31 januari

Tänk snart är det februari, det går så snabbt. Jag hoppas att det fortsätter att gå snabbt, för om 27 dagar så åker jag till lysekil, jag längtar ihjäl mig. <3<3<33


Nu ska jag möta Filippa, hon har gått över isen. Jag tror att hon kommer ringa när som helst och säga att jag ska börja gå. Så jag ska skynda mig att skrva så jag hinner klart.
Jag hade match idag, på hammarängen f94, vi vann med 3-1, men dom var bra idag.



En söt bild på lovisa forsgren när hon äter kexchoklad på klippan, du är söt


♥lovisafisa


31/1

URSÄKTA MIG
nu har inte jag skrivit på jättejättelänge
men det har hänt så mycket och humöret har väl inte precis varit på topp.

men iaf,
igåt följde jag moa, elin och matilda till loftet.
vi gjorde inte så mycket, chillade mest bara.
sen....
nae, jag vill inte prata om vad som hände, jag börjar bara tänka för mycket då.
tur att jag har världens bästa vänner.

idag vet jag inte alls vad jag ska göra.

ojdå, det här blev ett kort inlägg, men jag lägger upp en bild så att det ska bli lite roligare.




HAHAHAHAHAHAHAHAH OOOOOOLD PICTURE!!!!
men jag bjuder på den...

/linnea

BIO

Jag har nyss kommit hem från bio, jag såg I taket lyser stjärnorna
Den var jättebra, och alla som läser detta, tycker jag att ni ska gå och se den. Jag började typ gråta 5 gånger, det var lite pinsamnt, för det var alldeles tyst och det hördes typ att jag grät. Men sen var det några tjejer som började skratta, och sen en kille som sa SSHHHYYYY , och då var det kört jag kunde inte hålla mig, utan jag började skratta tyst, det var hur nära som helst att jag skulle brista ut i ett skrattanfall. Filippa som satt brevid mig märkte att jag skrattade, och hon började också. Då tänke jag, okej Lovisa, andas , andas, medans jag höll för öronen. Sedan gick det över efter ett tag.

Nu känns det jättebra, för jag har mycket godis och dricka kvar från filmen som jag kan knapra på.

 skit bra film , och killen i den är snygg :]


/ lovisafisa


29/1 - lovisa

Idag har jag åkt skridskor, vi hade det på idrotten, och jag är så bra..
Men det var jättekul, och jag längtar till mästa gång. Vi hade ingen sång idag efter skolan, så efter idrotten så gjorde jag och Lovisa oss i ordning. Vi skulle på stan efter och äta. Som tur var kom mamma och hämtade alla skridskorsaker så vi slapp bära på dom.
Vi åt på Max, och efter det så gick vi tvärt in på stan.


Sen gick vi till efyran och ner i källaren och väntade på att Venessa skulle komma. Våran sköna studiokille Nicklas kom och mötte oss utanför. Men Venessa kom efter ett tag alldeles andfådd. Hon hade sprungit. Men iallafall. Det gick snabbt att spela in skivan, men för min del, så blev det inte så bra..... Lovisa och Venessa är sjukt duktiga. ♥






/ lovisafisa


lovisa

Ett kort inlägg, jag måste packa, vi har skridskor imorgon. Jag längtar, det känns jätte kul. Fast jag är lite sjuk, så jag ska inte vara med så mycket.

Idag var jag och mamma tvärt in på stan. Jag tänkte köpa en dunjacka, men den jag tänkte var slut, och det kommer inte in mer. Så det är bara att glömma. Men sen köpte jag ett linne från gina, en Björn Borg väska och ett par örhängen på accent, eller vad det nu heter. Sen en mysig pyamas, från cubus.

Jag var på klippan ikväll, det var en femkamp där som jag var med i. Mitt lag bestod av : Lovisa, Linnea, Matilda, Venessa och sen jag då.





/ lovisafisa

linnea

ingen lust alls med att blogga...



/linnea

lovisa skriver..

Åh, jag har varit sjuk i en vecka nu. Jag har jätte ont i halsen,  jag hatar att vara sjuk......

Jag har inget att skriva, Viktor Granström skickade just en låt till mig,  Mr.stor, hahah den var JÄTTEBRA. Han är bara nöjd med den. Jag har just Lyssnar på love game typ hela kvällen, den var lite jobbig från början, men nu är den typ bra.

Jag har gratis sms, skicka ett till 0738138870 vet ja...




från klassresan i 6:an


/ lovisafisa


27/1 - tisdag

IDAG så har jag varit i skolan. Sista timmen hade vi HK och idag var det min tur att laga mat till filippa, FAST eftersom hon var sjuk så fick jag göra mat till mig själv... men jag gjorde iaf en tacopaj, som blev väldigt god. Tycker synd om filippa som gick miste om den..haha.

