"En natt att komma ihåg. Den natt när alla blev sura"

måste gå och duscha nu. ska äta pizza med min konfa<3
igår var jag med matilda, vi bakade, en jätttteegoood cheesecake och chokladbollar.
Vi var jätteduktiga. Sen spårade vi, för vi började klä ut oss. :]
ni kan få bilder från det sen. För nu har jag inte tid.

har inga bilder på den här datorn, så det fick bli en arkivbild (två) som jag inte har visat.
Nänu, är det brott.

/linnea

kul kul

Ikväll så blir det att vara hemma efter träning. Jag har redan satt på mig pyamas och mjukiskläder för att bara sitta i soffan och dega av det som finns kvar av dagen. Fast jag måste ta och gå genom no sak, vi ska typ redovisa om lite saker om gener. Jag och Julia ska berätta om kloning av djur och människor. Men det var lätt och jag ska typ bara säga lite saker och rita lite på tavlan.

Nu i helgen så har vi inga träningar vilket känns riktigt skönt. Då ska jag och Lovisa passa på att ta en liten kort tripp till Umeå och shoppa lite. Det känns så kul, en hel dag och bara gå runt och typ fika, köpa glass (A) och sen får jag se om jag hittar något. För jag har lite saker som jag behöver, och då är det ännu roligare att gå på stan i en annan stad:D



våran förra shoppingresa vi hade, men det var till Luleå, och det var jättekul, så jag ser fram emot det!

Nu ska jag nog se lite robinson(A)

/ lovisa

BER TILL GUDARNAAAA

jag börjar bli irrriterad.
jag har suttit från halv tre, till nu, och klippt ihop en film.
Och ändå funkar det inte.

jag kommer inte kunna ta med filmen till skolan imorgon, om inte ett mirakel sker.

filmen handlar om religion, och at the moment ber jag till gudarna att det ska funka.


Qt girl and a emo<3

/linnea

skön onsdag

Nu så har snöstormen kommit, eller det verkar som det. Det blåser jättemycket och snöar, det går ju inte att vara ute för man ser typ ingenting, det blir bara massa snö i ögonen. Jag som vill att allt ska smälta bort, men det är ju en bit kvar tills dess..

Idag så har jag ingen träning, vilket är jätteskönt och nu ska jag bara slappa! jag ska typ till Lovisa och vi ska snabb baka nått sen så ska vi se tv, hahah jättekul och härligt. Sen så har jag inte några läxor heller, så just nu så är allt jättebra.



/ lovisa

lurifax


en sak jag saknar med sommaren är att fota mina småsystrar.

...and lets talk about now. Jag kom just hem från måndagsträningen. DEN FRUKTADE. Den ökände. Dödens träning. ska sova tidigt tror jag. igen.

innan måste jag bara visa nåt coolt:

För att testa din mus sätter du muspekaren framför bokstaven Ä, vänsterklickar och håller knappen nere.

Dra sen Ä:et fram till t:et. Fungerar det inte måste du låta se över din mus.

Är du dum på riktigt, du går då på allt




"österrikes sommar kallas paris"

mina ben värker. min rygg värker. har tränat idag. träning träning träning.

veckan:

måndag: "pröva på specialidrott-fotboll" till gymnasiet 8:30 - 10:00. Testa nike-kläder på intersport, med laget 18:00 - 19:00. Träna löpning i kombi 19:30 - 20:30

tisdag:
träning i bollhallen med skolan 12:15 - 13:45. Träning med laget i bollhallen 20:45 - 22:00.

onsdag:
idrott på skolan

torsdag:
16:30 - 18:00, fysträning på norrhammar.

fredag:
fotboll med skolan 10:15 - 11:45 LEDIGA FRÅN TRÄNING MED LAGET

lördag:
LEDIGA FRÅN TRÄNING MED LAGET

söndag:
LEDIGA FRÅN TRÄNING MED LAGET

jag kommer vara slut på fredag. Men å andra sidan stark och vältränad ;)!


jag idag.

