fillet of back

Jag känner mig som en gammal kärring. Har ont i ena filén på ryggen redan innan träningen, don't ask me why för jag har inget vettigt svar. På själva träningen fick jag en hård armbåge rakt på muskeln (filén) så har därmed ryggkaka. Efter detta missöde rör jag mig som en tant och känner hur jag stönar när jag försöker resa mig, gå i trappen, går som vanligt, tar på mig skorna osv.. herå

naken? påklädd? vem vet.. (jag vet)

/linnea

bra start på dagen!

Fick den bästa starten på denna annars tråååkiga måndag! Vaknade nämligen av att Elsa kom ner i mitt rum, upp i min säng och la sig bredvid mig och myste. Hon var inte jobbig utan låg bara där bredvid mig så snällt och lät mig sova. älskade lillasyster ♥



/Linnea

Ett år sedan





Tänk att detta var för ett år sedan.. Jag minns det nästan som igår när jag färgade mitt hår. Jag var rätt så missnöjd för jag tyckte att det blev grått. Just nu så är jag sugen på att färga mitt mörkt, men vet nästan i förväg att det inte kommer bli bra. För att då kommer det bli grått (eftersom jag har så tort hår) och det kommer bli vita prickar i topparna (eftersom det är så slitet). Men någongång i livet ska det ha varit mörk. Mörkare än det här!

Det är rätt kul att titta tillbaka i bloggen och se allt man gjort. Hur man skrev och hur man såg ut!

/ lovisa

SM - futsal

Just nu spelar jag SM i futsal med 95-laget, eller tror det är någon blandning av tjejer 94-95. Vi är på campus och är där hela dagen, så kom in och kolla!!



Jag hoppas att det går bra för oss, då går vi vidare och kanske vinner! Det vore kul. Förra gången jag spelade innomhus var det sunnanåcupen och det är verkligen så kul. Så lycka till! till oss.

Börjat mycket med tidinställt. Men det är perfekt när man inte har tid!

/ lovisa

smyckeskär

Tidsinställt

Under dessa lediga dagar har jag spenderat lite av min tid på stan. Det var verkligen evigheter sen jag var det. Därför har jag inte sett allt nytt som har kommit in. Egentligen ska jag hålla mig borta, för jag försöker leva lite snålt. Behöver spara mina pengar. Och under denna månad har det gått bra! Men hittade iallafall ett halsband, ett armband som jag  inte vet om jag ska behålla.. Måste tänka efter om det bara kommer kännas som ett impulsköp. Sedan köpte jag en tröja till mig och min syster. Reaktionen jag fick när jag kom hem av mamma var. OJJJ vilken fin tröja du har köpt. Hon ville ha en själv, så jag har väl köpt en liten tantig tröja.. men skitsamma! 




/ lovisa

Alla borde få ha en som du


Min bästa vän. Dig kan jag dela allt med. Är så glad att jag har dig!♥

/linnea

hockey



Kollade på hockey idag! Det var spännade, iallafall i slutet då pirrade det i magen. Jag tror ingen ville se våra miner når målen slank in i sista perioden. Men på bra humör blev man då. Punkt slut.


"Brown girls"




Vad gör man en lördagkväll?

Jo, svaret är: Man bakar scones!




/ lollo linne rempa pinne


Lovisa pysslar



Hade ett halsband. Men jag hittade inga tillfällen att ha det, och hade inga kläder som passade till. Så då tog jag fram pyssellådan och började göra några förändringar. Hade även varit och köpt lite smådelar på stan.

Men det blev till det här!



Ett Halsband, det blev mycket kortare.
Ett armband
Och ett par örhängen.

Jag blev nöjd med mitt lilla pysslande och tror att jag kommer ha mer användning av dessa smycken. Har rätt många korssmycken nu, så får sprida ut mina kristna dagar.

/ lovisa

Helt underbar vecka



Jag kan verkligen inte klaga, kolla schemat i veckan. En sådan här skön och slapp vecka kommer jag inte ha på länge. Jag njuter av ledigheten. Sedan är det nästan träningsledigt i veckan.

Det går mycket sjukdomar nu. I förrgår kunde jag inte känna mig friskare, men inte längre. Nu känns det som att det finns något där inne i kroppen. Jag vill verkligen inte bli sjuk så nu hade jag tänkt sova bort huvudvärken och tröttheten. Sömn = bästa medicinen.

/lovisa


Allt skulle varit lätt, då skulle inget vara svårt. right?


Har ju faktiskt inte told you guys att jag införskaffat mig en webb-kamera! och när denna bild togs skulle jag egentligen berättat jag jag slingat håret... nu börjar det ju vara ett par veckor sedan men.. `

/pinne


söndagsmys

Ikväll blir det att se solsidan! Det är så bra och hur kul som helst! Ska bunkra upp med massa gott och sedan hoppas jag på att Joel kommer, eller att jag ska till honom. Då blir det en fulländad söndagkväll.



/lovisa

knytkalas hos Emma

Igår var jag och nästan resten av te1b hos Emma och bara hade det kul. Alla hade tagit med sig något ätbart. Det räckte gott och väl och blev över. Jag tror nästan att Emma har hela huset fullt med chips, godis, dricka, fika osv.







Ikväll blir det att se hockeyn sedan ska jag och bowla med några!

