftermiddan. Men det har varit jättekul!

/lovisa


du är allt för bra




lovisa♥linnea
awwwwwwww


ingen skillnad

 

2009                                                                      2010

Det var nu andra gången vi gick till bron och tog ett likadant kort
. Det här kanske kommer att bli till en liten tradition. Vi får väl se nästa år, den här årstiden om det kommer in ett nytt. Det är så mysigt att vara med de här två tjejerna! Det var rätt länge sen nu vi träffades, men så kan det inte vara.

Det var rätt kallt ute så vi gick in efter ett tag till mig. Då slog vi på tv och såg ett tag. Lade även in massa bilder som vi tog under kvällen. Fina bilder! Jag såg att Linnea hade lagt in några redan.

Vi såg millenium och efter det så fixade jag och Lovisa lite med Linneas hår.

                          

                                               Och så här blev det, du är så söt!

Nu ska jag sova, ska ju upp tidigt imorn. För vi har match, domarcupen. Matchen börjar typ klockan 10. Sen har jag bara varit trött hela dagen, så det ska bli skönt med sängen nu.

/ lovisa

vi är...






...snygga?

/linnea


sommarkänslan kommer tillbaks

      

Maja har skickat en massa bilder, de ser så somriga ut. Det var så kul när vi var där på båten. Jag minns det verkligen. Hela den där resan till Göteborg och när vi åkte till Gothia. Det var det roligaste jag har gjort på länge kan jag säga. Det skulle vara så kul om man kunde åka en gång till. Men i laget jag spelar nu kan man nog inte göra det :/

Nu ska jag till Emma. Det går lite dåligt med bussar, men det får gå ändå, för jag vill inte bara sitta hemma hela kvällen..

/lovisa




halsont



Vaknade idag av att jag hade jätteont i halsen och är jättehes. Det är allt annat än skönt. Jag måste ha halstablettera nära mig för de behövs annars försvinner rösten då och då och det gör ont när jag sväljer. Det känns inte så bra, jag vill inte vara sjuk, det är så jobbigt! Hoppas att det inte varar länge. Jag hade träning imorse men det blev inte att träna. Men jag tänkte åka och kolla på den. Men det blev inte idag, men ska nog det imorgon på vår träning som vi har imorgon. För jag måste ändå och prata med någon på hotellet stat på stan. Då är det lika bra att jag kan titta på träningen och visa intresse.

Nu efter middagen har jag bara tagit det lugnt och det är så skönt att bara slappa, fastän det är lov. Men någon dag måste man eller i alla fall jag ta det lugnt!

Nu blir det att se på tv och slappa yttligare.

/ lovisa

det var jättekul

 
 

Tänkte tvärlägga in lite bilder. Men det blev bara fyra stycken. Igår var jag ju med Maja, Emma och Lovisa och vi hade det kul! Det blev lite sen så jag är lite trött idag. Sedan vaknade jag imorse av att jag fick ett sms kl halv 9 och efter det så somnade jag inte riktigt om ordentligt. Men nu ikväll ska jag ta det lugnt. Jag ska till Joel och bara chilla lite. Men efter vi fick hämtning idag så skulle vi förbi Leos lekland och hämta Lovisas syrra Matilda. Jag och Lovisa som skulle leta efter Matilda och hennes kompis. Men vi gjorde inte bara det. Vi åkte en sak också. Det verkar typ vara kul där! hahaha..

När jag kom hem så satte jag mig ute i solen lite. Men kom på att vi i laget skulle ut och srpinga i helgen så jag gjorde det! Men jag känner mig inte rikitg frisk så det blev bara jobbigt.. Hoppas jag inte blir sjuk.

/ lovisa


det är så skönt

Vilket väder det är idag:D!! Jag har suttit ute i säkert mer än 2 timmar i det här fina vädret. Det är så skönt och sedan så har massa fräknar börjat komma fram. Jag är helt prickig hela ansiktet... men det är sånt man får ta när det blir sommar.


                                    
                                     haha söt!


Nu ska jag packa massa sovsaker för jag ska snart till Emma. Jag, Lovisa, Maja och Emma ska vara med varann hela kvällen. Det blir som en tjejkväll, vi ska börja med att äta pizza sen har vi massa godis, läsk och chips som vi ska äta på natten. Sen ska vi spela spel, snacka och leka! nä men det blir nog kul!

/lovisa


sovgott

Hej!!

Jag ska snart gå och lägga mig. Jag känner mig lite trött och det kan jag inte vara imorgon. Idag så har min moster Sara fyllt år. Så det var kalas hos mormor och morfar. Sara och mina två kusiner Irma och Anton har kommit hela vägen från Lysekil för att träffa släkten och för att det skulle vara kalas. Vi var där hela dagen och det var kul att få träffa mina kusiner. Det är så sällan mellan gångerna för att de bor så långt bort.

Vi åt massa gott och sedan så var barnen ute rätt länge, vi gick först och tittade på ett dött rådjur och det var ganska äckligt.. Sedan så var det sån klibbsnö, så vi gjorde en snöhäst. Efter det var alla jätteblöta! Men den där hästen blev riktigt snygg, förutom att det såg ut som en hund.



Sedan tycker jag så synd om pappa. Han ramlade igår på brotrappan när han skulle till jobbet.. Och han bröt handen på tre ställen, ett av ställerna var båtbenet och det är ju inte ens kul att bryta. Det tar lång tid att läka, för han blir det att ha gips på högerhanden i 3 månader! :/ Det hände ju den 1 april så många trodde det var ett skämt, men inte det var det inte:D 

      

/ lovisa


RSS 2.0