/linnea

jag vill tillbaka!

Jag har just kommit hem från Lovisa, vi skulle göra lite matte, det blev faktiskt några tal gjorda, sen så fastande vi vid datorn, vi dunkade musik och sjöng till. Jag kan ju säga att jag vaknade och gjorde ingenting sen åkte jag till henne. Så det blev ju inga kort. Vi hade typ mjukiskläder och morgonfrilla, och det har jag då fortfarande. Vi tittade lite på youtube från gothia och jag vill verkligen dit igen, jag vill fara dit i år och typ bara titta, följa nån? :D nä men det skulle jag vara jättepeppad på!


nu ska jag äta, sen har jag träning..

/ lovisa

jag behöver nya bilder

Nu är snart helgen slut, fredagarna dom är bäst för då är det länge kvan innan skolan, men nu så är det lördag och sen är det söndag och på söndagar då är det en slappar dag eller det brukar iallafall vara det för mig.  Jag sover typ bort halva dagen, sen orkar jag inte göra något, och då känner jag mig ganska lat.

Idag så har jag varit på stan med Emma ett tag, jag åkte med mamma och pappa in, vi hämtade upp Emma som hade stått och väntat på bussen i 30 min, sen följde vi mina föräldrar för jag skulle köpe lite nya träningssaker, jag köpte en ny t-shirt och nya sockar, det är verkligen brist på det. Sedam gick vi omkring och när vi hade gått på alla affärer som typ finns i skellefteå som är okej då kände vi oss lite hungriga och lite fika sugna, vi visste inte om vi skulle gå och fika eller köpa mat, men vi bestämnde oss för att äta på subway, gott!

Nu luktar det mat i huset och jag antar att den alldeles strax är klar, men jag är inte alls hungrig, jag är bara trött. Jag hade tänkt att ta en nap men då fastnade jag vis datorn, inge bra, för nu kommer jag vara trött. Men det får jag ta.



jag har inga bilder nu när jag inte har haft dator på flera dagar.. men snart har jag mer!

/ lovisa

söta små sockerbitar

Godmorgon alla sömntutor!
Idag vaknade jag vid nio, fast jag inte behövde!

som jag tror nu, blir planerna för dagen... oväntade
(menas med att jag inte vet)

här är lite bilder från i somras. tänk vad lite kontrast och färgjustering kan göra..

före redigering                                                        efter redigering




/linnea

jag är tillbaka igen

Äntligen tillbaka, nu får jag ha dator och mobil igen. Det känns som att jag inte har tex något att ta med hela tiden som att jag har glömmt något, fast jag är ju inte beroende av båda sakerna. Jag tycker att på ett sätt så har det varit lite skönt, men det är verkligen jobbigt att man inte kan få tag på folk och så. Men nu ska jag fortsätta göra mig klar så jag kommer mig någonstans ikväll.



nu får det bli en sån här bild för jag hinner inget annat... haha

/ lovisa

Jag vet att DU SANNA älskar att jag lägger ut dom här bilderna

men jag gör det inte bara för att visa upp mig. Utan mer för att visa upp Fanny och Nina! Dom är verkligen jätteduktiga på att fotografera. Och det var för deras skull jag ställde upp på att överhuvudtaget BLI fotad. Dom tjatade och tillslut gick jag med på det. Men, bilderna blev ju bra iaf:)


/linnea

är du jordens dolda skatt? ne




idag: har jag gått skola (buuuu) och varit ute och sprungit långt! TOPPENBRA!

/linnea

en mobil och datorfri vecka, typ

Nu har jag just kommit hem från våran konfa sak, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, men jag tog lite bilder som jag nu visar, de kanske inte är så stora, men och..! Nu ska jag ta och se på johan falk filmen, men jag har typ redan missat halva.