Grattis Julia





Tjejerna i klassen var hos Julia igår och firade henne. Det var jättemysigt och roligt. Vi har alltid så kul och då blir jag på sådant bra humör. Det är verkligen härligt att vi kan umgås allihopa tillsammans. 10 tjejer är det perfekta antalet, vi är inte för få eller för många för att vi inte kan rymmas någon stans. Allting är så perfekt!

/ lovisa

kalaskväll

Ikväll blir det att åka till Julia i klassen. Hon fyller nämligen år i helgen och har bjutit hem oss tjejer på massa kul. Det kommer säkert bli jättemysigt, för vi har den bästa klassen så en sådan här kväll kan inte bli misslyckad. Har gjort mig lite kalasfin och är redo för att åka. Men ska inte dit förän om en timme.

Efter skolan träffade jag Linnea och vi gick förbi massa skoaffärer för att leta efter skor. Hittade ett par som både jag och mamma vill ha. (Vi har nästan samma storlek så vi kan ibland ha skorna tillsammans) och det gör det hela mycket bättre, för då blir det inte lika dyrt om man delar på summan.



Ganska fint att ha bruna skor, som omväxling!

/ lovisa


Lovisas schema



Är supernöjd över mitt nya schema! Det ser så håligt ut jämnfört med mitt gamla där det var helt fullproppat med lektioner precis hela tiden. Dagarna är så lugna och de går snabbt också. Intressant...

slingat håret

Under lovet slingade jag håret. Det var ett tag sedan nu. Men har inte visat det, det har som inte blivit av. Kan inte säga att det syns så mycket. Men lite ljusare blev det iallafall. Det ser ut som att jag har sommarblek och ljust hår. Det känns så mycket fräschare, men det är som sagt nästan ingen som ser att jag gjort det. 



Det var lite svårt att ta med mobilkameran.. Frågan är kommer jag någonsin färga håret någon annan färg är att bara ha blont. Tycker att jag passar i blont, för det är min riktigt hårfärg. Men mörkbrunt? Hur skulle det se ut? Kanske snyggt kanske inte..
/ lovisa


Grattis!

Grattis lilla apan. Du må vara den charmigaste två-åringen som finns. Älskar dig ♥

söta lilla palt.

Minnen som får mig att le och sakna

Har suttit och läst igenom typ hela bloggen, denna månad är det 2 år sedan vi startade. Men hur som helst så har jag skrattat otroligt mycket åt alla knäppa inlägg.. Detta gör mig sugen på att börja blogga mer, man ska skriva ner sina minnen medan man kommer ihåg dom!

Ska sammanfatta jullovet i punktform
ω Mysig julafton med massa fina presenter
ω Fjällen med Lovisa = chillaste på lääänge.
ω Nyår - fjällen, god mat osv.
ω Jobbiga funderingar
ω Sunnanåcupen på Eddahallen - blev verkligen inte som jag hade förväntat = tråk
ω Piteå med Matilda och Carro
ω Bio med Lovisa, Joel, Matte och Isak HAHAHA roligt....
ω Kalas för lilla Elsa som fyller 2 år imorgon!
ω Sen har jag varit hemma mycket och bara tagit det lugnt

Julaftonsbild. Älskar er systrar♥ (apan ville va med)

/pinne (som lovisa har börjat kalla mig av någon anledning............................)

paradiscupen!

Trodde inte att vi skulle åka därifrån med vinst! Men så blev det! Det var verkligen hur kul som helst och vi gjorde det bra. Vi kämpade som aldrig förr och det lönade sig. BRA TJEJER!!

Är verkligen glad att jag tog beslutet om att jag skulle följa med istället för att stanna hemma och spela en annan cup. För ingenting kan slå detta som jag har varit med om dessa dagar. De var fullproppade med massvis med roliga saker! Jag vill dit igen, fast nu är vi för gamla. Men måste säga att innebandy är bland det roligaste som finns.





/ lovisa


GOTT NYTT ÅR!

Den sista kvällen på år 2010 åt vi god varmrätt, mindre god förrätt och jättegod dessert! (som vi hade kirrat)

Tidigare på dagen hade linneaochlovisa (vi) kommit på lekar och uppdrag till de andra som dem utförde på kvällen. Detta innehöll mycket skratt, svett och även lite blod…intressant? Ja.

Vid tolvslaget gick vi upp till ett par norska stuggrannar och tittade på raketer, väldigt fint. Jaja, nu ska vi chilla lite mer i stugan. Hejdååååååååååå

Bilder från kvällen:




/ Linnea och Lovisa


nyårs 2010

Jag och Lovisa sitter i skrivande stund i Hemavan. Vi kom fram i onsdags vid kvart över åtta på kvällen, efter att ha åkt buss sedan klockan ett. Här i stugan har vi chillat mest hela tiden! Vi sover ut på dagarna och tar denna resa lite som en återhämtningstripp, för att ladda batterierna lite extra nu innan skolan börjar om.

Idag på nyårsafton vaknade vi halv tolv. Efter mycket tjat gick vi ut och åkte madrass, ett litet tag. Men det var faktiskt väldigt kul;) Efter det bakade vi kladdkaka specialé och gjorde oss fina! Eller?

Nu vill vi bara önska er alla ett riktigt gott nytt år!!! (i efterskott, eftersom vi inte hade nåt internet när detta inlägg skrevs)




Här får ni en nyårspuss!

/ Linnea och Lovisa


RSS 2.0