Nu vill jag också lägga ut!



Fina tjejer från idag! Jag kände att jag också ville lägga ut en bild från de kort som fanny och nina tog!
Nu ska jag forsätta se hockey OS finalen, det står nu 0 - 2 i matchen USA - Canada. Ska bara springa och göra lite fika innan jag ska ta och lägga mig i sängen och titta! Egentligen är jag inte så insatt i den här hockeymatchen, jag missade hela första, för då ville jag inte se, men nu verkar det lite spännande.

/ lovisa

Awwhiiii

Nu har jag fått några bilder från idag av fanny, här är ett urval:




/linnea

det var verkligen kul!

Igår så var jag hos linnea, för att hon har fyllt år. Vi skulle dit och äta tårta, den var jättegod! Sen så spelade vi lite kort, vi åt godis, vi prata lite sen såg vi filmen allt för min syster. Den var verkligen jättebra, en sån där gråtfilm. Man hörde Lovisa hela tiden, men då skyllde hon bara på att hon var snuvig;) men nja, hahahha. Men nog rann det lite för mig med ibland. Verkligen rörande! Sedan så tog vi massa kort och hade det jättekul. Jag stannade där till kl 1, men sen gick jag he, för idag skulle vi upp lite tidigt. För vi skulle göra Linneas present. Jag, Lovisa och Matilda gav henne en ram som vi skulle ta kort till idag. Vi gav även armband också, men iallafall korten tog vi idag på E4 i fotostudion. Det var jättekul! Och tack till fanny och nina (<-- länkt till deras blogg) som tog korten!



Sen lite bilder från studion, jag längtar tills jag får se dom som fanny och nina tog. När vi får det ska vi även fixa så att de ska bli kort, som vi stoppar in i Linneas ram!



Sedan har lovisa ( <-- länk till hennes blogg) också lagt ut lite bilder!

/ lovisa

hej



Nu ikväll så ska jag till Joel, och min buss går om 15 min. Så jag måste nog börja gå och göra mig klar för att jag inte ska missa den. Det känns skönt nu med helg, det behövdes verkligen. Sedan så är det ju bara en vecka kvart till sportlovet :D:D Sen idag så hände något oväntat. När mamma och pappa kom hem så hade dom köpt hem mat. Asså då hamburgare, jag minns inte när vi gjorde det förra gången, det var typ när jag var ganska liten. Så det var gott, men jag tror dom gjorde det för att jag sa att jag ville det(A)

Nu ska jag skynda mig!

/ lovisa

jag känner mig lat

Det var ett tag sen...

Jag såg just säsongsavslutningen av Glee. Jag tycker att det är typ jättebra, det är så härligt på nått sett. Så det var ju tråkigt att det har slutat. 

Glee - don't stop believin'




Sen idag så råkade jag snubbla i trappen och min stortå domnade bort, och nu har jag ont i den, jag har typ stukat den. Hahahha det kändes lite klantigt. Hoppas att det slutar göra ont(A) för det är lite jobbigt..

               

Nu vill jag bara att all snö ska bort!! För nu ska det bli vår :D

/ lovisa

det är inte så svårt



Den här bilden ska då visa när vi skulle över vägen idag, när det kom massa bilar hela tiden. Jag sprang över först, sen tog det ett tag, och lovisa stod kvar längst;) haha. Idag var det jättefint väder ute, men kallt, och jag hörde att det skulle bli ännu kallare, och vi ska ha skridskor imorn, fast än det är typ minus 30.. menmen det får gå ändå då!

/lovisa

Totally sweet


hihi en liten gullig bild bara

soon it is time for some work-out. Eller snarare sagt... klockan nio :( till tio :(
Jag är ledsen för det, för jag gillar inte sena träningar. FAst inte tidiga heller.

Alltså jag är lite speciell.

Idag ledde jag och Nina fotbollen. Toppbetyg till oss! ;)
Imorgon ska jag plinka på en gitarr hela dagen. Kan jag en enda låt? nej.
Kan filippa det? nej. 
hoppas jag..

/linnea 


min helg

Det var tänkt att jag skulle skriva igår. Men då funkade inget med blogg och jag gav upp. Jag tänkte berätta om helgen då när jag var ner till Härnösand. Det var rätt skönt, för jag fick sova rätt mycket vilket jag nog behövde. Vi gjorde inte så mycket heller, vi tog det lugnt. På lördagen så sovde vi ut, sen vi visste inte vad vi skulle göra på dagen. Så vi åkte på nått museeum men massa bilder och saker som de hade hittat där för länge sen. Jag kan ju erkänna att jag är inte så jätteintresserad av det. Men dom andra tyckte att det var kul, men för min del så var det väl okej.

