Bilder från Stockholm



På flyget dit och alla är jättetaggade!



Väl framme på T-centralen så fick vi..



Vänta och gå fram och tillbaka..



och vänta och gå runt ännu mer. Notera att Linneas söta min är likadan, lite kul.



Trogna supportrar står och hejar på ett mycket bra lag, alltså Sunnanå f17!





Det var långa pauser så vi hann med mycket. Matchen mot Västerås var verkligen kul att titta på. Det var hur spännande som helst, vi hejjade så mycket att vi fick onda blicken av deras tränare..

Lite saker vi hann med var:



Vi var nästan vid globen



Ta kort på Sergels torg



Vara ute på kvällen, det var jättefint!



Gå runt i gamla stan, eller vi var egentligen på jakt efter slottet. Det var inte lätt att hitta dit på natten kan jag säga!



Men tillslut gjorde vi det! Tog kort med vakten, men inte ville han le inte..



Sen träffade vi denne man. Han skrämde oss på lördagen och vi blev livrädda, sen på söndagen tog vi kort med han, kompis!



Jag, Linnea, Cajsa och Fanny (julia en dag) spelade inte där nere, men istället fick vi gå mycket på stan. Det var minst lika mysigt, fast än det var tråkigt att vi inte fick spela. Det blev lite shopping, tre tröjor och ett halsband. Mycket pengar gick till massa gott och till tunnelbana.



Vi virrade också en del nere på tunnelbanan. Den roligaste gången var när alla bara hoppade på ett tåg. Sen upptäckte vi att det kanske var fel, men bara halva gruppen hann ut. Det var bara att vinka och vänta tills de kom tillbaka. Men det var verkligen så kul att vara där nere.

Sedan är SM-silver inte heller så dåligt. Det ska vi vara nöjda med laget♥ Det var våra sista matcher tillsammans! Det har varit jättekul!

/ lovisa





/Linnea


resan i helgen



Detta var inte precis det jag hade önskat mig i helgen, iskallt och regn. Brukar det inte vara bättre väder i södra Sverige? Vi ska på slutspel i Stockholm med fotbollen i helgen. Jag längtar så att jag spricker. Det kommer verkligen bli så kul! Nu när vi har kommit så långt måste vi se till att vinna hela alltet. Det vore någonting.. Men jag hoppas på bättre väder, för nu har jag ingen aning om vad jag ska ta med mig.

/ lovsa

den gav mig tur



Duffy - Warwick Avenue

Jag lyssnade på denna låt om och om igen förra gången jag gjorde arbete om industriella revolutionen. Låten var på replay och jag blev aldrig less den. Det var ett hemprov vi gjorde då och jag kämpade i flera timmar. Men det var ett tag sen, det var i 7:an och jag kommer inte dirket ihåg så mycket. Men jag tror det var låten som gav tur, fick nämligen riktigt bra! Så får väl lyssna på den igen, har prov på tisdag nästa vecka och har inte tid att plugga i helgen, så ska göra bort det.

/ lovisa

det nya i rummet

Jag har inte visat och berättat om min nya garderob som jag och mina föräldrar har byggt. Det blev riktigt bra, nu kan jag få undan mycket mer och använder ytorna bättre i rummet. Eftersom jag har så litet rum måste jag göra det. Annars ryms inte många saker. Jag är verkligen nöjd.



1. Innan jag hade hunnit så långt såg det ut så där.

2. När jag bygger ihop ett lådsystem, var ganska nöjd.

3, 4. När allt var klart. (Har dock inte fixat galjar så det ser väldit stökit ut) Sedan tog mamma några gamla gardiner och satte upp, men får se hur jag vill ha det med tyget sen.

5. Skohyllan, en extragrej som var snyggt, måste fixa lite skor att fylla den med.

/ lovisa 

denna mörka söndagskväll..

 



...Ligger jag i sängen som en liten sjukling. Jag känner mig inte så kry, har ont i huvet och tror jag har lite feber. Men inte i den västa graden. Det som kan bota mig är en lång skönhetssömn. Funderar strakt på att gå och lägga mig alldeles strax. Men innan det måste jag försöka få igång min mobil. Nu hör jag inte när jag får sms, signalen verkar ha försvunnit. Förstår mig inte på dagens mobiler.

Jag har många timmar minussömn som jag måste ta igen inatt för att orka med morgondagen och kvällen. Det kändes jätteskönt att ha sovmorgon imorgon så jag kan sova ut utan att stressa.

Jag saknar sommaren och allt färgglatt väldigt mycket. Nu kommer allting bli grått och slaskigt och det är bara motbjudande.

