Ett öga lyser så klart


Tror inte jag har visat dom här på bloggen;) Foto Nina.


hmmm.. en påminnelse till er girls :]



... och ni är fantastiska♥

/linnea

Hello sweeties<<3<3<3


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA älskar oss

/linnea

Mellandagsrea

Var på mellandgsrea i Luleå idag med Lovisa och Emma. Det är alltid lika mycket folk. De ända lugna stunderna denna dag var på bussen dit och hem. Då sovde jag och Emma ett tag medans Lovisa halvsov. Hon blir så åksjuk, tycker verkligen så synd om henne..

Bussen från Bergsbyn gick 7.00 i morse så min väckare stod på 05.40. Man kan säga att det är riktigt tidigt. Men jag vaknade pigg som en mört och kände mig rätt utvilad. Jag steg upp och gjorde mig klar. Sedan när vi skulle till bussen hade jag och Lovisa bestämmt att vi skulle träffas 06.55 i korsningen, men klockan hann bli lite mer än så. Det gjorde att vi nästan höll på missa bussen till stan. Busschaufören såg oss springa ner för backen och stannade och väntade på oss. Tur att det var en snäll och gullig busschauför!

Väl framme i Luleå bestämmde vi oss för att gå på Monki först. För vi visste hur mycket folk det var. Tur att vi gjorde det och hann testa massa kläder innan kön växte sig jättelång. Man kan verkligen säga att jag har haft en heldag på stan idag. Men det har varit trevligt.



Köpte en ny börs, en jättefin rosa från monki. Det var det ända jag inte köpte på rea. Men den kostade 80 kr och det är inte så farligt för en sån här fin börs!



Sen köpte jag en kjol för 74.50 kr från gina tricot och en mysig vintertröja från monki för 150 kr. Dessa köp var det 50% på och jag gillar rea! Köpte även nya underkläder.

/ lovisa


klapparna

Jag är verkligen jätteglad över det tomten kom med i år.



1. Örhängen av Lovisa
2. Kuvär med lite pengar och (presentkort av Linnea)
3. Lite olika smiksaker, tack mamma, pappa och syster
4. Ring av Lovisa
5. Skor och väska till mig och Johanna
6. Spelet kasta gris, av Andreas
7. Stor locktång till mig och Johanna av mamma och pappa TACK!!
8. Nån underkläderstop, vet inte vad jag ska kalla det, av Linnea iallafall Tack så mycket!♥

Jag är verkligen jätteglad över det jag fått. Jag tycker det är så kul med julafton, det är så kul att se när alla öppnar sina julklappar. Det är så kul att ge något fint! Så längtar nästan till nästa jul.

Ska och sova snart, ska upp imorgon klockan halv 6 för jag ska klockan 7 till Luleå på Mellandagsrea. Mamma frågade mig om det var värt det att stiga upp så tidigt för att köpa några sockar på rea. Men jag tycker det, har ju som sagt lite pengar nu och kan köpa nått fint. Fast det brukar mest vara saker som är mindra fina på denna rea. Så ska börja duscha och göra mig klar för sängen strax.

/ lovisa

Juldagen 2010

Nu är julafton slut för detta år. Nu är det bara att vänta till nästa och hoppas på att det kommer att bli en lika mysig och fridfull jul som denna var. Den var verkligen underbar Jag hade hoppas på att det skulle bli många bilder, men det verkade som att ingen tog på sig fotografjobbet under kvällen så det blev bara 5 ynka bilder tagna..



Vi hade klätt upp oss och i våra fina kläder frös vi rätt mycket, så på denna plats satt vi ett tag innan vi fick värmen i vinterkylan.




Efter en vild omgång med julklappsleken så vann jag tillslut en hylla.. Vet inte vad jag ska ha den till. Men kanske att jag behöver en hylla någon gång i mitt liv.

Kanske visar lite jag fått i julklapp sen! För nu ska jag gå och mysa i soffan.

/lovisa

bästa dagen på länge

Självklart stängs Internet av när jag skrivit ett långt inlägg. Detta hade varit en superdag förutom det då..

Dagen började med att jag var den tröttaste personen på jorden. Men sliten drog jag mig upp från sängen och gjode mig klar för skolan. Jag var tvungen att ha huvudet på skaft eftersom vi hade matte nationella del 2 nu på morgonen. Det gjorde att dagen inte blev så lång.

Efter lunch hade vi en lektion och sen började allt roliga hända. Just innan TMS lektionen så ringer det dolt nummer och jag undrade vem det var och det visade sig att personen som ringde sa att jag hade fått sommarjobb. Som konfaledare för fotbollskonfan. Det känns jättekul att jag fick det, men ska nog tänka lite på om jag ska ta det eller inte.

Sen just efter det så fick vi våra efterlängtade datorer. Så nu sitter jag här med min nya dator och installerar massa nya program.




Här är min pärla, tog bilderna av julia!