Efter skolan stack jag och nina till ica och köpte krossad ananas, cremé fraische och smör, för vi skulle nämligen göra en ananaspaj!!!! det måste verkligen vara VÄRLDENS godaste paj. Men iallafall så for vi hem till nina och gjorde pajen där, den vart riktigt lyckad faktiskt. 

Efter att vi hade tagit två rejäla bitar var så chillade vi lite och ritade på paint... väldigt fint blev det.

Klockan halv åtta fick jag hämtning eftersom nina skulle iväg på träning. så då for jag hem och såg ett avsnitt av top model .

gammal bild, som vanligt....från bulgarien 07, första veckan i sjuan.


Det måste jag blir bättre på!! att ta nya bilder, eller alltså bilder som iallfall har men inlägget att göra. För jag vill ju inte ta bilder från typ google och sätta in. (på t.ex. en ananaspaj) för då blir det som så opersonligt...
Men egentligen, hur kul är det på en skala att lägga in en bild som är tagen med "min" fina w300i som bara har vga-kamera?
Kanske en 2a. 

Men nu ska jag inte skriva nåt mer, utan vi får hoppas på att lovisa också slänger in ett inlägg snart istället :)
hare.
/linnepinne.

hih <3

hihi, linnea är söt.
Ganska dålig kvalla, men jag var tvungena att lägga in den, sötnos <3




/lovisafisa

26/1

sådärja.
då har första dagen på skolveckan börjat igen...

idag så var det våran klass tur att besöka ungdomsmottagningen för att få lite info om olika saker. Typ när man kan vända sig dit osv...
Så det tog hela förmiddagen och nästan hela lunchen också så då kom jag & emma sent till franskan eftersom vi ville hinna äta. och det var helt okej för våran fröken.
Så efter franskan så hade vi tre lektioner till som vanligt på fredagar och vi slutade 15.05. Då gick jag in till ica med lovisa och lovisa. Där så köpte jag och lovisa varsin hallonsoda och en kaka var, lovisa forsgren köpte en festis som hon skulle ha till sin mat som hon skulle äta före våran träning. Så därför så gick vi till hennes mammas jobb så att hon kunde värma sitt kött med potatisgratäng. Sedan tog vi bussen till våran träning. Fast jag och lovisa skulle inte träna så vi tittade på ett tag innan vi tog bussen hem igen.

ska på klippan nu. 

 
/linnea

jag tycker nästan att jag är cool

lilla ägghuvud.


/linnea


sistaveckodagen - söndag

Snart är det skola igen. Det är nästan slut på helgn, men jag får njuta av det som är kvar.
Lovisa ska komma och hjälpa mig att locka håret, så jag ska inte skriva så mycket, för innan hon kommer så ska jag göra en kladdkaka som vi ska äta sen.

Här är lite bilder som jag hittade på datorn...
De är ju jätte snygga.... hihihi







Sen ska jag på klippan, kom dit ikväll?


24-25/1 - kusiner

god(dag)morgon
det skulle vara väldigt roligt att få se vilka som läser den här bloggen, även fast det kanske inte är så många. så du kan väl bara skriva en kommentar med ditt namn & ålder, vettja?

igår hade vi ju som sagt främmande av mina kusiner.

och dom tillsammans med min syster bakade ju "kladdkaka surprise"

"surprisen" var dumle och annat chokladigt som dom hade proppat ner.
riktigt gott faktiskt. (på bilden är den ju ogräddad så där ser den inte så frestande
ut men chokladen smälte ju faktiskt litegrann i ugnen.)

nu ska jag fortsätta ta vara på min lediga dag.
hare.

/ linnea

nu är det kvällen igen - lovisa

Just nu sitter jag och lyssnar på en låt som jag nyss blivit kär i, och jag vill att jag, Lovisa och Venessa ska sjunga den i studion på torsdag, men Lovisa tyckte inte att det var lika bra som jag. De här två låtarna finns med på listan, som vi ska sjunga (enligt mig)

Ronan Keating - The Long Goodbye
http://se.youtube.com/watch?v=HYNuZTSoRcQ

eller

Secondhand Serenade - Fall For You
http://se.youtube.com/watch?v=FKi125iqnFg

Ni kan ju lyssna på dom :] Dom är jätte bra.