 Ikväll är ju sista kvällen på 5 dagar som jag får ha mobil och dator, så det blir inga mer inlägg eller nått, sen svarar jag inte på sms heller förän på fredag. Det känns typ ganska jobbigt, men jag får göra annat nu i veckan. Jag tror att jag ska läsa en bok(a) hahah




Nu ska jag som sagt se filmen, hahaha hela familjen sitter där nere, så jag ska sit och sätta mig, ska nog sms lite mycket ikv:D 

           

                                                   Det här är gosbilder!!


/ lovisa

who's that girl?



2 till bilder från idag. Fanny&Nina fotade ju! YEP, båda två, samtidigt. Var lite jobbigt att ha två kameror upp i ansiktet. Men. Så blev det.


snowwoman

Idag så blev jag fotad av Fanny och Nina:) Det var kul men kallt.
Her er en bil



/linnea

jag är trött på morgonen!

Nu är det andra dagen jag vaknar sent, det är rätt skönt. Jag vaknade så jag steg upp när johanna kom in i mitt rum, då var klockan 12, jag steg upp och gjorde frukost, varm choklad och två mackor, sen gick jag upp på mitt rum igen, såg lite på robinsson som var i repris, sen så gick jag in på datorn. Jag ska alldeles strax och duscha och göra mig klar för dagen.

Igår kl 4 så spelade AIK, jag och Lovisa var och såg det, fick två stycken sittplatsbiljetter av pappa, så det var rätt skönt att sitta där. Dom vann med 4-1 hahaa. Jag hade med mig min kamera, det kändes ganska fult(A)



Senare på kvällen så kom Joel till mig och jag var då med han hela kvällen. När vi satt i min soffa, då kom ju alla Antes musik kompisar, hahhaha jag bara skratta, dom var söta! fast dom spelade elgitarr hela tiden så att... det var lite jobbigt,

Ikväll har jag nått med konfan som jag ska på!

Jag har laddat min ipod, låtarna är ganska BRA på den, hahah

/ lovisa

lördagsmorgon

Det är riktigt skönt med sovmorgon. Jag har nästan just vaknat, typ för 30 minuter sen, då låg jag kvar i sängen och såg på tv ett tag. Jag känner mig helt pigg och allt så idag kommer jag inte vara trött.

Igår så skulle jag och Lovisa till Emma och Maja och se en film och ta det lugnt, med lite godis också. Jag och Emma hade träning innan och Maja hade match, så innan vi åkte till Maja så var kl typ halv 8. När vi kom dit så gick vi på ica, sen såg vi på american pie 2 som gick på tv.

Idag vet jag inte vad jag ska göra än, men det är en träningsfri dag så då kan jag göra mycket, :D



/ lovisa


dålig uppdatering av mig!!

Det var lite länge sen, men jag känner att jag inte ha orkat. Jag sover typ hellre, eller alltid efter skolan om jag har tid så kan jag välja att sitta vid datorn, tv eller typ napa lite. Det har blivit ofta att jag ser på tv och känner att ögonlocken inte kan bli tyngre. Då ställer jag väckaren på typ 30 min senare, jag somnar och vaknar efter 30 min och är då rätt pigg. Om jag sover för länge, typ en timme eller två, då kan jag inte sova på kvällen, och det är lite jobbigt, för jag är alltid så trött på morgonen.

Nu har snart en vecka gått i skolan, fast det känns som att vi typ har gått en månad eller nått tycker jag, jag vill bara att tiden ska gå fort, för nu så har vi börjat fått läxor och allt sånt, och det känns bara jobbigt. Jag har verkligen blivit lat nu under jullovet.. hahahha

Sen har en av mina högtalare gått sönder, så nu är det jättedåligt ljud när jag lyssnar på musik, jag hade jättebra ljud förr, men nu sug det verkligen, ska försöka fixa det, men den trasiga bara lever om och bullrar, kanske måste skaffa en ny.

