konsert

Snart ska jag på någon konsert som musikskolan ska ha, det är typ inte en så stor. Men det är iallafall genrep om ca 30 min och jag måste snart åka, jag vill ha bilderna som lovisa har, dom är typ snygga. Dom kommer nog ut på bloggen! Jag blir typ stressad, för sen direkt efter så har vi mötemed fotbollen så jag måste skynda mig.
På torsdag ska jag ta svininfluensan sprutan, vad ger det egentligen att man tar det nu, när allt är över?



/ lovisa

fyra veckor till jul nästan

idag är det första advent och då tänder jag första ljuset. Det är typ fint, snart ska jag och lovisa in på stan och träffa emma och maja, det är ju skyltsöndag idag. Sen ska vi och fika någonstans, det är gos!
Det var verkligen skönt att sova ut idag, jag sovde typ i 9 timmar i natt  och nu är jag inte alls trött. Sen ikväll så blir det träning och sen ska jag se på film.




det här är gulligt!


/ lovisa

vem är detta ? :O

Nu sitter jag hos maja och hon ska alldeles strax äta. Hennes föräldrar ska bara se klart på aik matchen. Efter det så ska emma andersson komma och vi ska på ica! och nog ska vi köpa lite godis, det är jui lördag. Efter det så har jag ingen aning om vad vi ska göra. Ute eller inne, det vet vi inte, men jag har gos jacka ut i fall att vi ska vara ute. Den är jätteskön!



jag hittar massa fina bilder på majas dator , har jag röda byxor eller är det bara så det ser ut :O :O :O :O !!!!  det var typ i 7an



hur jag såg ut :D jag blir typ rädd!
hahahhahhaha det var typ i 8an

/ lovisa

hej trötter

Nu just efter napen så är jag fortfarande trött. Det kanske blev lite sent igår och sedan kom mamma in och väckte mig typ halv 9 och sa att jag var tvungen att var tvungen att gå upp, för det var gymnasieinformation idag och ante skulle vra inne i stan halv 10 och då skulle vi också det. Jag var och kollade på teknik komunikation på balder och musik på atorp, men jag vet inte riktigt vad jag ska gå än.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men jag hittar nog på nått. Sen imorn så är det skyltsöndag och då ska jag dit, för det är mysigt :D !



jag vill och shoppa :D !!!!!!!!!!!!!

/ lovsa

typ

Nu är det färigpluggat, asså jag känner mig typ som en häst. Det är ju inte kul eller nått, men nu är det bra för ikväll. Jag har nu tänkt att se på tv och slappa lite. Sedan smsa för jag har bara gratis i en dag till och sen har jag typ kvar 200 sms. Sedan ikväll så har jag damsugat hela källaren, för att få ett kryss(A) det räckte typ för att jag skulle vinna tävlingen och då kommer jag få laddat mobilen, men det ska jag spara lite  kanske.

Ikväll var det träning också, det var jättekul. Det är så kul att träna ibland, men det känns så ovant att vara peppad på träning.

                                               


Vi ska köpa en sån här :D en lila eller rosa

/ lovisa


fin klass!



Vi i halva klassen är ju typ bra i musik.... :D !

Jag har redan börjat med maten, för kl 5 så ska jag på träning som är i tältet. Sen så blir det att forstätta att plugga massa saker.. och det är typ ganska jobbigt. Men det blir bara mindre och mindre. Nu kokade vattnet över, jag är ganska bra på att laga mat!

/ lovisa

hon är borta för en vecka

Nu ska jag skriva att Linnea hon har ju med skolan att hon inte får sitta vid datorn eller ha mobilen, så hon skriver inte på en vecka.

Det känns som att jag kommer att ha träningsverk imorgon. Jag är inte van att träna, och det här var inte ens så hårt. Men jag måste ju börja någonstans.. Det är kul att träna igen och jag ska nu träna mycket och jag blir bara friskare och friskare.

Jag har även pluggat ikväll, det är riktigt jobbigt, kommer jag någon gång att lära mig det här, typ inte...




detta gör mig glad :D ! fast än bilden är ganska suddig...

/ lovisa


jag orkar inte

Jag känner att jag egentligen måste plugga men en snabbt inlägg hinner jag med. Asså jag lovar det är hur mycket som helst just nu. Vi har franska till onsdag, matte och engelska prov, no film till på torsdag. Sen till fredag så har vi en svenska inlämning. Nästa vecka så har vi matte och so prov plus alla läxor, det är ju hur mycket som helst. Jag är typ redan slut, bara av att höra det... och det är inte okej.

