Jag känner såhär..

..att vi gärna kan skippa den här veckan och hoppa direkt till helgen. Vad sägs om det?


Ajaa, nog om det. Kolla här. Vad lite redigering kan göra. (Sanna tog kortet med sin mobil)

Före


Efter:


okej, ärligt talat så blev det inte så mycket bättre.. Ville bara göra nåt annorlunda på bloggen.. hihiehehe.
Kram / linnea

snälla snälla snälla

Nu har jag och Linnea anmält oss till en sak.  Typ hur kul som helst om man kommer med. Idag har jag haft träning, och det var jag inte pepp på. Och sedan så har jag pluggat. Det är ju typ hur mycket som helst. Så nu ska jag ner och fortsätta göra det.



Sen så har jag klippt mig också :D:D!!

kram lovisa

Klutmark - Mormor och Morfar


Vanna har fyllt år, så vi firade henne.


Mormor och Morfar ♥

Fräsig bild på middagen. (Fast jag åt pajer)


Kusin Irma hoppar högt.



Jag och Vanna rymmer till lill-stugan.

ändå rätt skönt att komma ut på landet.


När man är hos mormor kan man vara rätt lättroad.



/linnea

Fredag, Lördag & Söndag

I fredags var jag på PAN. Det sög ett tag, men sen ÄGGGDDDEEE det.
Vi var helt galna. Matta, Gran och Linne.

 

Lördag: Igår var jag med kalle. Mamma skjutsade dit mig klockan 20.00 och hämtade mig vid 03.15. Hehe... Men det var för att hon skulle hämta P-A i Lövånger vid den tiden. Så det fick bli så sent. Men Jag och Kalle spelade iallfall Mario Cart och såg Män som hatar kvinnor. Jag vann överlägset i Mario Cartet! Men såg vi iallfall filmen. Den var bra. Faktiskt jättebra.

Idag: Ska jag på kalas hos min mormor för att min kusin har fullt år. Och vi ska även passa på att käka kräftor.
Nu måste jag göra mig klar.

/ linnea


Stå på dig, så ingen annan gör det.


Idag börjar jag alltså KVART ÖVER TIO. Första lektionen har vi fotboll, men eftersom jag är sjuk så blir det bara att titta på. Efter det är det lunch sedan NO. Efter NO:n slutar vi. Det betyder att jag har en lektion idag. Pretty goooood.

Efter skolan ska jag på stan.
He bli najs.


jag vill bara äta upp den här foten!! Gullunge♥

/linnea

jag älskar såna här dagar

Ikväll är det första hemma match för AIK mot luleå, och jag ville dit, men då har jag ju träning... men det blir säkert kul. Idag så hade vi typ någon tema dag så vi hade inga lektioner, jag började kl 8.15 med affropowerdance och det var ju typ kul . Man såg ganska fånig ut, men det är helt okej. DET VAR JU TYP JÄTTE VARMT OCKSÅ!! så det var bara att duscha sedan, jag och Lovisa kom ju på en smart sak, vi gick på skolan och duschade, och där var ju nästan ensamma istället för att vi skulle tränngas med alla andra. Sedan så såg vi någon film och sen slutade vi typ . 10.50 var kl då. sen gick vi på stan och åt på subway , jag fick pengar av mamma (A) tur..  sen kollade vi omkring lite, Emma Andersson kom och gick med oss också.



Jag vill också ha långt hår.. Hon får ldrig klippa av det. Men det är på väg, ha nej för jag har just beställt en klipptid som är på lördag.

Kram Lovisa


Ingen är som vi. Inte ens i närheten.


Den här sortens bus älskar jag








Gör inte du?

/linnea

Inte ute i rättan tid

Nu snackar jag prao, eller APL som det nu heter. I några veckor har jag och Nina försökt fixa apl-plats. vi kollade på massor av ställen men fick aldrig nån plats. Sedan så bestämde vi att vi skulle försöka hitta var för sig. Eftersom hon ville till en fotograf, och dom tar nog bara emot en praoelev.