 Efter det så släppte pappa av oss på stan. För Johanna ville på tecnichus och då skulle jag och Ante följa, när vi kom in så var det bara små barn där och då blev det inget av, så vi gick lite på stan, vilket inte var mycket. Det fanns typ jätte lite affärer, så vi gick till mcdonalds och åt lite chicken nuggets och glass efter det. Asså glassen där är verkligen hur god som helst. Efter det så åkte vi hem och åt och såg tyo os :D sen hände det inte så mycket mer.



Efteråt när vi kom hem så åkte vi till farmor och åt finmiddag för min faster har gift sig. Så då var mina kusiner där och vi hade det mysigt.



/ lovisa

Grattis i efterskott!

Idag var jag på stan med matta, jag gav henne en fin födelsedagspresent!
Detta är min halva av den:

 

ett brythjärta och halskedja i silver<3

 

/linne


saker från stan idag

Efter skolan så gick några från klassen och åt på max, gott för det var kycklingsoppa på skolan. Vi satt där och hade trevligt! Efter det så åkte några hem och några gick till stan. Efter ett tag på stan så kom mamma för jag skulle gå med henne. Jag fick mig några saker hem från stan. Jag vet inte om jag ska behålla allt, men jag får se.



Egentligen så skulle jag till Joel vid kl 1, men jag upptäckte snart av vi inte alls var klara då, så då kom han ner och mamma gav oss pengar så vi gick på waynes och fika, läsk, kaffe och chokladbollar. Mums och mys, och där satt vi länge, för jag skulle färga håret kvart i 5. Vi satt inte så länge till kvart i 5 men kanske till kvart i 4, vi gick då en timme innan den tiden började. Då gick vi bara runt och chilla lite. Nu som sagt är mitt hår lite mer guldigt, för det var grått förr. Men jag hoppas att det håller sig så här nu ett tag. Nu ska jag och göra matte...



/ lovisa

trivseldag med klassen









mycket bilder nu, det är från dagens trivseldag och jag fick dom skickade från lovisa:D

mycket trevligt, men ja, om nu alla orkade titta på alla bilder. Detta har typ varit den skönaste dagen på länge. Vi gick till 10.40 och fram till dess körde vi bara en hinderbana nästan hela tiden.

/ lovisa

En sak många inte vet...


är att jag har haft tandställning två gånger!

/linnea

jag vill!

Nu när jag satt och åt så såg jag en liten rabattkupong om att om man gick två och såg valentine's day så fick man rabatt. Jag såg på Sofias blogg, och hon tyckte att den var bra. Jag kan tänka mig att det är en riktigt härlig film, just såna som jag gillar. Jag vill verkligen se den, men jag vet inte riktigt om jag har pengar till det just nu. För det är så mycket som behöver köpas egentligen. Men ibland måste man unna sig något kul, det är nog just det jag tänker göra, jag ska nog höra med någon som vill följa!


Jag har ont i huvet, vilket jag aldrig brukar ha.. Det började igår, jag trodde att det skulle försvinna när jag sovde. Men det gjorde det inte. Det känns lite jobbigt att åka iväg på träning, för på träningen så ska vi ha 2000 meter. Iallafall jag, för jag missade det förra veckan. Sen har jag en fet lårkaka också, så det gör ont. Men alla säger att man kan springa av den, men jag vet inte riktigt(A)


Idag så var jag på stan igen.. Men jag köpte den här kjolen för 50 kr, istället för 250kr. De var ju i en för stor storlek, den var ju i storlek 40 (A) men jag ska sy in den för det syns ingenting. För att alla volanger döljer det. För 50 kr tycker jag att det här är en jätte söt sommarkjol!

/lovisa

söt

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA TITTAR IGENOM BILDERNA SOM ÄR TAGNA MED WEBBEN, OCH FINNER DETTA:

MIN LILLASYSTER MILLA, 5 ÅR

hahahahah är det ens samma tjej? (A)

kärlek är du


1 år, 12 månader, 365 dagar, 8760 timmar, 525600 minuter och 31536000 sekunder.


Jag älskar dig, min kalle.


/linnea

Godzilla wish you a greeeeeat valentines day






vill bara önska alla mina fina vänner en underbar alla hjärtans dag!

/linnea

we are normal

Milfred Abrahamsdotter
skojas
MILLA ANDERSSON

cooolisxh

/linnea

IDAG FYLLER JAG 16

märks det...?