Nu så ska jag strax på fotbollsträning, jag måste träna upp mig lite och det känns bara bra! Det var typ länge sen jag tränade för igår var jag lite sjuk men idag så är det bättre.



så här känner jag mig just nu !


/ lovisa

du kommer bli ägd tegen okej ?!

Det blev lite sömn i natt och nu är jag trött, jag sovde på mammas jobb. Men hon slutade kl 7 på morgonen så det var ju bara att stiga upp och klä på sig. Men direkt när jag kom hem då gick jag och la mig igen och sovde till kl 12, men jag är ändå trött. För när kl var halv 2 så hämtade min faster upp mig och Johanna, vi åkte til sjukhuset och hälsade på pappa. Han mår mycket bättre nu, men det var fösrta gången jag hälsade på han så jag vet inte så mycket. Vi var där ganska länge och allting på sjukhuset gör en typ slut.

min platttånt är trasig!!!!!..... och ingen är  hemma så då måste jag typ fixa en själv och det går inte...
hahahjag kommer vara söt..



erkänn att min blåa miniräknare är 3 gånger snyggare en tegens ;) hahhaah den är ju riktigt ful!

/ lovisa


bio!!!!!

Ikväll så blir det att se på bio, new moon! jag är typ peppad på att se den, sen känns det jättekul. Alla har ju typ sagt att den är bra, och jag tror det med. Sen idag har jag varit tvärt på stan och köpt lite saker, tex var jag på ica och skulle köpa proppar, det är ju typ ganska fult. För idag när jag skulle platta håret så gick alla proppar, så det var kört. men då gick jag till lovisa(A)

Efter bion ska jag och sova på mammas jobb istället för att åka hem, det är jätte skönt ;) !




Men jag tog datorn när Johanna hade den, så nu vill hon ha den tillbaka...

puss lovisa

variation

Det känns som att jag inte har skrivit på hela veckan (A) kan det vara så, jo kanske!

Igår var jag på konsert i anderstorpskolans aula. Det vara faktiskt kul tyckte jag. Ibland så var det lång väntan,men jag, Lovisa, Maria och Fanny gick tex i ett hål och åt på sibylla. Sen var vi typ med alla där, det är  kul för hur ofta är jag med fanny och maria, dom är ju så söta och snälla! Så sånt var jättekul, sen så uppträde vi också, vilken jag tycker är jättekul.
Sen så var det ju med i tidningen idag, jag och Fanny var ju med ;) ! fast det var en liten bild..



söta ! 
 

idag på fotbollen var jag bäst, okej :D !!
det var typ jättekul, det är sånna här träningar jag vill ha

ikväll har jag match kl halv 8 på en fredag....

pusslovisa

sk-sk-skakar


foto:sanna

har tränat som en galning i veckan.
varje dag.
På idrotten så hade vi box, och efter det har mina armar skakat oavbrutet.
känner mig som en gammal man.
one man, many men.

vet ni, nu ska jag iväg och träna!
/linnea


Du är så fin!


Lova Charlotta Andersson

/linnea

Milla




bilder från sommaren 09

/linnea

gott och gulligt




Nu så tog jag bilder från Lovisa, men den här tårtan är typ hur god som helst! Sen är man ju söt på somaren :D !

/ lovisa


söndagkväll

Imorse så hade jag match, jag var inte pigg. Men jag vaknade inna väckaren ringde, och det är skönare än att vakna av den. Vi hade samling kl 11, jag och Lovisa åkte från Bersbyn 10 i, det var på gränsen till att vi inte kom försent. Vi vann iallafall matchen med 4-0 vilken känns jätteskönt. Vi har ju förlorat två gånger på raken mot hammarängen. Men jag är nöjd för jag gjorde ett mål. Sofia hon sköt och sen tog jag returen :D ! nu låter jag för nöjd.....

När jag kom hem så varjag jättetrött, jag åt lite och sen gick jag och la mig i sängen och såg på tv, men jag somnade :] jag napade kanske i en timma. Det var hur skönt som helst, men nu ikväll så kommer jag inte vara det minsta trött,  men och! Nu ikväll så hade jag fotbolsträning också, det känns att jag inte har tränat på länge, jag kan typ inte ens lägga ett bra pass, men det kommer nog om jag börjar träna oftare.