Imorgon ska det lämnas in till SYON, vilka praoplatser man har valt. Så det blev ganska panik idag när jag inte hade någon plats. Jag hörde med Matilda, sedan ringde jag till Ö&B. dom hade fullt till jul. Sedan skickade matilda ett sms till sin moster som jobbar på ica..
OCH VI FICK BÅDA PLATS DÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GLÄÄÄÄÄÄDJE

Milla & Lova

/linnea

Milla ville också visa en teckning på min blogg.

så varför inte?
hon håller mig sällskap idag.



linnea

Idag är jag sjuk


Men imorgon är jag nog frisk.
Tror bara att jag behövde en dag för att vila.
Äta glass och sova.
Perfekt!

/linnea

Män som hatar kvinnor

Nu har jag just sett filmen. Den var typ bra, fast ganska lång. Jag och Lovisa hade gjort fruktsallad med glass som vi satt och åt. Jättekul !!



kram lovisa

Hej hej allihopa

Samma glada dampunge här då!
Dagens roligaste: Mattelektionen. Nina och jag skrattade oavbrutet.
Dagens dampigaste: Franskan................................... behöver jag säga nåt mer?
Dagens bästa sms: "jorå, dom tycker du är chill jämfört med andra tjejer dom varit med tex. summercat B)"
Dagens hals: ond
Dagens vän: Carpet. Matilda.
Dagens outfit:


/linnea


kul klass

Det var zon igår, vilket som var jättekul. Det är så roligt allt, och det gick väl bra ibland tycker jag. Men det var lite ovärt för jag steg upp kring 7 och då steg jag upp och skulle packa för att jag skulle hinna med bussen som gick 08.35 jag skulle hinna på statiol också, för att jag skulle handla, och då var jag tvungen att ditta och vänta jättelänge.

Sen idag har det varit skola, och nu har vi en massa läxa, och det är inte kul... men ja



söt klass, hahaha och idag så gjorde Petter en "små stjärnora" lapp som man då skulle anmäla sig till (eller så var det han som skrev in allt) , det är så fult, :D men typ rätt kul, den hänger i korridoren.. det var bara konskitg för han skrev att det var det 31/9 och det finns inte ens, men kul

kram lovisa


Älskar den här ungen!


han är så cool

/linnea

Sagostund med Lova.

Lova har skrivit en liten bok. Som jag skriver här nu. Jag ändrar inget på stavningen, men jag lägger till punkter och komman, så man förstår hur man ska läsa..

Lovisa spela fotboll



"Hej jag heter Lovisa. Jag åker skriskor.. I morgon ska jag på tränig. Min första. OOO va jag längtar. Mamma sa Lugn, kom och ät luns"



"Gå till Emilia o lek do. Var bor hon? Nere vid havet. Okej hejdå. Hejdå, hade so bra hopas hon är hema. Ja ja, hejdå nu."



"När hon kome hem frågade dom om Emilia fik sova över. Ja, det går väl. Men kan hon åka med oss på träningen, mamma? Nej, den vart inteld, vill du gå i not anat?"


"Bara fotboll. Nej, ignen jillar fotboll i vår familj. Men jag jillar fotboll. Jaja okej. Jaja sejer Lovisa VOHUV
(wohoo)"


"Hon sow. Nesta dag do skolle hon på tränig. Nu for hon på tränigen. Och så här vart henes kort"



/linnea

"Då fick vi en idé!"

Igår ville jag och lovisa vara med någon, så vi smsade jättemånga. En del svarade inte, andra var borta, en del gjorde annat, andra ville inte. Men Oliver, Oscar och Kalle Å ställde upp. Så vi for dit. Oscar spelade wow, dom andra satt i en soffa. Men sen for vi till Oscars hus. Då ringde adam, anton och isak. Dom skulle komma.

Då fick vi en idé!

Vi låste upp oscars hus, sen gömde vi oss i trädgården. Först kom adam och isak. Dom gick raka vägen in till huset. "hahahahaha" oscar ställde sig upp pch var på väg mot huset. DÅ KOM ANTON. Oscar stod där helt synligt i mörkret, mitt på gräsmattan. Så han vände sig bara om, så att hans ansikte inte skulle skina upp. Anton var BLIND och såg inte oscar. Då kunde jag och lovisa inte hålla oss för skratt.. HAHA riktigt fult var det.