Ligger och lyssnar på den bästa lugna playlisten som finns på spotify, SMOOTIES heter den och det är så mysig att lyssna till när man är lite trött och bara vill ta det lugnt, rekomenderar starkt.

Har mycket att se fram emot nu den närmaste tiden! Det är så många saker som känns så roliga, kommer nog att dela med mig av denna glädje och visa var jag kommer vara med om. Men nu säger jag godnatt klockan halv 10 en söndag. Men det känns som att det är det skönaste jag kan göra just nu. Ett långt inlägg, nästan Linneaklass!


SWEETDREAM / LOVISA


Sorry Klanton, men denna bild är inte snygg

Kalle kommer inte till mig ikväll.
Jag hade sett fram emot det enda sedan han for, att han skulle komma hem på söndag och träffa mig.
ÅHH har väntat hela dagen


HAHA där fick du så du teg...

/linnea

Text från weheartit Jag skrev bara om den i nytt teckensnitt och färg


/Linnea

I WANNA BE A LEADER

Jag (och även Lovisa) är nu inne på Ledarutbildning steg 2 (vilket innebär att man har gått steg 1 redan) i hopp om att få ett sommarjobb som Konfaledare. Känns ju sjukt onödigt om man inte får ett jobb nu, för det är inte säkert att alla får det. Men jag hoppas.

Här är lite bilder från MIN konfirmation. Vi var 9 i våran grupp.. Haha och vi hade 4 ungdomsledare, RÅvärt

Vi är alla underbara, på vårat egna speciella vis

Ikväll kommer kalle hem!! ♥
Hoppas han kommer hem i tid, så jag kan träffa honom.

Min dag har i princip sett ut såhär:
vakna - 10.13
dator
tv
dator
tv
mat - 15.45
tv
dator

helt sjukt så varierande dag, jag har ju aldrig haft tråkigt!
Men för att piffa upp och krydda min extremt roliga söndag lite extra tror jag att jag ska städa lite i mitt rum och byta sängkläder och sådant. INGENTING går upp mot nybytta sängkläder!

För att piffa upp och krydda detta inlägg bjuder jag på denna:



/linnea


Grym kväll

Var med klassen i Östra Falkmark igårkväll och natt. Jag gillar verkligen min klass så mycket. Vi kan ha jättekul tillsammans.

Vi fick skjuts av våra snälla föräldrar till Mirjam och där ifrån gick vi till byahuset eller vad man ska kalla det. I Byahuset fanns en gympasal, ett rum med soffa, bord och stolar, sedan fanns ett kök. Kvällen bjöd på mycket singstar. Hela klassen var med och sjöng och det var på blodigt allvar vem som vann. Vi hann säkert köra 20 låtar skicka micken innan vi var less. Vi lekte mörkerkurragömma vi spelade 5 korts poker och vi var ute och gick och skrämde varandra! En lång kväll.

Vi hade bestämnt att ingen fick sova och Adam somnade jättetidigt, så vi var och retades med honom hela kvällen, det var lite kul. Men han blev aldrig sur, han var för trött. När alla blev trötta (kring halv 6) så bestämde vi oss för att gå och sova, men inte gick det. Det var så trångt på madrasserna. Vi hade två stycken, en stor madrass som finns i gympa salar och min luftmadrass som är 120. Och på min madrass sovde vi 5 st. Det blev nästan lite mysigt alla sov nästan på varandra.










Slita krigare som sitter till 5 på natten och spelar lite poker. Man ser en som slockande i soffan, men alla andra kring bordet höll sig uppe.

Verkligen en grym kväll och som måste göras om någon gång!!

/ lovisa


Vad har du för ögonfärg?

Min ögonfärg brukar variera litegrann, här har ni några exemplar:





Men nu skall jag avslöja sanningen!!! Min riktiga ögonfärg är:

 RÖDA! Helt amazing va?

/Linnea


VOTE

Lyssna på låten här!

Min låtsaspappas syster har gjort ett bidrag till Melodifestivalen, skulle det inte vara lite kul om en som kommer från skellefteå är med? ;)
Ni kan väl rösta 1 gång! Det kostar 3,90 men ändå, come on ;)

Sanningen om Linnea och älgar

Godmorgon! Nu har jag väl återhämtat mig ganska bra från gårkvällens incident. Lite skrattretande om man tänker tillbaka på det, men det finns ingen chans i världen att jag hade kunnat reagera annorlunda i det ögonblicket. Jag hatar älgar.

