pluggiga jag



Jag satt ute på bron och pluggade lite med klänning och keps, mycket snyggt! Jag såg inget på datorn utan kepsen så den var jag tvungen att ha. Jag testade lite vårfestkläder och det fick bli något jag hade i garderoben, och det får duga.

/ lovisa

lika?



7:an





8:an



9:an, vilken skillnad!

/ lovisa

Häj linnea här

har varit med Nina idag efter skolan, vi har gjort massa, och tillslut tvingade hon mig att sätta mig i en buske, invarderad av bladlusar för att knäppa några bilder. Haha kände mig mycke cool med ninas pilotbriller


cooooooooolish



imorgon har vi cup mellan skolorna, haha vi SKA VINNA!!!!

söndagkväll

Hela söndagen har varit en slapp dag och jag har känt mig rätt trött, lite timmar i helgen. Jag sovde kanske två timmar där efter 12 och det var skönt med det var för lite. Idag är det morsdag så familjen åkte till farmor och Christer och fikade lte tårta, gott. Sedan när jag kom hem slog jag på tv och slappade ytterligare. Det är rätt skönt och söndagar ska vara så här.

Filmen igår, jag såg ju Sex and the city 2 och den var bra. Inte lika som första filmen, men jag gillar den. Det kan även vara att jag gillar så mycket att vara på bio och då blev jag jätteglad bara för det. Jag känner att jag måste oftare gå och se. Jag gillar även när det blir lite oplanerat. Det bara som blev av sen åkte jag och Emma dit.

Ska försöka göra lite SO, kommer vi fortsätta plugga ända till skolavslutningen. Jag hoppas att det trappas ner snart..



Jag har inga bilder så det fick bli en fin från när klassen var vid älven..

/ lovisa


sex and the city 2

Nu har jag reserverat platser till filmen Sex and the city 2 som går ikväll. Jag tror att filmen kommer vara bra, fast kanske inte som den första. Jag ska se den med Emma kl halv 7. Sedan får vi se vad vi hittar på.



Igår mötte vi Tyresö på Norvalla och vi vann med 1-0 :D:D Men det var så spännande, jag klarar inte av när det blir så. Men det var kul att se. Efter det gick jag till andra planen på Norvalla, till konstgräset och där satt Joel, Max, Ludde och Alle. Jag gick till dom ett tag sedan åkte jag och Joel hem till han och chillade lite.

/ lovisa


det blev musikal iallafall

Det blev lite oplanerat idag. Jag stannade hemma från skolan och sovde ut. Jag låg bara och såg på massa dåliga saker på tv och väntade på att tiden skulle gå. Jag hade nästan ingen feber, inte som igår när jag hade 39,5 innan jag skulle gå och lägga mig. Det oplanerade var att jag tog bussen till stan och såg på musikalen fast än jag inte var 100 frisk. Jag tycker att musikalen var bra och rolig så det var bra att jag åkte in och såg den.



När klockan var 11.25 så började jag duscha. När klockan var 11.45 bestämde jag mig för att jag skulle fara och så var det bara 10 min tills bussen gick så jag fick rätt bråttom. Jag åkte med blött hår och inget smink, men och! Det är jättefint!

Nu ska jag vila lite mer så jag är frisk till imorgon, för jag vill inte sitta hemma hela kvällen. Så jag ska göra allt för att bli frisk sedan ska jag plugga lite.. Det är nog lättare att göra det idag än vad det var igår. Fast då satt jag i två timmar och gjorde NO med 39 graders feber.



Jag hittar massa bilder lite här och där på denna dator, men det är kul att titta i alla gamla mappar!

/ lovisa


mycket sjuk på sistone..

ÅHH nu är jag sjuk igen, 39,1 graders feber och det sug! För då missar jag frejamusikalen imorn för jag gissar att jag inte kommer kunna fara till skolan imorn .. Den ville jag så gärna se(a) men aja.. :(:( nu ska jag sova för jag vill bli frisk..

/ lovisa

sommarjobb

Idag kom breven där det stod om man fått feriepraktik. Jag fick ett jobb!! Jag fick fotbollsskola i CIF. Men det krockade en vecka med mitt andra jobb så jag måste tacka nej. Det kändes lite tråkigt för det skulle säkert ha varit ett kul jobb tror jag. Men jag väljer tuvanjobbet före. För det känns ännu roligare!



Någon annan som fått jobb?

/ lovisa

plugg plugg plugg

Nu har jag just kommit hem från skolan och stan. Vi hade trivseldag idag och klassen hade egentligen tänkt vara ute och bada och ha kul. Men det är inte riktigt rätt väder för det, så vi var inne och hade datasalen och de bärbara datorerna hela dagen. Det var rätt skönt och vi satt och jobbade med allt som vi ligger efter i och det är rätt mycket.. Som typ matte, NO och SO. Det är hur mycket som helst som ska göras.