Jag har duschat med ett en balsam som luktar jättegott, och nu gör mitt hår de med (A)

 



hjälp ! man blir ju mörkrädd :O

/ LOVISA


vinter



Idag har jag och mina systrar bakat muffins. Riktigt goda blev dom! :D'

/linnea

fredag den 13

Idag  är ju en dag då man ska ha otur. Jag tror inte riktigt på sånt, och fattar inte att dom som gör det verkligen gör det ! :D fredag den 13 inträffar bara 3 gånger om året, och idag är det ju det. Man vet ju aldrig om det händer nått.
                         

Just nu har jag jättetråkigt, har ingenting att göra. Men snart kommer jag att ha, jag väntar på att nils ska komma till mig, men han är inte snabb. Så det blir nog att vänta lite mer!

  

                       



det här är sommar ;) !!! hhahhahhah


kram lovisa

jag är inte glad

Nu håller jag på att göra klart våran no film, den handlar om ljud och jag och min grupp ska förklara den för barn. Det är ganska svårt, men de funkar bra. Det tog väldigt lång tid att kopiera filerna till datorn.

Men nu är det så att ingenting funkar, och det känns jättejobbigt. Vi måste typ börja om.... och det kommer vi inte hinna och hela filmen kommer att vara dampig och åhhhhh jag är sur. jag orkar inte



Det är som att bilderna inte sitter ihop med ljudet...


kram lovisa

bus




 

VAD GÖR VI ? :D !

/ LOVISA

man är cool om man gör som vi!




det är ganska härligt med sommar, men det är mysigt med vinter och julen med :]


pusslovisa

hejs

Jag trodde jag var bra på  mitt prov. Men jag är inte så säker att det är så, det var ju typ svårt och jag har ingen aning om hur det går, men jag skrev iallafall på allt, men det betyder ju inte att det är rätt. Sen idag så var jag kvar på skolan i en och en halv timme. Jag, Lovisa och Emma skulle på musikskolan, men Emma ville inte vara med. Vi skulle träna till våran lilla konsert som vi ska ha på anderstorpskolan.. Men jag och Lovisa var ju en kvart försenad! och vi kan ju inte låtarna. Men vi stod med maria och fanny där borta och då bestämde vi att vi skulle äta med varann, för det kommer vi typ inte hinna göra heller.

Jag har en redbäddad säng det är så skönt (A)


Jag och Lovisa letar efter låtar som är bra, men vi vet ingen. Ikväll så blir det att vi får fortsätta leta och se ;)



Jag vill vara pigg och glad, men nu skolan gör en bara lite trött, jag känner alltid att jag vill sova typ.... depp


kram lovisa

det är full vinter nu, tror jag!

Internet har dampat lite, så det har inte funkat. Jag tycker att det ofta dampar, i allafall för oss.

Idag så slutade vi innan 12 nån gång, vi hade k3 dag och då går vi bara halva dagar. Det som ju som jätteskönt, för första timmen så var det luciaövning, så vi hade lektioner från halv 10, då hade vi svenska, sen no och då spelar vi in filmer. Vi tog ju inte bort efter oss, där vi spelade in där hänger ballonger kvar, hoppas inte någon tar bort dom..

När vi egentligen hade slutat så gick jag, Emma, Lovisa och Maja till sljöden ett tag, eller jag och Lovisa var där typ länge. Jag hann sy klart alla volanger och det tog typ en timme, men skönt att det är gjort. Sen efter det så gick jag och Lovisa på stan och skulle kolla på klänningar och skor till henne. Det var som ingen dag som man ville gå på stan,,,,,... hahhah ajaja



den här bilden var ju i tidningen, hahha varför ;) ? det är på min släckt

I helgen så såg jag en flicka som lekte med elden med nils :D den var ju bra, sen så fyllde han 15 igår, grattis i efterskott igen!



den var faktiskt bra, fast jag är inte snabb på att se nya filmer...


nu måste jag plugga.... till mitt prov imorn inte så kul!


kram lovisa

En röst inom mig ropar JUUUUL

Punkt 1: På morgonen övade vi luciasånger
Punkt 2: Vi har valt det vi vill göra på jultema-dagarna
Punkt 3: Det är snö och kallt ute
Punkt 4: Jag hittade en fin klänning idag på stan som jag vill ha på julfesten
Punkt 5: Två julklappar är nästan fixade
Punkt 6: Jag har läget under kontroll!!

