alla som säger att vi är lika..

Här har ni beviset att vi inte alls är lika.. Fast ja, vi har ju glasögon på oss så våra ögon syns inte. Men visst ser man skillnad. (Större huvud, annorlunda näsa, kortare hår(har sämre hårkvalla) och munnen finns mycket mera)




(muppiga bilder hehe)

Men jag är verkligen glad att jag har en syster!

/Lovisa

tidsinställt - är på jobbet

JA! Så här kan de se ut när det är lungt. De var det igår, så jag och Viktor roades åt att bygga korthus. Som man ser var jag ingen höjdare på de.



Idag jobbar jag på och eftersom jag skrev de här igår så vet jag inte om det skulle bli mycket folk idag. Men eftersom det oftast är de så är det mest troligt att jag håller igång i detta varma kök!

Ha en dag ute i solen - medan jag står här inne och blir allt vitare!

/ Lovisa

festivalsommar



Lånade två bilder av Linneas kusin Ellen. Klicka in på hennes blogg här!

Det här är från helgens trästocksfestival som har varit riktigt rolig! Där talar jag för oss båda! Visst Linnea?

Vi är frånvarande men vi har inte orken att sitta vid datorn och skriva när vi kan göra så mycket andra saker. Sedan jag (Lovisa) har fullt upp med jobbet. Mina arbetstider är oftast från 13.00-21.30. Dvs hela dagen, har knappt tid till annat. Men jag kommer nog le när jag får mitt lönebesked så det är min motivation! Sedan har jag roligt på jobbet!
Kom och hälsa på mig på gokartbanan! och försök slå mitt rekord! Det är faktiskt riktigt roligt och jag skulle vilja köra varje dag!

/ Lovisa

lyckade dagar!


här har ni fyra styckna hederliga bilder från årets upplaga av stadfesten. här hittar ni även våra partners. haha fyfan vilken tönt jag är...nu går jag och lägger mig /linnea (ps. lovisa var med på detta inlägg och valde bilder, så jag tar inte åt mig hela äran själv, ok gullepluttE?)

regn regn regn

Var tog det fina sommarvädret vägen?

Nu med detta regn så känns det inte alls lika kul att dra in på stan.. Men lite vatten ska inte få förstöra en kväll som denna. För det är bara en  gång om året då det finns dessa möjligheter till att ha kul.. Så då får vi göra det bästa av det!

Ska iallafall ta en dusch och så småningom (helst när det slutat regna) ta cykeln till stan och äta något gott för att sedan se alla artister!



Bild från en mysig kväll!

/ lovisa


RSS 2.0