/linnea


dagens inköp



Igår så sovde jag hos Emma som sagt. Det blev lite sent innan vi fick oss i säng. Och nu på morgonen klockan halv 11 så skulle jag färga om mitt hår. Men jag och emma råkade försvoa oss(A)... så vi missade den tiden, och nu får jag ha håret tills på onsdag. Då är min nya tid, jag längtar tills dess. När vi var på stan så köpte jag en tröja, ett par legging och ett par örhängen som jag inte orkade ta kort på. Men dom var snygga. Sen imorn då ska jag köpa en kjol som kostade 50 kr, men den var i storlek 40, men då ska jag sy om den. Så blir det en snygg sommarkjol:D

/ lovisa


OMG, i have the coolest sister ever




/linnea

Gulliga



Papa kilpte ihåp in litten fillm :)
ME AND MIG SISTERS!

jag har en fin klass!!!!!!



hahaha jag tog lite bilder med mobilen idag när vi var på väg till fotbollen. Jag tyckte typ att det var fint väder. Så jag tog upp mobilen och började lite. På bilderna är det mina coola klasskompisar som är så söta!!! Det fulaste är ju bilden i mitten. Tror ni inte att jag frågade om en gubbe kunde ta kort på oss(A) hahahh det var kanske fult, men det var ändå kul. Och bilden blev ju fin, men det ser ju ut som om i står på led och allt, fast det gör vi ju, men man fattar(A)

Nu ska jag till Emma och jag ska sova där.

/ lovisa

Qt

Hej jag lever och mår bra!
Snodde denna bild från Fridas blogg, efter att jag följt dom och sålt tulpaner igår.
Vi var inne i en liten hiss, den var läskig.....

hahahah tycker vi var väldigt söta!

sommarkläder

        


Efter vi hade gjort uppsatsen i svenska på nationella idag så fick vi mycket längre lunch. Jag och Lovisa gick då på stan och kollade lite kläder och åt en billys för det var inge god mat idag. Då gick vi in på gina och testade lite sommarkläder. Asså jag är ju typ helt kär i sommaren, jag längtar jätte mycket och nu vill jag bara ha massa söta kläder till sommaren. Men det får bli senare, annars kanske jag hinner ångra mig så mycket innan jag kan ha dom.. Men jag får se hur jag gör.

Nu ska jag se på glee så det blev en kort inlägg..

/ lovisa

färgat håret


Nu var det menigen att jag skulle jämföra hur mitt hår såg ut innan, men man såg inte så mycket, men det får bli bra:D Det är den i mitten och den till höger som är det nya :] Det känns lite konstigt att se sig själv i spegeln. Sen får jag se om jag går tillbaka och fixar lite till, för det blev lite konstigt ibland..

Nu ska jag städa rummet och snart pka iväg på träning, det har varit så skönt att jag har varit ledig idag, och det känns jobbigt imorn på skolan, för då har vi nationella !

/ lovisa

skönt



Jag och Linnea efter träning, hahah söta. Jag sprang ute istället för att jag skulle springa inne eftersom jag är fortfarande lite förkyld, så det blev inte så jobbigt för mig. Men för resten av laget, dom sprang 2000 meter och det måste jag springa sen... jippie!!

Nu ser jag och Lovisa spårlöst, efter det ska vi hämta saft!

/ lovisa

hemma igen :D

Nu har jag kommit hem från Hemavan, det känns skönt! Jag har ändå hunnit göra mycket idag, fast än jag har åkt från fjällen till skellefteå. Jag vaknade kring halv 10 igen och då klev jag upp direkt och vi åt frukost. Just efter det så klädde vi på oss och åkte ut i backen. Det var första gången i år jag åkte något, och idag så åkte jag skidor med mamma för det mesta. Jag lånade Johannas skidor, jag lånade hennes jacka..... sen så lånade jag hennes kort.

Det var fint väder och det var faktiskt skönt att vara ute en hel dag och bara ha kul. Vi fikade varm choklad och delicatobollar, gott! Det blev inte så länge som jag stannade i stugan, men pappa skulle hem för att han ska jobba imorn, och då var det lika bra att vi följde med honom idag, ist för att jag och ante skulle hem imorn. Men mamma stannade till på tisdag, jag skulle känna mig lite ensam och jag var där själv, men hon gillar det tror jag.



Lite naturbilder, men dom är fina!!


Nu direkt när jag kom hem så gick jag till Lovisa, vi började med att se på blåsningen, haahha det är riktigt kul typ tycker jag:D hahahha, sen så visste vi inte vad vi skulle göra, så vi tog fram playstation 2 och spleade först en match i nhl, det var typ svårt, och då vann lovisa,... sen spelade vi fifa, och då vann jag, asså det var kul, för vi var verkligen dåliga ibland, men det blev en massa skratt!! ♥

/ lovisa

Johanna tog bronset



Idag har min syster Johanna varit och skjutit luftgevär. Det var regionsfinal och hon kom trea så hon ska då fara till Eskilstuna och tävla om vem som är bäst i Sverige. Det är ju bra!!