/ lovisa


Nyopererad




Nu är det gjort. Jag trodde verkligen inte att det skulle gå så fort. Trodde bara att jag skulle till vårdcentralen så att en läkare skulle få kolla på det. Det var först en AT-läkare och jag tycker att hon verkade lite osäker på om de verkligen skulle göra det. Men sedan när hon kallade på en vanlig läkare så sa han direkt att det kunde bli problem. Jag har alltid haft sådana problem med nageltrång och de som har haft det vet hur ont det gör. Man kan inte ha skor eller stöta till någonting utan att hela kroppen vrider sig av smärta.

Jag fick i alla fall gå vidare till en annan sal och där satte det igång direkt. Jag fick bedövning och de satte igång fort. De tog fram saxar och andra instrument. Jag såg inte på för jag tycker inte blod är så där jättefräscht. Efter några minuter var det klart och just då för stunden kände jag ingenting. Men nu några timmar efter så gör det lite ont. Men det här ska nog bli bra på några dagar.

Det där var första gånen jag blev opererad. Kan inte säga att det var ett stort ingrepp. Men jag var ändå lite nervös eftersom jag inte gjort det förr. Men nu har jag gjort det.


Fräsch bild! Sen ser det ut som jag sover, men det gör jag då inte. Var bara väldigt ljust i rummet..

Men för er som inte vill kolla, då kan ni ju skrolla ner!

/
lovisa


Är lite..

Avundsjuk på Joel. Han åker utomlands och jag är kvar här i detta kalla vinterland. Ser inte det här rätt frestande ut? Skulle nästan ha kunnat göra vad som helst för att få följa med honom.



Längtar iallafall tills han kommer hem och är brun som en pepparkaka.

Jag ska ligga kvar i min säng hela dagen. Jag spelade cup igår och då var jag lite förkyld. Cupen gjorde mig mycket sjukare. Nu ligger jag och är hostig, febrig och allmänt sjuk. Men det kommer nog gå över, men det tråkiga är att jag nog inte ska på lagkvällen hon Anna ikväll. Men det är nog inte den sista gången som laget hittar på nått.

/ lovisa

syster



Fixade till min lillasyster igår innan hon skulle på sin första julfest. Jag tycker att hon var jättefin! Blev faktiskt nöjd, fast än jag inte är experten. Hon liknar nästan mig på bilden nere till vänster. Det är nog första gången jag kan säga att hon ser lite ut som mig.. Men vi är ju systar!

/ lovisa

på skolan

Har just slutat lektionen och nu vätar ett 45 min hål..

Vi har haft CAD och vi har suttit och ritat kök. Det är jättekul och man kan sitta jättelänge.


Nu ska vi och ta det lugnt..

/lovisa


årets julklapp till era föräldrar!

Det här är klart den bästa julklappen till nåon av era föräldrar. Speciellt om de gillar att lyssna på jättefin julmusik. Hemma hos oss går denna skiva om och om igen och jag och min familj tröttnar aldrig på den. Skivan jag pratar om är Måns Zelmerlöws julskiva som han spelat in. Den man köper på ica för 89:-

Det kan vara så att alla redan köpt julklappar. Men är det någon som inte har gjort det tycker jag verkligen att ni ska köpa den här. Jag skulle nästan kunna köpa den åt hela släkten eftersom jag nästan kan sätta min högra hand på att alla kommer att gilla den!



December


Vit som en snö



Christmas
(baby please come home)



Min favorit!
Christmas Song


/ lovisa


var det bara jag?

Kände mig inte pigg idag efter lunchen. Jag hade frossa och hade jätteont i magen. Från början trodde jag att jag hade ätit för lite lunch och det var det som gjorde att jag hade kramp i magen. Jag tog en banan och en yogurt. Det blev ingen skillnad.. När jag fråga en kille i klassen varför han inte var med på idrotten sa han att han hade fått ont i magen sen skollunchen. Då tänker jag självklart att det är därför jag också har ont i magen. Som att vi hade blivit matförgiftade eller nått. Jag vet att det går rätt många som har magsjuka nu och man ska passa sig. Så nu dricker vi proviva och äter vitpepparkorn här hemma.


Nu ska jag återgå till mitt pluggande. Det är ju som sagt nationella i matte A på fredag och då gäller det! Jag hoppas verkligen att det går bra.

/ lovisa


julhandla

Nu är det gjort! Årets julshopping!

Har hittat det mesta, fast måste nog leta en dag till. Igår var vi nästan hela familjen på stan och letade efter julklappar och det var rätt mysigt. Vi åt sedan lunchpå wok and roll. Efter det började mamma jobba. Min bror och pappa tog bilen hem, men jag kände mig inte färdig så jag tänkte leta vidare. Men det blev inget mer. Jag träffade Lovisa och då gick jag runt med Lovisa och hennes syster sen åkte vi hem.

Sedan spenderades gårkvällen hos Joel. Vi badade och såg sedan sex and the city.

  302 dagar - 19 timmar - 33 minuter
Som betyder snart 10 månader!
/ lovisa


RSS 2.0