Men vi fick inte gå in i Oscars hus efter det, så alla var ute och gjorde ingenting, tills vi for till kalle igen, och såg film.


förra julen. samma lovisa.

/linnea

My company of the day, typ




om det inte är någon som vill hitta på nåt?
/linnea

Elsa och hennes (i det här fallet) ledsna ögon






/linnea

I am a rockstar


/linnea

Gitarr


Igår hade vi gitarr. Jag och Filippa. Vi for dit och var där i tid. Men då var det typ nån som hade tagit våran tid. Så vi väntade i en halvtimme typ. SEN fick vi komma. Undertiden togs den här vackra bilden. Och några till. När vi låg där och tog kort, så kom ju gitarr-peter ut... pinsamt, eftersom det var våran första lektion med honom...

LULEÅ

Igår när vi var lediga då var jag och lovisa i luleå och skulle gå på stan.  Vi åkte tidigt på morgonen, bussen gick kl 8.10 på morgonen. Så vi var ju typ uppe tiden som vi egentligen skulle till skolan.

Men jag kan visa lite bilder..







Då var vi framme i Luleå bussresan på 13.5 mil gick hyfsat snabbt. På bussen satt vi längst fram där uppe, för Lovisa kan bli åksjuk, sen är det lite kul med. På andra sidan, de som satt på ndra sidan , fast längstfram, det var en utlänning.. HAHAH det var jättekul. Hon hade jättehög musik och levde sig in i sin egen värld, som att hon var själv på bussen. (det var typ låter från 05, alltså inte så nya) Och sen så började hon fräsa, jag vet inte hur jag ska förklara, men efter hon fräste så stönade hon till och varje gång hon gjorde det så började vi skratta, och vi försökte filma hon, men då märkte hon det :] det blev ganska pinsamt...










vi trodde typ att vi hittade där , men vi var bra.



vi var på lite olika butiker, och provade kläder...







sen gick vi och fikade på blå gåsen, det var typ en glassbar men lovisa hon drack kaffelatte och jag en läsk, sen gick vi och provade kläder igen.



vi provade gooos kläder ;)



sen åt vi igen , middag. inte så nyttiga, men och....

Sen åkte vi hem för att vi skulle hinna med konfan på kvällen..





vi trodde typ att vi satt och stekte på bussen , men det är coolt, HA HA





sen var vi hemm igen , ett ganska långt inlägg , men det är kul

kram lovisa


Det här är jag idag


och det här..

och det här..

och det här..

och det här..



/linnea

 


Karl-Anton Magnusson



är gullig

/linnea

ÅHHHHHH hata klassfoto.


fejkfejkfejk
/linnea

psykbryt

på min syrra som gör ALLT för att jag ska börja skrika och få utbrott.

Och oftast funkar det också. Verkligen skitjobbigt. Varför gör du så..?
Här sitter jag vid datorn, jag gör ingenting speciellt men vill ändå vara ifred. Så kommer min syrra in, och sätter sig bakom mig. Och försöker spana på vad jag gör.
"Gå, sanna"
"Varför?"
"Men gå bara.."
"varför"
"för att jag vill vara ifred!"
"Vad är det som är så hemligt?"
"ingenting, jag vill bara vara ifred?!"
"Få se allt du gör då?"
Så jag visar henne allt jag gör, spotify, apberget, msn och bloggen.
"Kan du gå nu?"
"neee"

Jag har så kort stubin. Det ryker ur öronen. Så jag ropar på mamma.
Som räddar hela sammanhanget, och det blir inget vulkanutbrott.

Men alla har vi motgångar, och för det mesta är hon en bra syster.




sista bilden hade inget med sammanhanget att göra, men dom tre sista bilderna satt ihop... så jag får leva med det.

/linnea


sju sjösjuka sjömän på ett sjunkade skepp


och lika många månader med dig.
Synd att vi är för snygga för att fångas på bild.