Nu kan den komma, den efterlängtade julen!

Såhär vacker kommer jag tyvärr inte vara på julaftonen...............................................(ironi)

/Linnea

Ser ni likheten?

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

 

/linnea


Himlen spricker upp efter timmar av snöande

såhär ser det ut om man tittar ut genom fönstret hemma hos mig nu.

jag tycker det är mysigt. Iallafall att sitta inne och kolla ut..

 


nu spricker himlen upp.

HAHAHAHAH jag skrattar, gud vilket inlägg...

/linnea


lars roger in the park

Nu så är det ju ren vinter ute, det är iskallt och blött, med snöa som klibbar ihop ögonen. Jag och lovisa var först och såg en liten hockey match. Det var Aik 95 mot Lejon, hahah gissa vm som förlora... ahhahaha
Sen där borta så stod vi med emma och julia. Men vi gick lite tidigare, för att vi skulle hinna till maja och emma, fast vi hann typ bara vara däri kanske 35 min, sen kom mamma och hämtade oss.





vad svettiga, asså det var så här det såg ut, bara blött och allt :D


kram lovisa


fredagkväll

Nu är det fredag och helg! Det är typ det skönaste som finns, bara älskar det. Så nu ikväll ska jag och Lovisa in till stan, sen till ladan se lite hockey, efter det så ska vi gå till morön och till emma och maja tror vi. Det är kul, fast typ långt. Idag har varit en lång dag, asså att vi går till fyra, jag vill ha ett bättre schema.

Igår så såg jag på EMA, det är kul att se. Det är ju typ aldrig sen får alla massa priser och dom sjunger. Varför tycker jag sånt är kul.... Nått som inte är kul är att mormor hade åkt ambulans och hade typ en blodpropp och hon hade tappat talet, men det var typ tillbaka nu.



 



            


små och jättesöta! ♥

pusslovisa

söta

Jag hade bytt om för tidigt, vi har innebandyträning om en timme. Men jag trodde den var nu, men nej, jag hade båttom och skyndade mig att byta om, men nu har jag ju mycket tid. Jag är alltid så trött så efter skolan, så jag brukar napa, men inte idag jag hann inte. För att jag skulle plugga lite matte, men jag gjorde det bara et litet tag, men jag hoppas jag kan det.



Jag har bildbrist

kram lovisa


NEW MOON

Nu ärjag påklippan, första gången på länge.Men det är kul:D
Jag fick just veta att lovisa har bokat biljetter till New Moon, asså den andra filmen i twillight. Jag tycker att första filmen var jätte bra, och hoppas att denna också är lika bra. Jag har läst böckerna och då tycker jag att andra boken är bättre,men man vet ju inte. När biljetterna släpptes så hade redan hälften av biljetterna bokats, hela Skellefteå kommer nog att se den känns det som!

 

 

kram lovisa


kolla på lovisas blogg! (klicka på lovisa)

"Gör som havet, våga"

Pluggkväll. Måste jag säga nåt mer?


/linnea

Nu blir jag stressad

Lovisa Renberg skriver om att hon vet hur hon ska se ut på julfesten och Lovisa Forsgren skriver om att hon måste hitta en parfym att önska sig till julklapp.
HALLÅ, det är typ läääääääänge kvar tills både julfesten och julafton...
Men hur stressad blev jag inte nu då, jag kanske måste börja planera lite bättre.


SÅHÄR KÄNNER JAG MIG

/linnea

kväll



Dom här skorna vill jag jätte gärna ha på julfesten jag tycker att dom är snygga och typ ännu snyggare på, så jag hoppas att jag får dom , eller att jag betalar lite. Mamma tyckte att 400 kr var mycket för ett par skor som bara ska änvändas kanske en gång. Men jag kan ha dom fler gånger, det är ju bara kul. Jag har redan planerat hur jag ska se ut på julfesten och allt är bara så kul! Jag längtar :D


Ikäll var jag hos Lovisa, vi skulle plugga. Men asså det var inte så mycket, så det gick snabbt. Snabbt så blev det att vi satte oss på datorn. Och gjorde massa saker :] Typ just innan jag gick hem så kollade vi om våran coola låt vi har i läxa fanns och tror ni inte att det fanns, det var typ jättefult, den är ju bara dålig.



lovisa

"En del tror för mycket och vägrar släppa taget, hatar sånna"




Idag gick skoldagen ganska snabbt. Utvecklingssamtal, franska, so, no, lunch, fotboll och musik. Fast nu när jag skrev ämnerna så ser dagen inte så kort ut längre..