Nu ikväll så har jag haft träning, den var direkt efter skolan och jag hade ca 40 minuter på mig att gå från kanal till norrhammar där vi skulle ha träning. Det var verkligen kallt ute och vi skulle springa i 30 minuter innan, det var verkligen kallt! Sen så gick vi in och hade cirkelträning, det är ju inte favoritträningen precis, men jag tog mig genom den och nu känner jag mig riktigt stark, fast imorgon kommer jag ha träningsverk, vilket inte är kul!




maja hahhaha :D:D !!!

vad ska jag göra nu tror man, jo kanske se på tv som alltid(A)

/ lovisa

Jag är inte sjuk

men inte heller kry.
Jag är inte trött
men inte heller pigg
jag är inte glad
men inte heller sur
jag är inte hungrig
men inte heller mätt

jag är neutral och naturell idag.
fast jag har sockerdricka i foten. obehag.



förlåtförlåtförlåt.......... men denna har färg :D så den är annorlunda dom andra...
okej, ingen bortförklaring. Vill bara visa mitt orangea hår. he-he

/linnea

2 cool 4 school

Första dagen på det nya läsåret - avklarat!
känns skönt att börja om skolan. Nej stopp vänta, det känns det inte alls.
Jag är redan less.

ska lägga in två nya bilder på mig. För har inga andra nya.. förlåt.

ska sluta. Måste bara ta nya bilder.

BYES / linnea

första dagen på VT - 10

Då var då första skoldagen avklarad. Vi gjorde inte så mycket jobb, fast ändå lite. Tänk nu är det jättelänge kvar till nästa lov, och vi har nationella.. hahahha det känns inge bra. Sen är det helt vanliga jobbveckor nu ett tag framöver. Sen idag fick vi veta att vi ska ha valt till gymnastiet typ alldeles snart, typ två veckor till eller hur det nu var. Jag trodde att jag hade bestämt mig för vad jag skulle gå, men nu vet jag inte, jag har två saker. Antingen teknik - komunikation på balder eller så typ spektrum - skapande och komunikation på anderstorp, jag vill typ hellre gå där(A) . Så jag känner mig lite osäker, men jag ska tänka lite på det. 

Sen idag på skolan så sa Åsa att på tekinken skulle vi börja med teori uppgiften och det är att man ska vara utan mobil och dator i en vecka, det känns verkligen inte kul och jag hoppas att vi inte ska göra den än.. Då kommer jag typ se tv i en vecka, sen kan man inte typ prata med någon, typ ringa till hemtelefoner, hahah!




Ikväll så är det löpträning, tur att det inte var aik match idag, för då känns det bättre när ingen tittar på. Jag hoppas att denna träning går snabbt och inte är så jobbig, jag hoppas att tränar Peter är sjuk eller borta så vi bara har Kent och Falle!

/ lovisa 

alltid likadan?

2007

2010

Fast man inte tänker på det, så förändras man. OMG vilken nyhet?!

/ Linnea



älskar filmen!

Nu börjar jullovet verkligen ta slut, jag skulle göra mycket för att få ha mer lov. Det är så skönt, jag bara älskar det. För nu börjar allt och det kommer bara bli massa rutiner som jag kommer typ följa varje dag. Massa träningar, massa skola och massa annat, men det går snabbt sen så är det sommar <3!!!! 
Nu har iallafall mamma, pappa och Johanna kommit hem från fjällen, och jag är inte själv i huset längre. Det har verkligen varit skönt att vara själv, jag gillar det.

Igår så var jag med Joel, han kom till mig, jag gillar inte att vara i mitt hus, menmen. Han hade med sig filmen Armageddon. Jag känner att jag är seg för att jag inte sett den. Fast vi såg bara början, vi orkade inte bara se en lång film. Men vi kollade lite på tv, sen så tog han bussen hem kvart i 1. När jag då kom hem så såg jag resten av filmen. Jag kände mig lite typ fånig, jag satt själv och såg en film och började typ gråta, men det var jättesorlig tyckte jag:D men jag har ju som lätt att gråta till filmer.