Lite fakta om mig och älgar
- Jag brukar på googla stor älg, biggest moose, och se på bilder

- Jag brukar söka på youtube efter klipp på älgar

- Så fort jag åker bil och kommer in i ett område utan belysning får jag en rysning i mig och jag tror det ska komma en älg, vilket det också gjorde igår

- Jag kör hellre omvägar än skogsvägar

- De 3 senaste gångerna jag har sett en älg, så har vi alltid pratat om älgar just innan, så ska aldrig mer sitta i en bil och prata om älgar.

- Blev nervös på Lycksele djurpark när jag visste att jag skulle få se en älg, ville inte gå dit, men ville det ändå mer än gärna.

- Jag har klappat en älg på lycksele djurpark  <--går att klicka på

- De två senaste gångerna jag såg en älg grät jag.

- En gång när jag och Kalle körde till boviken i mörket på Kalles moppe med dåliga lysen, fick jag panik och började gråta och skrika på honom, i rädslan om att en älg skulle springa upp på vägen (Förlåt Kalle)

- Älgkött är det godaste köttet!

- Jag har många gånger tänkt att min dödsorsak kommer vara en älg. Alltså att jag kommer krocka med en.

Där har ni det, jag och älgar hör inte ihop.

Okej, nu har jag skrivit om älgar två inlägg i rad, jag förstår att ni inte är intresserade av min fobi, men var bara tvungen att skriva det.

/Linnea


"när man talar om trollen..."

Mitt (hittills) livs läskigaste ögonblick har just passerat.
Som många vet är min störta fobi älgar. Ni tänker "älgar? hur kan hon vara rädd för dom?" Men det är jag verkligen. Hur som helst nu till historien:

Jag, Carro, Mamma och P-A hade farit till mormor och morfar i klutmark. Från deras hus till vägen är det en lång smal väg utan belysning, som jag jämt är jätterädd för att det ska komma en älg. Men det har det ju aldrig gjort.
Hur som helst, vi satt i bilen och pratade om just älgar och P-A sa "Om man ser en älg står dom oftast i sänkor, så dom lätt tar sig över vägen. Och helt plötsligt säger han "Men vad är det där? EN ÄLG!" Det var då jag såg dom stora ögonen som reflekterades från billyset, jag såg hur stor den var och hur stora horn den hade. Jag skrek som en galning (Carro började skrika för att jag skrek) och kastade mig ner på bilgolvet, jag skrek och sa åt P-A att stanna bilen men han körde sakta fram, jag var så rädd så jag fortsatte skrika och började till och med gråta. Till slut hade vi åkt förbi den, men hela vägen hem hade jag hjärtat i halsgropen.

Denna bild är en överdrift om hur stor den var, men det var såhär jag uppfattade den.

De enda personerna som förstår min rädsla för älgar är de personer som satt i bilen ikväll, dom såg verkligen min hysteri.

Jag kommer aldrig kunna köra bil i mörker, det lär vara livsfarligt om jag bara får SYN på en älg. Kommer släppa ratten och gömma mig.

/en rädd Linnea

Skolfoto

Haha roligt förra inläggen va, Sorry Lovisa med jag tycker det är lite komiskt :]

Klasskorten samt porträttkorten kom idag... Tur var så såg man iallafall liiite bättre ut på "riktiga" bilden än på bilden som finns ute på internet, den blev som ihoptryckt på någe vis. Ni får leta rätt på den själva, har verkligen inte tänkt lägga ut den här (eller någon annanstans, fy)

Kan iaf show er den andra bilden ;)

Man har en chans att bli bra på dessa kort *klick* blev det bra? ehh..joo...... sen tycker man inte det. 
Jaja, ska inte klaga egentligen "BUHHUUUU DET BLEV SÅÅÅ FULT" för det tycker jag faktiskt inte.
Men för det så om man fick några chanser och sedan välja utav av flera bilder, skulle nog reslutatet bli bättre ;)

/Linnea 

jag älskar dig

februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december, januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober

21 månader idag♥


Världens bästa pojkvän är du.

/linnea


jag älskar dig

februari,mars,april,maj,juni,juli,augusti,september,oktoer

8 månader idag♥



Finns inga bilder på oss, måste åtgärdas.

Bästa pojkvännen i världen!

/ lovisa


Inte har man då mycket att göra, SKÖNT

Idag när jag kom hem från skolan gjorde jag färdigt lite arbete, sen hade jag verkligen ingenting att göra så då började leka lite på word. Haha fint va?

































Ska äta nu och hoppas på god mat! /li8nnea 


Visste ni att jag är känd?