Vi gick bara halva dagen och slutade efter vi hade ätit lunch. Men jag och några stannade ett tag eftersom vi var tvunga att jobba lite på bilden eftersom vi inte har någon lektion nu i veckan, för vi ska på frejamusikalen. Jag längtar efter att få se den. De musikalerna brukar alltid vara jättebra! Efter det gick jag och Lovisa in på stan en snabbis för att titta på lite saker. Jag måste hitta skolavslutningsskor om jag inte hittar några hemma..



Nu ska jag göra lite no så att boken blir klar någon gång..

/ lovisa


ohh!!

Jag har hittat massa gamla bilder.. jag vill nästan inte säga vart ifrån dom är.. hahaha




oj vilket ljust hår ^

/ lovisa


från Stockholm

Nu sitter jag här i Stockholm hos Mats och Åsa, alltså Joels familj. Det är verkligen jättemysigt här och jag vill verkligen inte åka hem. Vi har haft jättekul, första dagen var vi på grönan och det var jättevarmt och jag åkte ALLT! Fritt fall två gånger och jag fick en sådan kick, men det var så läskigt. Sen insane den var hur kul som helst och jag ville åka den hela tiden men inte Joel då...

Andra dagen åkte vi ut till Ingarö, till Joels farfar och hans thaitjej. På dagen var det jättevarmt och vi ville bara bada för det var hur varmt som helst i vattnet. Det var som på sommaren tyckte jag nästan. Vi skulle med på något bröllop sen åt vi thaimat och det var ingen hit, det var lite pinsamt att jag inte tyckte om det(A)

Idag har vi varit och shoppat i regnvädret. Det var första dagen det var dåligt väder men då kan man passa på att shoppa. Jag fick med mig lite hem men inte så mycket jämfört med Joel han shoppade hur mycket som helst. Men det var kul. Sen kom Åsa och Mats och vi åt på någon restaurang men asiatisk mat och det var gott.

Sedan gjorde jag ett misstag.. Jag tog fel kameraladdare så batteriet har nästan tagit slut och nu kan jag inte ta mer kort. För det har jag nästan gjort hela tiden. Kameran har fått följa med jämnt. Och här kommer lite!


















/ lovisa


I ♥ ROCK

Idag på skolan tog vi avslutningsfoton. Vår klass var lite av varje. Tjejerna var rockers och killarna var haha jag vet inte rikgit, men snygga var dom.





Tog bilder från Sofia, hon tog hela tiden kort!

Just nu har jag just börjat packa lite och jag har ingen aning om vad jag ska ta med, men det blir nog bara att stoppa i nått fint.

/ lovisa

man ska inte klaga på vädret!



Det var så fint och skönt ute idag när vi hade fotboll. Man behövde inte ha mycket kläder och det var hur varmt som helst. Nu måste jag hård plugga och göra NO boken eftersom jag snart åker iväg och kan inte göra nått då.

/ lovisa

igårkväll

Igårkväll var jag med Joel ett tag. Efter han hade varit och spelat kom han och hämtade mig. Sen åt han och sen körde han och jag åkte på moppen. Vi skulle visst till Alle ett tag, det var där i hans lägenhet vi var nästan hela kvällen. Men åkte kring 11 på kvällen tror jag.

 Vi körde förbi Manhemskajen och satt där ett tag. Det var så skönt i luften, så varmt. Men efter ett tag så blev det kallt, för jag hade inte så mycket kläder på mig. Han skulle skjutsa hem mig så vi åkte till honom och hämtade lite kläder. Då blev det inte lika kallt! Men det var en kul kväll.

Superfotografen!

Nu är det sista dagen på det långa helgen. Jag får se vad jag ska göra, det ser ut som det är rätt fint väder. Det kanske blir att sitta ute.

/ lovisa


matchvärdar

Lite bilder från då vi var matchvärdar.






/ lovisa


@ emma place

Nu sitter jag hos Emma och hon är och äter. Jag följde henne hem efter Sunnanå matchen som vi var matchvärdar på. Jag tycker det är rätt onödigt att man behöver vara 7 stycken som är där och ska jobba. Det ända man gör är att titta på. Hela dagen går åt till det.

Snart ska vi till Bergsbyn, Emma ska till Lovisa och jag ska hem. Något som är dåligt är att min fot inte blivit bättre. Jag kunde inte sova inatt, jag vaknade flera gånger av att det dunkade så mycket. Sedan gick det inte att somna om nästan. Fast jag gjorde det nog ett tag, för jag vaknade igen kl 9 och då gick jag upp. Jag har tagit Ipren och då blev det bättre. Men det är så jobbigt att känna att man inte kan använda foten fullt..



Lånade en bild från Emmas dator, jättefin!