Men nu ska jag träffa Lovisa och mamma har hyrt dagboken åt oss, så den ska vi se ikväll. Ska börja se den typ nu för att den inte ska räcka så länge, för det är ju som sagt skola imorn...


/ lovisa


Ja må hon leva!


till vänster: Elsa någon dag gammal. Till höger: Elsa nästan 1 år!

Det visade sig att hon skulle bli en riktigt charmig liten mysunge♥ GRATTIS PÅ 1:ÅRS DAGEN

/linnea

Fler bilder från idag



/linnea

shepard of my soul



Lovisa tog lite bilder på mig idag. Som kommer att dyka upp här och där på bloggen.
Den här bilden döper jag till: sunset horror.

hiehiehiehie

/linnea


kvällen

Nu har jag fikat lite kvällsfika, macka och juice, hahahah om det är så intressant. Men nu gruvar jag mig, för jag måste ner och stöka undan, känner mig vuxen men det är bra. Sen måste jag städa mitt rum, jag förstår mig inte på mig själv, hur kan det bli så stökit, men det kanske jag kan göra typ imorn, för jag orkar inte ikv..

Idag så var jag på stan där vid klockan två, jag köpte kavajen, men vi får se, jag får verkligen axlar i den.. Jag gick med lovisa, hon var glad för hon köpte en ring och den var jättesnygg.

När jag kom hem så köpte jag pizza till middag, lat som jag är så kändes det skönt att slippa laga mat idag. När jag ätit lite då så bestämde jag att jag skulle vara med Joel ikväll, Min buss dit gick kl 18.45,men just närjag gick ut så kom min granne Markus och han skulle in till stan och då fick jag åka med. Bra för mig, jag slapp gå och det gick snabbare. När jag väl kom till Joel så sa han att han fick bråttom när jag kom tidigare, :D:D hahah, Sen så gjorde vi kaffe, men det blev väldigt misslyckat, jag tror att han inte kommer att bli bra på att göra det, men men, det blir nog statiol nästa;) !! Sen så var det en skön kväll, bara att ta det lugnt.



Ser man vad klumpen ser ut som, om inte så är det ett fint paket, haahha får thailand. Det var mycket fint inslaget, verkligen, jag fick en hudkräm och tvål med blåbärssmak, sen var det typ shorts som man kan ha på sommaren, sköna! TACK!! :D


/ lovisa

schema

Nu har vårat schema kommit för vårterminen, det ser lite bättre ut än förra terminen.



Nu ska jag strax på stan igen, och se om jag skulle köpa kavajen, men vi får se.. 
Nu ska jag och duscha och göra mig klar till vår buss som går någon gång.

/ lovisa

coola saker på en torsdagkväll

Nu ikväll så hade jag inte planerat något, jag visste att det var innebandy träning. Lovisa skulle dit så jag åkte också dit, eftersom annars hade jag varit hemma vid datorn. Det kändes lite kopnstigt att träna innebandy, men det gick ändå.. VI duschade där och fick hämtning. Då bestämnde jag och Lovisa att vi bara skulle vara med varann, hahah jättesöta. Vi bakade en kladdkaka...




När den var klar så spelade vi ett spel, det blev exakt lika i slutet, men det var inte ett sånt kul spel, menmen :D:D ahhahah det är ganska fult också, men vad ska man göra när man har brist på idéer, och typ i bergsbyn det är ju HUR KUL SOM HELST!! men det kunde ha varit ett kul spel, men det var det inte.



ja där ser man, visst kunde vi ha gjort nått annat, men hahah nej vi spelade alfapet.... men imorn bler det roligare! hoppas jag :D


/ lovisa

in your soul, your heart and your brain


this is what we are doing at the dark nights...