Med ett klipp på youtube med ungefär 2 000 000 visningar kan man kalla det (lite) känd. Fast än jag inte syns..



En av de små vita gubbarna är jag. Det var riktigt kul att spela in denna video. Ett minne, kanske inte den direkt bästa låten, men det spelade ingen roll. Mer exakt är det 1 759 773 visningar. Mer än någon som läser detta! Lite coolt tyckte jag.

Plugga ikväll, kändes jättejobbigt, men Linnea skulle komma hit så jag slipper vara ensam iallafall.

/ lovisa

Linnea funderar...

...Varför säger man att man har Ostökigt när man har stökigt? Alltså o-stökigt borde ju betyda att man inte har stökigt? 
T.ex som att obrydd betyder att man INTE bryr sig medan brydd betyder ATT man bryr sig
T.ex som att osmart betyder att man INTE är smart medan smart betyder ATT man är det
Ostökigt betyder att man INTE har rent medan stökigt betyder att man INTE har rent
Ja, jag tror ni fattar galoppen... 
(eller okej kalle fattade inte när han läste, men han är ju för tossig, så tror ändå ni fattar)
 
vad funderar du på Olle?

/linnea


The Last Airbender



Jag vill verkligen se The Last Airbender på bio och 3D. Det verkar häftigt och jag tror att den filmen är jättebra. Jag har ju sett avatar på nickelodeon och det funkar. Nu när det är otecknat kommer det vara awesome! Jag åker lätt till Umeå för att se den. Men det dåliga var att det inte passade någon dag. Men jag ska ha sett den, det har jag bestämt mig för. Ingen annan som är peppad?

/ lovisa

10-10-10

Sov hos Joel igårnatt. Hans ansikte, jag tycker synd om honom men han säger inte att han har ont, men vet inte om jag tror det. Igår var vi med Matte, vi gjorde inte så mycket. Vi cyklade först ner till Ica sen tillbaka. Vi stannade vid musikskolan, men där kände  man sig inte hemma. Vi var ute ett tag till och bara chilla, ganska kul.

                            

Sedan idag hämtade pappa mig och vi tog bilen til Solbacken och skulle fixa min mobil. Vibrationen funkar inte och det som var felet var att jag inte hade den nyaste mjukvaran? Men ska iallafall testa och se om det funkar. Efter det kollade jag på min match mot länslaget.



Det var verkligen jättefint väder, fast det blåste lite och var lite kallt. Men solen sken och det var mysigt. Gillar verkligen sådana här höstdagar.

Nu ser jag flightplan, den är lite spännande. Tycker också att det är lite kul att det är den 10 okt 2010 som blir 10-10-10(..)

/ lovisa

 


Ett bra tips, ni kommer inte att ångra er ;)

SKAFFA EN DAGBOK!!!
Det gjorde jag här om kvällen (skriver på datorn och drar ut sidorna) och det är så himla skönt att bara skriva av sig sina känslor och sen få en bok om sitt liv (inför framtiden). Rekomenderar definitvt! 

Lite kropp och knopp då:
Halsen = fortfarande knivigt ont, kan inte sova på nätterna pga den.
Lungorna = stabila, lite krassel.
Ögat = Efter ca en vecka har det förbaskade ögat slutat gråta, finally!

Sedan avslutar jag på en/två egobild/er, det var ju faktiskt ett bra tag sedan ni fick se mitt nylle, eller nae men ändå :DDDDDDDD


/Linnea


gårkvällen





Maja var också med! Det var mycket trevligt, vi var först på dallas och åt mat. När vi kom dit hade vi jättetur och fick ett bord rätt snabbt där alla rymndes. Efter maten gick vi på ica och köpte lite gott sedan fick jag, Maja och Lovisa skjuts (lite pga min tå) och Linnea och Carro körde moppe. Hemma hos Maja säg vi idol och sen spelade vi lite spel.

/ lovsa


P.S I Love You

Det är en jättebra film ikväll! P.S I Love You på 4an. Jag älskar den filmen, den är så fin och bra. Fast jag har sett den så många gånger, så jag tror inte jag orkar se den ikväll.



Den som inte sett den måste göra det!!

Idag ska jag till stackars joel, han som har ramlat och fått stora skrapsår.

/ lovisa

hemmaspa

Det var tänkt att jag skulle på stan med Lovisa idag, men då hade hon innebandymatch. Då gjorde jag ett litet hemmaspa istället. Har aldrig kännt mig renare(?) Det är så frächst fast det tar lite tid. Men man måste ta hand om sitt ansikte, även sina fötter.