/linnea

film

HAHA igår hade vi ju många besökare :O typ som aldrig förr.
Det är ju ganka coolt, eller jag tyckte mer det innan jag visste att linnea var hövding på apberget.

Men nu ska jag och se en film med min syster.


jag gjorde en fin frisyr på henne idag, det är så snyggt :D !!!!!!

kram lovisa


Måste bara berätta lite om igår

För då var jag med Matilda och Hampus. Vi gick till coop från sörböle, sen till Matilda på sunnanå. Där somna typ alla. Eller iaf nästan. Lät väl som en kul kväll? hehe kanske inte.. Men jag och Matilda fick några rejäla skrattattacker. Kanske för att vi var så trötta.
Sedan körde vi två hem i mörkret, och jag sjöng som vanligt, för att stänga ute rädslan för älgar och dylikt.
Nu ska jag sova. Godnatt.

Oscar Ask

/linnea

ofta 5 minuter efter varandra?



ser inte ut så


(GUD SÅ MÅNGA BILDER PÅ MIG IDAG:O:O)
/linnea

Ibland har man en filt i byxan..



..och ibland dricker man mjölk i skogen, klädd till en bonde.

/linnea

Det femhundraförsta inlägget

Nu är jag hos Kalle.
Idag har vi bakat chokladbollar.
Men vi åt bara typ 3 var, sen så var han tvungen att fara. Så jag åt upp alla...
Kalle trodde dom var kvar, men icket, dom är i min mage.

Ett fint träd.

/linnea

Idag känner jag mig norrländsk


och till råga på allt åt jag älggryta till middag.

/linnea

Lika?





njaa...

/linnea


Hihi

 irriterande bild, men den FÅR inte visas i större format
/linnea

Resultatet av dagen...

198 besökare!!!!!!!!!!!
Thank you apberget.

Jag och min syrra tog lite kort idag. Resultatet varierade.


vi var kanske ute i en kvart. Se så mörkret tog över från första till sista bilden.

/linnea


Come on

VILKET REKORD!!!!!!!!
vi som i vanliga fall brukar ha mellan 35-45 läsare per dag har idag haft 148 hittills!!!
Kan det bero på att jag är "hövding" på apberget, och att alla som loggar in kan se våran bloggadress. YEP det tror jag. Det är ju nice.

Här kommer fler bilder från idag:



/linnea



då var det helg igen

Jag har ont i mina fingrar. Men det är för att jag har lärt mig en cool sak. Nu kan jag spela halo på pian, asså förspelet, det var typ inte så svårt, men med båda hnderna var det. Men jag känner mig som ett proffs :D ahhaahh så ful. Men vi har nu varit och hämtat pianot och jag hr typ suttit och gjort massa saker på det.

Sen har det ju varit tv pucken idag, jag såg lite när västerbotten mötte stockholm, men dom förlorade och det sög ju..

Och igår var jag på innebandyzon. Vilken skilnad det är jänmför med laget, vilken fart. Det var jättekul, men det gick väl nja...... Men det är ändå kul.

Jag ska nu äta sen ska jag till nils, måste kolla en buss..






tänk vad lång tid det är kvar tills vi står där igen , men jag längtar redan faktiskt

kram lovisa

Barnvakt

Idag ett tag så passar jag mina två småkusiner med min syrra. Självklart blir det mycket lek, så som kurragömma. Kameran följde med också.


Nu ska jag fara och se på match.
/Linnea


Dags för fredagsmys

Först åt jag
Sen åt Kalle
Sen körde vi moppe till Karamelltåget och köpte godis. För 58 kronor...... Efter det körde vi till mig, hämtade en cola och såg tv i mitt rum. 2 filmer. Eller vi såg inte början av den ena, och inte slutet av den andra. Eftersom vi inte var hemma från början och kalle skulle fara i slutet.

Okej kanske lite komplicerat, men det var iallfall mysigt. Riktigt fredagsmys.