/ lovisa


matchen

VINST!! Det känns jättekul att vi vann idag. Det blev 5-2 mot Västerås och vi var typ ändå bra vissa stunder. Det var bara så kul att vi vann min första seriematch. Eftersom vi vann nu, ligger vi tvåa i serien. När vi spelade var det inte kallt. Det var ca 22 grader i skuggan och man höll på dö, nästan. Man ville bara gå och duscha i kallvatten.  Men det var lite surt, jag stukade typ foten i andra halvlek. Hoppas det bara var en liten stukning. Men jag har lindat foten och ska sova med det.



Bilder från Klara som var där och tittade och tog lite bilder. Jag gillade inte att hon var på min kant och alltid när jag skulle kasta inkast så skulle hon ta kort;) haha jag kände mig så dum hela tiden.


/ lovisa


jag gillar det

Jag känner i luften att sommarvärmen har kommit, det är så skönt. Imorse kändes det inte som det skulle bli fint. Det regnade och åskade när jag hade träning kl 11. Men det gick snabbt över och när jag var hemma från träningen så var det fint väder igen. Men när jag skulle in till stan klädde mig lite för mycket.

Jag skulle till vårmässan med Lovisa och jag hade svarta långa byxor och skinnjacka som blev jättevarm. Jag ville bara hem och byta till andra kläder. Det var inte så mycket intressant på vårmässan. Därför var vi inte där så länge. Det första jag gjorde när jag kom hem var att byta till mindre kläder. Sedan satte jag mig ute på bron i solen ett tag. Det var kring halv 5. Men det var ändå så varmt! Jag längtar bara till helgen då det ska bli ännu varmare.

Men det är tråkigt, för jag får inte sitta ute i solen imorgon så mycket. Eftersom jag har match imorgonkväll.  Men det blir nog att köpa glass, dricka vatten och chilla lite. Men annars blir det att sitta inne :/ Jag kommer att vara lite nevös inför matchen.. Men det är bara bra, för så blir man extra peppad.






Lovisa har inte skickat bilderna från idag. Hon gör det säkert imorgon så då kan jag lägga ut. Men tills dess får jag ta dom hon hade på hennes blogg!

/ lovisa


nu har den kommit

Min skolavslutningsklänning har kommit!!! Jag har testat den två gånger. En gång igår och en gång idag. Igår tyckte jag att den såg ut som ett nattlinne. Men idag när jag testade med skor, hår och smycken så blev det ändå rätt fint. Jag tycker om den jättemycket nu. Jag längtar bara till att ha den på skolavslutningen. Men det är ett tag kvar.



Jag tycker det är så kul att hitta massa som tex skolavslutningen. Det är så kul att alla har klätt upp sig och är fina.

Nu ska jag fråga mamma om lite massage, det behöver mina onda muskler. Jag har så mycket träningsverk och det är så jobbigt när man går och sitter och allt.

Jag såg idag att björken har börjat blomma och det betyder att jag kommer vara allergisk nu ett långt tag..

/ lovisa

vad händer?

Det går inte att ladda min mobil. Jag har laddat den med 200 kr en gång och mamma och också gjort det två gånger. Men det går inte att bekräfta när man laddat. Jag vågar nästan inte ladda igen. Tänk om allting bara är segt så det har tagit 3 dagar för det att komma in på mobilen. Då kommer ju massa pengar att läggas in och det vill jag inte. Det är jobbigt att inte ha pengar på mobilen.

Jag tror det är något fel med telefonbanken. Jag brukar alltid ringa till banken och ladda mobilen, men måste köpa i affären istället tror jag. Eller är det mobilen som inte fungerar?



/ lovisa

träningsverk är bra

Jag har kommit hem från MAQ träning. Det känns i kroppen att jag inte tränat MAQ på länge. Mina muskler orkar inte med, fast än jag körde med de lätta vikterna.. Men det kommer! Det kommer värka i kroppen imorgon(A)

Det var lite surt, vi fick veta att vi skulle ha träning på fredagsmorgon kl 10, ingen sovmorgon. Det blir det aldrig när vi har "lov". Fast det här är inte så långtlov. Men det var iallafall för att det inte skulle bli så stort träningshål innan vi har match mot Mariehem på måndag. Det är inte den ända matchen under närmaste veckan. Vi har även hemma match mot Västerås. Det känns jättekul att möta dom!

Jag blir så sur, nu när jag och Joel ska till Stockholm då kommer Gröna Lund kanske ha stängt.. Det skulle typ vara strejk. Vilken tajming det skulle vara iså fall . Vi skulle till Grönan på lördagen och på fredagen börjar strejken. Det är inte säkert än, så hoppas inte det blir någon strekj!!!