/ lovisa

i hemavan

Nu sitter jag i Hemavan och  mamma, pappa Ante och jag, vi har gått ner tll trolltunet och ska se när AIK spelar.  Dagen började med att jag sovde ut, fast jag steg ändå upp kring 10 tiden. Men just då så kännde jag mig utvilad och pigg. Jag tog täcket och satte mig i våran nya soffa, riktigt skönt. Vi åt frukot och tog det lugnt. Efter det så skulle pappa och Ante ut i backen medans mamma och jag stannade i stugan. Det ända vi gjorde var att skotta av all tung snö som låg där. Jag kände att jag använde muskler som jag inte annars använde, så jag fick ju lite ont i armarna, (A)

Imorgon så ska jag nog ut i backen om det inte är alltför kallt. Sen får jag se om jag åker hem redan imorgon, för då ska pappa hem. Så jag får se hur jag gör, för det är rätt skönt att vara här. Bara vila och ta det lugnt.


söta bilder! haha, men är man i fjällen så är man;)

Nu ska jag förstätta se matchen, för nu har jag missat typ halv första..

/ lovisa

något förslag om bilden ?

Nu är snart denna dag slut, det ska bli skönt att sova, för jag känner mig varken frisk eller pigg. Så jag ska och göra lite fika, mackor och varm choklad som är bra för halsen, hoppas jag. Nu ikväll så har jag varit på någon ledarutbildning som man kan bli konfaledare till. Det var lite långtråkigt, men det kan nog bero på att jag var lite borta(A) jag ville nog helst slappa. Men jag vill bli en konfaledare, tänk så kul, hahah

Sedan måste jag plugga till no provet, det fastnar verkligen ingenting, och jag blir bara less på att plugga, och det måste gå bra på detta prov, men det gör det, hoppas jag !




är det bättre att lämna tillbaka väskan och köpta nått annat ist? jag får lått beslutsångest, och jag har ingen aning om hur jag ska göra(A)

/ lovisa


intressant



är det bara jag som tycker att det här är kul(A)?

så lättroad när jag kan sitta och spela det här..

/lovisa

massa plugg

Nu sitter jag och pluggar som en häst. Eller jag försöker iallafall, det är inte lätt. Vi har no prov om genetiken, och det tycker jag bara är krångligt och det fasnar ingenting. Men nu har jag typ läst halva av det vi har i prov och svarat på massa frågor. Så jag hoppas jag kan lite mer än när jag började. För annars vet jag inte riktigt när jag ska hinna plugga allt. Sen ska jag gå genom engelska läxan också.



två typ suddiga bilder från förra helgen!

men  nu ska jag läsa igen, kul!

/  lovisa

:@ /matilda

nu har jag franska. booooring. och jag fattar ingenting. -.- (<---blä för den där gubben)
ska se vad jag hittar för bild på den här datorn..
 
den här bilden blev det.

En komisk grej som har hänt nu på morgonen var att jag hade en bad hair day. Så jag hittade en mössa i mitt hus, som jag inte hade sett förut (jo, det hade jag tydligen visst) som jag trodde var min mammas. Så jag tog den. 
När matilda kom in 5 minuter (med råge) sent till franskan, så fick jag ett sms. "my hat?:P"
GUD VAAAD JAG SKÄMDEEES. skojja, men jag fick ett evileye.

hihihi
/linnea


det är kul

Nu har jag just sett oth, det är ju typ bra. Jag fastnade vid tv medans internet laggade. Men nu fungerar det som vanligt igen. Jag känner mig inte riktigt pigg idag, jag är rätt förkyld och jag har ont i halsen, tät i näsan, lock i öronen och allt dåligt.. Så det blir nog ingen träning för mig idag. Sen så har vi rätt mycket läxa i veckan, vi har typ matte, franska, engelska sen så är det lite andra saker. Sen typ så är ju nationella nästa vecka , jag säger ju lycka till, till mig själv:D

Sedan har jag inte berättat om när jag och Lovisa var till Umeå. Det var jättekul, det är så roligt att fara någon annan stans och göra nått kul. Denna gång så var vi och shoppade lite saker. Tiden går så snabbt när man har roligt. För jag steg upp kl halv 7 på lördagsmorgonen, för våran buss gick kl 07.55 från stan och då var vi framme kl 09.50 och det var ju perfekt för stan öppande kl 10.

Jag köpte lite nya saker. Två tröjor, ett puder, en väska, en halsduk, ett halsband sen kommer jag inte ihåg nått mer, för jag tror att det var allt. Sen så kpte vi glass och mat från subway också. Det var inge bra i umeå, de var otrevliga och kakorna var torrare än ja jag vet inte vad.... Men man fick mycket sås!





nu blev det lite många bilder som jag snabbt bara satte ihop, men det får bli bra!

/ lovisa

RSS 2.0