The worlds greatest Karl-Anton. <3

/linnea

hjälp

ZON IDAG jag är typ lite nervös och det känns inte så bra, för jag ar inte tränat typ nått sen känner jag mig inte riktigt frisk... men jag hoppas det går bra.
Jag tycker inte om att vi går länge på fredagar, tänk alla fredagar sen 7 och 8 och nu 9 har vi gått till fyra på fredagar, och om vi inte slutar tidigt nu , då kommer jag typ jag vet inte vad.. men då blir jag typ sur.

Men jag äta nu, för vi ska snart åka . :D :D::D:D:D





ahhhh typ söt ;)

Kram Lovisa

"Och så lite sånt här..."

Hej allihopa!
Idag hade vi en helt vanlig skoldag
Matte
Arbete
Fotboll
SLUT

okej, inte riktigt så vanlig. Vi slutade nämligen före lunch 11.45.
Efter det for jag på stan, för jag hittade ett gammalt presentkort från staduim i fickan.
Kalle kom och hjälpte mig att bestämma vad jag skulle köpa, eftersom jag hade problem med det.
Det blev iallfall:
2 par fotbollssockar, vita och svarta
2 benskyddstejpar
1 vattenflaska
1 par vantar
2 vatten
3.50 till röda korset.


Inatt fixade pappa Spotify åt mig också, och gjorde massa listor. Har man lite att göra så har man..
Så nu sitter jag och Kalle här och lyssnar på musik, men vi funderar på att göra nåt roligare.

lille birdie.

/linnea


Titta, en ny design!

Och det är min kusebuse som har gjort den, henne tackar vi!!!!!!!!!

/

hej

Nu är jag på skolan...

Vi har so och vi håller typ på med nått. jag är typ bra, vi är i datasalen och det da,mpar-.-...

igår fick jag bilder från peddomappen ;)



den ända på denna dator :D hhahahhaa

kram lovisa


090909

Jag är så glad att jag fått SPOTIFY!!! joel hjälpte mig att göra en användare och nu sitter jag och lyssnar på en massa musik och det är kul. Jag fattar typ inte för att det är på engelska.

Ikväll ska jag vara med Lovisa, hon har varit och hyrt en film som vi ska se. Vi är ganska Äckliga men och.
Sen hade vi orgentering och jag suger på det. Jag missade en, och jag gick vilse, eller jag tappade bort mig på kartan och sed orkade jag inte. Utan lämnade den. Jag tror att Emil (läraren) blev lite besviken...

Idag är det 09 09 09 och det tycker jag är coolt så det blev rubriken för dagen. Det är ju inte så många som får uppleva det, för det går bara till 12 12 12 och sen måste man vänta i 100 år typ :)



jag vill ha sommar



kram lovisa


oj

ojheej, ett tag sen, men det har som inte blivit av. Men nu kanske, jag kan bli väldigt less ibland..
Men inte mer om det, nu ska jag snart på innebandyträning och jag måste verkligen bli bättre på det, jag minns ju knappt hur man gjorde. Men det kommer nog hoppas jag.

Jag har just läst ett kapitel i min bok, nu är jag på 3:e boken i twillight och jag blir typ bara mer beroende, fast det inte går så snabbt. Men den är så bra, och det är kul att jag läser böcker. Jag blir typ bättre på att läsa.

SEN HAR VÅRAT TRÅDLÖSA BÖRJAT FUNKA JAG BLIR TYP ÖVERLYCKLIG..

Sen har jag ju hunnit fyllt 15 också.. :D  jag är ju stor nu


tack <3



hjälp, det känns inte bra att alla har skolkatalogen..............

kram lovisa

Ett inlägg!!!!!!! OMG!!!

... ecxuse moi... eller vet inte om det stavas så, men jag ber om ursäkt för dålig uppdatering iallfall. Nu kan jag inte skriva ett lpngt inlägg, eftersom jag ska till mamma och hämta fotbollskläder, byta kläder, fika nåt och så.