Imorsre så vaknade jag kl kvart i 7, jag hade sovit hos Filippa och vi skulle ut och sälja bröd. Det var både jobbigt men ändå skönt. Men sen har jag varit trött hela dagen förutom nu på kvällen när jag har varit med Lovisa, vi såg på coyote ugly, igen. Ehm jo, men jag tyckte den var så bra. Så det blev att se den igen. Sen kollade vi på låtar vi skulle kunna sjunga. Lovisa tycker att vi ska sjunga Fall for you. Jag har tränat på den nu och den blir bättre och bättre, med den slår inte min favorit, för tillfället, the long goodbye.




/ lovisafisa


24/1 - fortfarnade

jag ser ju att det har varit 44 besökare, men har nån kommenterat, nej?
så kom igen nu, det blir mycket roligare att skriva sen då.

idag har jag inte gjort nånting, väntat på att en special person skulle komma... men det blev inte så. men nu så har vi ändå besök av mina kusiner med föräldrar, så vi har ätit middag nu och ska snart äta en efterrätt som mina kusiner och min syrra gjorde. kladdkaka surprise , spännande ....

och nu bara en random bild, som vanligt:
 
som sagt, 2005. hotties. jag & lisa.

/linnea

24/1

ÄNTLIGEN helg.



jag vill ha sommar nu.

/linneapinne ofc.


skriva skriva - lovisa

Hejhejhej,,

Idag har det bara varit en bra dag. Det började med skolan. Men det gick fort idag, för dagen är så kort, vi slutade kl 14.40
JÄTTESKÖNT, och sista lektionen var idrott, vi hade vollyboll, Det var jag, Joel och Maja i mitt lag, och vi var ju jätte bra..... men det var kul.

Sen gick jag till stan och letade jeansen som jag kollat typ varje dag nu i veckor!! dom finns aldrig i storlek 32......
Men jag hittade annat, jag köpte:
 ett par jeans leggings på vero moda
 mörkgråa chinos från gina
 en tröja på rean också från gina
men jag vet inte omjag ska behålla allt än, vi får se.
Jag var tvungen att spräcka en 500 lapp, som jag egentligen skulle ha till lysekil, men den får jag spara till sen.





jag har städat mitt rum också det är nu så fint, jag fick en he sopsäck full med saker jag inte skulle ha kvar.





21/1 - linnea

jahapp...då sitter jag här framför datorn igen.
2 skoldagar kvar till helg!
det känns skönt.
Idag så fick vi sluta en och en halv timma tidigare p.g.a. att våran so/svenska lärare fick ont i huvudet och var tvungen att fara hem. då så gick jag och väntade på lovisa utanför hennes klassrum, men det blev inte så länge för sen jag gick jag in på stan och väntade där istället. efter ca 20 minuter kom lovisa och även sofia. vi gick bara på typ två affärer för sen gick våran buss hem.

hemma hos mig gjorde vi inte så mycket... eller jo...


bara en liten bild på mina systrar:

men iaf. nu ska jag till klippan igen.
cya

/linnea

=( 21/1 - 09

jag hatar mig själv, varför är jag så taskig ?




jag har gjort det många gånger, kan inte fatta att jag gör det igen ............. 
jag är bara ledsen...





/  lovisadamp

20/1 - mat

tjenamoss i lingonskogen.
måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
HELG

Idag så var jag ju som sagt inte med på fotbollen för att jag är förkyld så så får jag till skolan och jobbade istället.
Mathilda lönnefjord var inte heller med på fotbollen så jag satt å prata med henne. Sen så hittade vi en låda med massa saker i ett skåp, och då sa mathilda "vi pysslar!" hahahahaha, jamen okej då gjorde vi det... eller vi gjorde var sin arab-mössa, sen tog vi kort och gjorde snygga filmer.
kanske kommer ett kort sen...

men ja, sen så hade vi massa andra lektioner och på sista timmen hade vi HK. Det blev så att filippa lagade mat åt mig, kyckling med potatisklyftor och grekisk sallad blev det. gottgott. Men medans halva gruppen lagade mat så hade vi andra teori... då skulle vi komma på ett nyttigt mellanmål som vi ska göra om två veckor. Då jobbade jag med Lina. och vi ska göra något riktigt smaskigt då ;)

Efter skolan stack jag och filippa en sväng till stan sen fick jag skjuts hem av hennes pappa.

förlåt hampus.



/ linnea

TISDAG 20/1 - 09

Skolan var jätte jobbig idag, lektioner med 5 min mellanrum, på eftermiddagen och det var gröt till lunch, och det är ju inte så gott tycker jag. Men med lite frukter och sånt så överlever man. 