/awful linnea


om jag hade mycket pengar skulle jag köpa....




Idag var jag då på stan och jag vill verkligen köpa en grå kavaj, det är jättesnyggt tycker jag(A) kanske lite efter, men och... men jag får se, den är undanlagd till imorn.

suddigt, men det är mobilkamera..

/ lovisa

har det varit så kallt?

Nu har jag nästan just vaknat, när jag vaknade märkte jag att det var typ iskallt inne, jag tittade ut och då såg det ännu kallare, och då gick jag och kollade på tempmätaren det var - 27 grader, asså det är ju inte ens kul så kallt är det. Men nu på morgonen så pratade jag med mamma som är i fjällen och dom hade - 38 grader, det är ju ganska mycket kallare.. menmen

Nu idag så ska jag på stan med Lovisa ett tag, jag får klä på mig mycket så jag inte fryser. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra sen, men jag hittar på nått.



nu blir det den här tjejen!

/ lovisa

andra dagen

Idag var då andra dagen på cupen. Asså själva dagen började inte så bra, för jag hade tänkt att åka buss imorse till cupen. Den gick klockan 08.35, och då ställde jag väckaren på kvart över 8, men det var tänkt att jag skulle ställa den kvart över 7, men då råkade jag göra det en timme fel. Jag fick typ panik och ringde till mamma, hon är i fjällen och kan inte hjälpa mig, hon typ jag kan ringa en taxi, men då skickade jag ett sms till en av mina tränare som bor i skelleftehamn som kom och hämta upp mig som tur var. Sen när jag var där så spelade vi första matchen mot åkullsjön eller vad dom nu hette, ovh då vann vi med 3-1:D och det gick bra vi fick typ rulla boll hela tiden utan problem. Men sen i semifinalen så var det match mot sunnanådamerna, och den förlora vi, men det är ju som det ska. Dom ska inte förlora mot oss, dom var verkligen bra och vi blev bara förvirrade.. HAHA men det var ändå kul att möta ett sånt lag.




tog två bilder från cajsas blogg!

/ lovisa

sunnanåcupen

Nu har jag just kommit hem från sunnanåcupen, eller det var ett tag sen. Jag har då hunnit dunka musik och ätit lite. Det har verkliligen varit en heldag på edda. Jag hade samling kl 11 och tog bussen in till stan kl 10.15 jag trodde att jag skulle vara ensam för jag var där ganska mycket innan, men just när jag kom så kom tränarna och Julia Larsson och då var jag med henne ett tag innan vi hade samling. Första matchen spelade vi mot moröns alag, jag var typ jättenervös för det är verkligen många som tittar. Men det släppte ganska fort, jag tycker att vi gjorde det bra, så mycket sämmre var vi inte. Men vi hade typ inga avslut på mål(A) men matchen slutade 0-1 till dom, som viktos säger så ska man inte vara glad över en förlust, men jag är typ ändå nöjd över att det inte var mer. Sen efter matchen så skulle jag se en match sedan duscha och gå till emma och äta, men som tur var så kom julia just ut för jag börjat gå så jag fick skjuts av dom. Jag och Emma åt tacos, jättegott verkligen, sen fixa vi lite sen så åkte vi tillbaka för att titta lite på matcher, sedan så var våran andra match halv 7 mot klutmark och då vann vi, med 2-1 :D Det var lite surt för vi hade typ våra matcher konstiga tider. Den första var typ den första sen den sista... Men sen så blev norran ägd, för dom hade tippat oss sist, men så blev det inte.

nu sitter jag jag dunkar musik, det är så skönt för ingen kan komma och säga att jag ska stänga av!!




hahah igår så var jag med Lovisa och vi hade inget att göra, då skulle vi spela ett spel. Vi sa att vi inte skulle ta ett då man tänkte, och då tog vi det här, ahhaha smarta för det är ju ett jättetänk spel... Men det var ganska kul för jag klarade det på 11 försöket och hon på sista, hon var så envis med den blåa, hahah jag började bara skratta hela tiden (A)