På ledarutbildningen, vi hade gjort ett eget "hus". Vi ville typ vara för oss själva, nä men det var en härlig liten hörna!

/ lovisa


torsdagkväll

Nu har jag blivit frisk igen så jag kan träna :D och det känns kul. Men ska inte spela något i helgen eftersom jag varit så sjuk. Jag ska nog själv ta och träna lite, man tappar verkligen allt när man är sjuk. Så jag ska försöka göra att det inte tar så lång tid att komma tillbaka.

Det ska bli fint väder i helgen och det är jättekul! Då ska jag sätta mig ute i solen ett tag. Dåligt att vi hade ledarutbildning hela lördag och söndag. Men ska nog hitta lite tid till att vara ute. Det är så skönt när det är så fint!



Jag längtar till skolavslutningen och jag skulle vilja ha den här då! Men jag vet inte, passar det riktigt?

Jag längtar ännu mer nu när vi börjat öva på alla sånger som ska sjungas. Allt blir bara så härligt!


/ lovisa

ganska fin endå

Efter skolan idag fick jag skjuts av Matilda till stan, tack Matilda! :D Sedan gick jag med Lovisa ett tag senare kom även Matilda som tvärt hade åkt hem men sedan tillbaka. Jag hittade en jättesöt tröja på HM. Lovisa hon sa att det där är en riktig "Lovisa tröja". Men jag typ nej BLÄÄ! Men jag tog ändå ner den och provade den och den var jättesöt! Men eftersom jag inte ska köpa nya saker så hängde jag tillbaka den. Men det var verkligen en jättesöt sommartröja!



/ lovisa


häst



En plugg Lovisa.. Men det är bra att man kämpar!

Nu känner jag mig mycket friskare ♥!! Fast ska nog inte vara med på fotbollen imorgon på skolan, för då kommer jag bli sjuk igen och det vill jag inte. Hoppas att det ska vara bra väder så man bara kan sitta där uppe på norvalla och chilla i solen.

/ lovisa


kinamat



Första gången jag åt kinamat(A)
När de kom hem från fjällen så stannade de och köpte lite på vägen. Det var faktiskt gott fastän jag inte var hungrig. Efterrätten var inte hit. Friterad banan med glass. Ja det är ingenting jag kommer att köpa..

/ lovisa


yeeeyy!

Att febern aldrig ska försvinna. Jag blir så less.. Jag är så trött hela tiden och hör konstigt?.. Jag känner att jag inte kan göra någonting. Fast jag har försökt göra lite skola nu när jag är hemma, men det går inte så bra. Det är så mycket som måste göras klart just nu. Jag är inte ens i närheten av färdig. Så vi får se hur det går.

Nu längtar jag tills resten av familjen kommer hem, så de kan hjälpa mig lite. Och efter god mat, det har inte blivit så mycket mat nu när jag har varit sjuk. Jag var aldrig är sugen eller hungrig när jag var som sjukast. Sen så har jag haft så ont i halsen. Men det känns som att det är lite bättre iallafall och tur det.

Sedan har jag gjort massa filmer till engelskan. Filmerna är hahaha inte bra och vi har inte tränat någon gång på vårat nyhetsprogram, men det kommer typ ändå sluta bra!



Laget vann den andra matchen nere i stockholm. 5-2 mot Stattena. HEJA!!

/ lovisa


vip platser



Funktionärerna sitter på plats. Vi var som sagt matchvärdar, vi gjorde inte så mycket. Men det var skönt att gå ut. Inte bara sitta inne i soffan och försöka bli frisk. Men det är bra för jag känner att jag håller på bli på bättringsvägen, känner mig inte så sjuk längre!

Nere i Stockholm så spelade laget mot AIK och det blev 1-1. AIK gjorde typ mål i slutet av matchen, så det var lite surt..

/ lovisa


nu är det match

Jag ska alldeles strax gå till Linnea för att vi ska vara matchvärdar på Sunnanåmatchen. Jag är inte frisk än, men när jag har tagit Alvedon så har jag i alla fall ingen feber och det onda i halsen gör inte lika ont utan det går att svälja. Jag har egentligen bytt med Julia, hon skulle jobba istället för mig. Men jag ska nog dit ett tag ändå. Jag är så less att bara sitta hemma. Jag ska ta på mig jättemycket kläder så jag inte blir sjukare.

Ska ingen och se damfotbollsmatch? Det är ju gratis idag ;D


Sedan är vi matchvärdar, och vi är trevliga!
Kanske blir någon bild därifrån sen, har inga just nu..


Sedan nu börjar laget spela mot AIK. De är nere i stockholm nu, hoppas de vinner! Jag ville så gärna dit och då blev jag såklart jättesjuk så jag var tvungen att stanna hemma isället för att fara.. Men jag hoppas på att få fara någon annan gång.

/ lovisa


RSS 2.0