Du är så söt jämt      
      


Igår såg jag en jätte bra film med filippa Coyote ugly , den var jätte bra, se den!!!!! När vi var på ungdomsmottagningen med klassen så var det en av dom som pratade som rekomenderade denna film, och jag håller med henne!! till 100 %




19/1 - skoladö

JAHA
då var det måndag igen... känns grymt jobbigt med  4 dagar till i skolan, å inte blire bättre av att tre av dagarna så slutar jag klockan 4 .
imorgon ser schemat ut såhär:
  • FOTBOLL - som jag inte ska vara med på p.g.a. förkyldningen...
  • SO - franska revolutionen
  • lunch
  • SVENSKA - drama
  • MATTE - råjobbigt...
  • NO - alkoholer?
  • H-K - ska antingen laga mat åt filippa, eller göra nån teori sak..
menmen...

ikväll drar jag mig till klippan .
bara för att få vara lite social.

sen måste jag bara få säga tack till fanny. För designen. <3

i början av sommaren.


SEN MÅSTE JAG BARA:

för att vi är duktiga & fina

OKEJ EN BILD TILL :

hej igår? men söt syster.


kul å få skämmas lite kanske?
inget mer skrivande nu. CYA
/linnea

nu blir det kvällen 18/1-09

Nu börjar det en jätte bra film , national treasure, jag ska strax gå och se den. Men jag ville bara skriva nått innan.
Just nu håller Fanny på att fixa bloggen så att den blir fin <3 och det vill vi ju .



                                                                                                                                                                         Linnnea är söt <3

sant

DU ÄR FIN JU
du är fin

/linnepinne

18/1 - en dag kvar

ja, vad ska jag skriva nudå?
som sagt idag så var jag med lovisa en liten stund.
då tog vi kort som vi hade tänkt göra nåt av här med på bloggen.
Men få se hur det blir med det...
dom vart inte så vackra kan man ju säga.
iallfall så var det jäkligt skönt att få vara lite social igen och få skratta lite.

A, sen så har jag suttit vid datorn, pratat i telefon 2 ggr. Det var lixom 2 HELT olika samtal fast än att det var med samma person. Men nu känns det bra iallafall.<3<3<3<3

(3 ord 12 bokstäver)
vad det betyder får du lisa ut själv.

palla inte skriva mer. (=
/ lovisas best friend

du är så söt


the third inlägg

Nu har jag en blogg, jag blev jätte glad när Linnea frågade om jag ville ha en blogg med henne.
Imorse vaknade jag av att jag hostade lite, jag är förkyld och har lite feber, 37,2 , samma som Linnea, hihi.
Det är så jobbigt att var sjuk.....
Idag så gick jag till Linnea, vi skulle ta ite bilder som vi ska lägga in på bloggen, för vi har inte gjort så mycket med den , men Fanny Bäckström skulle hjälpa oss, för vi är ju inte så bra på detta än, ialla fall.




                                                                                                                                    <3Du är så söt <3



/ linneas bäste vän


the second inlägg - trött?

Morning.
När det är helg och man får sova hur länge som helst, tror du att det går då?
Nej.
Jag har vaknat klockan 7 både igår och idag, av mig själv!
Fast då har jag alltid försökt somna om.
Men när det är skola är jag astrött när väckaren ringer klockan 7, då tar jag mig knappt upp ur sängen.
Det stör mig.

Men iallfall, idag har jag endast 37,2 i feber så jag kan kanske ändå hitta på något idag, istället för att bara ha sådär grymt tråkigt som jag har haft i två dagar nu. Det finns seriöst ingenting att göra när man är sjuk...

nu slänger jag bara upp en gammal bild för att göra mitt klagoinlägg lite roligare iallafall.

 Söt Lovisa Forsgren i somras.


Nu ska jag hitta på nåt annat. cya  (=
/ Linnea

the first inlägg - sjuk

Hallå, Linnepinne  här!

Såhär har min dag sett ut:
* vakna
* dator
* tv
* dator
* lunch
* dator
* tv
* dator
* middag
* tv
* glass
* dator

SÅ HIMLA ROLIG DAG!!!!!
Eller så inte.

Men det beror på att jag har varit sjuk, feber hosta & snuva.
Och eftersom jag är så himla snäll ska jag väl dela med mig av min "sjukt" snygga outfit:

Kofta från gina
Långkalsonger från hm
Tofflor från...

(OBS. Tänk på att jag är sjuk & "väldigt" seriös!!!! )

Men iallafall...
Imorgon hoppas jag att jag ska vara frisk så att jag kan vara med lovisa och ta lite bilder till designen på bloggen ;)
För såhär kan det inte se ut ju.
 
Med det avslutar jag.
cya.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0