/ lovisa

morfar 80 år, en gammal man

Nu har jag just kommit hem från en heldag hos mormor och morfar. Idag så fyllde han 80 år tror jag, ganska gammal, men han är pigg. Det började kl halv 9 när mamma väckte mig, vi skulle åka tidigt. Jag gick då upp tidigt och klädde på mig fixa allt och åt frukost. Kl 10 skulle vi åka, och den tiden lyckades vi nästan hålla, det brukar som alltid bli senare än vad vi tänker. Det var mycket folk som kom dit under dagen, jag tror att det var kring 60 stycken som var där. Fast det var rätt skönt, alla eller dom flesta barnen dom satt och såg på först på Pettson och Findus, när det var slut så såg vi på fyra stycken mumin filmer, men mina kusiner. Alla barnen satt och dega i soffan. Alla mina kusiner var där, och det var kul, sen typ mina mostrar och det var mycket släkt.

Men nu känner jag för att sitta och se på tv, inatt så är det jvm kl 3, men jag tror inte att det blir nått, för det känndes lite sent...









Alla dom här bilderna är från idag, då kanske man ser att jag, Johanna och min kusin Irma skulle smälla en raket, men jag var inte så bra att ta kort på den... men men

Sen så försökte vi koppla in det gamla nintendot, men det var ju för gammalt, jag tror det kan vara med på antikrundan eller nått, men det är jättekul och det sög att det inte funkade.

Sist så frågade min lilla kusin Anton chans på mig idag, hahahh han är 3 år och jättesöt och "kär" i alla, till och med i mig, så jag är nöjd.

/ lovisa

hej

Nu har jag just vaknat, eller jag har hunnit ätit frukost. Men idag har jag sovit bort en del av dagen. Men det behövdes, för jag har vänt på dygnet och inte kunde jag sova igårkväll. Jag försökte med allt, jag såg lite på tv, jag lyssnade på lugn musik, jag läste lite i en bok, men jag blev inte det minsta trött, fast tillslut somnade jag.

Nu ska jag ta mig en dusch och snabbt plocka undan i mitt rum, för det behövs verkligen.




/lovisa

första inlägget år 2010

Nu har hela denna dag gått utan jag har gjort något. Gårkvällen var jättekul, vi gjorde först lite bål som vi drack upp typ direkt, sen så satte vi oss i soffan och pratade. Efter ett tag så ville vi hitta på nått och då körde vi lite charader. Vi gjorde det, tog lite kort sen var klockan plötsligt halv 12 och då skulle vi gå till Lina och träffa dom vid 12 slaget. Det var Emma, Cajsa, Julia, Emil och Lina som var hos dom. Sen gick vi in hos Lina och värmde oss lite, sen gick vi tillbaka hem. Asså det var verkligen kallt ute så jag frös ganska mycket, fast än jag hade mammas dunjacka.. När vi kom tillbaka körde vi singstar och efter det så fick jag typ frossa, jag kännde mig inte så frisk. då var väl kl kring halv 3 och efter det så var det inge kul. Vi hade släckt lampan för att sova, men då kom vi på att vi ville spela lite kort, vi gjorde det och kl hann bli halv 5 och då var alla trötta och kände för att sova. När jag sov frös jag jättemycket fast än det var jättevarmt, jag sov med tjocksockar, mjukisbyxor och tröja, även med en filt och ett täcke. När jag varkade på morgonen så var det ganska varmt och jag tog av mig till pyamas,

När vi hade ätit frukost då gick vi upp och såg en film, vilket jag fortatte hemma med. Jag har sett 3 filmer idag, men det är skönt för jag känner mig lite trött, även lite sjuk fast jag vet inte.
















det här var då ganska många bilder... ! men det är kul

/ lovisa

RSS 2.0