Igår var det tänkt att jag och Matilda skulle till loftet, men när vi kom dit var det inte en ända person som vi kände, så vi drog därifrån. Vi smsade till några som bor på moröbacke, men det var bara en som ville/kundje vara med oss, det var Stenberg. Så vi for till honom, han var barnvakt. Efter att hans mamma kom hem drog vi till Joel Boklöv, sedan vidare till skogen(?) Haha där gick vi, mitt i ingenstans och kom till en fotbollsplan. Där hade Kalle just haft träning, så jag sa att han skulle skynda sig att duscha sen höra av sig.

Vi andra fortsatte i skogen en lååååååååång bit, tills vi kom till en brusväg, jag kysste marken och tackade för att jag slapp gå i ödemarken. Sen drog vi på Willys, då kom Kalle, sen gjorde vi ingenting, det var lite halvtråkigt, men så kan det bli ibland..

OMG, det här skulle inte bli ett långt inlägg, men det blev det typ ändå. MÅSTE DRA

CYA

Kinaj →

Arg älg jagade mopedister

Två flickor på moped ringde på torsdagskvällen polisen och sa att de jagades av en arg älg på gamla E 4 vid Bureå.

Polisen rådde flickorna att "tuta och leva om", vilket tycks ha lyckats, då de inte ringde upp igen.

Ur Norran.

 

 

BUHU, jag vill inte köra moppe där.

eller vadå, älgar är ju snälla djur..?

 

Igår var jag med Lovisa F på stan i 3 ½ timme, BARA för att hitta en present till lovisa som då fyllde år igår. Tillslut hittade vi lite grejer, bland annat en mascara. Vi köpte även en lite krukväxt, vi tyckte den var gullig. Direkt när jag kom hem for jag till Lovisa. Där åt vi tacos, spelade spel och grillade. Det var jag, Emma, Maja, Lovisa, Lovisa och Filippa. Riktigt trevligt! Hoppas att du hade en bra födelsedag, Lovisa!

Jag, Lovisa R och Lovisa F, i vintras.

 

/linnea


oj, vilket konstigt inlägg, må jag säga.


Jag måste skriva lite om burvik..
DET VAR SKITKUL, roligaste året, faktiskt.
Älskar våran klass. Kommer vara jobbigt när vi alla ska gå skilda vägar. Fast det är ju ett tag kvar!
 

Iallfall punktform
* Vatten + mjöl = kul
* Skräckis, jag vågade inte gå på toa efter den, så jag var rädd att jag skulle kissa på mig på spökstigen
* MEN spökstigen var töntig, alla oroade sig i onödan, så även jag..
* Grilla på stranden
* RAMLA I EN MYRSTACK, BUHU..
* Gick runt ute mitt i natten med ett täcke runt mig, Oliver, Sofia, Emma + massa andra joinade ibland.
* Vaknade ett x antal gånger av att det kom folk och la sig i min säng.  
* Blev väckt av att Maria Geraldez kom in och pratade spanska, jag fattade noll.
* STÄDADE SKÄÄÄÄBBHUSET, okej, jag sopade under min säng, sen satte jag mig i en soffa och tittade på.. Skäms Linnea, skäms!
* Gömde mig när Annah sa "vem städar toan?"
* Slapp
* Skratt
* Mer skratt


SJÄVKLART TOG JAG BILDER DÄR :D:D:D inte.
ska se om någon liten rackarunge från min klass har lagt ut nåt på sin blogg. Näpp ingen av alla två hade lagt ut en ända bild...

Ska försöka ladda in konfabilden som jag lånade från Lovisa. Hoppas bara scannern funkar. NÄHÄ, inte det heller.
DÅ BLIRE DEN HÄR BILDEN:

HATAR DEN HÄR DATORN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hejdå
/linnea


Föressten
DAGEN IDAG:
5 lektioner före lunch
2 diagnoser
1 mattelektioner
Sallad till lunch
1 till mattelektion
Historia på SO:n
2000 meter
träning
ska städa

Vad säger ni, vilken höjdardag?
DET BÄSTA MED DAGEN ÄR ATT CARPIS KOM HEM IDAG <3<3<3 och som grädden på moset, löken på laxen, pricken över i:et, hade hon med sig en STOR TOBLERONE<3


NU HEJDÅ / linnea


RSS 2.0