På musiken fick vi veta vilka grupper vi ska spela en låt tillsammans med. Våran grupp ska spela Chasing Cars eftersom jag och filippa kan den så bra gitarr. (Vi har nämligen haft den på musikskolan) Så hoppas det går bra.

/linnea

Somliga utstrålar glädje

En knuffspark, det behövdes.
Nu ska jag komma igång att skriva igen, både för eran skull, och för min egen. Om nåt år eller så kommer det ju vara kul att se vad jag gjorde den 2/11 -09

SÅ, idag har jag varit på studiebesök på John Bauer, eller studiebesök är fel ord. Elever från olika linjer i gymnasiet berättade om varför man skulle välja den linjen.
(Lovisa hade visst redan skrivit om det, såg jag nu..)

Under lovet har jag varit på dreamhack, varit med matilda, varit med kalle, varit på ett disco och sen har jag bara slappat.

DEN HÄR OERHÖR FINA BILDEN TOGS AV EN VISS STINA WIDGREN PÅ DISCOT...
KAN INTE SLUTA SKRATTA ÅT KALLES MIN OCH HÅLLNING. Han ser verkligen efterbliven ut..
HAHAHAHA

själv har jag ett tuggummi i munnen.

/linnea

LINNEA & LOVISA ♥

Idag så börjar våra fotbollsträningar, det känns på ett sätt bra men det har varit skönt att inte ha tränat för då hinner man med massa annat. Men nu har jag tänkt att bli strak. Sen idag så hade vi bara halva dagen med skola, för att vi skulle på gymasiesak på John Bauer och lyssna på olika linjer som vi kan tänka oss gå, vissa var bra, men vissa var bara jobbiga att lyssna på. Vi slutade halv 3 och det är ju bara skönt. Men sen missade vi första bussen och väntade i kanske 20min.

Nu ska jag snart äta tika masala, det har jag aldrig ätit hemma, men på skolan så är det riktigt gott, så nu får vi se hur det smakar.


vilken hals

kram lovisa

söndagkväll

åh vi förlora på straffar..... asså dm matchen, men jag tycker att vi var bra typ, men jag är ju så otränad så jag orkar ju ingenting. Men jag såg att vi har fotbollsträning och det är bara bra, förutom att det är samtidigt som innebandyn, men det blir fotboll, få höra vad de säger. Sen missade jag min straff, d et var ju ahhah jättepinsamt, jag missa typ med 3 meter.

Men nu är jag jättetrött, när jag kom hem så la jag mig i sängen och tog en nap, typ jätteskönt. Det ska jag typ forsätta att göra.



Det var så här det såg ut, men inte i år.....


kram lovisa

hej

Jag har nu snart dm match, jag måste gå och byta om innan jag ska till Lovisa. Sen äta något, men det blir nog något enkelt, jag är inte så hungrig. Idag måste asså alla kämpa vi ska vinna! Jag är taggad till 100%

Det dampar ju när man ska ladda upp bilder, då kommer man inte på blogg.se hemsida istället för att ladda upp bilden, och sen kan allting bara försvinna, det sparar inte på utkast...




Jag hittade massa bilder på kameran som jag glömt :D


kram lovisa

klockan visar snart tolv - halloween natten

Nu har jag kommit och nästan gjort mig klar för att strax sova. Vi har ju dm imorn så jag kan inte vara ute för länge. Det är så kul med lov, och det sug att det snart är slut!!!

Kvällen började med att jag gick till Maja och då satt VG och Philip där och såg på fotboll, det var inte så kul. Men dom var inne i matchen och hade trevligt. Efter ett tag så försvann vg och sen fick jag ett sms, vart är ni. Då hade han gått ut helt själv och ingen hade märkt att han sagt att han skulle hem och hämta kläder (A) Vi mötte han ute och vi hade inget att göra och då chansade vi på att vi fick vara med Emma, Lovisa, Cajsa, Matilda, Lina och Amanda. Men det fick vi inte, då gick vi på Subway och köpte kakor sen fick vi komma ett tag, fast egentligen inte.





men nu blir det att sova


kram lovisa

RSS 2.0