Detta måste jag göra några gånger per dag, jag har verkligen jätteont i min tå, det är en liten inflamation och det är nu andra gången jag får det, förra gången var i Frankrike, då fick jag penselin, men nu kör jag på hemmakuren.


Hade tagit kort på alla mina "spa"produkter, men dom bilderna funkade visst inte, förstår inte varför..


Hör på radion, på låten Cee-Lo Green - Fuck You, men då sjunger dom forget you och shiiish istället för fuck you och shit, det lät jättekonstigt.. Kan de inte bara spela de vanliga låtarna?

/ lovisa

SoM oM dEt VaR mÖjLiGt?


Nu har jag och lovisas svurit en ed på att försäka uppdatera bloggen lite oftare, så ni kan förvänta er:
*mer inlägg
*bättre inlägg
*fler bilder
en mer underhållande blogg så att säga!



Ikväll har vi ätit på Dallas. Jag, Caroline, Lovisa, Lovisa och Maja. Sedan for vi hem till Maja och såg idol och spelade en snutt kort. Sen for jag och hämtde Kalle sen for vi hit och nu sitter vi här. Eller jag, Kalle ligger i min säng och sover typ.

När vi var hos Maja så hittade vi en gosekanin i hennes rum UTAN NAMN (?!?!?) så jag och Lovisa R döpte honom till Snigeln Gunnar. Snigeln är förnamnet. Så hälsar ni på Maja kan ni väl hälsa på SG från mig :)?

Nu har Kalle ropat på mig 4 gånger den lilla stackaren, så ska väl gå dit och pussa på honom lite så han blir glad. Ha en bra helg!

/Linnea

krukväxt, yummie!

Pappa berättade den här händelsen för mig:
Min lillasyster Elsa 1½ år, hade tagit en tugga av en växt som finns i vårt vardagsrum. Det började klia och göra lite ont i en hennes mun. Så det kollades upp på internet och det visade sig att växten var lite giftig. Då säger min andra lillasyster Milla, 6 år:
- Jahaaa, var det därför jag hade ont i munnen förra veckan, när jag hade smakat på blomman!



HAHA ofta en 6-åring går runt i huset och tar tuggor av krukväxter? Hon är ju allt lite speciell våran MillaMy ♥
/linnea

Finns det sötare

Tur jag har att min lillasyster ville ställa upp som modell, jag som hade så lite att göra. Thanks!

Linnea


I'm soooooo great

När jag vaknade imorse så låg jag på någonting. Det var varmt och mjukt, och kändes tungt. Jag lyfte på saken och till min förvåning satt den fast på min kropp! Det var ju min arm, som hade domnat bort. Lite obehagligt att faktiskt inte känna sin arm.
Då tänkte jag att nästa gång det där händer så ska jag testa bita i min arm.. För det borde ju inte göra ont? Dock lär det ju kännas när armen vaknat till lite, så det kanske inte var en sådan bra idé.. Men jag vill typ prova, mohahaha


Igår när jag var sjuk och hemma från skolan (är jag nu också) så laddade jag hem lite nya teckensnitt till datorn:

synd att kvalitén blir så dålig, men det är trots allt en paint-bild ;)
är typ nöjd att jag fixade att ladda hem teckensnitten, det var faktiskt lite krångligt..

/linnea

zzZZZZzzZZzz



Woho, huvudvärk!!! Wohoo feeber! Woho halsen död!
Vill bli frisk! vill vill vill. Vill inte missa mer skola, VILL TRÄNA.
Vill inte vara ensam hela dagen. Vill ha kul. Vill.

/linnea

Förändring på bloggn och sjukdom på två

Som ni ser har jag tagit bort den gamla headern som vissa tyckte var frän, men det tycker inte vi, eller okej idén var frän, men inte bilderna på oss ;) Hur som helst, idag är jag hemma från skolan, hade feber imorse sen har jag JÄTTEONT i halsen.. att svälja är inte nice. Därför dreglar jag ganska mycket när jag sover.... varför svälja i onödan menar jag?!

Jag måste skriva mycket text för ska testa en grej. Men det suger för då babblar jag på om onödiga saker. Kan säga att min lillasyster Elsa också är sjuk idag, hon har dessvärre mer feber än mig och var som en liten febersäck förut idag, nu har hon fått alvedon och då blev det sprutt på henne.

Idag blir det Fiskpinnar till middag, och det kurrar verkligen i magen. Nu borde det räcka med text för mitt lilla expriment (ni lär ju se)

WOHOO det gick, haha jag är typ nöjd att bilden är bredvid texten. Nu kan jag sluta babbla.

/linnet

RSS 2.0